30 Nisan 2015 Perşembe

War Thunder Nisan Ayı 3. Hafta Ekran Görüntüsü Yarışması Sonuçlandı

War Thunder 13-19 Nisan Ekran Görüntüsü Yarışması Sonuçları


Rusya merkezli ünlü video oyun şirketi Gaijin Ent. tarafından geliştirilen, yaklaşık üç yıldan bu yana da Linux, OS X ve Microsoft Windows gibi PC platformlarının yanı sıra, yeni nesil konsol platformunda da oynanabilen ünlü aksiyon MMO oyunu War Thunder her hafta düzenlediği ekran görüntüsü yarışmasına dair güncellemeler yapmaya devam ediyor. Oyuncularının oyuna olan ilgisini sürekli yüksek tutma amacıyla birtakım ilginç etkinlikler düzenleyen oyunlardan birisi olan War Thunder, bu kapsamda oyunculardan gelen ekran görüntüsü çalışmalarını yarışma konseptinde değerlendiriyor ve ilk beş çalışmaya 300 Golden Eagles etkinlik ödülü veriyor. 13 Nisan tarihinde nisan ayının üçüncü hafta etkinliğinin başladığı ekran görüntüsü yarışmasına katılım dün sona erdi ve kısa bir süre önce de dereceye giren çalışmalar oyuncularla paylaşıldı. Golden Eagles ödülü kazanan 5 çalışma ise şu şekilde.


War Thunder 13-19 Nisan Ekran Görüntüsü Yarışması Sonuçları 1


War Thunder 13-19 Nisan Ekran Görüntüsü Yarışması Sonuçları 2


War Thunder 13-19 Nisan Ekran Görüntüsü Yarışması Sonuçları 3


War Thunder 13-19 Nisan Ekran Görüntüsü Yarışması Sonuçları 4


War Thunder 13-19 Nisan Ekran Görüntüsü Yarışması Sonuçları 5


Filed under: Genel

Warframe NYX Nemesis İndirimi Başladı

Nyx Nemesis Derisi İndirimde


Kanadalı ünlü video oyun şirketi Digital Extremes tarafından Evolution oyun motoru aracılığı ile geliştirilen, ücretsiz olarak indirilebilir bir şekilde PC ve yeni nesil konsol platformlarında oyuncularla buluşturulan başarılı FPS oyunu Warframe oyuncularına indirimli olarak ürünler sunmaya devam ediyor. 2012 yılında PC platformunda kapalı beta olarak, 2013 yılında da açık beta olarak oyuncularla buluşturulan ve test aşamalarında bile geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan birinci şahıs nişancı oyunu Warframe Kasım 2013’te PS4, Eylül 2014’te de Xbox One platformlarında oyuncularla buluşmasını gerçekleştirerek macerayı konsollara da taşımış oldu. PC oyuncuları dışında konsol oyuncularından da olumlu puanlar kaydeden ve kitlesini arttıran Warframe oyuncularına yönelik düzenlediği etkinliklerle de adından sıkça söz ettiriyor. Bunun son örneği ise NYX Nemesis derileri oluyor. Darvo’nun da onayladığı indirim etkinliği Warframe Market’te yerini almış bulunuyor. 


29 Nisan 2015 Çarşamba

Assassin’s Creed Chronicles China Çıkış Videosu Yayımlandı

Assassin's Creed Chronicles China Çıkış Videosu


2007 yılından bu yana Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan ünlü aksiyon-macera oyunu Assassin’s Creed, Climax Studios ve Ubisoft Montreal’in ortaklaşa yürüttüğü 2.5D projesi olan Assassin’s Creed Chronicles China ile serinin hayranlarını selamlamaya devam ediyor. Ünlü İngiliz video oyun geliştirme Climax Studios ve Ubisoft Montreal’in liderliğinde Unreal Engine 3 oyun motoru ile geliştirilen yeni Chronicles serisi 3 bölüm olarak Ubisoft’un yayımcılığında oyuncularla buluşmaya devam edecek. Yeni nesil konsollarda ve PC oyuncularıyla buluşturulacak olan Assassin’s Creed Chronicles serisi ise China, India ve Russia olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. Tekli oyun moduna sahip olan bu yeni Assassin’s Creed serisinin ilk bölümü olan Assassin’s Creed Chronicles China bugün indirme yoluyla oyuncularla buluşurken, serinin diğer 2 oyunu olan India ve Russia ise 2015’in son çeyreğinde çıkması planlanıyor.



28 Nisan 2015 Salı

Smite Oyuncularını Bekleyen Muazzam Tanrı İndirimleri

Smite Tanrılarda İndirim Var



Amerikalı ünlü video oyun şirketi Hi-Rez Studios tarafından Unreal Engine 3 oyun motoru üzerinde geliştirilen ve 25 Mart 2014 tarihinde oynaması ücretsiz olarak Microsoft Windows oyuncularıyla buluşturulan son zamanların en çok konuşulan MOBA oyunlarından birisi olan Smite oyuncularına yönelik düzenlediği indiriml etkinliklerine ara vermeden sürdürüyor. Resmi kanallardan yapılan duyuru ekseninde 10 adet Smite tanrısı, beraberinde yeniden renklendirilebilir kostümleriyle tam %75 oranında indirime girmiş bulunuyor. Eleştirmenler tarafından olumlu puanlar kaydeden ve oynandığı platformları da genişletmek hedefinde olan, bu kapsamda Xbox One kapalı beta test aşamasıyla yola devam eden Smite’ın bu iddialı indirim etkinliği oyuncuların yüzünü güldürmeyi başarmış gözüküyor. Bu kapsamda Smite oyuncuları Serqet, Sylvanus, Cupid, Odin, Anhur, Bastet, Athena, Isis, Hercules ve Aphrodite tanrıları yeniden renklendirilebilir kostümleriyle beraber 28 Nisan Salı gününe kadar indirimde olacak. Bu muazzam Smite tanrı indirimini kaçırmamanızı diliyoruz.


Rockstar Games Social Club'ın Düzenlediği GTA 5 Özel PC Çekilişi

GTA 5 Özel PC Çekilişi



İngiltere’de faaliyetlerini gösteren Rockstar North tarafından Bullet, RAGE ve Euphoria  oyun motorları üzerinde geliştirilen; Rockstar Games bünyesinde yayımlanan ve Take-Two Interactive aracılığı ile de geçtiğimiz günlerde nihayet PC oyuncularıyla buluşturulan efsanevi oyun GTA 5 cephesinden sürpriz etkinlikler gelmeye devam ediyor. 14 Nisan’da PC platformu için çıkışını başarılı bir şekilde gerçekleştiren GTA 5 çeşitli hack saldırı ve korsan girişimlere karşı kendinden emin bir şekilde ilerlerken kısa bir süre önce resmi kanallardan duyurusu yapılan özel bir çekiliş etkinliği gündemimizde olan her şeyi unutturup, tüm dikkatimizi Rockstar Games Social Club’ın düzenlediği GTA 5 için 4K ve 60fps performansına ulaşabilecek şekilde özel olarak geliştirmiş bir PC çekilişine vermemize sebep oldu. Rockstar Games Social Club üyelerinin katılabileceği bu çekiliş etkinliğinde 6 çekirdeğe sahip Intel Core i7 işlemci, çift Nvidia Titan X ekran kartı, İntel SSD ve komple su soğutma sisteminden oluşan özel bir PC hediye edecek. Bu müthiş PC’ye sahip olmak için 1 Mayıs’a kadar Social Club üzerinden çekilişe katılabilirsiniz.


27 Nisan 2015 Pazartesi

Yerli Korku Oyunu No 70'den Korkutan Bir Oynanış Videosu

No 70 Oynanış Videosu



Volkan Demir liderliğinde kurulan Old Moustache adlı bağımsız oyun geliştirme şirketi tarafından Unreal Engine 4 oyun motoru üzerinde geliştirilen yerli korku oyunu No 70’e ait korkutan bir oynanış videosu kısa bir süre önce paylaşıldı. Geçtiğimiz aylarda başarılı bir tanıtım videosu hazırlayan Volkan Demir liderliğindeki Old Moustache ekibi çalışmalarına ara vermeden devam ederek geçtiğimiz saatlerde bizlere No 70’e ait nefis bir oynanış videosu sundular. Steam üzerinden oyuncularla buluşturulması gerçekleştirilecek olan No 70’in öne çıkan senaryosuna baktığımızda ise kahramanımızın geçmişte yaşadıklarının etkisinden kurtulamaması, anılarının her yerde karşısına çıkması üzerine çocukluğunu geçirdiği 70 numaralı eve doğru yolculuğa çıkmasıyla başlayan birtakım paranormal olayların gelişmesi etrafında toplanıyor. İzleyiciler tarafından beğenilen ve olumlu yorumlar kaydeden No 70 oynanış videosunu sizlerle paylaşıyoruz.




League of Legends Türkiye Kupası İç Anadolu Bölgesi Eşleşmeleri Belli Oldu

wpid-14299484421.jpg

Türkiye Kupası İç Anadolu Eşleşmeleri Belli Oldu



League of Legends oyuncularının artan bir heyecanla yakında takip ettikleri ulusal olarak gerçekleştirilen geniş kapsamlı bir turnuva etkinliği olan League of Legends Türkiye Kupası 2015 kapsamında İç Anadolu Bölgesi eşleşmeleri belli olmuş durumda. Akdeniz Bölgesi’nde başlayan bölge elemelerine Ege Bölgesi Elemeleri ile devam eden, ardından Karadeniz Bölgesi derken şimdiki durağımız İç Anadolu Bölgesi. League of Legends resmi internet sitesinden kısa bir süre önce yapılan duyuru ekseninde bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Bölgesi elemeleri ve bu elemelerin gerçekleştirileceği internet kafeler netlik kazandı. Bölge Final maçlarının sonunda 1. gelen takım 3.000 TL’lik para ödülünün sahibi olurken, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Kupası Büyük Finali’ndeki masraflarının karşılanması fırsatını elde edecek. Yaklaşık yedi aylık bir süreç içerisinde gerçekleştirilecek olan bölge elemeleri bünyesinde İstanbul’da Türkiye Kupası 2015 için yarışacak 7 takım da belirlenmiş olacak. İç Anadolu Bölgesi’nde bugünden itibaren gerçekleştirilmeye başlayan ve yarın da devam edecek olan elemelerin detaylarını haberimizin devamından gözlemleyebilirsiniz.



18 NİSAN 2015 CUMARTESİ   




  • ANKARA KIZILAY: Meram - Mithatpaşa Caddesi No: 10 B/3        

  • ESKİŞEHİR ODUNPAZARI: Elma İnternet Cafe - Büyükdere Mah. Atabey Sok. 9/A        

  • KAYSERİ MELİKGAZİ: Şey Exclusive Cafe-Cumhuriyet Mah.Tennuri Geçici Cumhuriyet İş Hanı Altı No: 26/B 

  • KIRŞEHİR: Berat İnternet Cafe - Yenice Mah. Atatürk Cad. Kılıçoğlu Apt. No: 1

  • KONYA SELÇUKLU: Game Park - Ferit Paşa Mah. Gürdal Sok. Mehmet Katırcı Apt. No: 4/B

  • NEVŞEHİR MERKEZ: İnternet - Yeni Mah. Kayseri Cad. No: 16        

  • NİĞDE MERKEZ: Yağmur İnternet Cafe - Bankalar Cad. Sungurbey İş Merkezi No: 29-30        

  • SİVAS MERKEZ: Toraman İnternet Cafe - Uluanak Mah. 1. Sok. İstiklal Apt. No: 11    



 19 NİSAN 2015 PAZAR




  • AKSARAY MERKEZ : Cinnet İnternet Cafe - Muhsin Çelebi Mah. Çekiç İşhanı Kat 2  

  • KARAMAN MERKEZ: Vital İnternet Cafe - Fenari Mah. Şehit Zafer Ak Cad. No: 3/B        

  • KIRIKKALE MERKEZ: Millenium - Ovacık Mah. İzmir Cad. 590. Sok No: 3/D

Point Blank’ten 23 Nisan’a Özel 2 Kat XP Etkinliği

23 Nisan'a Özel  2 Kat XP Etkinliği


Güney Kore’de çalışmalarını sürdüren video oyun geliştirme şirketi Zepetto tarafından ICube oyun motoru üzerinde geliştirilen, 2008 yılında da PC platformunda oynanmaya başlayan ünlü FPS oyunu Point Blank 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bugün özel bir etkinliğe imza atıyor. 2010 yılından bu yana ülkemizde birinci şahıs nişancı türünün oyuncuları ile buluşturulması Nfinity Games tarafından gerçekleştirilen Point Blank 23 Nisan’a özel 2 Kat XP etkinliği düzenliyor. Bu kapsamda oyuncular bugün saat 13.00’ten 21.00’e kadar oyuna girdiklerinde %100 XP etkinliği ile maceraya devam ediyorlar. Nfinity Games’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak düzenlediği bu etkinliği kaçırmamanızı öneriyor, Point Blank NG indirimli satışlarının DurmaPLAY’de devam ettiğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.


26 Nisan 2015 Pazar

Legend Online Toplam Harcama Etkinliğinde Kullanabileceğiniz İndirimli Elmas Satışı Başladı

18-24 Nisan Toplam Harcama Etkinliği



Gerek MMO gerekse RPG unsurlarını büyük bir ustalıkla birleştirerek yaklaşık üç yıldır MMORPG oyunlarını büyük bir dikkatle yakından takip eden ve tercihlerinde ilk sıraya koyan usta oyuncu kitlesinin dışında genç oyuncuların da mercek altına aldığı devasa çok oyunculu ünlü rol yapma oyunu Legend Online, oyuncularına yönelik düzenlediği Toplam Harcama etkinliğine paralel olarak yapılan harcamalar belirli miktarlara ulaştığında oyuncular birbirinden güzel ödüllerin sahibi olacaklar. Yapılan 100 Elmas’lık harcama tutarından 100.000 Elmas’lık harcama tutarına kadar değişen oranlarda Altın, Karanlık Kristali, HP Taşı, Canavar Nalı, Tanrı Bereketi, Kristal İnci, Büyüme Taşı, Kutsal Hediye, Nitelik Ruh Hazinesi gibi birbirinden güzel ödüllerin sahibi olacaklar. 24 Nisan’a kadar sürecek olan Toplam Harcama etkinliğine özel olarak indirime giren ve rahatlıkla harcayabileceğiniz Legend Online Elmas ihtiyacınızı DurmaPLAY’den ekonomik olarak satın alabilirsiniz.


LoL Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu 2015 Sezonu #12 Oyuncularla Buluşmaya Hazır

Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu 2015 Sezonu #12



League of Legends oyuncuları için her hafta düzenli bir şekilde ücretsiz olarak kullanıma açılan, her hafta içerik olarak da güncellenen League of Legends Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu 2015 Sezonu #12 League of Legends Türkiye resmi internet sitesinden kısa bir süre önce yayımlandı. League of Legends oyuncuların gerçekleştirdikleri şampiyon alışverişlerinde kendilerine fikir vermesi yönünden büyük bir etkisi olan ücretsiz şampiyon rotasyonu kapsamında oyuncular yenilenen 10 adet şampiyonu hiçbir bedel ödemeden deneme şansı yakalıyorlar. Kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu 2015 Sezonu #12 ekseninde Rek'Sai-Yeraltındaki Dehşet, Sivir-Savaş Hanımı, Vel'Koz-Hiçlik'in Gözü, Zilean-Zaman Bekçisi, Annie-Şeytan Çekici, Azir-Kumların İmparatoru, Dr. Mundo-Zaun'un Delisi, Ezreal-Dahi Kaşif, Gangplank-Okyanus Şeytanı ve Gnar-Kayıp Halka şampiyonları ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulmuş bulunmakta. Dilediğiniz şampiyonu kısa bir süre için ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Yeni deneyimler sizi bekliyor.


25 Nisan 2015 Cumartesi

League of Legends Şampiyonu Galio Gamlı Bekçi'nin Yeni Kostümü Görücüye Çıktı

KazanovGalio Kostümü Çıktı



League of Legends oyuncularının büyük bir ilgiyle yakından takip ettikleri yeni kostüm tasarımları hız kesmeden sürüyor ve yeni kostümler oyuncularla buluşuyor. League of Legends Türkiye resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuru ekseninde oyuncularının çok sevdikleri Gamlı Bekçi Galio’nun yeni kostümü oyunculara tanıtıldı ve markette satışına başlandı. LoL oyuncularının sıklıkla tercih ettikleri şampiyonlardan birisi olan Galio; Efsunlu, Hextech, Komando ve Kapıbekçisi kostümlerine bir yenisini daha ekliyor ve Kazanova Galio kostümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. League of Legends oyuncuları Riot Games’in kendilerine sunduğu şampiyonlar arasında özel bir yeri bulunan Galio’nun yeni kostümüne sadece 750 RP ödeyerek marketten sahip olabilecekler. League of Legends marketten yapacağınız kostüm ve şampiyon alışverişlerinizde harcayabileceğiniz Riot Pin’lerinizi en ucuz fiyatlarla DurmaPLAY’den sahip olabileceğiniz gibi, sevdiğiniz ve yakından takip ettiğiniz oyunlara dair tüm gelişmeleri haber sayfalarımızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan öğrenebilirsiniz.


Starcraft 2 Legacy of the Void Beta 2.5.1 Yama Notları

Legacy of the Void  Beta 2.5.1 Yama Notları



Blizzard Ent. tarafından gerçek zamanlı strateji ve askeri-bilim kurgu türünde geliştirilen, 2010 yılında da oyuncularla buluşturulması gerçekleştirilen StarCraft 2’nin başlı başına yayımlanacak olan üçüncü genişleme paketi olarak adlandırılan StarCraft 2 Legacy of the Void tarafından gönderilen davetiyeler eşliğinde geçtiğimiz ay beta testine başlamıştı. Haberimize konu olan duyuru ise kısa bir süre önce resmi kanallardan paylaşılan Starcraft 2 Legacy of the Void Beta 2.5.1 Yama Notları oluyor. Battle.net üzerinden beta oyuncularıyla paylaşılan yama notları genel olarak göz attığımızda değiş tokuş yapan oyuncuların Take Command özelliğini kullandıktan sonra Galibiyet veya Yenilgi ekranında sonuçların gözükmeyeceğini, özel bir maçın başladıktan sonra ertelenmesi o maçın tamamını tepkisiz yapmayacağını, oyunun bazı yerlerinde karakter isimlerinin gözükmemesine yol açan sorunun çözülmesi, oyuncuların oyun dilini değiştirirken hata mesajı almayacaklarını, The Corruptor’s Caustic Spray büyüsünün düzgün bir şekilde soğutmaya devam edeceğini, gizlenmiş ünitelerin düşük ekran kartı ayarlarında bile parıldama efektine düzgün bir şekilde devam edeceğini 2.5.1 Yama ekseninde oyuna gelen değişiklikler olarak gözlemliyoruz.


Blizzcon Kapsamında Düzenlenen Yardım Yemeğinin Biletleri Satışa Çıkıyor

Blizzcon Yardım Yemeği Biletleri



Silicon & Synapse dönemini de dahil ettiğimizde 1991 yılından bu yana oyun dünyasına birçok ünlü yapım ve seriyi kazandıran Kaliforniyalı ünlü video oyun geliştirme ve yayımlama şirketi Blizzard Entertainment 6-7 Kasım 2015 tarihinde düzenlenecek olan Blizzcon 2015 oyun fuarının arifesinde Orange Belediyesi Çocuk Hastanesi için düzenlediği yardım yemeğinin biletlerini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 5 Kasım 2015 Pazartesi günü Hilton Anaheim Hotel’de gerçekleştireceği ve Blizzard Entertainment cephesinden birçok programcının da katılacağı bu yardım yemeğinin biletleri 22 Nisan Çarşamba günü satışa çıkıyor. Yaklaşık 200 biletin 750$’dan satılacağı CHOC yardım yemeğine katılım nasıl olacağını, biletlerin hepsinin satılıp satılmayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz. Blizzcon 2015 oyun fuarı 6-7 Kasım tarihlerinde Anaheim Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi ve rezervasyon için Blizzard Entertainment'a ait resmi kanalları ziyaret etmenizde fayda var.


23 Nisan 2015 Perşembe

Blizzcon 2015 Biletleri Bu Hafta Satışa Çıkıyor

Blizzcon Biletleri Satışa Çıkıyor



Video oyun sektörü dendiğinde akla ilk gelen ünlü markalardan birisi olan Amerikalı başarılı video oyun geliştirme ve yayımlama şirketi Blizzard Ent.’ın, yaklaşık 10 yıldır gerek çıkaracağı oyunları oyun dünyasına tanıtmak gerekse de programcıların, yapımcıların oyuncularla buluşabileceği interaktif bir platform geliştirme amacı üzerine 2005 yılından bu yana düzenlenen Blizzcon oyun festivali bu yıl 9. Kez gerçekleştiriliyor olmanın mutluluğunu ve heyecanını taşıyor. Programcıların, yapımcıların ve diğer sektörüne mensup önemli kişilerin oyuncularla buluşup oyun oynayabildikleri, çeşitli konferans, söyleşi ve soru cevap etkinliklerinini yanı sıra konserlere de katılabildikleri eğlenceli video oyun fuarı Blizzcon 2015 için biletler bu hafta satışa çıkacağını sizlere tekrar hatırlatmak istiyoruz. Bu yıl iki parti şeklinde satışa çıkacak olan biletlerin ilk partisi Avrupa Bölgesi oyuncularıyla 16 Nisan Perşembe günü, ikinci partisi ise 18 Nisan Cumartesi günü oyuncularla buluşmak için satışa çıkacak. Bilet satın alma işlemi için Blizzard’a ait resmi kanalları ziyaret edebilirsiniz. Blizzcon 2015 hakkında detaylar gün yüzüne çıktıkça sizlere iletmeye devam edeceğiz.


22 Nisan 2015 Çarşamba

Riot Games Türkiye Haftalık Kafe Turnuvalarına Devam Ediyor

18-19 Nisan Haftalık Kafe Turnuvası



League of Legends oyuncularının büyük bir heyecanla takip ettikleri, sosyal etkinliklerinden birisi olan haftalık kafe turnuvaları (HKT) yenilenmiş olarak League of Legends oyuncuları ile buluşması devam ediyor. 18-19 Nisan tarihleri arasında birçok ilde gerçekleştirilecek  olan League of Legends HKT #64 için kayıtlar kısa bir süre önce başladı. League of Legends oyuncularının bir araya gelerek oluşturdukları takımlar 15 Nisan Çarşamba günü saat 23.59’a kadar LoL HKT #64 için kayıt başvurusunda bulunabilecekler. Turnuva ödüllerinin her oyuncuya özel olarak LoL HKT #64 eksenin 1.gelen takım 3600 RP, 2.olan 1800 RP ve 3.gelen takım da 900RP turnuva ödülünü kazanacak. League of Legends HKT #64 için kayıt işlemlerinizi League of Legends resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Haftalık Kafe Turnuvası #64’ün gerçekleştirileceği mekanlar ise şu şekilde.



18 NİSAN




  • Antalya: İxir - Alanya - Şekerhane Mah. Bostancıpınar Cad. Kırıcı Apt. 70/B

  • İstanbul: Ada İnternet Cafe - Ümraniye - Yamanevler Mah. Alemdağ Cad. Meltem Sok. Meltem Apt. No: 1

  • İzmir: Star Net - Bornova - 169 Sk. No: 7/A Küçükpark

  • Adıyaman: Enes İnternet Cafe - Merkez - Yenipınar Mah. 312. Sok No: 6/A

  • Adana: Bugs İnternet Cafe - Seyhan - Sümer Mah. Karafatma Cad. No: 68

  • Osmaniye: Seçkin İnternet Cafe - Kadirli -Tufanpaşa Mah. Şehir İdare Ateşe Erkut Akbay Sok No: 10/B

  • Manisa: Deniz Net - Merkez - Sakarya Mah. Uzunyol Cad. No: 104/A

  • Samsun: Atakum İnternet - Atakum - Denizevleri Mah. Atatürk Bulv. No: 58/B

  • Trabzon: Tuana İnternet Cafe - Ortahisar - Yeşiltepe Mah. Reform Sok. No: 16



19 NİSAN




  • Antalya: Arda İnternet Cafe - Manavgat - Çağlayan Mah. Hastane Cad. No: 50

  • İstanbul: Volley İnternet Cafe - Kadıköy - Acıbadem Mah. Acıbadem Cad. Hakan Apt. No: 14/2


21 Nisan 2015 Salı

World of Warcraft 6.2 Yama Ekseninde Oyuna Gelen Zaman Yolculuğu Yeniliği

Posted in Uncategorized

WoW 6.2 Yama Zaman Yolculuğu Yeniliği


World of Warcraft oyuncularının büyük bir heyecanla bekledikleri ve bu ay sonuna doğru oyuncularla buluşturulması gerçekleştirilecek olan WoW 6.2 Yama ekseninde oyuna yepyeni bir zaman yolculuğu özelliği geliyor.Battle.net üzerinden kısa bir süre önce yayımlanan duyuru genelinde oyuncular bu ayın sonuna doğru gelecek olan yeni yama ekseninde maziye doğru yolculuk yapabilecekler. World of Warcraft 6.2 Yama ekseninde oyuna eklenmesi planlanan Timewalking özelliği ile oyuncular eski zindanlara doğru yolculuklar yapabilecekler. Belirli günlerde gerçekleştirilecek olan bu zaman yolculuğu etkinlikleri 7 hafta sonu boyunca cuma günü öğlen başlayacak ve pazartesi günü öğlen sona erecek. Gerçekleştirilecek olan zaman yolculuğu etkinliklerinin bazı detayları şimdilik tam olarak belli olmasa da ilerleyen haftalarda Black Morass, Mana Tombs,The Arcatraz, The Shattered Halls, The Slave Pens, Ahn’kahet: The Old Kingdom, Gundrak, Halls of Lightning, The Nexus ve Utgarde Pinnacle zindanlarında PTR kapsamında deneme yolculuklarının başlayacağı netleşmiş durumda. World of Warcraft oyuncularının büyük bir ilgi göstereceğine inandığımız zaman yolculuğu etkinlikleri hakkında kesinlik kazanan detayları sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.


19 Nisan 2015 Pazar

14 Nisan'da Çıkış Yapacak GTA 5 PC İçin Durmaplay'den Ön Sipariş Verebilirsiniz

GTA 5 PC Ön Sipariş



Rockstar North tarafından geliştirilen ve  Rockstar Games tarafından da 2013 yılından bu yanan yayımlanan ve PC versiyonu defalarca ertelenen GTA 5’in ilk defa yayımlanmasına bu kadar kısa bir süre kaldı ve görünürde de herhangi bir ertelenme görünmüyor. 2013 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında oyuncularla buluşturulan, yeni nesil konsollardaysa geçtiğimiz yıl buluşturulan ünlü serisi GTA 5 nihayet 3 gün sonra PC oyuncularıyla da buluşmasını 60fs olarak gerçekleştirecek. Bu yıl çıkması beklenen oyunlar listesinden en üst sırada bulunan Ground Theft Auto 5 PC versiyonu için Türkiye’nin en çok kullanılan oyun alışveriş sitesi olan Durmaplay’den ön sipariş verebilirsiniz. GTA 5 PC oyuncuları ile 14 Nisan Salı günü buluşmasını gerçekleştirecek. Durmaplay’den GTA 5’inizi ön sipariş verin, en hızlı ve en uygun fiyata siz sahip olun.


Dünya Sağlık Haftasına Özel Wolfteam İndirimleri Başladı

Dünya Sağlık Haftasına Özel İndirimler


2009 yılında SHR Interaktive ve Softnyx Game adlı iki başarılı video oyun şirketi tarafından geliştirilen, yine 2009 yılı içerisinde başarılı video oyun şirketi JoyGame’in yardımı ile devasa çok oyunculu çevrim içi birinci şahıs nişancı (MMOFPS) oyuncuları ile buluşturulan ünlü nişancı oyunu Wolfteam’den oyun içi indirim haberleri gelmeye devam ediyor. 7-13 Nisan tarihleri arasında tüm dünyada kutlanan Dünya Sağlık Haftası kapsamında çeşitli indirim etkinlikleri düzenlemeye başlayan Wolfteam bu kapsamda bugüne özel olarak enerji paketlerinde %70 indirime gidiyor. Wolfteam oyuncularının Dünya Sağlık Haftası kapsamında katılabilecekleri günlük indirim etkinliklerinin başlangıcı olan enerji paketi indirimden tüm Wolfteam oyuncuları yararlanabilecek. Güncellenen Wolfteam indirim haber ve duyuruları hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


18 Nisan 2015 Cumartesi

200 Saatin Üzerinde Oyun Süresi Vadeden The Witcher 3 Haritası

The Witcher 3 Wild Hunt Haritası



2002 yılında Varşova’da kurulan başarılı video oyun geliştirme şirketi CD Projekt RED tarafından REDengine 3 oyun motoruna ek olarak SpeedTree, Umbra 3 ve PhysX gibi ünlü oyun motorları üzerinde geliştirilen, WB Games, Megarom Interactive, Bandai Namco Entertainment, Spike Chunsoft gibi başarılı dağıtım şirketleri aracılığı ile PC, PS4 ve XB1 platformlarında önümüzdeki ay oyuncularla buluşturulacak olan The Witcher 3 Wild Hunt'ın oynanış süresi merak edildiği kadar, sahip olduğu haritanın büyüklüğü de merakla bekleniyordu. The Witcher 3 Wild Hunt için erken sipariş veren oyunculara hediye olarak verilen The Witcher 3 haritası ise ne kadar büyük bir dünya ile karşı karşıya olduğumuzu adeta gözler önüne sermeyi başarmış bulunuyor. Yaklaşık 200 saatin üzerinde oynanış süresi vadeden The Witcher 3 Wild Hunt için paylaşılan oyun haritasını haberimize eklemek istiyoruz. The Witcher 3 Wild Hunt 19 Mayıs Salı günü çıkışını yapmış olacak.



Thje Witcher 3 Wild Hunt Haritası 2


Ünlü Yönetmenden Uncharted 4 A Thief’s End İçin Övgü Dolu Sözler

Posted in Uncategorized

Megan Allison Uncharted 4 A Theif's End


Amerikalı ünlü video oyun geliştirme şirketi Naughty Dog tarafından PS4 platformuna özel olarak geliştirilen ve Sony Computer Entertainment (SCE) aracılığı ile de bu yıl oyuncularla buluşturulması planlanan ünlü oyun Uncharted serisinin 4.’sü olan Uncharted 4 A Thief’s End için övgü dolu sözler geliyor. Mart ayında sizlere ertelenmesini ilettiğimiz Uncharted 4 A Thief’s End için oyuncular başta olmak üzere oyun dünyasına mensup birçok kişi merak içinde bekliyor. Bu kitlenin içerisinde ise Annapurna Pictures’ın kurucusu ve 2007 yılından bu yana sinema dünyasında aktif olarak yer alan ünlü yapımcı ve yönetmen Megan Ellison da bulunuyor. Twitter üzerinden yaptığı duyuruda Uncharted 4’e de değinen Ellison, ”Uncharted 4′ten biraz oynadığım Naughty Dog’tan ayrıldım. Muhteşem oynanışı, destansı dünyası ile gelecek seneye kadar bekleyemeyeceğim” diyerek duygularını ifade eden ünlü yapımcıya duygularımıza tercüman olduğu için teşekkür ediyoruz.


Megan Allison Uncharted 4 A Thief's End Övgüsü


16 Nisan 2015 Perşembe

Panzar Promokodunuzu Durmaplay'den Ücretsiz Bir Şekilde Temin Edebilirsiniz

Ücretsiz Panzar Promokod



Moskovalı başarılı video oyun geliştirme şirketi Panzar Studio’nun CryEngine 3 oyun motorunun yardımıyla geliştirdiği, 12 Nisan 2013 tarihinde de Açık Beta olarak oyuncularla Microsoft Windows platformunda oyuncularla buluşturduğu ünlü MOBA oyunu Panzar artık Türkçe olarak da oynanabildiğini çeşitli duyurularımız ekseninde öğrendiğinizi tahmin etsek de, ünlü MOBA oyunu Panzar’ın dil seçeneklerine Türkçenin de eklendiğini sizlere tekrar hatırlatmak istiyoruz. 2013 yılından bu yana MOBA oyuncularının ilk tercihleri arasına giren ve ücretsiz olarak oynanan ünlü oyun Panzar’ın Türkçeleşmesi üzerine ve Durmaplay’in de bu güzel gelişmeye aracılık etmesiyle sizlere ücretsiz olarak Panzar Promokod dağıtıyoruz. Hesabınıza ücretsiz bir şekilde yükleyebileceğiniz Panzar Promokod sayesinde karakteriniz 20 Kristal ve 3 Günlük VIP üyeliği kazanacak ve maceraya bir adım daha önden başlayacaksınız. Gerek oyunculardan gerekse eleştirmenlerden tam puan almayı başaran ünlü MOBA oyunu Panzar’ı siz de Türkçe olarak oynayabilir, Promokod’unuzu Durmaplay’den ücretsiz bir şekilde temin edebilirsiniz.


14 Nisan 2015 Salı

Heroes of the Storm Haftalık Satışlara Devam Ediyor

30 Mart 6 Nisan Haftalık İndirimli Satış



Blizzard Entertainment tarafından geçtiğimiz sene mart ayında alpha test aşamasıyla, bu yıl ocak ayında da kapalı beta test sürümüyle oyuncularla buluşturulan Heroes of the Storm’un beta oyuncuları için haftalık olarak düzenlediği indirimli haftalık satış ekseninde güncel şampiyon ve kostümler indirimli olarak oyuncularla buluşmak için sabırsızlanıyor. 13 Ocak 2015 tarihinden bu yana Heroes of the Storm Closed Beta oyuncularıyla oynanmaya devam eden Heroes of the Storm şampiyon ve kostümlerini indirimli olarak etkinlik çerçevesinde buluşturuyor. Kampanya sürecindeki şampiyon ve kostümlerin her hafta güncellendiği indirimli haftalık satış etkinliği çerçevesinde Heroes of the Storm oyuncuları 6 Nisan 2015 Pazartesi gününe kadar Chen, Warmaster Chen Skin ve Spectre Nova Skin’lerine indirimli olarak sahip olabilecekler.


League of Legends Kış Mevsimi Finali’ni Kaçırmayın

LoL Kış Mevsimi Finali Başladı


League of Legends oyuncularının büyük bir heyecanla ve merakla takip ettikleri Şampiyonluk Ligi 2015 Kış Mevsimi Finali LoL TV’den canlı olarak yayımlanmaya başladı. Bugün saat 11.00’de Volkswagen Arena’nın kapılarını açmasının ardından yerlerine yerleşen konuklar ve yarışmacıların heyecanla bekledikleri o an geldi. Yarı finallerden galip çıkan Beşiktaş ve Dark Passage bugün saat 12.00’de final maçı için karşı karşıya geldiler, maç ise hala devam ediyor. Kaan Kural’ın da yorumlarıyla katıldığı Kış Mevsimi Finali’ni LoL TV’den canlı olarak League of Legends oyuncuları ile buluşuyor. Uzun zaman önce biletleri tükenen Kış Mevsimi Final etkinliğini siz de LoL TV’den canlı olarak takip edebilirsiniz. Kış Mevsimi Finali hakkında en güncel haber ve paylaşımları sizlere iletmeye devam ediyoruz.


13 Nisan 2015 Pazartesi

4 Nisan Eskişehirspor-Sivasspor Maçına Özel Wolfteam Çifte Kurt Gücü Paketi

Çifte Kurt Gücü Paketi



Softnyx Game ve SHR Interaktive öncülüğünde geliştirilen ve 2009 yılında da JoyGame tarafından devasa çok oyunculu çevrim içi birinci şahıs nişancı (MMOFPS) türünün oyuncuları ile buluşturulan başarılı nişancı oyunu Wolfteam’den 4 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Eskişehirspor ile Sivasspor karşılaşmasına özel olarak tasarlanmış Wolfteam Çifte Kurt Gücü Paketi geldi. Bu kapsamda Wolfteam oyuncuları Eskişehirspor veya Sivasspor’dan tarafını seçecek ve paketlerini bitirecek seçtiğin paket tükenince kazanan yine Wolfteam oyuncuları olacak.1-5 Nisan tarihleri arasında Wolfteam oyuncuları hangi paketi daha çabuk tüketirse, o paketi alan oyuncular aynı paketin ikincisini hediye olarak kazanacaklar. Pedro'nun Gücü Paketi-Sivas, Christopher'ın Gücü Paketi-Eskişehir. Peki, sence kazanan kim olacak? Tabii ki siz.


Project CARS’ın Pistlerine Yakında Bakmaya Ne Dersiniz?

Project CARS Pistlerini Oyuncularına Tanıttı


World of Speed, Need for Speed Shift ve Bike Bash gibi oldukça ses getiren ünlü yapımlarla yakında tanıdığımız Londralı başarılı video oyun geliştirme şirketi Slightly Mad Studios tarafından Madness oyun motoru üzerinde titizlikle geliştirilen simülasyon yarış oyunu Project CARS cephesinden bekleyenlerini oldukça heyecanlandıracak bir video yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde kariyerinin 3.ertelenmesini yaşayarak bekleyenlerine oldukça zor anlar yaşatan Project CARS, dağıtıcı şirket Bandai Namco Games’in Avrupa YouTube hesabından paylaşılan oyun içi pist tanıtım videosu ile bekleyenlerinin gönlünü almış bulunuyor. Project CARS’ın birbirinden güzel pistlerine yakından bakma fırsatı bulduğumuz ilgili videoyu haberimize eklemek ve son olarak da Project CARS’ın bu yıl mayıs ayının ortalarında çıkış yapacağını sizlere aktarmak istiyoruz.



Filed under: Genel Tagged: sanalsaray

12 Nisan 2015 Pazar

LoL Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu 2015 Sezonu #11 Başladı

LoL Şampiyon Rotasyonu 2015 Sezonu #11



Riot Games Türkiye tarafından League of Legends oyuncularına yönelik her hafta periyodik bir şekilde ve  ücretsiz olarak kullanıma açılan ve her hafta içerik olarak yenilenen League of Legends Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu’nun güncel hali kısa bir süre önce League of Legends Türkiye resmi internet sitesinden yayımlanmış bulunuyor. League of Legends oyuncuların yaptıkları şampiyon alışverişlerinde kendilerine ön fikir vermesi açısından büyük bir yardımı olan ücretsiz şampiyon rotasyonu kapsamında LoL oyuncuları 10 adet şampiyonu ücretsiz bir şekilde ve 1 hafta süre ile deneme fırsatı buluyor. Oyuncuların büyük bir ilgi gösterdiği LoL Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu 2015 Sezonu #11 kapsamında Sejuani - Kışın Gazabı, Singed - Deli Kimyager, Swain - Taktik Üstadı, Trundle - Trol Kralı, Cho'Gath - Hiçlik'in Dehşeti, Twitch - Veba Getiren, Karma - Bilgelik Ateşi, Nasus - Kumların Efendisi, Lulu - Peri Sihirbaz, Quinn - Demacia'nın Kanatları şampiyonları kısa bir süreliğine ücretsiz olarak oynanabilecek.


7 Nisan 2015 Salı

League of Legends Yama Durumu Yeni Bölümüyle Sizlerle

LoL Yama Durumu Bölüm 3


Oyun dünyasında birbirinden eğlenceli ve yaratıcı programlara imza atmakta gayet başarılı olan Riot Games Türkiye’nin League of Legends için yayımlanan yamaları ile esprili bir anlatımla açıklamaya çalışarak hem LoL oyuncularına keyifli vakitler yaşatan hem de öğretici bir işlevi bulunan Yama Durumu’nun LoL Yama 5.6 kapsamında yeni bir bölümü kısa bir süre önce League of Legends Türkiye resmi YouTube hesabından paylaşılmış durumda. Riot Games Türkiye ekibi LoL 5.6 Yama kapsamında yine yapacağını yaptı ve bizlere yeni çıkan League of Legends yamalarını mizahi açıdan değerlendirebileceğimiz yepyeni bir program olan Yama Durumu’nun 3.bölümünü hazırlayarak buluşturdu. Keyifle izlediğimiz Yama Durumu’nun 3.bölümünü keyifle izleyeceğinizi düşünerek haberimize eklemek istiyoruz. En güncel LoL haberlerini sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.



Filed under: Genel Tagged: sanalsaray