31 Mart 2015 Salı

Panzar'ın Nefes Kesen Turnuvalarına Bir Yenisi Daha Ekleniyor

Fırtınadan Esintiye Yeni Sezon Başlıyor



Rusya’nın video oyun geliştirme veyayımlama sektöründe önde gelen, başarılı video oyun geliştirme şirketi Panzar Studio tarafından oyun dünyasına Cry  Engine 3 oyun motoru üzerinde özverili bir çalışmanın ürünü olarak geliştirilen, 2013 yılında da Rusça olarak oyuncularla buluşturulan ünlü MOBA oyunu Panzar, devasa çevrimiçi online savaş arenası türünün önde gelen oyunlarından biri olarak en çok konuşulan oyunların başında geliyor. Düzenlediği çok oyunculu turnuvalarla adından oldukça söz ettiren başarılı MOBA oyunu Panzar kış günlerini geride bıraktığımız şu günlerde düzenlediği çoklu turnuvalarda da konseptsel olarak değişikliğe gittiğinin ilk sinyallerini vermiş bulunuyor. Panzar resmi internet sitesinden yapılan duyuruda 20-30 level oyuncular için Panzar Storm to Breeze, 15-24 level oyuncular için de Darkness to Light turnuvalarını ilerleyen günlerde buluşturması planlanıyor. Güncel Panzar haber ve duyurularını sizlere iletmeye devam edeceğiz.


League of Legends Güncel Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu

LoL Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu 2015 Sezonu #9



League of Legends oyuncularının gayet heyecanlı bir şekilde güncellenmesini bekledikleri bir diğer oyun içi etkinliklerden birisi olan League of Legends  ücretsiz şampiyon rotasyonu birbirinden yetenekli LoL şampiyonlarının rotasyona eklenmesi ile gündemimize misafir oluyorlar. League of Legends oyuncularının her hafta düzenli olarak 10 şampiyonu herhangi bir ücret ödemeden oynayarak deneme fırsatı sunan ücretsiz şampiyon rotasyonu kapsamında bu hafta da yine birbirinden yetenekli şampiyonlar LoL oyuncuları ile buluşmayı hedefliyor. League of Legends oyuncuları Ahri - Dokuz Kuyruklu Tilki, Amumu - Hüzünlü Mumya, Braum - Freljord'un Yüreği, Corki - Gözüpek Bombacı, Fiddlesticks - Kıyamet Habercisi, Graves - Kanun Kaçağı, Malphite - Yektaş'tan Kopan Parça, Taric - Mücevher Şövalyesi, Tryndamere - Barbar Kral ve Xerath - Yüksek Büyücü şampiyonlarına tam 1 hafta süreyle herhangi bir ücret ödemeden diledikleri kadar oynayarak deneme fırsatını bulacaklar.


30 Mart 2015 Pazartesi

Smite 1.Yıl Dönümüne Özel Log-In Ödülleri Dağıtıyor

Smite 1.Yıl Dönümüne Özel Log-In Etkinlikleri



Amerika Birleşik Devletleri’nden oyun dünyasına giriş yapan ve oyun dünyasına yaptığı çalışmalarla heyecan katan ünlü video oyun geliştirme şirketi Hi-Rez Studios tarafından Unreal Engine 3 oyun motoru üzerinde titizlikle geliştirilen ve 25 Mart 2014 yılında Microsoft Windows platformu üzerinde oyuncularla buluşturulan MOBA türünün son zamanlarda en çok konuşulan oyunu olna Smite 1.yıl dönümü amacıyla yepyeni bir ödül etkinliğini oyuncularıyla buluşturuyor. Sevilen MOBA oyunu Smite’ın 25 Mart 2014 tarihinde oyuncularla buluşmasının ardından geçen süre zarfında birçok etkinliğe imza atan Smite 1.yıl dönümde 23 Mart Pazartesi gününden 29 Mart Pazar gününe kadar hesabına giriş yapan oyuncuları birbirinden güzel log-in sürprizleri ve hediyeleri bekliyor. Smite 1.yıl dönümüne özel olarak düzenlenen log-in etkinliğinden faydalanmak isteyen oyuncuların hesaplarına giriş yapmaları yeterli.


Çıkış Yapmaya Hazırlanan Moto GP 15'ten Yeni Bir Fragman

Moto GP 15 Anons Videosu Çıktı



Milan’da faaliyet gösteren ünlü İtalyan video oyun geliştirme şirketi Milestone geliştirilmeye deam eden ve önümüzdeki aylarda oyuncularla buluşturulacak olan ünlü motor yarışı oyunu Moto GP 15 için yepyeni bir fragman paylaşıldı. Hem tekli hem de çoklu oyun modu sunan ve Microsoft Windows PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oyuncularla buluşturulacak olan Moto GP 2015’in çıkacağı ay da netlik kazanmış oldu. Japonyalı ünlü video oyun dağıtım şirketi Bandai Namco tarafından da oyuncularla buluşturulacak olan Moto GP 2015 tanıtım videosunu haberimize ekliyoruz. Yarış oyunu tutkunlarının merakla çıkış yapmasını bekledikleri Moto GP 15 Haziran 2015’te oyuncularla buluşmasını gerçekleştirecek. Oyun dünyasına dair en güncel haber, duyuru ve etkinlikleri sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.




Starcraft 2, 2015 1. Sezonu Kilitleniyor

2015 Sezon 1 Kilitleniyor


Blizzard Entertainment tarafından1998 yılında oyuncularla buluşturulan Starcraft ilgi çekici içeriğiyle ve sahip olduğu özgün oynanışı ile bilim kurgu ve gerçek zamanlı strateji fanlarının kısa zamanda göz bebeği oldu ve  12 koca uzun senenin ardından çıkan Starcraft 2 Wings of Liberty ile bu uzun süreli hayranlığa da yeni boyutlar getirdi. Resmi internet sitesinden tüm etkinlik, haber ve duyurularına ulaşabildiğimiz Starcraft 2 kısa bir süre önce yayımladığı bir duyuru ile 2015 Sezon 1’in kilitlendiği duyurdu. Her bir kademeli merdiven sezonunun sonuna doğru liglerin kilitlenmesi, bunun da oyuncuların bulundukları liglerde artık yükselemeyeceği ve bonus havuzlarının büyümeyi durduracağı anlamına geldiğini ileten Starcraft 2 bu esnada oyuncuların sezonun sonuna kadar oyuna devam edebileceklerini de aktardı. Kısa bir süre önce resmi internet sitesinden yaptığı duyuruyu ek olarak Stracraft 2 2015 Sezon 1’in 30 Mart günü saat 12.01’de biteceğini, yeni sezonun ise 6 Nisan’da başlayacağını da açıklamasına ekledi.


29 Mart 2015 Pazar

Heyecanla Çıkış Yapması Beklenen Bloodborne'dan Yepyeni Bir Fragman

Bloodborne Undone by the Blood Videosu



Japonya’da 1986 yılında kurulan, çalışmalarına da hızla devam ederek oyun dünyasına Armored Core, King's Field, Otogi, Demon's Souls, Dark Souls ve Tenchu gibi oyun dünyasından çok ses getiren yapım ve serilere imza atan From Software Uzak Doğu’nun uzaktan bakıldığında aydınlık; biraz yaklaşınca karamsarlaşmaya başlayan iç dünyasını oyuncularla paylaşıyor. Yapımcı şirketi From Software’in Bloodborne hakkında Victoria Devri’ne ait bir oyun yapmak istiyorduk şeklinde ifade etseler de Uzak Doğu’yu ve Victoria Devri’ni Bloodborne’un karanlıklarında buluşturmayı şu an için başarmış gözüküyorlar. From Software tarafından geliştirilen ve yapım süreci kısa bir süre önce tamamlanan Bloodborne, Sony Computer Entertainment bünyesinde; 24 Mart’ta Kuzey Amerika’da, 25 Mart’ta Avrupa’da, 26 Mart’ta Japonya’da ve 27 Mart’ta da İngiltere’de PS4 oyuncularının karşısına çıkmayı hazırlanıyor. Çıkış yapmasını heyecanla beklediğimiz Bloodborne için PlayStation resmi Youtube hesabından paylaşılan Undone by the Blood fragmanını haberimize ekliyoruz. Oyun dünyasına dair en güncel haberleri sizlere iletmeye devam edeceğiz.




27 Mart 2015 Cuma

Wolfteam Online Takım Turnuvası 2. Sezon Kayıtları Başladı

Online Takım Turnuvası Kayıtları Başladı



SHR Interaktive ve Softnyx Game’in ortaklaşa yürüttükleri büyük bir projenin ses getiren ürünü olarak geliştirilen; JoyGame’in de dağıtım ağına dahil olmasıyla 2009 senesinden bu yana devasa çok oyunculu çevrim içi birinci şahıs nişancı (MMOFPS) türünün tutkunları ile buluşturulması gerçekleştirilen ünlü nişancı oyunu Wolfteam’den heyecan verici bir turnuva haberi daha gelmiş bulunuyor. Wolfteam resmi Facebook sayfasından yapılan duyuruya göre Wolfteam Online Takım Turnuvası 2.Sezon kayıtları kısa bir süre önce başladı. 512 Wolfteam takımının bulunacağı bu turnuva etkinliğinde ise sadece 2 takım R2 WRC turnuvasına katılım biletinin sahibi olacak. Turnuvaya katılımın başladığını bildiren Wolfteam, turnuvaya katılmak isteyen oyuncuları da resmi internet sitesinden gerekli yönlendirmelerle yardımcı oluyor. Wolfteam Online Takım Turnuvası 2.Sezon’a katılmak isteyen takımlar için başvurular 22 Mart gününe  kadar devam edecek.


25 Mart 2015 Çarşamba

Uncharted 4 A Thiefs End Bir Başka Bahara Ertelendi

Uncharted 4 A Thief's End Ertelendi



Kaliforniyalı başarılı video oyun geliştirme şirketi Naughty Dog tarafından PlayStation 4 platformuna özel olarak geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından da bu yıl oyuncularla buluşturulması beklenen Uncharted serisinin 4.oyunu Uncharted 4 A Thief's End bekleyen oyuncular için kötü bir haberimiz var. 2015 yılında çıkması beklenen oyunlar listesinde en üst sıralarda yer alan, oyuncular eleştirmenler tarafından merakla beklenen Uncharted 4 A Thief's End'in çıkış tarihi 2016’a sarkmış bulunuyor. PlayStation Blog üzerinden yapılan resmi açıklama kapsamında Uncharted 4 A Thief's End çıkış tarihinin 2016’ya ertelenmesine gerekçe olarak beklentileri karşılayacak bir oyun çıkartmak istemeleri gösterildi. Uncharted 4 A Thief's End 2016 baharında çıkış yapması bekleniyor. Güncellenen oyun haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz.


22 Mart 2015 Pazar

Aksiyon Dolu Panzar Kış Turnuvaları Devam Ediyor

Panzar Kış Turnuvaları 9 Başlıyor


Rusyalı oyun geliştirme şirketi Panzar Studio tarafından Cry Engine 3 motoru üzerinde geliştirilerek oyuncularla buluşturulan Panzar, devasal çevrimiçi online şavaş arenası türünde bir oyun olarak Nisan 2013 yılından bu yana alternatif oyunları tercihlerinde ön plana koyan oyuncuların sıklıkla oynadığı oyunların başında geliyor. Free to play olarak oyun dünyasına adım atan Panzar, zorlu oyun dünyasında ayakta kalabilmek için micro transactionlarla kendi kendini besleyerek oyuncularına çeşitli etkinlikler düzenleyebiliyor. Panzar resmi niternet sitesinden geçtiğimiz gün duyurulan Winter Darkness Turnuvası da bu etkinlikler arasında yer alıyor. Level 20 ve level 30 arasındaki oyuncuların en az 6 en fazla 8 oyuncuyla katılabilecekleri bu turnuvada 1. gelen takım 4000 Kristal, 2. gelen takım 3000 Kristal, 3. gelen takım 2000 Kristal, 4. gelen takım da 2000 Kristal’in sahibi olacaktır. Turnuva 12 Mart Perşembe günü yaklaşık olarak saat 21.00’de (TSİ) başlayacaktır. Güncellenen Panzar haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz.


Filed under: Genel Tagged: sanalsaray

Wolfteam Silah Slotları Bu Haftaya Özel Olarak İndirimli



Softnyx Game ve SHR Interaktive tarafından 2009 yılında geliştirilen, JoyGame tarafından da yine aynı yıl devasa çok oyunculu çevrim içi birinci şahıs nişancı (MMOFPS) türünün oyuncuları ile buluşturulan ünlü nişancı oyunu Wolfteam’den 18 Mart’a özel olarak oyun içi indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün büyük bir saygıyla andığımız 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 100.yıl dönümü etkinliklerine paralel olarak Wolfteam de bu özel günde boş durmadı ve çeşitli indirim etkinlikleriyle bu özel günü en iyi şekilde taçlandırmaya çalıştı. Ülkemizdeki genç oyuncular tarafından da sevilerek oynanan Wolfteam bu haftaya özel olarak tüm güç slotlarını 5000N’e satıyor. 22 Mart Salı günü saat 23.59’a kadar aktif olacak bu indirim etkinliğinden tüm Wolfteam oyuncuları yararlanabilir. En güncel Wolfteam haberlerini sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.


Johhny Cage'e Odaklandığımız Nefes Kesen Mortal Kombat X Hikaye Modu Videosu

Mortal Kombat X Hikaye Modu Videosu



Amerikalı ünlü video oyun geliştirme şirketi NetherRealm Studios tarafından Unreal Engine 3 oyun motoru üzerinden büyük bir çalışmanın sonucu olarak 1080p-60fp görüntü kalitesinde geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından da Microsoft Windows, Xbox 360 ve Xbox One olmak üzere Microsoft PC ve konsollarına paralel olarak PlayStation 3 ve PlayStation 4 platformlarında da buluşturulacak olan ünlü seri Mortal Kombat’ın 10. oyunu olan Mortal Kombat X’ten nefes kesen videolar gelmeye devam ediyor. Mortal Kombat’ın resmi YouTube kanalı olan Mortal Kombat Community’den kısa bir süre önce paylaşılan Mortal Kombat X hikaye modu videosu ile Mortal Kombat fanları yine heyecanlı dakikalara şahitlik ettiler. Geçtiğimiz günlerde Mortal Kombat X ailesine katılan Johhny Cage’e odaklandığımız hikaye videosunu haberimize ekliyoruz. Mortal Kombat X, Microsoft Windows, Xbox One ve PS4 platformları için 14 Nisan’da raflarda yerini alırken; Xbox 360 ve PS3 platformları için çıkışı 2015 yazını bulacak. En sıcak Mortal Kombat X haber ve duyurularını sizlere iletmeye devam edeceğiz.




21 Mart 2015 Cumartesi

Point Blank Günlük Etkinlikleri Heyecanla Devam Ediyor

11 Mart Etkinlikleri



Güney Koreli ünlü video oyun geliştirme ve yayımlama şirketi Zepetto Games tarafından 2008 yılında geliştirilen ve FPS oyuncularıyla buluşturulan ünlü birinci şahıs nişancı oyunu Point Blank, yüksek dozda heyecan veren ve  bol bol hediye kazandıran günlük etkinliklerine devam ediyor. 2008 yılından bu yana Microsoft Windows PC platformunda birinci şahıs nişancı (FPS) türüne gerek senaryo gerek oynanışı ile yepyeni bir soluk getiren Point Blank 2010 yılında Nfinity Games’in gösterdiği çabalar sayesinde ülkemizdeki FPS oyuncularıyla da buluşturdu. Düzenlediği günlük etkinliklerle de adından sıkça söz ettiren Point Blank’in bugüne özel hazırladığı etkinliklere kısa bir göz atalım: 15.00-19.00 arasında oyuna girenler Rangemaster Erzak Kasası kazanacaklar. 14.00-20.00 arasında Point Blank oynayanlar %50XP daha fazla kazanacaklar. En az 90 dakika Point Blank oynayanlar ise + %5 savunma kazanacaklar. Güncellenen Point Blank haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz.


Hearthstone Oynayanlar Nvidia Shield Tablet Kazanıyorlar

Hearth Oyuncuları Nvidia Shield Tablet Kazanma Fırsatı Yakalıyor



Blizzard Entertainment tarafından Unity oyun motoru üzerinde büyük bir titizlikle hazırlanan ve yine geliştirici şirket Blizzard Entertainment tarafından geçtiğimiz yıl Microsoft Windows, OS X, iPad, Android, iPhone platformları üzerinde oyuncularla buluşması gerçekleştirilen dijital toplanabilir kart oyunu Hearthstone oynayan oyuncular Nvidia Shield Tablet kazanma fırsatı yakalıyorlar. Hearthstone resmi internet sitesi üzerinde yapılan açıklamaya göre Hearthstone resmi Facebook sayfasını beğenen, ardından da Nvidia Promotion sekmesindeki Participate (katıl) butonuna tıklayarak etkinliğine resmi olarak katılan Hearthstone oyuncuları 16 Mart ile 20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan rastgele seçimlerle 15 şanslı kişi belirlenecek ve Nvidia Shield Tablet’i kazanma şansını yakalayacaklar. Detaylı bilgi ve katılım için Hearthstone resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Güncellenen Hearthstone haber ve duyurularını sizlere iletmeye devam edeceğiz.


20 Mart 2015 Cuma

Yama Durumu'nun 2.Bölümünde LoL 5.5 Yaması Mercek Altında

LoL Yama Durumu Bölüm 2



Birbirinden eğlenceli ve yaratıcı programlara imza atmakta oldukça başarılı olan Riot Games Türkiye LoL 5.5 Yama ekseninde yine yapacağını yaptı ve bizlere yeni çıkan League of Legends yamalarını mizahi açıdan değerlendirebileceğimiz yepyeni bir program olan Yama Durumu’nun 2.bölümünü hazırladı. Geçtiğimiz haftalarda Yama Durumu adındaki bu yepyeni programın ilk bölümünü LoL Yama 5.4 kapsamında oyuna gelen değişiklikleri mizahi bir dille ele alan Riot Games Türkiye LoL Yama Durumu’nun 2.bölümünde de League of Legends oyuncularına yönelik kahkaha dozu yüksek tespitlerine ve esprilerine devam ediyorlar. Keyifle izlediğimiz Yama Durumu’nun 2.bölümünü keyifle izleyeceğinizi düşündüğümüz için haberimize eklemek istiyoruz. En sıcak League of Legends haberlerini sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.




Haftanın En İyi 10 Vuruşu Yarışmasına Katılacak Wolfteam Oyuncuları

Wolfteam Haftanın En İyi 10 Vuruşu


Softnyx Game ve SHR Interaktive tarafından geliştirilen, JoyGame tarafından da oyuncularla 2009 yılında buluşturulan devasa çok oyunculu çevrim içi birinci şahıs nişancı (MMOFPS) oyunu Wolfteam son zamanların en ilgi çekici etkinliklerinden birisine daha imzasını atmaya hazırlanıyor. Nişancı oyunlarının vazgeçilmez etkinliklerinden birisi olan en iyi nişancı videolarının belirlenmesi artık Wolfteam oyuncularının da katılabileceği etkinlikler arasında yer alıyor. Wolfteam oyuncuları Haftanın En İyi 10 Vuruşu yarışması kapsamında oyun oynarken en iyi vuruşu yaparak ve bu vuruşu da videoya alarak Wolfteam’e gönderdiklerinde yarışmaya katılmaya hak kazanmış olacaklar. 8 Mart Pazar gününe kadar katılabilecekleri Haftanın En İyi 10 Vuruşu yarışmasının sonuçları 11 Mart Çarşamba günü açıklanacak. Yarışmaya katılan ve en iyi 10 içerisine giren tüm yarışmacıları birçok ödül bekliyor. 1.gelen yarışmacı ise 7 Günlük Hamadah Bin Shabah, DE GL, M6A2 Wolf, AB-3G hediyelerinin sahibi olacaklar.


18 Mart 2015 Çarşamba

Bombom Mutlu Harcama Yap Etkinliğine Özel İndirimli Kuponlarınız DurmaPlay'de

Bombom Mutlu Harcama Yap Etkinlik Detayları



337 Games’in resmi internet sitesi üzerinden indirme, yükleme ve güncelleme işlemlerine gerek kalmadan online olarak çoklu oyun modunda oynanabilen nişancı-atış türündeki sevilen oyun Bombom, 2015 Mart ayı etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda 4.yaş gününü milyonlarca aktif oyuncusu ile beraber kutlayan Bombom oyuncuları ile arasında köprü oluşturan etkinliklerini düzenlemeye devam ediyor. Ülkemizde de oldukça sevilen ve geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Bombom 11 Mart Çarşamba gününden 13 Mart Cuma gününe kadar sürecek olan Bombom Mutlu Harcama Yap etkinliği düzenliyor. Bombom oyuncularının hesaplarına yükleyecekleri Bombom Kupon miktarına göre Forever yüzüğü(7 günlük), İleri seviye taş, DESTAN-Kar Asası temel parçası(bağlı değil) hediyeleri kazanacakları bu etkinlik kapsamında en fazla yüklemeyi yapan Bombom oyuncusu en fazla ödülü de almaya hak kazanıyor. Bombom Mutlu Harcama Yap etkinliğine paralel olarak yüklemek istediğiniz Bombom Kupon’larınızı Türkiye’nin en büyük oyun alışveriş sitesi DurmaPlay’den en uygun fiyata karşılayabilirsiniz.


16 Mart 2015 Pazartesi

Ya Tüm Zamanların En Kötü Şakasıyla Karşı Karşıyayız Ya Da Half Life 3 Gerçekten Çıkıyor

Half Life 3 Çıkıyor Mu?



Valve Corporation tarafından 8 Kasım 1998 (8’lere dikkat) tarihinde oyuncularla buluşturulan ve o tarihten bu yana geçen yaklaşık 17 yıllık süreçte yeri doldurulmayan oyunlar arasında giren Half Life, Half Life 3 olarak yola ne zaman çıkacağına dair ortaya atılan iddialar sıradan iddia olma özelliklerini yitirerek adeta bazı rakamlar arasındaki benzerlik ve ilişkilerden yola çıkarak bulunabileceğimiz kehanetlere dönüşüyor. Mesela 8 Kasım 1998’te çıkan Half Life’ın 8 yıl sonra Half-Life 2 Survivor’ı çıkartması gibi… Son zamanlarda bu rakamsal ilişkilerden çıkartabileceğimiz en büyük sonuç ise yarın gerçekleşecek gibi duruyor; çünkü Valve Corporation yarın, yani 03.03.2015 tarihinde, öğleden sonra saat 3’te Oyun Geliştiricileri Konfreansı (GDC) 2015’e katılacak. Bu rastlantı ya tüm zamanların en kötü şakası ya da Half Life 3 gerçekten çıkartılıyor olabilir.


15 Mart 2015 Pazar

LoL Türkiye Sunucusuna Özel İndirimler Devam Ediyor

Türkiye Sunucusuna Özel İndirimler Devam Ediyor


League of Legends oyuncularının büyük bir mutlulukla güncellenmesini bekledikleri LoL Türkiye Sunucusu’na özel şampiyon ve kostüm indirimleri güncellenerek yenilenmiş bir vaziyette League of Legends oyuncularıyla buluşmayı bekliyor. Riot Games’in Türkiye Sunucusu’na özel olarak tertiplediği oyun içi indirim etkinliklerinden birisi olan şampiyon ve kostüm indirimleri kapsamında her hafta sonu 3 adet şampiyon ile 3 adet kostüm League of Legends oyuncuları ile indirimli bir şekilde buluşmayı bekliyor. Sadece Türkiye Sunucusu’ndaki League of Legends oyuncularının yararlanabileceği şampiyon ve kostüm indirimleri kapsamında Sejuani, Sona, Vladimir şampiyonları P RP indirimi; Ejderkanat Corki, Can Düşmanı Jax, Fırtınanın Efendisi Volibear kostümleri ise yine P RP indirim oranıyla League of Legends oyuncuları ile 8 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 23.59’a kadar buluşmayı bekleyecek. Güncellenen League of Legends haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz.


World of Warcraft 6.1 Hotfixes Ekseninde Oyuna Gelen Değişiklikler

WoW 6.1 Hotfixes İle Gelen Değişiklikler



World of Warcraft'ın belirli aralıklarla yayımladığı ve oyun içi sorunların çözümüne yönelik küçük güncellemelerden oluşan hotfixler World of Warcraft'ın 6.1 yamasına paralel olarak güncellenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de bazı değişiklikler gördüğümüz World of Warcraft sahnesinde WoW 6.1 Hotfixes kapsamında birtakım değişiklikler daha gözlüyoruz. Değişikliklere göz attığımızda ise Darkmoon Island'ın artık Sanctuary bölgesi olduğunu ve oyuncuların da yarış modunda olduklarında başka bir Darkmoon Faire oyununa girmelerinin mümkün olmadığını görüyoruz. Sınıflardaki genel değişikliklere baktığımızda ise bazı periyodik efektlerde iyileştirmelere gidildiğini, Paladin'in Execution Sentence büyüsünde hataya sebep olan bug'ın çözüldüğünü görüyoruz. Ayrıca Toy Box'ta S.E.L.F.I.E. kamerasının kullanımı engelleyen Photo B.O.M.B hatalarının da çözülmesi WoW 6.1 Hotfixes kapsamında gelen yenilikler arasında yer alıyor. Güncellenen World of Warcraft haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz.


14 Mart 2015 Cumartesi

LoL Güncel Şampiyon ve Kostüm İndiriminin Detayları

13 Mart LoL Şampiyon ve Kostüm İndirimi



League of Legends fanlarının büyük bir tutku içerisinde güncellenmesini bekledikleri League of Legends güncel şampiyon ve kostüm indirimi ekseninde birbirinden güzel şampiyonlar ve kostümler League of Legends oyuncularının arşivlerine girmeye hazırlanıyorlar. League of Legends fanlarına indirimli olarak kostüm ve şampiyon alışverişinde bulunmaları fırsatını tanıyan kostüm ve şampiyon indirimi kapsamında her 4 günde bir birbirinden güzel tam 3 LoL kostümü ile 3 LoL şampiyonunu %50 Riot Pin indirimi ile 13 Mart Cuma gününden 16 Mart Pazartesi gününe kadar LoL oyuncularına sunuluyor. Güncel kostüm ve şampiyon indirimleri kapsamında kostüm olarak Biyozırhlı Darius, Geceyarısı Ahri, İnsafsız Pantheon; şampiyon olarak da Heimerdinger, Fiora, Lee Sin %50 RP indirim oranında LOL oyuncuları ile buluşmayı bekliyor. League of Legends kapsamında her türlü alışverişlerinizde rahatlıkla harcayabileceğiniz LoL Riot Pin ihtiyacınızı Türkiye’nin en büyük oyun alışveriş sitesi DurmaPlay’den istediğiniz miktarda karşılayabilirsiniz.


13 Mart 2015 Cuma

League of Legends Türkiye Sunucusuna Özel İndirimler Devam Ediyor

LoL Türkiye Sunucuna Özel İndirimler Devam Ediyor


League of Legends oyuncularının büyük bir keyifle bekledikleri League of Legends Türkiye Sunucusu’na özel şampiyon ve kostüm indirimlerinin güncellenmesine çok kısa bir süre kaldı. League of Legends oyuncularının tam %50 RP indirimiyle istedikleri şampiyon ve kostümlere sahip olabildikleri Türkiye Sunucusu özel indirimlerini keyifle bekleyen LoL oyuncuları kısa bir süre sonra daha da keyifli olacaklar. Türkiye Sunucusu’ndaki sihirdarlar için özel olarak düzenlenen bu şampiyon ve kostüm indirimi kapsamında 3 adet kostüm ve 3 adet şampiyon League of Legends oyuncuları ile normal satış fiyatlarının tam yarı fiyatına buluşmayı bekleyecekler. 27 Şubat Cuma günü saat 23.59’da başlayacak olan LoL Türkiye Sunucusu’na özel şampiyon ve kostüm etkinliği 1Mart Pazar günü saat 23.59’da sona erecek. İndirim kapsamında ise Darius, Leona ve Miss Fortune şampiyonlarına ek olarak; Komando Garen, Silahşör Lucian ve Atlantisli Syndra kostümleri de indirimde olacak.


Tagged: Sanalsaray

Riot ArminA Kütahya LoL Turnuvasına Katılacak Takımlar Belli Oldu

Riot ArminA Kütahya Lol Turnuvası Takım Listesi


League of Legends turnuvalarına Ege Bölgesi’nden devam eden Riot ArminA’nın bir sonraki durağı olan Kütahya’da yarışacak takımlar belli oldu. 28 Şubat Cumartesi Kütahya Armada İnternet’te gerçekleştirilecek olan Riot ArminA Kütahya LoL turnuvasına katılım şu an için gayet tatmin edici gözüküyor. Uşak ve Afyon gibi çevre illerden de turnuvaya gelen LoL takımları olduğunu gördüğümüz Kütahya turnuvasının renkli sahnelere ev sahipliği edeceğini umuyoruz. Türkiye’nin bütün coğrafi illerini LoL turnuvası düzenlemek için il il ziyaret eden Riot ArminA’nın yarınki durağı Kütahya. Özel yapım Corki kostümlerinin de eşlik ettiği Riot ArminA’nın LoL turnuvalarına siz de yarışmacı veya seyirci olarak da katılabilirsiniz. Riot ArminA Kütahya LoL turnuvasının detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Güncellenen LoL duyuru ve haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz.



  • Tarih ve Saat: 28 Şubat Cumartesi saat 09.30 -

  • Yer: Armada İnternet Kütahya

  • Adres: Ali Paşa Mah Devlet Hat. Sok Ahyar Apt. No: 10 /d

  • Takımlar: Uyuyan Güzeller, And Now My Watch Begins, TRT T1 USAK, Peace Heroes, Team Çelincır, ShadowMaster, DPU Gaming, BuzdolabıSatanNunu, Afyon Five, LearnWhat35, 4JUSTICE, Custodes İnferni, How I Met Your Summoner, ArteVincere, Team PlayZZers, Team Solo Mid

  • Yedekler: Team Z, Grimoire Heart, IenWragus, Offline


11 Mart 2015 Çarşamba

MGS5 The Phantom Pain Çıkış Tarihi ve Collector's Edition İçeriği Belli Oldu

MGS5 The Phantom Pain Çıkış Tarihi ve Collector's Edition İçeriği Belli Oldu



Kojima Productions tarafından Fox Engine oyun motoru üzerinde geliştirilen ve Konami’nin yapımcılığında Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında oyuncularla buluşturulacak olan Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain’in çıkış tarihi ile birlikte bazı önemli bilgilere de ulaşmış bulunuyoruz. MGS5 The Phantom Pain’in yapımcılığı üstelenen Konami’yi artık yapımcı koltuğunda göremeyeceğiz. Metal Gear serisi devam etse bile, serinin takipçileri Konami’yi Metal Gear serisinde göremeyecekler. Bunun yanı sıra serinin yeni oyunu olan MGS5 The Phantom Pain’in lokasyon olarak Mogolistan’ı belirli bölümlerde kullanacağı da kesinleşmiş oldu. Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain’in çıkmasını bekleyenler çıkış tarihiyle beraber, MGS5 The Phantom Pain Collector’s Edition içeriğini de öğrenmiş bulunuyorlar. MGS5 The Phantom Pain PS3, PS4, Xbox One ve Xbox 360 platformları için 1 Eylül 2015’te çıkarken, PC oyuncuları için 15 Eylül 2015’te çıkacak. Collector’s Edition’ın içeriğinde ise Snake’in biyonik kolu, MSG5 The Phantom Pain haritası, koleksiyonculara özel bir kitap, oyunun kamera arkası görüntülerinin ve tanıtım videolarının bulunduğu blu-ray disk, özel oyun kabı bulunuyor.


10 Mart 2015 Salı

Türkiye'nin En Büyük Oyun Alışveriş Sitesi DurmaPlay'den Oyunculara Yönelik Dev Hizmet

DurmaPlay'den Dev Yenilik



Türkiye’nin en büyük oyun alışveriş sitesi DurmaPlay’den tüm üyelerinin yararlanabileceği dev bir hizmet daha geliyor. Türkiye’deki oyun sektörüne yön veren en büyük oyun alışveriş sitesi olan DurmaPlay’in müşterileri diledikleri zaman ve diledikleri yerden oyun dünyasının son ürünlerine DurmaPlay’den Gmail Wallet ile anında ulaşabilecekler. Geçtiğimiz yıllarda Amerika’da ve İngiltere faaliyete geçerek para ve mobil teknoloji olgusunu tek bir platform üzerinde birleştirerek finans sektöründen bankacılığa, gıda sektöründen giyime, yazılım sektöründen video oyun sektörüne kadar aklımıza gelebilecek tüm sektörlerde pratik kullanımı sayesinde devrim olarak kabul edilen Gmail Wallet uygulaması Türkiye’nin en büyük oyun alışveriş sitesi olan DurmaPlay’de oyuncularla buluşmayı bekliyor. Google Play Store’dan indireceğiniz Google Wallet uygulaması ile birlikte siparişlerinizin ve alışverişlerinizin hızına yetişemeyeceksiniz. 




Sunset Overdrive DotRotFM Ek Paketinin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Sunset Overdrive DOTROTFM Ek Paketi


1994 yılında oyun dünyasına adımını atan ve arşivimize Disruptor, Resistance, Fuse gibi ünlü yapımlar katan Burbanklı ünlü video oyun geliştirme şirketi Insomniac Games tarafından I.N.S.O.M.E oyun motoru üzerinde hazırlanan ve Microsoft Studios tarafından da Ekim 2014′te Xbox One platformunda oyuncularla buluşturulan ünlü aksiyon, macera ve birinci şahıs nişancı oyunu Sunset Overdrive son bir ek paket duyurusu ile haberimize konuk oluyor. Sunset Overdrive resmi YouTube hesabı olan SunsetOverdriveGame’den paylaşılan tanıtım videosu ile oyun dünyasıyla paylaşılan Sunset Overdrive’ın son ek paketi Dawn of the Rise of the Fallen Machines ya da kısaltılmış hali ile Sunset Overdrive DotRotFM önümüzdeki ay bizlerle buluşacak ve maceraya kaldığımız yerden devam edeceğiz. Birbirinden heyecanlı görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz enerjik oyun Sunset Drive’ın son ek paketi DotRotFM, 1 Nisan 2015 tarihinde çıkış yapması planlanıyor.



6 Mart 2015 Cuma

Blizzard Katowice IEM 2015 Oyun Fuarına 3 Oyunla Katılıyor

Blizzard Entertainment  Katowice IEM 2015 Oyun Fuarına Katılıyor



Dünyanın oyun devlerinin buluştuğu bir diğerünlü oyunlarından birisi olan Katowice Intel Extreme Masters bu ay önümüzdeki günlerde Polonya’nın Katowice şehrindeki futuristik yapısıyla Spodek arenada gerçekleştirilmesi planlanıyor. Geçen yıl 73 bin ziyaretçisi ve 10 milyondan fazla online seyircisi ile Polonya’nın en büyük e-spor etkinliklerinden birisi olan Katowice IEM bu yıl yine iddialı bir şekilde geliyor. Irvinelı ünlü video oyun geliştirme ve yayımlama şirketi Blizzard Entertainment’ın da yer alacağı bu Katowice IEM 2015 fuarına bu yıl da ilginin yüksek olması bekleniyor. Heroes of the Storm, StarCraft II ve Hearthstone oyunları ile IEM Katowice 2015 oyun fuarına katılacak olan Blizzard Entertainment fuar alanındaki geniş standı ve oyuncular için 60 bilgisayardan oluşan deneme alanı ile birçok sürpriz etkinlik gerçekleştirmeyi planlıyor. Geniş bir katılımcı kitlesi ile renkli görüntülere sahne olması beklenen IEM Katowice 2015 oyun fuarı 12-15 Mart tarihleri arasında Polonya Katowice Spodek arenada gerçekleştirilecek.


Yeni Temalı LoL Turnuvası Bir Şampiyon Sevdim’in Eşleşmeleri Belli Oldu

Bir Şampiyon Sevdim Eşleşmeleri Belli Oldu


League of Legends oyuncularının çok sevdikleri bir diğer League of Legends etkinliği olan temalı turnuvalara bir yenisi daha eklendi: Bir Şampiyon Sevdim. Yeni temalı turnuva olan Bir Şampiyon Sevdim çerçevesinde birbirleriyle yarışacak olan takımların eşleştirilmesi gerçekleştirildi. Sonsuz Uçurum haritasında, Dost Kazığı oyun modunda ve 5vs5 olarak oynanacak olan Bir Şampiyon Sevdim temalı turnuvasına katılan 15 takım birbirleriyle eşleşti. League of Legends oyuncularının da yakından takip ettikleri yeni temalı LoL turnuvası olan Bir Şampiyon Sevdim kapsamında yarışacak olan 15 takımın 1. ve 2. Round maçlarına League of Legends resmi internet sitesinden göz atabilirsiniz. Güncellenen League of Legends haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz. LoL Riot Pin ihtiyacınızı Türkiye’nin en büyük oyun alışveriş sitesi olan DurmaPlay’den karşılayabilirsiniz.


4 Mart 2015 Çarşamba

2015 LoL Türkiye Kupası Ege Bölgesi Kayıtları Basladı

2015 LoL Türkiye Kupası Ege Bölgesi Kayıtları Açıldı



League of Legends oyuncularının bu yıl da heyecanla takip ettikleri LoL Türkiye Kupası 2015 kapsamında Ege Bölgesi kayıtları açılmış bulunmaktadır. League of Legends oyuncularının takımlar halinde başvuruda bulunabilecekleri LoL Türkiye Kupası 2015 ekseninde Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinin tamamını kapsayacak bir etkinlik düzenleniyor. Geçtiğimiz hafta Adana’da oynanan Akdeniz Bölgesi elemelerinin ardından gözlerimizi şimdi Ege Bölgesi’ne çeviriyoruz. Mighty Ragnarök’ün 1., Kebab Akademi’nin 2. ve Pixel Gaming Club’ın 3. olduğu Akdeniz Bölgesi elemelerinin ardından şimdi Ege Bölgesi’ne gidiyoruz. Yaklaşık 7 aylık bir sürece yayılan LoL Türkiye Kupası kapsamında Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde elemeler düzenlenerek bölge birincileri belirlenecek. LoL Türkiye Kupası 2015 kapsamında Ege Bölgesi birincisi belirlemek için düzenlenecek turnuvalara kayıtlar başladı. 5 Mart Perşembe günü saat 23.59’a kadar kayıtlar devam edecek. Karşılaşmalar ise 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.


Speed Live Güncellemesinin The Crew'a Getirdiği Yenilikler

 



The Crew Speed Live Güncellemesi Yayımlandı



Fransalı video oyun geliştirme şirketi Ivory Tower ve Ubisoft Reflections tarafından geliştirilen; Ubisoft tarafından da Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında geçtiğimiz yıl aralık ayının başında oyuncularla buluşturulan çoklu oyunculu araba yarışı oyunu The Crew kısa bir süre önce oyuncularla The Crew Speed Live güncellemesini buluşturdu. 2014 yılında çıkması beklenen oyunlar listesinde üst sıralarda yer edinen ve Aralık 2014’te çıktıktan sonra da oyuncuların kalbinde yer edinen The Crew oyun içindeki yenilikçi tavırları ile de adından söz ettiriyor. Kısa bir süre önce yayımlanan Speed Live güncelleme paketi dahilinde The Crew oyuncularını birtakım yenilikler bekliyor. Mercedes-Benz C63 AMG, Saleen S7 Twin Turbo ve Alfa Romeo 4C’den oluşan 3 yeni araç; Eliminator adında yeni bir PvP modu; yepyeni görevler ve araç kişiselleştirme konusunda da sürpriz yenilikler The Crew oyuncularını Speed Live güncelleme paketi kapsamında bekleyen yeniliklerin en başında yer alıyor. 2 Aralık 2014 tarihinde dünya çapında satışa sunulan The Crew’u oynayabilmek için ihtiyaç duyduğunuz The Crew UPlay CD Key’inizi en uygun fiyata Türkiye’nin en büyük oyun alışveriş sitesi DurmaPlay’den karşılayabilirsiniz.




21 Şubat Cumartesi Gününe Özel Point Blank Etkinlikleri

21 Şubat Point Blank Etkinlikleri



Güney Koreli video oyun geliştirme şirketi Zepetto tarafından geliştirilen ve 2008 yılından bu yana birçok ülkede yayımlanan birinci şahıs nişancı türündeki (FPS) Point Blank bugüne özel, birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor. 2010 yılında Nfinity Games tarafından ülkemizdeki oyuncularla buluşturulan ve yaklaşık 5 yıllık süreçte geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan Point Blank, düzenlediği aksiyon dolu etkinliklerle de oyuncularını mutlu etmeyi başarıyor. Bugüne özel ve birbirinden güzel etkinliklerle adrenalin salgılamamıza sebep olan Point Blank 21 Şubat Cumartesi gününe özel olarak saat 13.00’ten 19.00’a kadar sürecek olan XP Etkinliği, saat 14.00’ten 16.00’ya kadar sürecek Gir Kazan ve tüm gün boyunca 120 dakikalık Oyna Kazan etkinliği düzenliyor. Point Blank XP Etkinliği çerçevesinde %100 XP, Gir Kazan etkinliği kapsamında CPythonCobraS ve Oyna Kazan etkinliği bünyesinde de MegaHP Kuponu oyuncuları bekleyen hediyeler arasında yer alıyor.


3 Mart 2015 Salı

Diablo 3 Oyuncularının Seasonal Hero İle Oynayabilecekleri Season 2 Başladı

 


 


Diablo 3 Season 2 Başladı


Blizzard Entertainment’ın yaklaşık 12 yıllık aranın ardından 2013 yılında Microsoft Windows, OS X, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oyuncularla buluşturduğu Diablo 3’ün geçtiğimiz yıl ağustos ayında yayımladığı v2.1.0 patch’i kapsamında getirdiği yeniliklerden birisi olan sezon sistemi hız kesmeden devam ediyor. Oyun dünyasına damgasını vuran oyunlar dendiğinde aklımıza gelen ilk oyunlardan olan Diablo, serisinin 3. oyunu olan Diablo 3’ün sahip olduğu sezon sistemi sayesinde Diablo 3 oyuncuları Diablo 3 Season 2 kapsamında sezonluk olarak normal ve hardcore zorluk seviyelerinde yeni karakter açabilecekler, açtıkları yeni karakterlerle oyunun tam en başından başlayabilecekler. Sezon bittiğinde açılan karakterler ise normal oyuna taşınabilecekler. Diablo 3 oyuncularına yeni macera alanları açarak efsanevi itemlerle buluşturma fırsatı tanıyan Diablo 3 sezonları sahip olduğu puanlı merdiven sistemi ile rekabeti de beraberinde getirmeyi başarıyor. Diablo 3 Season 2 kapsamında istediğiniz karakteri açmak için ilk önce karakterin sınıfını, sonra cinsiyetini, ardından ismini seçin; daha sonra ekranın sol alt köşesinde yer alan seasonal hero seçeneğini işaretleyin.


Dark Souls 2 Scholar of the First Sin Grafik Karşılaştırma Videosu

Dark Souls 2 PS3 ve PS4 Karşılaştırma Videosu



Japonyalı video oyun geliştirme şirketi From Software tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Games tarafından da oyuncularla buluşturulan Dark Souls 2’nin güncelleştirilmiş versiyonu olarak önümüzdeki aylarda oyuncularla buluşturulacak olan Dark Souls 2 Scholar of the First Sin için DigitalFoundry isimli bir YouTube kanalından erken inceleme-karşılaştırma videosu oyun dünyasıyla paylaşıldı. 2014’te yılında piyasaya sürülen Dark Souls 2’nin PlayStation 3 versiyonu ile önümüzdeki aylarda PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oyuncularla buluşmasını gerçekleştirecek olan Dark Souls 2 Scholar of the First Sin’in PlayStation 4 versiyonunun 1080p görüntü kalitesi eşliğinde karşılaştırıldığı bu videoda kazanan tarafın elbette PS4 olacağından emin olsak da, geçen yıldan bu zamana kadar geçen süre zarfındaki değişimin Dark Souls 2 Scholar of the First Sin’e nasıl etki ettiğini görmek ise heyecan vericiydi. Haberimize konu olan Dark Souls 2 PS3 ve PS4 karşılaştırma videosunu haberimize ekliyoruz. Dark Souls II Scholar of the First Sin; PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformlarında oyuncularla 7 Nisan 2015 tarihinde buluşmasını gerçekleştirecek. Oyun dünyasında yaşanan en son gelişmeleri, haberleri ve duyuruları sizlere iletmeye devam edeceğiz.



13:00