21 Haziran 2015 Pazar

LoL Tarih Öncesi Kostümleri 750 RP'den Satışa Çıktı

Tarih Öncesi Kostümleri Çikti



2009 yilinda League of Legends gibi oyun sektörünün gidisatini degistiren ve yeniden çizen bir MOBA oyununu bizlerle bulusturan Amerikali Riot Games gündemimize yepyeni kostüm tasarimlari ile girmeye devam ediyor. Takim çalismasina dayali strateji oyunu olarak degerlendirildiginde sampiyonlarin ve sampiyonlara ait kostümlerin ne derece önemli oldugunun farkinda olan oyuncular çesitli sampiyon ve kostüm taleplerini her firsatta dile getirmeye devam ediyorlar. Oyunculardan gelen yorumlari her sekilde ciddiye alan Riot Games ise üzerinde çalistigi konsept dahilinde oyuncularin fikir ve isteklerini de ön plana koymaya çalisiyor. Bu kapsamda sik sik yeni kostümleri oyunculara sunan gelistirici sirket bunun son örnegini Tarih Öncesi Cho’Gath, Anivia ve Renekton kostümleri ile basarili bir sekilde gösteriyor. Riot Games tarafindan gelistirilen Tarih Öncesi Cho’Gath, Anivia ve Renekton kostümleri yapim asamasinin ardindan magazada yerlerini almis bulunuyorlar. Bu üç kostümün her birine 750 RP karsiliginda siz de sahip olabilirsiniz.


20 Haziran 2015 Cumartesi

Geçtiğimiz 19 Mayıs'ta Çıkış Yapan The Witcher 3 Wild Hunt Satışları 4 Milyonu Geçti

The Witcher 3 Wild Hunt Satis Rakamlari 4 Milyonu Geçti



2002 yilinda Polonya’da kurulan ünlü video oyun sirketi CD Project RED tarafindan REDengine 3 oyun motoru üzerinde gelistirilen ve geçtigimiz 19 Mayis’ta oyuncularla bulusturulan The Witcher 3 Wild Hunt’in kisa süre içerisinde satislarindaki rakamin 4 milyonu geçmesi üzerine CD Project RED’in kurucu ortaklarindan Marcin Iwinski The Witcher 3 Wild Hunt resmi internet sitesi üzerinden açik mektup yayimlayarak tüm oyunculara tesekkür etti. Oyun dünyasi ile paylasilan açik mektupta 19 Mayis’in onlar için önemli bir gün oldugunun altini çizen Iwinski, 3 yildir üzerinde siki bir çalisma yürüttükleri oyunlarini bu önemli tarihte çikardiklarini hatirlatarak oyunculardan gelen sayisiz olumlu ve yapici elestiri ve övgüler için tesekkür etti. Bunun yani sira çikis yaptiklari 19 Mayis’tan bu yana oyunu satin alan 4 milyon RPG oyuncusuna tesekkürlerini ileten Marcin Iwinski, ayrica bu 4 milyon RPG oyuncusunun zor kazandiklari paralarini böyle bir oyuna yatirmalarinin da gerçekten bir seyleri basarmis olduklarinin kaniti oldugunu aktaran Iwinski oyunu satin alarak oynayan tüm oyunculara içtenlikle tesekkür etti.




18 Haziran 2015 Perşembe

Point Blank Artık Piercing Blow İsmiyle ve Daha Fazla Oyuncuyla Oynanacak

Yeni Adi ve Websitesiyle Geliyor


Güney Koreli basarili video oyun gelistirme ve yayimlama sirketi Zepetto Games tarafindan gelistirilen ve 2008 yilindan bu yana Uzak Dogu’dan baslayarak dünyanin dört bir yaninda oynanan ünlü FPS oyunu Point Blank bastan basa yenileniyor. 2010 yilinda Nfinity Games kapsaminda ülkemizdeki oyuncularla bulusturulan ve bir hayli genis oyuncu kitlesine ulasan basarili nisanci oyunu Point Blank ilk önce ismini degistiriyor, sonra da internet sitesini degistiriyor ve yepyeni bir kimlikle çok daha genis bir oyuncu kitlesine ulasmayi planliyor. Daha öncesinde Project Blackout ismiyle oynanan, simdi Point Blank olarak oynadigimiz, ilerleyen zamanlarda da Piercing Blow olarak oynayacagimiz bu basarili yapimin bizlere sundugu yenilikleri ilerleyen günlerde irdelemeye devam edecegiz. Gelismeleri ve yapilan duyurulari sizlere en kisa sürede aktaracagimizi tekrar hatirlatmak ve simdilik sizleri yeni oyun içi paylasilan fragmanla bas basa birakmak istiyoruz. Point Blank NG alisverisinizi DurmaPLAY üzerinden saglayabilirsiniz.



GTA Online Yeni DLC'si ILL-GOTTEN GAINS Bölüm 1 İçin Özel Etkinlikler

GTA Online Yeni DLC Etkinlikleri



Rockstar North tarafindan RAGE, Euphoria ve Bullet Physics motorlari üzerinde gelistirilen; Rockstar Games etiketi ile oyuncularla Take Two Interactive araciligi ile bulusturulan ve oyunculara çevrim içi ve çok oyunculu bir oynanis keyfi sunan GTA Online için merakla beklenen Ill Gotten Gains Part 1 oyuncular tarafindan ücretsiz bir sekilde indirilmeye baslandi. GTA Online oyuncularinin Heists görevlerinden kazandiklari paralari rahatça harcayabilmeleri için alan yaratmaya çalisan Rockstar Games bu eksende yayimladigi Ill Gotten Gains DLC paketinin ilk bölümü ile oyuna lüks arabalar, kiyafetler, araçlar ve yeni bir silah sunuyor. 195 bin dolardan, 2 milyon dolara uzanan aralikta yeni araçlarin satisa sunuldugu bu yeni içerik paketinin bir diger sürprizi ise bu hafta sonu gerçeklestirilecek özel etkinlikler oluyor. 12 Haziran Cuma gününden 14 Haziran Pazar gününe kadar sürecek özel hafta sonu etkinliklerinde çifte RP, bazi oyun modlari için nakit para ödülü ve bazi yeni Snapmatic içerikleri bulunacak. Rockstar Games ve Steam’den lisansli GTA 5 CD Key ürünlerine DurmaPLAY üzerinden indirimli olarak ulasabilirsiniz.



GTA Online Yeni DLC Etkinlikleri 2


15 Haziran 2015 Pazartesi

Dönüşme, Öge Takası ve Günün İlk Yüklemesine Ödül Etkinlikleri İle Bombom Haziran Ayına Hızlı Bir Giriş Yapıyor

1-4 Haziran Etkinlikleri



Son zamanlarin en çok oynanan çevrim içi oyunlarindan birisi olan Bombom haziran ayina Dönüsme, Öge Takasi ve Günün Ilk Yüklemesine Ödül etkinlikleri ile haziran ayina hizli bir giris yapmis bulunuyor. Çinli tekonoloji ve oyun devi Elex Teknoloji tarafindan gelistirilen ve 337Games üzerinden de çevrim içi olarak oynanabilen popüler nisanci ve firlatma oyunu Bombom 4 Haziran’a kadar sürecek olan Dönüsme, Öge Takasi ve Günün Ilk Yüklemesine Ödül etkinlikleri ile oyuncularina yine etkinlik dolu günler sunuyor. Bombom oyunculari takim elbiselerini toplayarak çizgi film kahramanina dönüsebilecekler. Öge Takasi etkinligi çerçevesinde tebrik karti toplayan oyuncular bunlari birbirinden güzel ögelerle takas edebilecekler. Son olarak da 4 Haziran’a kadar yapilacak günün ilk harcamalari 4500 Kupon ve üzeri oldugunda Savas ruhu tozu, DESTAN-Kar Asasi temel parçasi, üst Düzey Sihirli Tas, üst düzey matkap, Giris Bileti ve Enerji kaynagi ödüllerine sahip olabilecekler.


13 Haziran 2015 Cumartesi

Point Blank’ten Hafta Sonuna Özel Etkinlikler

5-7 Haziran PB Hafta Sonu Etkinlikleri


Video oyun dünyasina Güney Kore’den katilan ünlü oyun stüdyosu Zepetto Games tarafindan ICube oyun motoru üzerinde gelistirilen ve 2008 yilinda FPS oyuncularinin begenisine sunulan Point Blank hafta sonuna özel olarak düzenledigi etkinliklerine bugün itibariyla baslamis bulunuyor. 2010 yilindan bu yana Nfinity Games araciligi ile ülkemizdeki oyuncularla bulusturulan Point Blank bu hafta sonuna özel olarak düzenledigi etkinlikler kapsaminda 5 Haziran’dan 7 Haziran’a kadar Gir Kazan, Oyna Kazan ve XP Kazan etkinliklerini oyuncularin begenisine sunuyor. Dual Uzi Tedarik Kitei, P90 MCD, C.Python D., Sihhiye Çantasi, Tarantula DK2014, Hide DK2014 etkinlik ödüllerinin oyunculara hediye edilecegi hafta sonu özel etkinliklerine tüm Point Blank oyunculari davetlidir. Oyun içi alisverislerinizde harcayabileceginiz Point Blank NG yüklemelerinizi DurmaPLAY üzerinden gerçeklestirebilirsiniz.


Tagged: Sanalsaray

11 Haziran 2015 Perşembe

Battlefield 4 Bahar Yama Notları Belli Oldu

Battlefield 4 Bahar Güncellemesi Notlari



DICE tarafindan Frostbite 3 oyun motoru üzerinde gelistirilen ve 29 Ekim 2013 tarihinde konsol ve PC platformlarinda oyuncularla bulusturulan Battlefield 4 için kapsamli bir bahar yamasi yayimlanmis bulunuyor. Oyun dünyasi tarafindan olumlu bir sekilde karsilanan ve 7 milyon kopyanin üzerinde satan Battlefield 4 Bahar Yamasi notlarina göz attigimizda ise yeni silahlarin ve yeni oyun modunun oyuna dahil edildigini görüyoruz. Ayrica birçok silah için denge ayarinin da yapildigini, bazi haritalardaki görünüs ayarlarinin gerçeklestirildigini ve araçlarla ilgili sorunlarin çözüldügünü fark ediyoruz. Bunun yani sira sese bagli olarak meydana multiplatform çarpismalarinin giderildigini, birbirinden farkli multiplatform sunucu çökmelerinin tamir edildigini, bazi oyuncularinin takim degistirirken meydana gelen sunucu arizalarinin sifirlandigini, multiplatform tek oyunculu hatasinin giderildigini, oyuncu eger birçok düsman tarafindan öldürüldüyse oyuncunun kill cam’de takili kalmasina neden olan hatanin giderildigini; bununla beraber headshot’lara özgün bir ses efektinin oyuna eklendigini, askerlerin üzerindeki kursun etkisi sesinin gelistirildigini, birçok haritada çesitli düzenlemelerin yapildigini, oyuna 5 yeni silahin geldigini ve 10 ana oyun haritasina Gun Master oyun modunun eklendigini gözlemliyoruz. Battlefield 4 haberlerini sizlere aktarmaya devam edecegiz.


Killing Floor 2 İçerik Yaması Notları Yayımlandı

Içerik Yamasi Notlari Belli Oldu



Amerika’nin Georgia eyaletinde 2005 yilinda kurulan oyun stüdyosu Tripwire Interactive tarafindan Unreal Engine 3 oyun motoru üzerinde gelistirilen ve Iceberg Interactive tarafindan da 21 Nisan 2015 tarihinde erken erisime açilan ünlü FPS oyunu Killing Floor 2 için içerik yama notlari yayimlanmis bulunuyor. Oyuna gelen bu yeni içerik yamasi ekseninde Volter Manor haritasinin eklendigi ve var olan 4 haritasi da toplanabilir itemler ve kazanimlar yerlestirildigini görüyoruz. Bunun yani sira Biotics Lab, Burning Paris ve Outpost harita sömürgelerinde ve çok sayida kozmetik sorunlardaki hatalarin giderildigini, Killing Floor’dan Classic Briar ve Classic Masterson olmak üzere oyuna 2 yeni karakter eklendigini, Bas Üstü Göstergeler’deki (HUD) XP havlamalarinin gelistirildigini ve Tarafindan Öldürüldü mesajinin eklendigini kullanici arayüzüne gelen yenilikler arasinda görüyoruz. Son olarak Oyun Sonu Gecikmesinin 15 saniyeye çikarildigi ve sunucularda bazi hatalarin da giderildigini gözlemliyoruz. 21 Nisan 2015 tarihinde erken erisime açilan Killing Floor 2 Steam lisansli ürününe DurmaPLAY üzerinden indirimli olarak sahip olabilirsiniz.




PES 2016 İçin Detaylı Tanıtım 12 Haziran'da

12 Haziran PES 2016 Tanitimi



Futbol simülasyon ve spor oyunlarinin tutkunlari için oldukça hareketli ve rekabetli günler geçiriyoruz. FIFA 16’nin duyurulmasi ve bünyesinde bayan milli takimlarinin da olmasina alismaya çalistigimiz su siralar FIFA serisinin en büyük rakibinden de bir adim gelmis bulunuyor. PES Productions tarafindan gelistirilen ve Konami’nin bünyesinde yayimlanan futbol simülasyon ve spor oyunu Pro Evolution Soccer (PES) serisi her ne kadar çalkantili günler geçirse de yoluna devam ediyor. 12 Haziran Cuma günü UEFA Sampiyonlari Festivali’nde detayli olarak tanitilacak PES 2016 için bizlere ne gibi sürprizler hazirlandi merak ediyoruz dogrusu. Bayan milli takimlari ile tüm dikkatleri üzerine çeken FIFA 16 gibi bu yil PES 2016’dan dikkat çekici bir tanitim görmeyi umuyoruz. Gelismeleri sizlere aktarmaya devam edecegiz.


10 Haziran 2015 Çarşamba

League of Legends Sahnesinin Emektar Oyuncuları Ekko İçin Tavsiyelerde Bulundular

Usta Oyunculardan Ekko Tavsiyeleri


Riot Games’in gelistirdigi ve 2009 yilinda oyuncularla bulusturdugu League of Legends oyuncularina sundugu sampiyon yelpazesini her geçen gün arttirmaya devam ediyor. Son olarak geçtigimiz günlerde Zamani Kiran Çocuk Ekko suikastçi sampiyonunu oyuncularin begenisine sunan Riot Games oynamasi oldukça zor olan bu sampiyon için usta oyuncularin tavsiyelerini bizlerle bulusturdu. Besiktas E-Spor Kulübü’nden Isak Fjell’in, HWA’dan Asim Karakaya’nin, Numberone Esports’tan Ferit Karakaya’nin katildigi Ustalardan Tavsiyeler programinda Ekko ile ilgili bilinmeyen noktalara deginildi. Fjell, Ekko’nun rakiple olan mesafesini korumaya ve savasa yeniden katilmaya çok yatkin oldugunu belirtirken, Asim Karakaya Ekko’nun güçlü bir sampiyon olduguna dikkat çekti. Ferit Karakaya ise Ekko’nun orta koridorda menzili uzun büyücülere karsi zorlanacagi sözlerine ekledi. League of Legends emektar oyuncularinin Ekko hakkindaki düsüncelerine haberimizin devamina ekledigimiz video ile ulasabilirsiniz.



Filed under: Genel

24 Mayıs 2015 Pazar

Wolfteam EDS 800N Anneler Günü Haftasına Özel Olarak Yenilendi

EDS 800N Yenilendi



Joygame tarafindan 2009 yilindan bu yana oyuncularla bulusturulan ünlü MMOFPS oyunu Wolfteam Anneler Günü özel gerçeklestirdigi indirimler devam ediyor. SHR Interactive tarafindan gelistirilen, Softnyx Game çatisi altinda yayimlanan ünlü nisanci oyunu Wolfteam’in Anneler Günü haftasina özel olarak düzenledigi oyun içi indirimleri oldukça dikkat çekiyor. 2009 yilindan bu yana hatiri sayilir bir oyuncu kitlesine ulasan ünlü MMOFPS oyunu Wolfteam bu eksende oyuncularini düzenledigi indirim etkinlikleriyle mutlu etmeyi sürdürüyor. Bu yil 10 Mayis Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü’ne özel olarak EDS 800N paketini yenilemeye de özen gösteriyor. 60 Günlük Kraliyet Dövmesi SP (Sirt); 30 Günlük Asalet Dövmesi SP (Sirt), Ölüm Dövmesi SP (Sirt), Geremi Song Özel Versiyon, Kurt Bakisi x2.0; 7 Günlük Kurt Yetenegi – Tutunma, Alexsandro Del Riccardo Özel Versiyon, Illude Vaganova Ivanov Özel Versiyon, Kurt Yetenegi – Kosma, Kurt Yetenegi – Takla içeriklerinin bulundugu bu yeni EDS 800N paketini Wolfteam marketten satin alabilirsiniz.


Diablo 3 Yıl Dönüm Etkinlikleri Kapsamında Oyunculara Yapılan Sesli Goblin Hazine Bankası Sürprizi

Diablo 3 Sesli Goblin Hazine Bankasi



Blizzard Entertainmet tarafindan özel bir oyun motoru üzerinde gelistirilen ve yaklasik 11 yillik aranin ardindan 15 Mayis 2012 tarihinde serinin basli basina yayimlanmis 3. oyunu olarak bulusturulan Diablo 3 önümüzdeki günlerde gerçeklestirilecek olan 3. yil dönüm etkinliklerine oyuncularina yönelik hazirladigi çesitli sürprizlerle giris yapiyor. 1996 yilinda çikis yapan efsane Diablo’nun 3. oyunu olarak oyuncularla bulusturulan efsanevi yapim önümüzdeki günlerde gerçeklestirilecek olan yil dönüm etkinliklerinde de oyuncularini yalniz birakmiyor. Bugünden itibaren oyuna girenler arasindan yapilacak olan rastgele seçim sonucunda 10 sansli oyuncuya ThinkGeek tarafindan gelistirilmis olan sesli Goblin Hazine Bankasi hediye edilecek. Bunun yani sira bu seçme yarismasina katilacak tüm yarismacilara da sürpriz hediyeler verilecek. Sadece 10 kisiye verilecek olan bu ilginç kumbara için siz de çekilise katilabilirsiniz. Detayli bilgi için asagidaki videomuzu izleyebilir, kayit olmak için de Diablo 3 resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.




23 Mayıs 2015 Cumartesi

Smite Oyuncuları Xbox One ve PC Hesaplarını Birbirine Bağlayabiliyor

Xbox One PC Hesap Baglantisi



2005 yilinda Georgia’da kurulan ünlü video oyun gelistirme sirketi Hi-Rez Studios tarafindan Unreal Engine 3 oyun motoru üzerinde gelistirilen, 25 Mart 2014 tarihinde Microsoft Windows oyunculariyla bulusturulan ünlü MOBA oyunu Smite oyuncularina yepyeni bir özellik sunuyor. Geçtigimiz yil PC oyunculariyla bulusturulan, geçtigimiz aylarda da Xbox One platformu üzerinde de kapali beta test asamasina giren ünlü MOBA oyunu Smite hem PC hem de Xbox One oyuncularinin oldukça isine yarayacak bir baglantiyi aktif etmekle mesgul. Resmi siteden yayimlanan açiklamaya paralel olarak hem PC hem de Xbox One platformu üzerinde oynayan oyuncular hesaplarini birlestirebilecekler. Test asamasinda olmasina ragmen platformlar arasinda böyle bir baglantinin gerçeklestirilmesi ise oyunculari simdiden sevindirmis gözüküyor. Smite Xbox One ve PC platformlarinda baglanti yapmak için resmi siteyi ziyaret etmenizde fayda var.


21 Mayıs 2015 Perşembe

Bombom Çifte Yükleme Etkinlik Kuponlarınız İndirimli Olarak DurmaPLAY’de

Bombom Çifte Yükleme Etkinlikleri


Internet üzerinden oynanabilen ünlü nisanci, firlatma oyunu Bombom hafta sonuna özel etkinliklere dur durak bilmeden devam ediyor. Hafta sonuna özel düzenledigi etkinlikleri ile adindan sikça söz ettiren ünlü nisanci oyunu gerek sempatik karakterleri gerekse begenilen çizgileriyle son zamanlarin en gözde oyunlari arasinda olmaya devam ediyor. Düzenledigi etkinliklerle de oyun dünyasinin en çok konusulan oyunlarindan birisi olan Bombom bu kapsamda bir dizi etkinlikleri de oyuncularla bulusturmayi ihmal etmiyor. Bugün baslayan ve 11 Mayis’a kadar sürecek olan Çifte Yükleme Etkinlikleri kapsaminda tek seferde yapilacak yüklemeler belirtilen oranlari geçtiginde oyunculari birbirinden güzel sürprizler bekliyor. 1500 Kupon’dan, 150.000 Kupon’a kadar çesitli araliklarda yükleme yapacak oyunculari Kontun kilici gelismis parçasi, Üst Düzey Sihirli Tas, Savas ruhu tozu, Enerji tasi basta olmak üzere birçok sürpriz ödül bekliyor olacak. Çifte Yükleme etkinligine özel Bombom Kupon yüklemenizi DurmaPLAY üzerinden gerçeklestirebilirsiniz.


World of Warcraft'tan Bonus Etkinlikler ve Macera Rehberi

Bonus Etkinlikler ve Macera Etkinligi



Blizzard Entertainment tarafindan Warcraft serisinin devami olarak gelistirilen ve 2004 yilinda oyuncularla bulusturulan World of Warcraft hatirlarsaniz gündemimize düsen oyuncu sayisi ile girmisti. 2010 yilinda 12 milyon oyuncu sayisi ise su an 7.1 milyona kadar gerilemis bulunuyor. Bunun farkinda olan Blizzard Entertainment ise oyuncularin ilgisini sicak tutabilecek ve yeni oyuncular kazandirabilecek bir takim çalismalara aninda baslamis gözüküyor. Battle.Net üzerinden yayimlanan duyuru kapsaminda World of Warcraft oyunculari Bonus Etkinlikler kapsaminda her hafta cuma gününden pazar gününe kadar birtakim etkinliklere katilabilecekler. The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Timewalking, Dreanor Zindanlari, Savas Alanlari, Arena Çarpismalari, Apexis, Pet Savaslari bu etkinlikler arasinda yer aliyor. Bunun yani sira WoW 6.2 Yama ekseninde oyuna gelen Macera Rehberi ile de karakterinize en uygun etkinligi de seçebileceksiniz. World of Warcraft kanadindan gelen bu yenilikler oyuncu sayisinda olumlu bir degisiklik yaratacak mi, ilerleyen zamanlarda görecegiz.


DurmaPLAY'den Çok Cazip Steam Cüzdan Kodu İndirimi

Steam Cüzdan Kodlarinda Indirim Var



Oyun alisverisi dendiginde Türkiye’nin ilk akla gelen internet sitesi DurmaPLAY siz degerli müsterileri için hazirladigi süreli indirimlerine hiz kesmeden devam ediyor. Müsteri memnuniyeti, satis sonrasi destek, site üzerinden baglanabileceginiz canli destek, güvenilirlik gibi kriterler açisindan tercihlerinizi kullandiginiz Türkiye’nin en kapsamli video oyun alisveris platformu DurmaPLAY’de Steam Cüzdan Kodu kisa süreligine çok cazip indirim oraniyla satisa sunulmustur. Valve Corporation tarafindan kendi oyunlarini pazarlamak amaciyla gelistirilen ve 2003 yilindan bu yana gerek profesyonel dagitimcilarla gerekse gelecek vadeden amatör yapimcilarla yaptigi is birligi ile sayesinde uluslararasi bir çapta üne ve basariya kavusan oyun platformu Steam üzerinde hesap açabilir, açtiginiz bu hesaba bakiye yükleyebilir ve dilediginiz gibi bir alisveris gerçeklestirebilirsiniz. Steam hesabiniza yükleyebileceginiz Steam Cüzdan Kodu ihtiyacinizi simdi indirimli olarak DurmaPLAY’den giderebilirsiniz. Degisen oranlardaki cüzdan kodlarini incelemek için Ürünler bölümünü ziyaret edebilirsiniz.


MMORPG Türünün Uzak Doğulu Başarılı Temsilcisi Aura Kingdom İçin Aeria Points Satışı DurmaPLAY’de Başladı

Aeria Points Satisi Basladi


Güney Koreli video oyun gelistirme sirketi X-Legend tarafindan gelistirilen ve çevrim içi oyun yayimcisi Aeria Games tarafindan da oyuncularla bulusturulan Uzak Dogulu ünlü MMORPG oyunu Aura Kingdom için oyun içi alisverislerinizde harcayabileceginiz Aeria Points ihtiyacinizi artik DurmaPLAY’den karsilayabileceksiniz. Türkiye’deki video oyun alisveris sektörü denilince yillardir ilk akla gelen isim olan DurmaPLAY sizlere sundugu bu hizmette hiçbir sinir tanimiyor ve dünyanin en çok oynanan oyunlarini sizlerin ayagina getiriyor. Dünyanin birçok bölgesinde popüler olan oyunlara paralel olarak merakla çikis yapmasini beklediginiz oyunlari da ön siparis edebileceginiz DurmaPLAY Uzak Dogu MMORPG türünün fanlari tarafindan keyifle oynanan Aura Kingdom için lisansli Aeria Points ürünlerini satmaya baslamistir. Degisen oranlardaki pointlere ulasmak için ilgili oyunun Ürünler kismina tiklamaniz yeterlidir. 2013 yilinda kapali beta, 2014 yilinda da açik beta olarak keyifle oynanmaya baslayan Aura Kingdom hakkinda daha fazla görsel bilgi için asagidaki fragmani izleyebilirsiniz.


20 Mayıs 2015 Çarşamba

Hearthstone Blackrock Mountain Genişleme Paketinin 5. Kanadı The Hidden Laboratory Açıldı

Hearthstone 5. Kanat The Hidden Laboratory Açildi



Blizzard Entertainment tarafindan 1994 yilindan bu yana oyuncularla bulusturulan ünlü Warcraft serisinin devami niteliginde ve Unity oyun motoru üzerinde gelistirilen, oynamasi ücretsiz olarak da Mart 2014’ten bu yana oynanmaya devam eden ünlü toplanabilir kart oyunu Hearthstone cephesinden oyunculari sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Geçtigimiz ayin basinda oyuncularla bulusturulan genisleme paketi Hearthstone Blackrock Mountain ekseninde nisan ayinin baslarindan beri her hafta genisleme paketine ait yeni bir kanat oyuncularla bulusturulmaya devam ediyor. Geçen süre zarfinda Blackrock Depths, Molten Core, Blackrock Spire ve Blackwing Lair kanatlariyla ve her kanatta farkli bosslarla bulusan Hearthstone oyunculari genisleme paketinin son kanadi olan The Hidden Laboratory ile maceraya devam ediyorlar. Oyunculari Omnotron Defense System, Maloriak, Atramedes ve Nefarian sürprizlerinin bekledigi bu son kanatta tüm bosslari normal modda maglup eden oyuncular Heroic Mod zorluk seviyesinde de oyuna devam edebilecekler.


Devil May Cry 4 Special Edition Çıkış Tarihi Belli Oldu

Devil May Cry 4 Special Edition Çikis Tarihi


Capcom tarafindan gelistirilen ve 2008 yilinda oyuncularla bulusturulan ünlü aksiyon oyunu Devil May Cry 4 PC ve yeni nesil platformlarina özel olarak gelistirilen Devil May Cry 4 Special Edition ile oyuncularin karsisina çikmaya hazirlaniyor. 2008 yilindan bu yana gerek ülkemizin bulundugu Avrupa Bölgesi’nde gerekse Amerika’da genis bir oyuncu kitlesine ulasan ve Uzak Dogu kültürünün yogun bir biçimde yasandigi bu nadide oyun geçtigimiz yil yapilan duyurunun ardindan merakla PC ve yeni nesil konsollarda gerek grafiksel gerekse oynanis olarak yenilenmis bir sekilde beklenen ünlü yapimin çikis tarihi kisa bir süre önce belli olmus durumda. Devil May Cry resmi YouTube hesabi üzerinden paylasilan nefes kesen bir oynanis videosunun sonuna geldigimizde ise Devil May Cry 4 Special Edition’in beklenenden daha az bir sürede oyuncularla bulusmasini gerçeklestirecegini fark ettik. Devil May Cry 4 Special Edition 23 Haziran 2015 tarihinde oyuncularla bulusmasini gerçeklestirecek.


League of Legends Gizemli Hediyelerde Sezon Ortası Özel Turnuva Heyecanı Var

2015 MSI Gizemli Hediyeler


Tek bir oyun yayimlayarak kariyerinde zirve yapan Kaliforniyali basarili oyun gelistirme ve yayimlama sirketi Riot Games tarafindan gelistirilen ve 2009 yilinda oyuncularla bulusturulan ünlü MOBA oyunu League of Legends kisa süre içerisinde milyonlarla ifade edilen bir oyuncu kitlesine sahip olmayi basaran ender oyunlar arasinda yerini almayi basardi. Ülkemizde de ofisi bulunan Riot Games milyonlarla ifade edilen bu kitlenin ilgisini sicak tutmak amaciyla düzenledigi sira disi etkinliklerine de ara vermeden deva ediyor. Bu eksende düzenledigi Gizemli Hediyeler konsepti ile oyuncularina mutlu dakikalar yasatan Riot Games, geçtigimiz günlerde Amerika’da gerçeklestirilen Sezon Ortasi Özel Turnuva etkinligi kapsaminda göz dolduran Fnatic, TPA, SKT veya SSW kostümleri, sampiyonluk kostümleri ve efsanevi kostümler Gizemli Hediyeler esliginde oyuncularla bulusma olasiligi ikiye çikmis durumda. 2015 MSI kapsaminda e-spor kostümlerini begenen oyuncular arasindaysaniz Gizemli Hediyeleri 16 Mayis Cumartesi günü saat 09.59’a kadar denemenizi tavsiye ediyoruz.


Tagged: Sanalsaray

19 Mayıs 2015 Salı

Hearthstone 2015 Nisan Ayı Kademeli Oyun Sezonu’nda Cupcake Kart Arkalığı Kazananlar

Kademeli Oyun Sezonu 2015 Nisan Sonuçlari


Blizzard Ent. tarafindan Warcraft serisinin devami olarak Unity oyun motoru üzerinde gelistirilen; PC ve mobil platformlarda geçtigimiz yil mart ayindan bu yana oyuncularla bulusturulan ünlü kart oyunu Hearthstone geçtigimiz nisan ayinda gösterdikleri performans sayesinde Rank 20 ve üzerine çikarak Cupcake kart arkaligi kazanan Avrupa Bölgesi oyuncularinin listesini bizlerle paylasmis bulunuyor. Geçtigimiz yil mart ayindan bu yana her ay yeni bir kart arkaligini oyuncularini armagan eden Hearthstone bu gelenegi nisan ayinda da sürdürüyor ve 13. Kademeli Oyun Sezonu kapsaminda Cupcake kart arkaligini oyuncularla bulusturuyor. GameKing, CronosReaper, cartofu, Ekop, OldZWolf, Savjz, Sidi, Tenrji, BaBiSam, Kolento, Crane333, park, Prizrakbb, Houyon, Xixo, justsaiyan, Mirrari, GreenSheep, Maverick, xtz adli oyuncularin ilk 20’yi olusturduklari nisan ayi kazananlar listesinin tamamini Hearthstone resmi internet sitesi üzerinden görüntüleyebilirsiniz.


18 Mayıs 2015 Pazartesi

Warframe PlayStation 4 Oyuncularına Özel Renown Paketi

PS4 Özel Renown Paketi


Solar Winds, Silverball, Unreal, Dark Sector, Bioshock gibi dünyaca ün kazanmis yapimlarin gelistiricisi olarak tanidigimiz ünlü video oyun gelistirme sirketi Digital Extremes tarafindan gelistirilen ve 2012 yilindan bu yana PC ve yeni nesil konsol platformlarinda oyuncularla bulusturulan ünlü üçüncü sahis nisanci oyunu Warframe PlayStation 4 oyuncularina özel olarak Renown Paketi bulusturuyor. Kasim 2013’te PS4 oyunculari ile bulusturularak ne kadar kapsamli bir oyun oldugunu bir kez daha gösteren Warframe artan oyuncu sayisina paralel olarak düzenledigi etkinlik sayisini da arttiriyor. Bu kapsamda PS4 oyuncularina özel olarak hazirladigi Renown Paketi’ni de oyuncularla bulusturmayi hedefleyen Digital Extremes oyuncularina Özel Obsidian Gorgon Derisi ve Obsidian Viper Derisi’nden olusan bu özel paketi sunuyor. Gorgon ve Viper silahlarinin da dahil oldugu PlayStation 4 platformuna özel Renown Paketi 12 Mayis’a kadar satisa sunulmustur.


17 Mayıs 2015 Pazar

Anneler Günü'ne Özel Wolfteam Karakterlerinde %80 İndirim Var

Karakterlerde %80 Indirim Var



SHR Interaktive ve Softnyx Game bünyesinde gelistirilen, ardindan yayimlanan, Joygame etiketiyle de 2009 yilindan bu yana Microsoft Windows platformu üzerinde MMOFPS oyunculariyla bulusturulan ünlü oyun Wolfteam birçok ülkede her yil mayis ayinin ikinci haftasinda kutlanan Anneler Günü’ne özel olarak indirim etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Wolfteam sosyal medya hesaplarindan yapilan duyuru ekseninde oyuncularin severek oynadigi ve merak ettikleri karakterleri indirimleri olarak satin alabilecekleri bir indirim oyuncularla bulusmayi bekliyor. Anneler Günü’ne özel olarak indirim etkinliklerini oyuncularla bulusturmaya devam eden ünlü nisanci oyunu Wolfteam bu eksende hafta boyunca tüm karakterlerde %80 indirim baslatmis bulunuyor. Tüm oyuncularin yararlanabilecegi bu indirim sayesinde istediginiz tüm karakterlere %80 indirim oraniyla sahip olabileceksiniz. Hafta boyunca geçerli olacak bu indirim etkinligini kaçirmamanizi öneriyor, Wolfteam Nakit yüklemenizi indirimli olarak DurmaPLAY’den gerçeklestirebileceginizi tekrar hatirlatmak istiyoruz.


15 Mayıs 2015 Cuma

FIFA 15 Haftanın En İyi Golleri #21 Sizlerle

FIFA 15 Haftanin En Iyi Golleri


EA Kanada bünyesinde gelistirilen ve geçtigimiz yil eylül ayinda EA Sports etiketiyle oyunculara PC, konsol ve mobil platformlarda bulusturulan FIFA 15, oyunculardan gelen gollerden olusturdugu Haftanin En Iyi Golleri konsepti ekseninde olusturdugu seçki videolarini EA Sports FIFA resmi adresten yayimlamaya devam ediyor. Eylül 2014’te ünlü futbol simülasyon serisi FIFA’nin yirmi ikinci oyunu olarak çikis yapan ve platformlarda hem dijital hem de fiziki olarak satisa çikan FIFA 15 gerek serinin tutkunlari gerekse futbol simülasyonlari oyunlari ile yeni tanisan oyuncular tarafindan ilgiyle karsilanan bu yeni oyun içerisinde ise aglarla birbirinden güzel goller bulusmaya devam ediyor. Oyuncularin gönderdikleri gol videolari arasindan özenle seçilen haftanin en iyi gollerinin yeni videosunu haberimizin devamindan keyifli bir sekilde izleyebilirsiniz. Diger güncel oyun haberleri için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.



14 Mayıs 2015 Perşembe

Wolfteam Kaos K-Paketleri Anneler Günü’ne Özel Olarak Yenilendi

Wolfteam Kaos K-Paketleri Yenilendi


SHR Interaktive tarafindan gelistirilen, Softnyx Game bünyesinde yayimlanan ve Joygame araciligi ile de 2009 yilinda oyuncularla bulusturulan ünlü MMOFPS oyunu Wolfteam Anneler Günü’ne özel olarak Kaos K-Paketlerinde birtakim güncellemeler gerçeklestirmis bulunuyor. 2009 yilindan bu yana gerek ülkemizde gerekse diger ülkelerde genis bir oyuncu kitlesine sahip olan ve sevilerek oynanan ünlü nisanci oyunu Wolfteam düzenledigi sosyal etkinliklerine paralel olarak oyun içi indirim etkinlikleriyle de adindan sikça söz ettiriyor. Joygame resmi internet sitesi üzerinden yayimlanan duyuru ekseninde K-Paketlerindeki yenilemeler su sekilde açiklandi. Medusa Paketi:10 Günlük MK-5 G Medusa, SZ-550 Medusa, Tomita Yasuko, MEDUSA Dövmesi (Sirt) , MEDUSA Dövmesi (Sol), MEDUSA Dövmesi (Sag); 7 Günlük Tomita Yasuko Özel Esya Paketi, 5 Günlük Lin meiling Özel Versiyon, S-BAL SCF, Kurt Yetenegi – Kosma. Lycan Paketi: 10 Günlük SZ-550 Lycan, MK-5 G Lycan, LYCAN Dövmesi (Sol), LYCAN Dövmesi (Sag), LYCAN Dövmesi (Sirt); 7 Günlük Hamadah bin Shabah, Hmadah Special Özel Esya Paketi; 5 Günlük Geremi Song Özel Versiyon Robinson_A. XCR AT ve Kurt Yetenegi – Tutunma. MMU Paketi: 10 Günlük MK-5 G MMU, SZ-550 MMU Dövmesi (Sol), MMU Dövmesi (Sag), MMU Dövmesi (Sirt); 7 Günlük Matt Baker, Matt Baker Özel Esya Paketi, TAL-21 JCF; 5 Günlük Kurt Yetenegi – Sersemletme, Marien Arnault Özel Versiyon. Wolfteam K.A.O.S. K-Paketlerine dükkandan ulasabilirsiniz.


Tagged: Sanalsaray