20 Nisan 2014 Pazar

League of Legends Kalabalık İzlenince Güzel

 



lol



 







League of Legends'i arkadaşlarınızla izlemek ya da izlerken yeni arkadaşlar edinmek ister misiniz? O zaman bu haber tam size göre! LCS maçlarından Şampiyonluk Ligi maçlarına ya da LoL TV’de yayınlanan özel programlara kadar pek çok şeyi izlemek üzere çeşitli mekânlarda etkinlikler düzenlemek ya da düzenlenen etkinliklere katılmak artık sizin elinizde. 



Bu tarz etkinliklerin düzenlendiği yerleri ve düzenlenme tarihleri ilginizi çekiyorsa ya da bizzat ben böyle etkinlikler düzenlemek istiyorum diyorsanız Birlikte İzleyelim portalı tam da sizin için demektir. Oyuna bildirilen bütün etkinlik bilgilerini (düzenlenen yer, tarihi, katılım ücreti vs.) bu portaldan öğrenebilirsiniz. 

Kendi etkinliğini düzenlemek isteyenler ise zaman, yer ve ne izleneceğini, ayrıca gerekli temel bilgileri League of Legends'a ilettiğinizde oyun etkinliğin düzenlenmesi için gerekli bütün yardımları size sağlıyor. Düzenlenen etkinliklere bir sınırlama da getirilmiş, gönderilen her etkinliği yayınlamıyorlar. Bu sınırların ne olduğunu SSS makalesinden öğrenmeniz mümkün. 

Oyuncular etkinlik için kayıt yaptırmaya devam ettikçe etkinlik haritası güncellenecek. Bu konuda daha geniş bilgi almak için Birlikte İzleyelim platformunu ziyaret edebilirsiniz!



 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder