30 Ocak 2015 Cuma

Game of Thrones Episode 2 The Lost Lords Tanıtım Videosu Yayımlandı

Game od Thrones Episode 2 The Lost Lords Tanıtım Videosu



Telltale Games tarafından Telltale Tool oyun motoru ile geliştirilen ve oyuncularla dijital olarak efsanevi Game of Thrones serisi ve dizisinin video game olarak yine Telltale tarafından buluşturan ilk bölüm olan Game of Thrones Iron From Ice’dan sonra 2. bölüm olan Game of Thrones The Lost Lords'un tanıtım videosu Telltale’in resmi Youtube hesabından kısa bir süre öce paylaşıldı. The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales From The Borderlands gibi yapımları büyük bir ustalıkla video oyunu olarak oyuncularla buluşturan Telltale Games şimdilik Game of Thrones sınavını da büyük bir başarı ile vermiş gözüküyor. İlk bölüm olan Game of Thrones Iron From Ice’ı 2 Aralık 2014’te oyuncularla buluşturulan ve övgüler alan Telltale Games oyunun 2. bölümü olan Game of Thrones The Lost Lords’u 3 Şubat 2015 Salı günü PC, Mac, PS3, PS4; 4 Şubat 2015 Çarşamba günü Xbox One ve Xbox 360; 5 Şubat 2015 Perşembe günü de IOS oyuncuları ile buluşturması bekleniyor.




14-16 Ocak Arasında Gerçekleşecek İndirimli Smite Skin Sale Etkinliği



Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen, Hirez Studios ve Tencent Holdings Ltd. tarafından oyuncularla Microsoft Windows ve Xbox One platformları üzerinde 25 Mart 2014 yılında buluşturulan çoklu çevrimiçi savaş arenası (MOBA) ve aksiyon türlerinde bir oyun olan Smite’in geçtiğimiz günlerde düzenlediği Smite Dünya Şampiyonası’nın (SWC) yankıları hala sürerken, Smite Dünya Şampiyonası yorgunluğunu üzerinden hemen atarak mesaiye yeni etkinliklerle devam ediyor. Bugün kısa bir süre önce Smite resmi internet sitesinden duyurulan Smite Skin Sale etkinliği de bu etkinliklerin arasında yer alıyor. Smite oyuncuları 14 Ocak Çarşamba günü ile 16 Ocak Cuma günü arasında bazı Smite tanrılarının skinlerini %50 oranında indirime soktu. Smite arşivcilerinin merakla takip ettikleri etkinlikler arasında yer alan Smite Skin Sale indirimleri dahilinde Coven Isis, Wrangler Artemis ve StormBringer Zeus tanrılarının skinleri %50 indirim oranında Smite oyuncularının hizmetine sunulmuştur.


Sony’nin Erken Erişime Açılan Oyunu H1Z1 Oyuncularla Buluştu

wpid-142246441739.jpg

H1Z1 Oyuncularla Buluştu



Sony Online Entertainment tarafından geliştirilen ve oyuncularla 15 Ocak Perşembe günü erken erişim olarak buluşturulan hayatta kalma, korku ve zombi kıyameti türündeki devasa çoklu çevrimiçi oyun (MMOG) türündeki oyun olan H1Z1 erken erişime açılarak oyuncular tarafından kısa süre içerisinden oynanmaya başlandı. Bazı oyuncular Sony’nin yeni hayatta kalma, korku ve zombi kıyameti temalı oyunu olan H1Z1 hakkında ilk izlenimlerine dair videolar çekip çeşitli video barındırma sitelerine yüklemiş durumdalar. Şu ana kadar yapılan yorumlardan ve çekilen videolardan olumlu geri dönüşler alan H1Z1’e ilk bakıldığında göze her şey daha düzenli, daha yerinde ve daha gerçekçi geliyor. Açık bir dünya üzerinde tek başlarına hayatta kalmaya çalışan oyuncuları ise gerçek bir hayatta kalma mücadelesi bekliyor. H1Z1’de ilk başta zombilerden korunmalısınız, barınacak bir yer bulmalısınız, barınacak bir yer ararken zombilerden korunmaya yine devam etmelisiniz. Ayrıca halledilmesi gereken yiyecek-içecek işi de var tabii. Sony’nin yeni hayatta kalma, korku, zombi kıyameti temalı MMOG türündeki oyunu kısa bir süre önce erken erişim olarak oyuncularla buluştu ve şu an için her şey yolunda gözüküyor.

29 Ocak 2015 Perşembe

LoL HKT #53'e Katılacak Takımların Kayıtları Başladı

LoL HKT #53 Kayıtları Başladı



League of Legends Türkiye ekibi periyodik olarak düzenledikleri LoL Haftalık Kafe Turnuvaları etkinliğine bu hafta da devam ediyor. Her hafta sonu farklı illerde ve farklı internet kafelerde gerçekleştirilen bu etkinlikler LoL oyuncularına tarifsiz bir heyecan yaratırken RP ödüllerini kazanma şansı da veriyor. Turnuvalar her zaman olduğu gibi bu hafta da saat 11.00’de başlayacaktır ve turnuvalara katılan takımların 10.30’da yarışacakları internet kafelerde hazır olarak bulunmaları gerekmektedir. LoL HKT #53 kapsamında 1. olan takımın her üyesine 3600RP, 2. olan takımın her üyesine 1800RP ve 3. gelen takımın her üyesine ise 900RP turnuva ödülü olarak verilecektir. Turnuva kapsamında başarılı olan ve RP ödülü kazanan oyuncuların ödülleri hesaplarına 2 hafta içinde yüklenecektir. LoL Haftalık Kafe Turnuvası #53 kapsamında yarışmaların yapılacağı yerlere ait detaylar şu şekildedir.



17 Ocak




  • Adana Çukurova Kafe Inn 3 Adres: Huzurevleri Mah. S. Demirel Bulv. Osman Dikici Apt.altı No:129

  • Ankara Ümitköy Maraton İnternet Kafe  Adres: 8. Cad. 94. Sok. No: 29

  • Ankara Batıkent Moss İnternet Kafe Adres: Kent Koop Mah. Anıt iş merkezi Cumhuriyet sitesi No: 31/A

  • Antalya Alanya Active İnternet Kafe Adres: Saray Mh. Hacıhamdioğlu Sk. No:28/C

  • Aydın Merkez Mişi İnternet Kafe Adres: Kurtuluş Mh. 2015 Sk. No:7/B

  • Balıkesir Burhaniye 10 Numara İnternet Kafe Adres: Mahkeme Mh. Taylı Cd. No:41/9

  • Diyarbakır Ofis Real B İnternet Kafe Adres: Cahit Sıtkı Tarancı Sok. Bahar Apt. No :2

  • Gaziantep Merkez Net Life İnternet Kafe Adres: İncirlipınar Mah. Nail Bilen Cad. No : 8/C

  • İzmir Bornova Star Net İnternet Kafe Adres: 169 Sk. No:7/S (Küçükpark)

  • Karaman Merkez Alize İnternet Kafe Adres: Kulhan Mah. 17. Sok. No : 3 / A

  • Kırklareli Babaeski Master İnternet Kafe Adres: Hacı Hasan Mh. Adil Onat Cd. No:25 (Şekerbank Sokağı)

  • Kocaeli Gebze Kaan İnternet Kafe Adres: Güzeller Mh. Doğan Cd. No:83/D

  • Rize Merkez Best İnternet Kafe Adres: Tophane Mah. Atatürk Cad. Ak İş Hanı Kat : 1

  • Samsun Çarşamba Okyanus İnternet Kafe Adres: Sarıcalı mah. Değirmanbaşı cad. No: 18

  • Sivas Merkez İstiklal İnternet Kafe Adres: Örtülü Pınar Mah. Evliya Cad. Akasya Sok. Reşit Bey Apt. No: 3

  •  Van İpekyolu Star İnternet Kafe Adres: Eski Çarşı Polis Karakolu Yanı Kat.2 No:15



18 Ocak




  • Artvin Arhavi Vip İntenet Kafe Adres: Musazade Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:19

  • Şanlıurfa Merkez Asrın İnternet Kafe Adres: Osmangazi Mah.  Gap Cad. 378 Sok. Bilal apt altı No: 9/B


19 Ocak 2015 Pazartesi

Smite Dünya Şampiyonası'nda Geri Sayım Başladı



Smite uzun süredir Smite Dünya Şampiyonası’na hazırlanıyor. Şampiyonaya sayılı günlerin kaldığı şu günlerde Smite resmi websitesi üzerinden yapılan duyuruda şampiyonaya çok yaklaşıldığını belirterek Smite oyuncularının oyun esnasında tanışarak kurdukları dostlukları pekiştirmek için de iyi bir fırsat olduğunu, Smite oyuncuları için muhteşem Smite cosplay hazırladıklarını da yaptıkları duyuruya ilave ettiler. 9 Ocak Cuma günü saat 08.00’de (EST) başlayacak olan Smite Dünya Şampiyonası etkinliği 3 gün boyunca Smite severlerle buluşarak 11 Ocak Pazar günü saat 21.00’de sona erecek. Smite Dünya Şampiyonası’na dünyanın 5 bölgesinden seçilmiş 8 takım Smite şampiyonu olmak için birbirleriyle kıyasıya mücadele edecekler. Katılımın ücretli olup biletlerin hala satışta olduğu Smite Dünya Şampiyonu etkinliğinde harcanmak üzere ödül havuzunda biriken para miktarı yapılan son güncellemelerle 2,451,382$ olduğu açıklandı. Şampiyona katılan 8 takımın da para ödülü alacağı bu müthiş etkinlikte 1. gelen takım şu an için ödülün yarısına alacak yani 1,225,691$’lık para ödülünün sahibi olacak.


18 Ocak 2015 Pazar

Yatay Geçiş Belgeleri

Yatay geçişlerin açıldığı şu dönemde en çok sorulan ve her üniversitenin aralarında ufak farklılar olsada istediği gerekli belgeler şu şekildedir.


1-Öğrencinin hali hazırdaki yükseköğrenim kurumunda katıldığı bütün sınavları başarmış olması ve eksik kredi yada dersinin bulunmaması.


2-Disiplin cezası almamış olması


Değerlendirme:


Geçiş yapmak isteyen öğrencilerin başvuruları başarı oranlarına göre ve eşdeğer programlar içinde sıralamaya tabi tutulur. En yüksek başarı notundan başlamak üzere kontenjan dahilinde yerleştirme yapılır ve ilan edilir. İlanda belirtilen kontenjan sayısı kadarda yedek kotenjan ilan edilir. Kontenjan dolmaması halinde merkezi yerleştirme puanı geçmek istediği diploma programının taban puanına eşit veya yüksek olan adaylar arasından puanı en yüksek olan adaylar arasından puanı en yüksek olan adaylar arasından doldurulur.


1-Başvuru dilekçesi, ÖSYM Sonuç belgesşi

2-Nufus Cüzdanı fotokopisi


3-Geldiği okulun onaylı öğretim planı

4-Geldiği Fakültenin onaylı ders içeriği

5-Not durum belgesi

6-Disiplin cezası almadığını gösterir belge


7-Yabancı Üniversite için eşdeğerlilik belgesi / Öğrencinin tanındığına dair yazı


16 Ocak 2015 Cuma

Legend Online Oyuncularını Bekleyen Binek Etkinlikleri Neler?

Posted in Uncategorized

Legend Online Binek Etkinlikleri


Web tabanlı MMORPG oyunlarının önde gelen isimlerinden olan, 2012 yılında Facebook üzerinde oynanmaya başlayan ve ardından OASIS Games üzerinden oynanmaya devam eden Legend Online fantastik dünyaların maceralarını doyasıya yaşamak isteyen oyunculara gayet doyurucu bir hizmet vermeye devam ediyor. İyilik ve kötülüklerin dengesi üzerine kurulu oyun senaryosunda savaşcı, büyücü ve okçularla oyuncular maceralara ve etkinliklera ara vermeden devam etmenin keyfini yaşıyor. Bineklere de büyük önem verildiği Leged Online’da düzenlenen binek etkinlikleri de büyük yer kaplıyor. 8 Ocak Perşembe günü ile 10 Ocak Cuma günü arasında gerçekleştirilecek olan Binek Koleksiyonu, Binek Ruhu Parçası Oyun Girişi, Binek Ruhu Parçası Değişimi ve Binek Ruhu Kutusu etkinlikleri Legend Online oyuncularına önümüzdeki 2 gün boyunca eşlik ederek Legend Online oyuncularının maceralarına daha hızlı bir şekilde devam etmelerine yardımcı olacaktır.


15 Ocak 2015 Perşembe

Wolfteam'den Müthiş Bir Özel Yılbaşı Paketi



Wolfteam, oyuncularına yaptığı yeni yıl indirimlerive yeni yıla özel hazırladığı yeni yıl fırsat paketlerine bir yenisini daha ekliyor. Bu zamana kadar yaptığı paketlerin ve indirimlerin en büyüğü olan bu Wolfteam Özel Yılbaşı Paketi’nde yok yok. Wolfteam oyuncularının bütün ihtiyaçları bu pakette adeta toplanmış. 9999 Nakit karşılığında satın alabileceğiniz bu muhteşem pakette olan eşyaların listesi şu şekilde: 60 Günlük EEF-2000 LIMITED, 30 Günlük Hologram Bombası, 20 Adet PG Parça Kutusu, 20 Adet CS Parça Kutusu, 15 Günlük Pedro Gomes, 15 Günlük Christopher Smith, 15 Günlük ELWRCi M6A2 SL, 15 Günlük Zaitsev, 15 Günlük Zigana, 15 Günlük RMK4, 15 Günlük Kraliyet, Dövme SP Sağ, 15 Günlük Kraliyet Dövme SP Sırt, 15 Günlük Kraliyet Dövme SP Sol, 15 Günlük 20C, Uzman Çantası, 7 günlük Özel Kurt Yeteneği, 5 Adet KP Kuponu Kutusu, 5 Adet Olimpiyat Kutusu, 5 Adet Karakter Kutusu, 5 Adet Silah Çekiliş Kutusu, 3 Adet Saldırı Sandığı, 3 Adet Savunma Sandığı, 3 Adet Görünüş Sandığı, 3 Adet Kurt Sandığı, 3 Adet Olimpiyat Sandığı.


14 Ocak 2015 Çarşamba

Bombom Oyuncuların 3-5 Ocak Tarihleri Arasında Katılabileceği Etkinlikler

wpid-142098248483.jpg

Bombom 3-5 Ocak Etkinlikleri



Yurdumuzda olduğu gibi, dünya çapında da geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan, işin ilginç tarafı da her yaştan oyuncu kitlesine sahip olan sevimli çizgilere sahip olan Bombom’da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. DDTank adıyla da oynanan, ama ülkemizde Bombom olarak oyuncularla buluşturulan bu muhteşem oyunda oyuncular anlık sürprizlerin ve etkinliklerin heyecanını oyunda oldukları sürece hissetme şansı da yakalıyorlar. Yeni yılın etkinlikleri ile 4. yaş günü etkinliklerinin birleşmesi sonucu Bombom oynama sınırlarını en üst seviyeye çeken oyuncular 3-5 Aralık tarihlerinde de Bombom heyecanının doruklarında yaşayacaklar.Bombım kısa bir süre önce resmi websitesinden yaptığı açıklama ile 3 Ocak Cumartesi günü ile 5 Ocak Pazartesi günleri arasında Bombom’da yer alacak etkinleri şöyle sıraladı: Gizli Yerdeki Savaşçi (3-4 Ocak), Piramit Hazine Keşfi Başlıyor (3-4 Ocak), Göz Alıcı Öge Takası (3-5 Ocak), Büyük Yükleme (3-5 Ocak). Bombom etkinliklerine katılacak oyunculara şimdiden iyi eğlenceler dileriz.

Kimler Öğrenim Kredisi Alamaz?

Birçok öğrenci KYK yani Kredi Yurtlar Kurumuna öğrenim kredisi için başvurdukları ve kredi çıkma oranı yüksek olmasına rağmen neden kendilerine çıkmadığını merak eder. Bunun birçok sebebi olabilirken MEB tarafından açıklanan listedeki maddelere uyan kişilere ise kesinlikle kredi çıkmamaktadır. İşte o liste;


a) Kurumdan öğrenim kredisi veya burs almış olan öğrencilere,


b) Yükseköğretim Kanununun 10 uncu maddesine  göre burs verilen öğrenciler  hariç  olmak üzere, 5102 sayılı Kanunun 2 nci maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrencilere,


c) Yetim maaşı ve nafaka alanlar dışında, asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip olan öğrencilere,


d) Burs isteğinde bulunduğu tarihte okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrencilere,


e) Yabancı uyruklu öğrencilere,


f) Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencilerine,


g) Ek süre öğrenim gören öğrencilere,


h)Yüksek lisans öğrencilerinden hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrencilere,


k) Bu Yönetmelik hükümlerine göre burs almaya yeterli bulunmayan öğrencilere,


burs verilmez.



13 Ocak 2015 Salı

Legend Online Altın Yolu Etkinliğinde Oyuncuları Bekleyen Sürprizler

Legend Online Altn Yolu Etkinliği Başlıyor



Legend Online düzenlediği etkinliklerle oyuncularına keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Legend Online resmi websitesi üzerinden yapılan bir duyuruya göre tüm Legend Online oyuncuları 29 Aralık Pazartesi (bugün) ve 31 Aralık Çarşamba günleri arasında Legend Online Altın Yolu etkinliğine katılabilirler. Sürpriz hediyeler ve heyecanlı bekleyişleriyle Altın Yolu etkinliği tüm Legend Online oyuncularına alternatif yeni yıl eğlencesi sunuyor. Daha önce Legend Online Altın Yolu etkinliklerine katılmamış oyuncu arkadaşlarımıza bu etkinliği kısaca tanıtalım: Altın Yolu etkinliği zarları at, gelen sayıya göre ilerle mantığı üzerine kurulu bir oyundur. Platformun her bir köşesinde 1 adet, toplamda 4 adet kuru kafa vardır ve bu kuru kafaya gelirseniz olduğunuz yere geri dönerek oyuna yeniden başlarsınız. Legend Online Altın Yolu etkinliğinde çıkan hediyeleri 3 grupta toplayabiliriz: kolay çıkanlar, eh işteler ve çıkması zor olanlar. Peki, ne mi bunlar? Bunlar şunlar: 6 level ilaç, 999 Gül, vulkan çekici, kanat, şans, 10 level değerli taş çıkması zor olanlar; xp kitabı, 4 level arıtma taşı, peri kristal inci ve büyüme taşı gibilerin çıkma zorluk seviyesi ise eh işte; değerli taş, mutluluk taşı, efsane taşları, altın, ruh ve zaman ruleti gibi eşyaların çıkması sizi fazla zorlamayacaktır.


12 Ocak 2015 Pazartesi

Point Blank Oyuncuları Bugün Phyton Veya Glock Kazanacaklar

Point Blank 8 Ocak Oyna Kazan Etkinliği



Yaklaşık 7 yıldır online FPS aksiyon türünün severleri tarafından oynanan, CT-Force ile Free Rebels arasında geçen ve göz dolduran kurgusuyla da ilgiyi üzerine çekmeyi başaran nadir oyunlardan birisi olan Point Blank, Nfinity Games tarafından 2010 yılında ülkemizdeki oyuncularla da buluşturularak oyuncularını yaklaşık 5 yıllık bir maceraya sürükledi. Düzenlediği etkinliklerle de sürüklemeye devam ediyor. Point Blank resmi sitesinden yapılan duyuruya göre oyuncular ocak ayında maceraya devam ediyor. Bugün günlük Point Blank ihtiyaçlarının 90 dakikasını karşılayan oyuncuları iki güzel sürprizden birisi bekliyor. 8 Ocak Perşembe günü 90 dakika Point Blank oynayacak oyuncuları Point Blank Oyna Kazan Etkinliği dahilinde C. Phyton D. veya Glock 18 D. ödüllerinden birini kazanacaklar. Bu ödüllerden birini kazanmak isteyen Point Blank oyuncularının tek yapması gereken ise 90 dakika boyunca Point Blank oynamak.


10 Ocak 2015 Cumartesi

Wargaming.Net League Avrupa Sezon Savaşları Başlıyor



2010 yılından bu yana Microsoft Windows kullanıcısı olan oyuncular tarafından büyük bir keyifle oynanan savaş-aksiyon türündeki MMO oyun olan World of Tanks Noel ve yeni yıl kutlamaları için 17 Aralık’ta ara verdiği Wargaming.Net League Avrupa 5. Sezon oyunlarına 5 Ocak’tan itibaren devam ediyor. Wargaming tarafından oyuncularla buluşturulan ve konu olarak 2. Dünya Savaşı’nı ve bu savaşlarda kullanılmış tanklara odaklanarak günümüze uyarlayan World of Tanks ülkemizde de bu türe meraklı birçok oyuncu tarafından ilgiyle takip edilmekte. Düzenlediği etkinliklerle tank severlere heyecanlı anlar yaşatan World of Tanks bu ay sürecek olan Wargaming.Net League Avrupa 5. sezon etkinliklerini de her pazartesi ve Perşembe günü oyuncularıyla buluşturacak. World of Tanks’ın oyuncularına bir sürprizi daha var. World of Tanks Ocak 2015 temalı takviminizi World of Tanks resmi websitesinden istediğiniz çözünürlükte indirebilirsiniz.


9 Ocak 2015 Cuma

Riot ArminA’nın Zonguldak Ve Karabük LoL Turnuvalarından Görüntüler

Riot ArminA Zonguldak ve Karabük Görüntüleri


Türkiye’nin bütün bölgelerinde düzenlediği League of Legends turnuvaları ile oyun camiasında seçkin bir yer edinen Riot ArminA, bir yandan bu hafta sonu Bursa ve Yalova’da yapılacak olan turnuvalara hazırlanırken bir yandan da daha önce turnuva ziyaretlerinde bulunduğu yerlerde çekilmiş olan görüntülerden oluşan LoL turnuva maceralarını bizimle paylaşıyor. League of Legends Türkiye’nin resmi Youtube hesabından sıkça takip ettiğimiz turnuva videolarına bugün yenisi eklendi. Riot ArminA Turnuvalarda kapsamında ziyarette bulunduğu Zonguldak ve Karabük ilinde LoL oyuncuları ile birlikte yaşadıkları keyifli anları bizimle paylaşan Riot ArminA Marmara Bölgesi Turnuvaları’na devam ettiğini de LoL oyuncularına hatırlatmakta fayda var diyoruz ve sizi Riot ArminA Zonguldak ve Karabük LoL Turnuvaları görüntüleriyle baş başa bırakıyoruz.



Riot Armina Turnuvalara Yarın Sakarya’dan Devam Ediyor

Riot ArminA Yarın Sakarya'da


League of Legends oyuncularının aynı ildeki diğer LoL oyuncularıya tanışıp, zararsız bir rekabet içerisinde yarışmalarını sağlamak adına ülkemizde birçok turnuvaya imza atan ve bu başarılarıyla da LoL severlerin gönlünde krallara layık bir tahta sahip olan Riot Games Türkiye ekibinden Riot ArminA Marmara Bölgesi ziyaretleri devam ediyor. Ziyaret ettiği bütün bölgelerdeki League of Legends oyuncularının sorularını en yararlı olacak bir şekilde yanıtlayan Riot ArminA, e-sporcu olmaya niyetli LoL oyuncularına da rehberlik ediyor. Marmara Bölgesi turnuvalarına bu hafta sonu da devam eden Riot ArminA yarın Sakarya’da olacak. 28 Aralık Pazar günü saat 09.30’dan itibaren yapılacak olan Riot ArminA Sakarya Turnuvası etkinliğinin diğer detayları ise şu şekilde.


SAKARYA TAKIM LİSTESİ: LegendsOfDuzce, TeamTrollMid, OSSUR NA, 33on White, Deadly Cadence, PARS eSports Club, WalkAwayBestPlayer, Dangerous Wanted Team, Çılgın Surat Murat, PALELERYAPI, Karaambar Kamyoncular Takımı, YoY Team, anarşinin evlatları, CARP KACTI, Maliqtpie, El-Cerazi.


SAKARYA YEDEKLER: AAL eSport Club, BestGOD, NeverLand, KodVarDedilerGeldik.


YER: Semerciler Mh. 791. Sok. No:6 (Vatan Hastanesi arkası) Ata Game/Sakarya


Filed under: Genel Tagged: sanalsaray

Pedro Gomes Alan Oyuncuları Hangi Sürprizler Bekliyor?

Pedro Gomes Alan Karlı Çıkıyor


Çıktığı 2009 yılından bu yana yaklaşık 20 milyon kayıtlı kullanıcıya ve 2 milyona yaklaşan beğeni sayısıyla beraber büyümeye ve kendini yenilemeye/geliştirmeye devam edenn, son olarak Ateş ve Barut sürümünü yayımlayarak Ateş ve Barut yan yana durmaz diyenlere yanyana da durur yan yana da diğerek tokat gibi cevap veren, ülkemizde de geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan MMOFPS türündeki aksiyon-macera oyunu Wolfteam cephesinden haberler gelmeye devam ediyor. 29 Aralık Pazartesi günü saat 23.59’a kadar Pedro Gomes karakterini 1 günlük alan oyuncular bu sayede toplamda 25 günlük hediyelerin sahibi olacaklar. Kazananlara 21 iş günü içerisinde gönderilecek olan hediyeler şu şekilde: Zigana (7 Günlük), T1 Balta (7 Günlük), RP Kutusu (5 Adet), Long Claw BGG (3 Günlük), Yıldırım Dövmesi SP (Sağ) (2 Günlük), Elwrci m6a2 f.e. 1 (1 Günlük). Son yayımlanan Wolfteam haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz. Wolfteam Joypara ihtiyacınızı DurmaPlay’den en ucuz bir şekilde karşılayabilirsiniz.


8 Ocak 2015 Perşembe

Legend Online Server OAS 146 Yarın Açılıyor

Legend Online Server OAS 146



Legend Online, oyun dünyasına facebook üzerinden başlayan bir oyun olsa da şu an geldiği nokta rakiplerini fazlasıyla kıskandırıyor. Türkiye’de 2012 yılında sosyal medyada oynanmaya başlayan ve geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan MMORPG türündeki Legend Online, League of Legends ve Legends of Five Rings ile oldukça karıştırılmasına rağmen ülkemizde kısa süre içinde ciddi bir fan kitlesi yakalamayı başarmıştır. Bunun sebeplerine bakacak olursak, oyunun kendi içinde bir dinamiği olması ve bu dinamiklerini maksimum derecede kullanabiliyor olmasına bir yönden bağlayabiliriz. Yeni açılan serverlar oyuna kesinlikle bir döngü katıyor; ama tek fark bu döngünün kısır olmaması. Legend Online oyuncularını yarın sürpriz bir server etkinliği daha bekliyor. Bugün Legend Online resmi websitesinden yapılan açıklamaya göre Legend Online Server OAS 146 yarın (27 Aralık Cumartesi) saat 12.00’de tüm Legend Online oyuncularının kullanımına açılacak. Yeni açılacak olan OAS 146 etkinliği dahilinde sürpriz hediyeler ve ödüller oyuncularla çeşitli zamanlarda buluşacak. Legend Online Server OAS 146 haberimizi noktalamadan önce hatırlatmak istediğimiz bir nokta var: Legend Online OAS serverlarına giriş sadece Legend Online resmi internet sitesi üzerinden yapılıyor. Güncellenen Legend Online haberlerini DurmaPlay’den takip edebilirsiniz.



 


4 Ocak 2015 Pazar

Metin2'den Bugüne Özel Sürpriz Yavrucuk Kutusu

Metin2'den Bugüne Özel Yavrucuk Kutusu



Yeni yılın iyiden iyiye yaklaşması bazı oyunları uzun süreli etkinliklere yönlendirirken, bazı oyunlar günlük etkinliklere de yönelebiliyorlar. Bu durumun etkinliğin içeriğiyle ilgili olması da önemli bir bakıç açısı olmakla beraber, kısa zaman içinde birçok etkinlikliğe yer verme amacı da taşımış olabiliyor. Bu cümleleri kurmamıza sebep olan etkinlik ise Metin2 kanadından duyuruldu. 28 Aralık Pazar günü saat 00.00’da başlayan Metin2 Yavrucuk Kutusu etkinliği yine aynı gün içerisinde sonlanıyor. 28 Aralık Pazar günü saat 00.00’da başlayan bu tek günlük etkinlik 28 Aralık Pazar günü 23.59’da bitecek, ama bitmeden önce çoğu Metin2 oyuncusunu yavrucuklarla buluşturacak. Küçük kahraman hayvancıklar Metin2 oyuncularının maceralarına kaldıkları yerden eşlik edecekler. İşte Metin2 Yavrucuklu Kış Sandığı’nın oyuncular için hazırladığı kış sürprizleri: Ejderha Madalyası (x12), Şeftali Çiçeği Şurubu (x4), Yaşam Kutsaması (x3), Geçit Bileti (x3), Taş Sanatı Kitabı (x2), Soğutma İksiri (x2), Mavi İnci, Kan Kırmızı İnci, Beyaz İnci, Kutsama Kağıdı, Porki Mührü, Khan Mührü, Büyülü Metal.


3 Ocak 2015 Cumartesi

Wolfteam'in Rekor Kıran Özel EDS Yılbaşı Ödülü

Wolfteam EDS'de Yılbaşı Fırsatı



Yeni yıl etkinliklerine tüm hızıyla devam eden Wolfteam, yaptığı kampanyalarla oyuncuların ağızlarını şaşkınlıktan açık bırakmayı yine başarıyor. 31 Aralık Çarşamba günü saat 23.59’a kadar devam edecek bu müthiş Wolfteam EDS’de Yılbaşı Fırsatı kampanyası dahilinde  EDS’nin 5. turunda; 1000K, 500K, 400K, 100K KP kuponlarından herhangi birini kazanacak ilk Wolfteam oyuncusu 5.000.000 KP ödülünün sahibi olacak. Kazandığına dair ekran görüntüsü çekip Wolfteam’e göndermesi ise ödül başvurusu için yeterli olacaktır. Bu konuda çeşitli suistimallere yer vermek isteyen Wolfteam bu etkinliğe yerinde kurallar koyarak manipülasyonların önüne geçmeye çalışacak. Bu kurallara göre; ekran görüntüleri üzerinde hileli dijital çalışmalara yer verilmeyecek, oyuncu kazandığı kuponun görünürlüğünü net bir şekilde ayarlamalı, ekran görüntüsü gönderirken kullanıcı adı da belirtilmeli, ekran görüntüsünün alındığı tarihin de çıkması için F8 ile alınmalıdır. Ayrıca başkasının adına ve kullanıcı adına gönderilen ekran görüntüleri ve 1’den fazla aynı görüntünün yollanması katılımı geçersiz kılacaktır.


Server 496 Bugün Açıldı 497 İse Yarın Açılıyor

Legend Online Yeni Serverlar Açılıyor


Ülkemizde de olmak üzere, bütün dünyada geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan web tabanlı MMORPG türündeki fantastik macera oyunu Legend Online bir yandan 2014 yılının son etkinliklerinin üzerinde çalışırken bir yandan da yeni serverlar açarak hem 2014 hem de 2015 yılında gerçekleştirilecek etkinliklere imza atıyor. Bugün saat 12.00’de tüm Legend Online oyuncularının kullanımına açılan Server 496’yı ise yarın saat 12.00’de açılacak olan Server 497 takip ediyor. Bu iki yeni server dışında 2014’ün sonuna kadar yeni serverların açılıp açılmayacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, tahminler yeni serverların da geleceği yönünde. Tekrar hatırlatmak gerekirse Legend Online Server 496 bugün (26 Aralık Cuma) saat 12.00’de (TSİ) oyuncuların hizmetine girdi, Legend Online Server 497 ise yarın (27 Aralık Cumartesi) saat 12.00’de (TSİ) oyuncuların hizmetine girecek. Güncellenen Legend Online haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz. Legend Online Elmas ihtiyacınızı DurmaPlay’den en uygun fiyatlara karşılayabilirsiniz.


Tagged: Sanalsaray

2 Ocak 2015 Cuma

Warframe Ölüm Kalım Savaşına Hoş Geldiniz

Tenno Tehlike Çanları Çalıyor


Vay Hek harekete geçiyor. Bir Balor Fomorian gemisinin yasak bir rotada ilerlediğinin bilgisini aldık. Bu gemi her ne kadar yavaş ilerlese de, ne kadar hızlı hareket edersek o kadar hızlı yetişiriz. Yeni Relay uydularımızı yok etmeden bu gemiyi durdurmalıyız.


Warframe, tam sessiz sakin indirimlerle Yeni Yıl’a girecek derken tüm düzen altüst oldu, artık Warframe oyuncularına huzur yok, yeni görevler sizi bekliyor. Görevlerinizi ne kadar hızlı bitirirseniz eğlenceye o kadar yetişebilirsiniz. Acele etmelisiniz; Fomorian gemileri düzenli aralıklarla galaksimizde belirecek, ama sen sabotaj görevi için hazırlanacaksın Tenno. Hemen Disruptor’ını yapmaya başla! Unutma ki sabotaj görevini başarılı bir şekilde yerine getirdiğinde puan kazanacak ve Fomorian’ların sağlık durumlarını tehlikeye sokacaksın. Aklında bulunsun Tenno, operasyon başladı ve 5 Ocak 2015 Pazartesi gününe kadar bu görevi tamamlamalısın. İster vur, ister kır ama şu gemileri parçala ve bu maçı kazan Tenno!


Silkroad Online'da Yıkılmadık Kale Kalmayacak

Silkroad Online'da Yıkım Başlıyor



Silkroad Online Birinci Kale Savaşı başlıyor. Dünyanın en popüler ve en kalabalık MMORPG oyunlarından birisi olan Silkroad Online yeni bir etkinliğe imza atıyor ve kaleleri kuşatmaya açıyor. Serverların birleşimden sonra 21 Aralık Pazar günü (bugün) kalelerin kuşatmaya açılması bekleniyor. Bütün oyuncular Silkroad Online First Fortress War kuşatmasına katılabilir. Hazırlanın, silahlarınızı kuşanın ve sahneye doğru tiyatral çıkışınızı yapın. Bu savaşa katılacak bütün toplulukları binlerce hediye ve macera bekliyor. Kaleleri paramparça ediniz ve orkestra sizi marşlar eşliğinde şereflendirsin. Etkinlikte dikkat edilmesi gereken genel hususlar:




  • Ödüller 13 Ocak 2015 günü server bakım çalışmaları esnasında kazananların hesaplarına yüklenecektir.

  • Oyuncular savaşta kazanacakları ganimetler için karakterlerinde yeterince boşluk bırakmalıdırlar.

  • Toplulukla birlikte savaşıp kazanan oyuncuların ödülleri tek seferde hesaplarına yüklenecektir.

  • Cinsiyet, karakterin seviyesine göre de şekillenebilecek.

  • Topluluklara kayıtlı olan oyuncular ödül almaya hak kazanacaklar.


1 Ocak 2015 Perşembe

Zemzem suyu hakkında

Zemzem suyu hakkında yapılan pek çok araştırma vardır.  Zemzem suyu sadece bir kaynaktan sağlanıyor. Zemzem suyu aslında normal görüntü  itibariyle suyla aynı özellikler gösterse de aslında tamamen farklıdır denilebilir. Zemzem suyu denizden elde edilmez hatta denizden uzaktan bir kaynaktan çıkmıştır. Üstelik herhangi bir kaynak tarafından beslenmediği dile getirilir ki Arap yarımadası gibi sıcak bir yerde şu zamana kadar kurumamış bir kaynak gerçekten merak konusudur. Zemzemin elde edildiği kuyu çok derin değildir ve özellikle hac zamanında çok kullanılan bu suda hiçbir zaman azalma görülmemiştir. Bazı yapılan araştırmalara göre zemzem suyu içerisinde herhangi bir bakteri bulunmuyor peki yerden çıkar bir suda nasıl bakteri olmuyor buda farklı bir konu. E haliyle bakteri içermedği için Dünya’da bulunan içilebilir en iyi su olduğu açıklanmıştır.


Şöyle bir rivayet vardır ki; zemzem suyunu hanği niyetle içersen onun yerine geçermiş. Mesela aç ise içerse açlığı gidenler, başı ağrıdıysa baş bağrısı geçmesi için içenlerin baş ağrılarının geçtiği söylenmektedir. Hacılar ülkelerine dönerken yanlarında zemzem suyu götürüp daha sonra kendisini ziyaret edenlere ikram ederler.