21 Haziran 2015 Pazar

LoL Tarih Öncesi Kostümleri 750 RP'den Satışa Çıktı

Tarih Öncesi Kostümleri Çikti



2009 yilinda League of Legends gibi oyun sektörünün gidisatini degistiren ve yeniden çizen bir MOBA oyununu bizlerle bulusturan Amerikali Riot Games gündemimize yepyeni kostüm tasarimlari ile girmeye devam ediyor. Takim çalismasina dayali strateji oyunu olarak degerlendirildiginde sampiyonlarin ve sampiyonlara ait kostümlerin ne derece önemli oldugunun farkinda olan oyuncular çesitli sampiyon ve kostüm taleplerini her firsatta dile getirmeye devam ediyorlar. Oyunculardan gelen yorumlari her sekilde ciddiye alan Riot Games ise üzerinde çalistigi konsept dahilinde oyuncularin fikir ve isteklerini de ön plana koymaya çalisiyor. Bu kapsamda sik sik yeni kostümleri oyunculara sunan gelistirici sirket bunun son örnegini Tarih Öncesi Cho’Gath, Anivia ve Renekton kostümleri ile basarili bir sekilde gösteriyor. Riot Games tarafindan gelistirilen Tarih Öncesi Cho’Gath, Anivia ve Renekton kostümleri yapim asamasinin ardindan magazada yerlerini almis bulunuyorlar. Bu üç kostümün her birine 750 RP karsiliginda siz de sahip olabilirsiniz.


20 Haziran 2015 Cumartesi

Geçtiğimiz 19 Mayıs'ta Çıkış Yapan The Witcher 3 Wild Hunt Satışları 4 Milyonu Geçti

The Witcher 3 Wild Hunt Satis Rakamlari 4 Milyonu Geçti



2002 yilinda Polonya’da kurulan ünlü video oyun sirketi CD Project RED tarafindan REDengine 3 oyun motoru üzerinde gelistirilen ve geçtigimiz 19 Mayis’ta oyuncularla bulusturulan The Witcher 3 Wild Hunt’in kisa süre içerisinde satislarindaki rakamin 4 milyonu geçmesi üzerine CD Project RED’in kurucu ortaklarindan Marcin Iwinski The Witcher 3 Wild Hunt resmi internet sitesi üzerinden açik mektup yayimlayarak tüm oyunculara tesekkür etti. Oyun dünyasi ile paylasilan açik mektupta 19 Mayis’in onlar için önemli bir gün oldugunun altini çizen Iwinski, 3 yildir üzerinde siki bir çalisma yürüttükleri oyunlarini bu önemli tarihte çikardiklarini hatirlatarak oyunculardan gelen sayisiz olumlu ve yapici elestiri ve övgüler için tesekkür etti. Bunun yani sira çikis yaptiklari 19 Mayis’tan bu yana oyunu satin alan 4 milyon RPG oyuncusuna tesekkürlerini ileten Marcin Iwinski, ayrica bu 4 milyon RPG oyuncusunun zor kazandiklari paralarini böyle bir oyuna yatirmalarinin da gerçekten bir seyleri basarmis olduklarinin kaniti oldugunu aktaran Iwinski oyunu satin alarak oynayan tüm oyunculara içtenlikle tesekkür etti.




18 Haziran 2015 Perşembe

Point Blank Artık Piercing Blow İsmiyle ve Daha Fazla Oyuncuyla Oynanacak

Yeni Adi ve Websitesiyle Geliyor


Güney Koreli basarili video oyun gelistirme ve yayimlama sirketi Zepetto Games tarafindan gelistirilen ve 2008 yilindan bu yana Uzak Dogu’dan baslayarak dünyanin dört bir yaninda oynanan ünlü FPS oyunu Point Blank bastan basa yenileniyor. 2010 yilinda Nfinity Games kapsaminda ülkemizdeki oyuncularla bulusturulan ve bir hayli genis oyuncu kitlesine ulasan basarili nisanci oyunu Point Blank ilk önce ismini degistiriyor, sonra da internet sitesini degistiriyor ve yepyeni bir kimlikle çok daha genis bir oyuncu kitlesine ulasmayi planliyor. Daha öncesinde Project Blackout ismiyle oynanan, simdi Point Blank olarak oynadigimiz, ilerleyen zamanlarda da Piercing Blow olarak oynayacagimiz bu basarili yapimin bizlere sundugu yenilikleri ilerleyen günlerde irdelemeye devam edecegiz. Gelismeleri ve yapilan duyurulari sizlere en kisa sürede aktaracagimizi tekrar hatirlatmak ve simdilik sizleri yeni oyun içi paylasilan fragmanla bas basa birakmak istiyoruz. Point Blank NG alisverisinizi DurmaPLAY üzerinden saglayabilirsiniz.



GTA Online Yeni DLC'si ILL-GOTTEN GAINS Bölüm 1 İçin Özel Etkinlikler

GTA Online Yeni DLC Etkinlikleri



Rockstar North tarafindan RAGE, Euphoria ve Bullet Physics motorlari üzerinde gelistirilen; Rockstar Games etiketi ile oyuncularla Take Two Interactive araciligi ile bulusturulan ve oyunculara çevrim içi ve çok oyunculu bir oynanis keyfi sunan GTA Online için merakla beklenen Ill Gotten Gains Part 1 oyuncular tarafindan ücretsiz bir sekilde indirilmeye baslandi. GTA Online oyuncularinin Heists görevlerinden kazandiklari paralari rahatça harcayabilmeleri için alan yaratmaya çalisan Rockstar Games bu eksende yayimladigi Ill Gotten Gains DLC paketinin ilk bölümü ile oyuna lüks arabalar, kiyafetler, araçlar ve yeni bir silah sunuyor. 195 bin dolardan, 2 milyon dolara uzanan aralikta yeni araçlarin satisa sunuldugu bu yeni içerik paketinin bir diger sürprizi ise bu hafta sonu gerçeklestirilecek özel etkinlikler oluyor. 12 Haziran Cuma gününden 14 Haziran Pazar gününe kadar sürecek özel hafta sonu etkinliklerinde çifte RP, bazi oyun modlari için nakit para ödülü ve bazi yeni Snapmatic içerikleri bulunacak. Rockstar Games ve Steam’den lisansli GTA 5 CD Key ürünlerine DurmaPLAY üzerinden indirimli olarak ulasabilirsiniz.



GTA Online Yeni DLC Etkinlikleri 2


15 Haziran 2015 Pazartesi

Dönüşme, Öge Takası ve Günün İlk Yüklemesine Ödül Etkinlikleri İle Bombom Haziran Ayına Hızlı Bir Giriş Yapıyor

1-4 Haziran Etkinlikleri



Son zamanlarin en çok oynanan çevrim içi oyunlarindan birisi olan Bombom haziran ayina Dönüsme, Öge Takasi ve Günün Ilk Yüklemesine Ödül etkinlikleri ile haziran ayina hizli bir giris yapmis bulunuyor. Çinli tekonoloji ve oyun devi Elex Teknoloji tarafindan gelistirilen ve 337Games üzerinden de çevrim içi olarak oynanabilen popüler nisanci ve firlatma oyunu Bombom 4 Haziran’a kadar sürecek olan Dönüsme, Öge Takasi ve Günün Ilk Yüklemesine Ödül etkinlikleri ile oyuncularina yine etkinlik dolu günler sunuyor. Bombom oyunculari takim elbiselerini toplayarak çizgi film kahramanina dönüsebilecekler. Öge Takasi etkinligi çerçevesinde tebrik karti toplayan oyuncular bunlari birbirinden güzel ögelerle takas edebilecekler. Son olarak da 4 Haziran’a kadar yapilacak günün ilk harcamalari 4500 Kupon ve üzeri oldugunda Savas ruhu tozu, DESTAN-Kar Asasi temel parçasi, üst Düzey Sihirli Tas, üst düzey matkap, Giris Bileti ve Enerji kaynagi ödüllerine sahip olabilecekler.


13 Haziran 2015 Cumartesi

Point Blank’ten Hafta Sonuna Özel Etkinlikler

5-7 Haziran PB Hafta Sonu Etkinlikleri


Video oyun dünyasina Güney Kore’den katilan ünlü oyun stüdyosu Zepetto Games tarafindan ICube oyun motoru üzerinde gelistirilen ve 2008 yilinda FPS oyuncularinin begenisine sunulan Point Blank hafta sonuna özel olarak düzenledigi etkinliklerine bugün itibariyla baslamis bulunuyor. 2010 yilindan bu yana Nfinity Games araciligi ile ülkemizdeki oyuncularla bulusturulan Point Blank bu hafta sonuna özel olarak düzenledigi etkinlikler kapsaminda 5 Haziran’dan 7 Haziran’a kadar Gir Kazan, Oyna Kazan ve XP Kazan etkinliklerini oyuncularin begenisine sunuyor. Dual Uzi Tedarik Kitei, P90 MCD, C.Python D., Sihhiye Çantasi, Tarantula DK2014, Hide DK2014 etkinlik ödüllerinin oyunculara hediye edilecegi hafta sonu özel etkinliklerine tüm Point Blank oyunculari davetlidir. Oyun içi alisverislerinizde harcayabileceginiz Point Blank NG yüklemelerinizi DurmaPLAY üzerinden gerçeklestirebilirsiniz.


Tagged: Sanalsaray

11 Haziran 2015 Perşembe

Battlefield 4 Bahar Yama Notları Belli Oldu

Battlefield 4 Bahar Güncellemesi Notlari



DICE tarafindan Frostbite 3 oyun motoru üzerinde gelistirilen ve 29 Ekim 2013 tarihinde konsol ve PC platformlarinda oyuncularla bulusturulan Battlefield 4 için kapsamli bir bahar yamasi yayimlanmis bulunuyor. Oyun dünyasi tarafindan olumlu bir sekilde karsilanan ve 7 milyon kopyanin üzerinde satan Battlefield 4 Bahar Yamasi notlarina göz attigimizda ise yeni silahlarin ve yeni oyun modunun oyuna dahil edildigini görüyoruz. Ayrica birçok silah için denge ayarinin da yapildigini, bazi haritalardaki görünüs ayarlarinin gerçeklestirildigini ve araçlarla ilgili sorunlarin çözüldügünü fark ediyoruz. Bunun yani sira sese bagli olarak meydana multiplatform çarpismalarinin giderildigini, birbirinden farkli multiplatform sunucu çökmelerinin tamir edildigini, bazi oyuncularinin takim degistirirken meydana gelen sunucu arizalarinin sifirlandigini, multiplatform tek oyunculu hatasinin giderildigini, oyuncu eger birçok düsman tarafindan öldürüldüyse oyuncunun kill cam’de takili kalmasina neden olan hatanin giderildigini; bununla beraber headshot’lara özgün bir ses efektinin oyuna eklendigini, askerlerin üzerindeki kursun etkisi sesinin gelistirildigini, birçok haritada çesitli düzenlemelerin yapildigini, oyuna 5 yeni silahin geldigini ve 10 ana oyun haritasina Gun Master oyun modunun eklendigini gözlemliyoruz. Battlefield 4 haberlerini sizlere aktarmaya devam edecegiz.


Killing Floor 2 İçerik Yaması Notları Yayımlandı

Içerik Yamasi Notlari Belli Oldu



Amerika’nin Georgia eyaletinde 2005 yilinda kurulan oyun stüdyosu Tripwire Interactive tarafindan Unreal Engine 3 oyun motoru üzerinde gelistirilen ve Iceberg Interactive tarafindan da 21 Nisan 2015 tarihinde erken erisime açilan ünlü FPS oyunu Killing Floor 2 için içerik yama notlari yayimlanmis bulunuyor. Oyuna gelen bu yeni içerik yamasi ekseninde Volter Manor haritasinin eklendigi ve var olan 4 haritasi da toplanabilir itemler ve kazanimlar yerlestirildigini görüyoruz. Bunun yani sira Biotics Lab, Burning Paris ve Outpost harita sömürgelerinde ve çok sayida kozmetik sorunlardaki hatalarin giderildigini, Killing Floor’dan Classic Briar ve Classic Masterson olmak üzere oyuna 2 yeni karakter eklendigini, Bas Üstü Göstergeler’deki (HUD) XP havlamalarinin gelistirildigini ve Tarafindan Öldürüldü mesajinin eklendigini kullanici arayüzüne gelen yenilikler arasinda görüyoruz. Son olarak Oyun Sonu Gecikmesinin 15 saniyeye çikarildigi ve sunucularda bazi hatalarin da giderildigini gözlemliyoruz. 21 Nisan 2015 tarihinde erken erisime açilan Killing Floor 2 Steam lisansli ürününe DurmaPLAY üzerinden indirimli olarak sahip olabilirsiniz.




PES 2016 İçin Detaylı Tanıtım 12 Haziran'da

12 Haziran PES 2016 Tanitimi



Futbol simülasyon ve spor oyunlarinin tutkunlari için oldukça hareketli ve rekabetli günler geçiriyoruz. FIFA 16’nin duyurulmasi ve bünyesinde bayan milli takimlarinin da olmasina alismaya çalistigimiz su siralar FIFA serisinin en büyük rakibinden de bir adim gelmis bulunuyor. PES Productions tarafindan gelistirilen ve Konami’nin bünyesinde yayimlanan futbol simülasyon ve spor oyunu Pro Evolution Soccer (PES) serisi her ne kadar çalkantili günler geçirse de yoluna devam ediyor. 12 Haziran Cuma günü UEFA Sampiyonlari Festivali’nde detayli olarak tanitilacak PES 2016 için bizlere ne gibi sürprizler hazirlandi merak ediyoruz dogrusu. Bayan milli takimlari ile tüm dikkatleri üzerine çeken FIFA 16 gibi bu yil PES 2016’dan dikkat çekici bir tanitim görmeyi umuyoruz. Gelismeleri sizlere aktarmaya devam edecegiz.


10 Haziran 2015 Çarşamba

League of Legends Sahnesinin Emektar Oyuncuları Ekko İçin Tavsiyelerde Bulundular

Usta Oyunculardan Ekko Tavsiyeleri


Riot Games’in gelistirdigi ve 2009 yilinda oyuncularla bulusturdugu League of Legends oyuncularina sundugu sampiyon yelpazesini her geçen gün arttirmaya devam ediyor. Son olarak geçtigimiz günlerde Zamani Kiran Çocuk Ekko suikastçi sampiyonunu oyuncularin begenisine sunan Riot Games oynamasi oldukça zor olan bu sampiyon için usta oyuncularin tavsiyelerini bizlerle bulusturdu. Besiktas E-Spor Kulübü’nden Isak Fjell’in, HWA’dan Asim Karakaya’nin, Numberone Esports’tan Ferit Karakaya’nin katildigi Ustalardan Tavsiyeler programinda Ekko ile ilgili bilinmeyen noktalara deginildi. Fjell, Ekko’nun rakiple olan mesafesini korumaya ve savasa yeniden katilmaya çok yatkin oldugunu belirtirken, Asim Karakaya Ekko’nun güçlü bir sampiyon olduguna dikkat çekti. Ferit Karakaya ise Ekko’nun orta koridorda menzili uzun büyücülere karsi zorlanacagi sözlerine ekledi. League of Legends emektar oyuncularinin Ekko hakkindaki düsüncelerine haberimizin devamina ekledigimiz video ile ulasabilirsiniz.



Filed under: Genel