29 Mart 2014 Cumartesi

Artık Durmaplay’e iPara ile Ödeme Yapabilirsiniz

ipara



 



Oyun ve oyun içerikleri konusunda aklınıza gelen tüm içeriğe en ekonomik fiyatlar üzerinden ulaşabileceğiniz Durmaplay, şimdi de alternatif ödeme yolları ile alışverişlerinizi çok daha hızlı, kolay ve güvenli biçimde gerçekleştirmenize olanak sağlamakta. Hali hazırda ülkemizdeki neredeyse tüm bankalardan havale yöntemi ile gerçekleştirebileceğiniz ödemeleri, internetin en güvenli ödeme çözümlerinden birisi olan iPara ile de gerçekleştirebilirsiniz.



 



iPara, internet üzerinden kullanabileceğiniz profesyonel bir elektronik ödeme ünitesidir. Sistemin internet sitesi üzerinden ücretsiz kayıt yaptırdıktan sonra, sitemizin de içerisinde bulunduğu profesyonel satış merkezlerinden yalnızca elektronik posta ve şifrenizi girerek herhangi bir kredi veya banka kartı bilgisine ihtiyaç duymadan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede ister evinizden ister de güvenliğinden emin olmadığınız farklı bir bilgisayar üzerinden içiniz rahat biçimde ödemelerinizi yapabilirsiniz.



 



Durmaplay, Türkiye’nin lider oyun içeriği sağlayıcısı durumunda olduğu çalışma hayatını, sizlere en uygun ürün arama ve satın alma yöntemlerini sunmaya çalışarak daima daha üstün bir seviyeye yükseltme gayreti ile devam ettirmektedir. iPara kullanımınız sırasında karşılaşabileceğiniz herhangi bir sorun için destek servisimize ulaşarak probleminizi çözümünü sağlayabilir ve avantajlı alışverişlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Her gün birbiri ardına düzenlediğiniz kampanyalar ve fırsatlar ile hali hazırdaki ücretlerinden oldukça düşük fiyatlara edindiğiniz ürünleri iPara yöntemi ile güvenli şekilde satın almak için sistemi vakit kaybetmeden deneyebilirsiniz.



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder