16 Şubat 2014 Pazar

Legend Online



Web browser oyunlarından birisi olan ve bir MMORPG oyunu olan Legand Online alanında iddialı yapımlardan bir tanesidir. Herhangi bir indirme durumu olmadan internet olduğu sürece sorunsuzca oynama imkanı sunmaktadır.

Oyunda size verilen ordunun yöneticisi ve efendisi olarak oyuna başlanıyor. Öte yandan kendi topraklarınızda çeşitli yapılar bulunmaktadır ve bu yapıları geliştirerek ordunuzu daha güçlü yapmak söz konusudur. Bu yapıların özelliklerinden bahsetmek gerekirse; şatoyu andıran yapısı ile dikkat çeken bina Akademi olarak geçiyor. Burada teknolojik yapılanmaların yürütüldüğü bir alan. Burayı geliştirmek teknolojinizin artması anlamına geliyor. Bu teknolojileri geliştirmek içinse en önemli madde Kristaldir. Bu hammaddeyi elde etmek içinse ya ekmek yada savaşmak gerekiyor. Diğer yapı ise Amfi tiyatro. Burada diğer oyuncular ile savaşa bilir bahis yatırabilir ve de ticaret yapılabilmektedir. Level 11 olduğunuzda çiftlikler açılmaktadır. Gerekli olan pek çok hammaddeyi burada yetiştirebilirsiniz. Son yapımız ise Dinlenme Hanesi olarak adlandırılmaktadır. Burada can yenilenmesi sağlanmaktadır. Bir gün içerisinde en fazla 60 can kazanılabilmektedir.

Oyundaki karakterlerden söz etmek gerekirse Erkek Savaşçı, Kadın Savaşçı, Erkek yaycı, Kadın yaycı, Erkek Büyücü ve kadın büyücüler bulunmaktadır. Genel olarak nasıl bir strateji belirlenecekse, o tipe uygun karakter seçmek işleri kolaylaştıracaktır. Savaş sırasında karakterimizin üzerinde bulunan ziynet eşyaları ve kıyafetler de ek güç savunma ve yetenek güçlerinin artması anlamına gelmektedir. Sahip olunan bir nesneyi geliştirmek yine oyuncuların elinde olan bir durum. Atölyenizde işe yarar bir hale getirebilirsiniz.

Oyunda klan önemli bir yer tutmaktadır. İyi bir birlik ile gelişim ve büyüme süreci doğal olarak hızlanmaktadır. Kazanılan savaşlar arttıkça birliğin değeri de artmaktadır. Ancak kaybedince, sizin seviyenize uygun gruplarla savaşarak yeniden yükselişe geçmek söz konusudur.

Legend Online video, ekran görüntüleri ve Legend Online Cd Key ürünlerini görmek için tıklayınız .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder