30 Kasım 2014 Pazar

Playstation 4 İçin Yayınlanan The Order 1886 Oyununun Temasına Yakından Bakalım

Playstation 4 İçin Yayınlanan The Order 1886 Oyununun Temasına Yakından Bakalım



 



Yeni nesil oyun konsolları arasında on dört milyonu aşkın satış sayıları ile birlikte en popüler isim olmayı başaran ve söz konusu beğenilirliğini de günden güne geliştiren Playstation 4, Sony mühendislerinin yazılım eklentileri ile birlikte daha öznel ve kaliteli bir yapı kazanmayı da sürdürmekte. Yaklaşık bir hafta önce Little Big Planet 3 için dinamik bir tema yayınlayan ve büyük ilgi gören Sony yetkilileri, şimdi de konsolun merakla beklenen oyunlarından The Order 1886 için söz konusu eklentiyi gerçekleştirmiş durumdalar. Oyunun yayın tarihi olarak hali hazırda kesin bir bilgi verilmezken, gelecek yılın ortalarında raflarda olacağı düşünülen yapım için bu tarz temalar hazırlanması da oyunun şimdiden tanıtımlarına başlanacağının en büyük habercisi. İki dolar gibi cüzi bir ücret ile satın alabileceğiniz Playstation 4 teması ile birlikte arka plan içerisinde The Order 1886'dan kareler dönmeye başlarken, menülerdeki öğeler ve arkadan çalan müzik de etkileyici bir yapıya kavuşmakta.



 



 




29 Kasım 2014 Cumartesi

Metal Gear Solid V: Ground Zeroues’un Beklenen Ekran Görüntüleri

Metal Gear Solid V: Ground Zeroues’un Beklenen Ekran Görüntüleri



Bu hafta Konami ve Kojima Yapım uzun zamandır beklenen Metal Gear Solid V Ground Zeroes’un pc uyarlamasından birkaç kareyi görücüye çıkardı ve biz de bu işe münhasır olarak oyundan çekilmiş kareleri paylaşma fırsatı buluyoruz. Eğer Metal Gear’a aşina değilseniz biraz bilgi verelim. Metal Gear son otuz yıldır büyüyen oyun endüstrisinde kendine ayrı bir yer edinmiş özel kuvvetler, casusluk ve ajanlık gibi senaryoya sahip bir oyun. Tabii senaryo demek yanlış olmaz; çünkü oyunun içerisinde birbiriyle ilişkilendirilmiş ve özetlendiğin de bile yüzlerce sayfa olacak bir kurguya sahip. Oyunun içindeki sinematikler, oyunun grafikleri ise oyunun adını kendinden emin bir şekilde bahsettiriyor. Şimdiden haber vermek gerekirse eğer, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes’u metaforik olarak heyecanla okunacak bir romanın sadece önsözü olarak görmek mümkün; çünkü Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’nin 2015’te çıkacağı duyurulmuş durumda. Şimdi Metal Gear Solid V: Ground Zerous’un pc özellikleri nasıl olacak bir bakalım:



1) 60 FPS desteği



2) Her sahne için ek ışıklandırma



3) Her sahne için ek gölgelendirme



4) Yüksek çözünürlüklü düşmanlar



5) Gölgelerde yüksek çözünürlük



6) Mesafede ayrıntının artması



7) Çoklu GPU desteği



8) 7 farklı grafik seçeneği: efektler, ışıklandırma, ekran filtreleme, gölgeler, doku filtresi ve dokular.



9) 4K çözünürlük desteği



10) Ekran boşluğu yansıması



Metal Gear Solid V: Ground Zeroues’un Beklenen Ekran Görüntüleri



 


Assassin's Creed Unity'nin Playstation 4 ve XBox One Sürümlerindeki FPS Kıyaslamasına Yakından Bakın

Assassin's Creed Unity'nin Playstation 4 ve XBox One Sürümlerindeki FPS Kıyaslamasına Yakından Bakın



 



Avrupa sunumu bugün gerçekleşmiş olsa da Kuzey Amerika bölgesinde iki gündür resmi olarak kullanımda olan Assassin's Creed Unity, PC ve yeni nesil konsol sürümleri ile birlikte milyonların dikkatini üzerine çevirmeyi başarmış durumda. Oyunun PC sürümü içerisinde meydana gelen ekran kartı sürücü problemlerinin birkaç gün içerisinde düzeltilmesi beklenilirken, Playstation 4 ve XBox One sürümlerinde yer alan görüntü değerlerinin de birebir karşılaştırması gece saatlerinde bir Youtube kullanıcısı tarafından yayınlandı. İki konsol arası yarışta genellikle geride yer alan XBox One'ın bu sefer Playstation 4'e nazaran bir miktar daha stabil görüntü sunduğu açıkça görülürken, özellikle kalabalık sahnelerde standardı saniyede otuz karelik görüntü olan değerin yirmi kareye kadar düşmesi Sony tutkunlarının eleştirilerini de beraberinde getirmiş durumda. Söz konusu ufak sıkıntıların bugünlerde yayınlanacak güncelleme ve yamalar ile birlikte kolaylıkla ortadan kaldırılacağı ve 30 FPS akıcıktaki 900p çözünürlükteki görüntünün oyunda tecrübe edilmeye başlanacağı belirtilmekte.Assassin's Creed Unity Cd Key 'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.



 



 




Dragon Age Inquisition'u EA Access Kullanıcıları Oynamaya Başladılar mı?

Dragon Age Inquisition'u EA Access Kullanıcıları Oynamaya Başladılar mı?



 



EA Games'in başkanlığında Bioware Studios tarafında hazırlanarak dört yıla yakın bekleyişi sonlandırıp seriye yeni bir hava katacak olan Dragon Age Inquisition, 18 Kasım itibari ile global çapta tam sürümü ile kullanıma açılacak. Meraklı bekleyişin son günlerine girilirken XBox One cephesinde EA Access kullanıcıları için sevindirici bir haber de akşam saatlerinde duyuruldu. Sisteme üye olan kişiler Dragon Age Inquisition'ın tam sürümünü altı saat süreli biçimde deneme imkanı bulacaklar. Bu sayede oyunun içerisinde genel bir tecrübe yaşayarak alışverişlerini sonrasında gerçekleştirebilecek RPG tutkunları, akıllarına takılan soru işaretlerine de karşılık bulacaklar. Bu ücretsiz deneme sürecine dahil edilmesi ile birlikte kendisine ne denli güvenildiğini de açıkça ortaya koyan Dragon Age Inquisition, görünüşe göre tahmin edilenden dahi daha yoğun ve etkileyici bir yapıyı ortaya koyacak. DA serisinin efsanevi hikayesine devam etmek ve bu yeni nesil fantezi dünyasında yaşamak için sizler de oyunu bir an önce arşivinize katabilirsiniz.Dragon Age Inquisition Dijital Key'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


Diablo Serisine En Büyük Rakip Kore'den Geliyor !!

Diablo Serisine En Büyük Rakip Kore'den Geliyor !!



 



Aksiyon tabanlı rol yapma oyunları bazında Blizzard Entertainment'ın efsanevi Diablo serisi geride kalan on beş yılı aşkın süre içerisinde çıkan üç ana oyun ve bu oyunların ulaştığı on milyonlar ile birlikte kendisinden sıklıkla bahsettirirken, en günceli Path of Exile olarak tanımlanabilinecek pek çok yeni yapım da söz konusu başyapıtın evrenini ve yapısını konu olarak farklı hikayelere ve tecrübelere ulaşılmasını mümkün kılmıştı. Dün öğlen saatlerinde resmi tanıtımı yapılan Lost Ark isimli Güney Kore merkezli bir oyun, görünüşe göre Diablo'nun sahip olduğu türe has olarak nitelendirilebilinecek en yenilikçi ve gerçekçi oyun tecrübesini kullanıcılarına sunacak. Paylaşılan ekran görüntüleri ile birlikte oldukça etkileyici yapısını ortaya koyan Lost Ark'ın gelecek ay itibar ile Güney Kore'ye özel olarak kapalı beta testine başlayacağı ve büyük ihtimalle 2015'in ilk aylarında bölgede, üçüncü çeyreğinden sonra da global çapta paylaşılacağı düşünülmekte. Diablo ve diğer tüm A-RPG oyunlarının detaylarını sitemizden aktif olarak takipte kalabilirsiniz. Diablo 3 Cd Key'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.



 



 




Assassin’s Creed Unity’nin Çıkışının Yarattığı Etki Sürerken, Serinin Yaratıcısı da Enteresan Bir Haber Açıkladı

Assassin's Creed Unity'nin Çıkışının Yarattığı Etki Sürerken, Serinin Yaratıcısı da Enteresan Bir Haber Açıkladı


 


Ubisoft’un kontrolünde gelişimini uzun yıllardır sürdüren ve en son geçtiğimiz günlerde kullanıma açılan Unity ve Rogue oyunları ile birlikte takipçilerinin ilgisini üzerinde toplayan Assassin’s Creed serisi, dün ortaya çıkan bir haber ile de kendisinden farklı bir alanda bahsettirdi. Serinin yaratıcısı olan Patrica Desilets’in birkaç ay önce Ubisoft ile fikir uyuşmazlığına girerek firmadan ayrıldığı bilinirken, başarılı ismin kendisine ait bir stüdyo ile birlikte geliştirme hayatına girdiği belirtildi. Resmi Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklama ile ” Panache Digital Games ” isimli stüdyosunu duyuran Disilets’in tam olarak hangi tabanda oyunların gelişimine başlayacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmazken, uzunca bir süre bağımsız olarak yoluna devam edeceğine ise kesin gözle bakılmakta. Görünüşe göre Assassin’s Creed Unity, yakın zamanda seriye rakip olacak benzer bir yapım ile de karşı karşıya kalabilir. Söz konusu seri ve stüdyo hakkındaki en güncel bilgileri tarafımızdan anlık takipte kalabilirsiniz.Assassin’s Creed Unity Dijital Key‘inizi en uygun fiyat ile Durmaplay’den satın alabilirsiniz.


Counter Strike Global Offensive'de Bugün Hangi Karşılaşmalar Meydana Gelecek?

Counter Strike Global Offensive'de Bugün Hangi Karşılaşmalar Meydana Gelecek?



 



Son bir hafta içerisinde başlatılan oldukça eğlenceli ve geniş kapsamlı organizasyonlar ile birlikte kendisini takip eden on binlerin keyifli anlar geçirmelerini mümkün kılan Counter Strike Global Offensive, bugün de öğleden itibaren başarılı maçları Twitch ve benzeri sitelerden takipçilerine buluşturacak. Insomnia turnuvasındaki FM - Infused maçı ile güne başlayacak olan Counter Strike Global Offensive tutkunları, Staff Cup bünyesindeki 1 Game.staff - Natus Vincere.staff ve Vakara M.staff - GG.staff maçlarını da 17:00'dan itibaren izleyebilecekler. Oeran Invitational bünyesinde Energy takımı son üç maçından ikisini son derece başarılı biçimde kazanan nAv'nin konuğu olacakken, Staff Cup'ın son maçı ise saatler 19:00'ı gösterdiğinde HLTV.staff ve Ninjas in Pyjamas.staff takımları arasında meydana gelecek. Akşam seansının maçları şimdilik açıklanmazken, 20:00'dan sonra bu mücadelelerin de Lounge üzerinden bildirilerek oyuncuların bahislerini toplamaya başlayacakları düşünülmekte. Counter Strike Global Offensive hakkındaki bu ve benzeri tüm ilgi çekici haberlere sitemizden güncel olarak erişim sağlayabilirsiniz.


27 Kasım 2014 Perşembe

Bombom'da Aktif Birlikler Neler Kazanıyorlar?

Bombom'da Aktif Birlikler Neler Kazanıyorlar?



 



Tutkunu olan oyun severlerin her gün en az birkaç saati kendisi üzerinde geçirmelerini sağlayarak eğlenceli ve mutlu zamana kısa yoldan ulaşma şansı sunan Bombom, yetkililerin kendilerini uzun süreli olarak yalnız bırakmayan kişilere sundukları farklı ödüller de mevcut memnuniyet ve mutluluk seviyesini arttırıcı öğeler arasında gösterilmekteler. 24 ilâ 26 Kasım tarihleri arasında aktif olacak " Benim Birliğim En Aktif !! " etkinliği çerçevesinde üç gün boyunca Türkiye saati ile 19:30 ilâ 21:30 saatleri arasında Birlik Savaşı'na giriş yapan takımlar, mücadeleleri sonucunda normalin üç katı yağma kazanabiliyorlar. Herhangi bir sınır olmadan yararlanılabilinecek kampanyanın bir daha zaman gerçekleştirileceği konusunda herhangi bir bilgi bulunmadığından oyuncuların söz konusu saatler arasında aktif olarak üst düzey eşyalara üç kat yağma ile ulaşmaları tavsiye edilmekte. Bunun yanı sıra yalnızca bugüne özel olarak " Gizli Yerdeki Savaşçı " etkinliği ile birlikte söz konusu bölgede iki kat ekstra ödüle ulaşmak mümkün olacak. Bombom, sektördeki başarısını günden güne arttırmakta.


Rappelz Online'da Tüccarlar Derneği'nde Ne Tarz Güncellemeler Gerçekleşti?

Rappelz Online'da Tüccarlar Derneği'nde Ne Tarz Güncellemeler Gerçekleşti?



 



İsteğe bağlı mikro ödemelerin gerçekleşmesine olanak sağlayan " Tüccarlar Derneği " ismindeki market sistemi sayesinde kullanıcıların arzu ettikleri öğelere saniyeler içerisinde güvenli biçimde ulaşmalarını mümkün kılan Rappelz Online, yetkililerinin söz konusu öğelerde meydana getirdikleri avantajlı paket birleşimleri ve indirimler ile de takdir kazanmayı başarmakta. Bugünden başlayarak 21 Kasım günü sonuna kadar geçerli olacak süreç içerisinde Boss Soul's Box, Taming Mirror, Lucky Box ve Summoning Scroll çeşitlerinde yüzde yirmi ilâ elli arasındaki WCoin indirimlerinden faydalanabilecek olan Rappelz Online oyuncuları, ihtiyaçları bulunan öğeleri arşivlerine katma konusunda yoğun avantaj yaşayacaklar. Bunun yanı sıra Lucky Box, TAming Mirror Lucky Box ve benzeri hazine sandıklarından kesinlikle çıkacak ve çıkma ihtimali bulunan öğeler konusunda da detaylı listelemeyi oyunun resmi sitesi üzerinde bulunan haber kısmında gerçekleştiren yetkililer, kişilerin alışverişlerini bu bilgiler ışığında gerçekleştirmelerini de mümkün kılıyorlar. Rappelz Online, devasa çok oyunculu online rol yapma oyunları arasındaki liderliğine başarıyla devam etmekte. Rappelz Online Epin'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


26 Kasım 2014 Çarşamba

Planetside 2 2014 Bitmeden Çıkıyor Mu?

Planetside 2 2014 Yılında Çıkacak Mı?


 


PS4 için hazırlanan Planetside 2 hakkında sevindirici haberler veren Matthew Digby, 2014’ün sonuna kadar Planetside 2’yi çıkartıp oyuncuların beğenilerine sunmak istediklerini bildirdi.


Oyunun  mevcut aşaması hakkında da açıklama yapan Digby, Sony Online Entertainment (SOE) ekibinin, oyunun PS4 versiyonunda problem çıkarmamasını istedikleri için oyun kontrolleri üzerinde hassas bir şekilde durduklarını ve kontrollerin belirlenen seviyeye ulaşmasının biraz uzun bir süreç olabileceğini söyleyen Digby, oyun esnasında hayal kırıklığına uğratacak herhangi bir hataya yer vermek istemediklerini belirterek amaçlarının kusursuz bir sunuş olduğunu bildirdi.


Oyunun çıkış tarihi hakkında sorulan sorular şu an için yanıtsız kalsa da, Digby’nin 2014 yılı bitmeden oyunu çıkartmak istediklerini açıklaması oyuncuları bir hayli sevindirdi.


Playstation 4 Oyunlarının Microsoft'un Korsan Engelleme Sistemini Barındırmaya Başlayacağı Konusunda Söylentiler Ortaya Çıktı

Playstation 4 Oyunlarının Microsoft'un Korsan Engelleme Sistemini Barındırmaya Başlayacağı Konusunda Söylentiler Ortaya Çıktı



 



Oyunların korsan olarak kullanılamaması açısından son derece başarılı koruma sistemlerine sahip olan yeni nesil konsollar, bugünlerde sahip oldukları sistemler arası transfer potansiyelleri ile de kendilerinden bahsettirmekteler. Hali hazırda XBox One için satın alınan bir orijinal oyunun yalnızca tek bir konsolda çalışır halde bulunabilinmesinin yanı sıra Playstation 4'ün bu konuda bir kısıtlamaya sahip olmaması, gelecek günlerde değişebilir gibi görünüyor. Reddit üzerinden ortaya atılan bir iddiada Sony oyunlarının da Microsoft'un kullandığı kopya içerik engelleme sistemine benzer bir PlayReady isimli sisteme dahil olabileceği belirtilmekte. Konu hakkındaki söylentinin ortaya çıkması ile birlikte şimdiden Sony cephesine oldukça çok sayıda eleştiri mesajı ulaşırken, firma cephesinden herhangi bir resmi açıklama ise gelmemiş durumda. Orijinal oyunlarını diğer kullanıcılar ile birlikte takaslama sistemini Playstation 3'ten bu yana gayet memnun biçimde kullanan oyuncuların bu tarz bir yasak sonrasında Playstation 4 oyunlarına da son derece çekinceli olarak bakmaya başlayabilecekleri aşikâr.


25 Kasım 2014 Salı

Dragon Age Inquisition'un Geliştirilmeye İlk Başlandığında Ne Türde Düşünüldüğü Son Derece Şaşırtıcı

Dragon Age Inquisition'un Geliştirilmeye İlk Başlandığında Ne Türde Düşünüldüğü Son Derece Şaşırtıcı



 



Son derece başarılı iki oyun ile birlikte rol yama türünün en popüler ve gelişmiş yapımları arasına girmeyi başaran Dragon Age serisi, üçüncü oyunu Inquisition ile birlikte dün itibari ile global çapta kullanıma açılmış durumda. Sunumunun yapılarak üzerindeki sır perdelerinin de kalkmasından sonra oyunun geçmiş ve geleceği konusunda enteresan bilgileri de yayınlamaya başlayan Bioware stüdyoları, son derece enteresan bir detayı da dün akşam saatlerinde takipçileri ile paylaştı. Dragon Age Inquisition'ı görünüşe göre ilk etapta yalnızca çok oyunculu mod üzerine kurmaya başlayan ekip, söz konusu yapımın tek kişilik senaryoya sahip olmadan yalnızca Multiplayer destekli olmasını istemiş. Fakat daha sonra ortaya atılan fikirlerin beğenilmesi ve kullanıcılardan gelecek tepkiler düşünülerek yeniden standart yapıda bir RPG formatına dönüştürülen Dragon Age Inquisition bugünkü halini almış. Oyun gerek PC gerekse yeni nesil konsollarda büyük beğeni kazanırken, gelecek günler içerisinde de popülerliğini arttırmaya devam edecek gibi görünüyor. Dragon Age Inquisition Dijital Key'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


Dragon Age Inquisition Hakkında Merak Edilen Pek Çok Şey Tek Bir Video İçerisinde Yayınlandı

Dragon Age Inquisition Hakkında Merak Edilen Pek Çok Şey Tek Bir Video İçerisinde Yayınlandı



 



Rol yapma oyunları tarihinin en köklü olmasa da en başarılı serileri arasında gösterilen Dragon Age, üçüncü oyunu Inquisition ile birlikte 18 Kasım'dan itibaren serinin ve türün tutkunlarının kullanımına açılacak. Oyunun inceleme versiyonlarının tanıtımı konusundaki ambargonun kalkması ile birlikte ilk puanlamalar, incelemeler ve tanıtımlar yayınlanmaya başlamışken, Bioware de haber kanalları üzerinden ilgi çekici kısa fakat nitelikli bir video paylaştı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebileceğiniz video sayesinde oyuncuların tecrübeleri sırasında seçebilecekleri karakter sınıfları, yetenek ağaçları, silahlar, büyüler ve buna benzer ayrıntılar ana başlıklar halinde tanıtılırken, başarıya ulaşmak için bilinmesi fayda sağlayacak bazı ipuçlarına da ulaşmak mümkün. Dragon Age Inquisition'ın sektörde büyük yankı uyandıracağı ve milyonları kendisine bağlayacağı şimdiden kesinleşirken, oyunun en büyük rakibi ve bir nevi büyük ağabeyi olarak gösterilen Skyrim kadar uzun süre tercih edilip edilmeyeceği ise ancak zaman içerisinde kendisini kesin hatlar ile gösterecek detaylar arasında yer almakta.Dragon Age Inquisition Dijital Key'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.



 



 




Assassin's Creed Unity İçerisinde Yer Alan Ufak Hatalar Bazen Çok Eğlenceli Bir Hal Alabilmekteler

Assassin's Creed Unity İçerisinde Yer Alan Ufak Hatalar Bazen Çok Eğlenceli Bir Hal Alabilmekteler



 



Kullanıma açıldığı andan bu yana geride kalan birkaç gün içerisinde gerek olumlu gerekse olumsuz yorumlar ile birlikte oyun dünyasının en fazla tartışılan yapımları arasına giren Assassin's Creed Unity, neredeyse tüm oyunların ilk dönemlerinde yer alabilecek bazı ufak hataları da içerisinde barındırarak oyuncuların eleştirilerini alsa da, söz konusu hatalar bazı durumlarda ise kullanıcıyı kahkahalara boğan bir hal alabilmekte. Aşağıdaki videoda izleyebileceğiniz gibi Arno ve şehrin önemli isimlerinden birisi son derece ciddi ve dikkat edilmesi gereken bir konuşma gerçekleştirirken, şehirde yer alan NPC'lerden ikisi konuşmaya dahil olarak Fransızca bir tartışmanın içerisine giriyorlar. Normal şartlarda dışarıda olması gereken karakterlerin sahneye dahil olmaları ile birlikte haliyle şaşırtıcı ve enteresan bir durum ortaya çıkmışken, bu ve benzeri NPC hatalarının gelecek günlerde yayınlanacak güncellemeler ile ortadan kaldırılacağının açıklanması da Assassin's Creed Unity oyuncularını rahatlatan bilgiler arasında bulunuyor. Ubisoft, AC serisini daha uzun yıllar devam ettirmeye kararlı gibi görünmekte. Assassin's Creed Unity Dijital Key'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.



 



 




24 Kasım 2014 Pazartesi

DirectX 12'nin Windows 7'de Kullanılıp Kullanılamayacağı Hakkında Yeni Bir Açıklama Gerçekleşti !!

DirectX 12'nin Windows 7'de Kullanılıp Kullanılamayacağı Hakkında Yeni Bir Açıklama Gerçekleşti !!



 



Hali hazırda dijital oyun dünyasında Sony ve Microsoft'u Playstation 4 ve XBox One konsolları arasındaki rekabet ile duymaya alışkın olan kullanıcılar, dün AMD'nin üst düzey yetkilileri tarafından yayınlanan ve sizlere de haberlerimizden duyurduğumuz bir açıklama ile Microsoft'u farklı bir yönde konuşmaya başlamışlardı. AMD'nin yetkililerinden Richard Huddy Windows 7 işletim sisteminin DirectX 12 sistemini desteklemeyeceğini açıklayarak hali hazırda W8 ve W8.1 kullanmak istemeyen kişileri hayal kırıklığına uğratmışken, konunun Huddy'nin bahsettiği kadar kesin hatlar ile sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Microsoft'tan gelen açıklamalara göre söz konusu durum hakkında henüz herhangi bir karara varılmadığı ve bu tarz bir gelişme yaşandığında yalnızca firmadan gelen haber ve açıklamalara itibar edilmesinin gerekli olduğu belirtildi. AMD'nin kendileri için son derece önemli bir çalışma partneri olduğunu belirten Microsoft yetkilileri, buna rağmen Windows işletim sistemi ve diğer yazılımları hakkındaki bilgiler için yalnızca kendilerinin takip edilmeleri gerektiğini de vurguluyorlar.


Tera Online’da Gerçekleşerek Büyük İlgi Gören Extra Life Kampanyası, Oyunculara Karakterlerinde Kazanç Olarak Geri Dönüyor

Tera Online'da Gerçekleşerek Büyük İlgi Gören Extra Life Kampanyası, Oyunculara Karakterlerinde Kazanç Olarak Geri Dönüyor


 


Dijital oyunlar ve oyuncular bazında gerçekleşen yardım kampanyaları ile dünyanın dört bir yanındaki vakıflara ve yardım kuruluşlarına kimi zaman milyonlarca dolar ile ifade edilebilinecek miktarlarda yardım toplanırken, geçtiğimiz günlerde Tera Online kullanıcıları arasında gerçekleşen Extra Life bağış kampanyası da oldukça yüksek miktarda kazanımların elde edilmesini mümkün kılmış durumda. Bu üstün yardımlara bir teşekkür olarak hafta sonu boyunca oyun içerisindeki en önemli noktalarda avantajlardan faydalanılmasını mümkün kılan geliştiriciler, bunu resmi site üzerinden de paylaşmış durumdalar. Aktarılan bilgilere göre 10 Kasım günü Türkiye saati ile 20:00′a kadar öldürülen tüm yaratıklardan yüzde yirmi beş oranında ekstra tecrübe puanı elde edebilecek olan Tera Online kullanıcıları, günlük görev limitlerinin de on beşten otuza yükseltilmesi ile birlikte süreç sona erene kadar çok sayıda ekstra Daily Quest’i de tamamlayabilecekler. Bunun yanı sıra son olarak da maksimum Stamina’yı 135 değerine çıkartan yetkililer, çok daha uzun süre devam edecek maceraların kapılarını da bu şekilde aralamış durumdalar. Tera Online Thalars‘inizi en uygun fiyat ile Durmaplay’den satın alabilirsiniz.


Fifa 15'te 12 Kasım Haftasında Yaşanan Gelişmeler

fifa 15



 



Fifa 15'in haftalık gelişmeleri ve haftanın takımı haberleri güncellendi ve bu hafta oyunda yaşanan önemli gelişmelerin notları paylaşıldı. Bu gelişmeler şöyle: 



Juventus, Serie A'da AS Roma'ya karşı üstünlüğü ele geçirmek için Parma'yı 7-0 yenerek 3 puan kazandı. Carlos Tévez iki gol atarken, takım arkadaşı Stephan Lichtsteiner maçı bir gol ve iki asist ile tamamladı.



Toni Kroos, Real Madrid'deki ilk golünü Rayo Vallecano'ya attı ve Madrid maçı 5-1 kazandı. Ayrıca maçın açılış golüne yardımcı olarak asist sayısını altıya çıkardı. 



Thomas Müller ise pazar günü oynanan maçta Eintracht Frankfurt'a karşı Bayern Munich'i 0-4'lük bir galibiyete taşımasıyla kendisine şapka çıkarılmasını hak etti. 


Overwatch - Torbjörn karakteri tanıtım videosu..

overwatch torbjörn tanıtım videosu



Blizzard'ın duyurduğu Overwatch henüz beta olarak görünsede oldukça oyuncuyu kendisine bağlayacak gibi görünüyor. Oyun karakterlerinden Overwatch Torbjörn 'un tanıtım videosunu izleyin. Karakterinizi seçin. Savaş sizi bekliyor...





Diğer Overwatch karakterlerinin videolarını seyretmek için Overwatch inceleme sine gidin.


22 Kasım 2014 Cumartesi

World of Tanks'in Gold Series Beşinci Sezonu Canlı Olarak Nereden İzlenebilir?

World of Tanks'in Gold Series Beşinci Sezonu Canlı Olarak Nereden İzlenebilir?



 



İçerisinde bulunan detaylı mücadele sistemleri sayesinde oyuncuların yetenek ve tecrübelerine göre zaman içerisinde farklı klasmanlara ayrılmalarına ve bu klasmanların belirli zaman aralıkları ile büyük çaplı turnuvaları da beraberinde getirmelerine fırsat veren World of Tanks¸ Gold Series etkinliğinin beşinci sezonunu da gelecek günlerde ekran başına getirecek. 17 Kasım Pazartesi günü başlayarak her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri gerçekleşecek olan World of Tanks Gold Series içerisinde Drooling Leprechauns, Deep Tranquility, Evil Panda Squad, GG WP Pro, Kazna Kru, Momentum, Schoolbus, TCM GAming, UTOPIA, Virtus Pro, WASD Gaming ve WUSA takımlarını izlemek mümkün olacak. Takımlar oyuna yeni eklenen 7 / 54 formatı içerisinde mücadelelerini gerçekleştireceklerken, bunun yanı sıra diğer detayların da bugün veya en geç yarın açıklanacağı tahmin edilmekte. Türkiye saati ile 19:00'da başlayacak maçları World of Tanks'in resmi Twitch kanalı üzerinden de izlemek mümkün olacakken, karşılaşmaların İngilizce yorumcular ile de seyredilme şansı bulunmakta. Word Of Tanks Gold'unuzu en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


21 Kasım 2014 Cuma

Word of Warcraft Warlords of Dreanor'da Yaşanan Bağlantı Problemleri Hakkında Blizzard'dan Açıklama Geldi

Word of Warcraft Warlords of Dreanor'da Yaşanan Bağlantı Problemleri Hakkında Blizzard'dan Açıklama Geldi



 



Bugünlerde onuncu yaşını kutlayan Word of Warcraft birkaç gün önce yayınlanan Warlords of Dreanor ile birlikte beşinci ana eklenti paketine de sahip olmuşken, söz konusu pakete gösterilen inanılması güç ilgi nedeni ile çoğu sunucuda bağlantı problemleri ve aşırı doluluk problemleri de boy göstermiş durumda. Twisting Nether başta olmak üzere oyunun en köklü ve kalabalık sunucularında saatler boyunca sıra beklemek zorunda kalan kişiler bir de DDoS saldırıları sonucu oluşan gecikmeler ile boğuşurlarken, Blizzard Entertainment cephesinden söz konusu problemler hakkında resmi açıklama geldi. Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirilen açıklama içerisinde sorunların geliştirici ekibin bilgisi dahilinde olduğu ve en yakın zamanda tüm problemleri ortadan kaldıracak değişiklik ve güncellemelerin oyuncular ile paylaşılacağı belirtildi. Her ne kadar resmi bir tarih veya başlıklar halinde detaylandırmalar gerçekleşmese de sorunun devamlı bir yapıda bulunmayarak kısa sürede çözüleceğini öğrenen Word of Warcraft Warlords of Dreanor oyuncuları da derin bir nefes alabildiler. World Of Warcraft Warlods Of Dreanor Cd Key'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


BlizzCon 2014'te Heroes of the Storm'a Yeni Hero'lar Eklendi

heroes of the storm



 



BlizzCon'da Heroes of the Storm'a yeni hero'lar eklendiği duyuruldu. İsimleri Thrall, Jaina, the Lost Vikings ve Sylvanas! Thrall, Jaina ve the Lost Vikings bu yılın Heroes of the Storm BlizzCon demosunda oynanabilecek. Videoda yeni hero'lara kısaca göz atabilirsiniz. 





Yeni Heroes of the Storm kahramanları oyuna farklı bir heyecan katacak gibi görünüyor!!


Grand Theft Auto V'in Eski ve Yeni Nesil Sürümlerinin Karşılaştırması Pek Çok Alanda Hayranlık Uyandırmakta

Grand Theft Auto V'in Eski ve Yeni Nesil Sürümlerinin Karşılaştırması Pek Çok Alanda Hayranlık Uyandırmakta



 



Geçtiğimiz yılın Eylül ayında eski nesil olarak tabir edilebilinecek Playstation 3 ve XBox 360 konsolları üzerinden sunulması ile birlikte gelmiş geçmiş en gerçekçi ve canlı aksiyon oyunu olarak nitelendirilen Grand Theft Auto V, yeni nesil konsol ve PC'ler için hazırlanan sürümünün görüntülerinin eski sürüm ile karşılaştırılması sonrasında bir senelik süre içerisinde güçlü donanımlardan da faydalanılarak ne denli geniş çaplı gelişmeler gerçekleşebileceğini de gözler önüne sermekte. Yeni ve eski sürümleri arasındaki karşılaştırmalar ile gerçekçilik ve etkileyicilik konusunda adeta kat be kat sınıf atlamış bir oyun ile karşı karşıya olduğunu gözler önüne seren Grand Theft Auto V, sırf bu yüzden bile kendisini hali hazırda saatlerce oynamış ve hikayesini sona erdirmiş oyun severler tarafından da temin edilerek kullanılacak gibi görünüyor. Özellikle Grand Theft Auto V'in yeni nesil sürümünde sahip olduğu FPS modu sayesinde, oyuncuların bu üstün tecrübeyi tamamı ile farklı bir gözden yaşamaları da sağlanacak. Grand Theft Auto V Cd Key'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


Air Rivals’da Kredi Bonusları Hangi Tarihler Arasında Geçerli?

Air Rivals'da Kredi Bonusları Hangi Tarihler Arasında Geçerli?


 


Gameforge tarafından desteklenerek uzun süredir sektörde başarılı bir gelişim sürdüren Air Rivals, sık aralıklar ile olmasa da yeterli sayılabilecek ölçüde meydana getirilen kampanya süreçleri sayesinde oyuncuların kendisine opsiyonel olarak gerçekleştirdiği mikro ödemeler sonucunda elde ettikleri eşyaları fazlalaştırma veya direkt satışlarda indirimler gerçekleştirme fırsatı da sunmakta. Dün akşam 16:00′da başlayarak bugün aynı saate kadar geçerli olacak kampanya dahilinde oyuncular hesaplarına yükledikleri kredilerden yüzde otuz oranında bonus kazanabilecekler. Bu sayede ister hemen ister de daha sonra harcayabilecekleri çok sayıda ekstra krediye sahip olacak Air Rivals tutkunları, marketten gerçekleştirecekleri alışverişleri daha hesaplı ve dolaylı olarak memnuniyetli biçimde sağlayacaklar. Şimdiden yüzlerce Air Rivals oyuncusunun hesaplarındaki kredileri bu avantajlı kampanya ile yoğun miktarda arttırdıkları bilinirken, sizler de süreç sona ermeden önce bu fırsattan faydalanabilirsiniz. AR, türünün en başarılı Free to Play oyunlarından birisi olarak kendisine gösterilen yoğun ilgi ile birlikte daha uzun yıllar boyunca gelişim ve değişim sürecine devam edecek gibi görünüyor.Airrivals Kredi‘nizi en uygun fiyat ile Durmaplay’den satın alabilirsiniz.


Legend Online'da Günün Etkinliği Ne Olacak?

Legend Online'da Günün Etkinliği Ne Olacak?



 



Gerçekleşen farklı etkinlik ve organizasyonlar sayesinde oyuncularının daima yeni tecrübeler yaşamalarını ve keyifli vakit geçirmelerini mümkün kılan Legend Online, yetkililerinin duyurdukları habere göre bugünden başlayıp üç gün devam edecek Fashion Değeri etkinliği ile birlikte de üst düzeyde kazanımlar sağlayacak. Dört adet Fashion Değeri'ni tamamlayan kullanıcılar beş fashion ruhu parçası, beş sonsuz kalp, yüz hazel gülü, yüz arzu parçası, bir şeytan kristali karnavalı ve bir eski fashion çantası öğelerine herhangi bir ödeme ve benzeri işlem gerçekleştirmeden sahip olabilecekler. Söz konusu etkinliğin belirtilen süreç içerisinde hediyelere defalarca ulaşma şansı sunduğu için şimdiden yoğun ilgi gördüğü belirtilirken, günün ilerleyen saatlerinde daha fazla Legend Online tutkununun fashion değerlerini tamamlamaya başlayacakları düşünülmekte. Etkinlikten elde edilen tüm eşyaların karakterlere bağlı olacaklarını ve herhangi bir şekilde takaslanamayacaklarını da hatırlatan yetkililer, bu konuda gelen taleplere karşılık vermeyeceklerini de belirtmekteler. Tarayıcı oyunları bazında sahip olduğu başarısını günden güne arttıran LO, oyuncularının da takdirini kazanmaya devam etmekte. Legend Online Elmas'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


League of Legends 2015 Şampiyonluk Ligi Elemeleri Bugün İtibari ile Başlayacak

League of Legends 2015 Şampiyonluk Ligi Elemeleri Bugün İtibari ile Başlayacak



 



Bir sene boyunca devam eden dereceli tablolarda üst sıralara yerleşerek 2015 Şampiyonluk Ligi Elemeleri'ne katılmaya hak kazanan takımlar arasındaki meydana gelecek maçlar için kura çekimi geçtiğimiz günlerde yapılırken, söz konusu maçlar da bugünden itibaren düzenlenecekler. Saatler 13:00'ı gösterdiğinde Atlas ve By No Game takımlarının karşılaşması ile başlayacak olan elemeler, 16:00'daki Aces High - Royal House ve ROTA - Wolfpack mücadelelerinin yanı sıra Wild Fire - SOA ESports ve ANT Viktor ve Black Eagles maçları ile de devam edecek. Yukarı belirtilen birinci, üçüncü ve dördüncü maçlar League of Legends TV üzerinden canlı olarak yorumlar ile yayınlanabilecekleri gibi, diğer maçların tekrarını da akşam saatlerinde izlemek mümkün olabilecek. D, E ve F gruplarının maçları tamamlandıktan sonra yarın da A, B ve C gruplarının maçlarını izleyebilecek olan sihirdarlar, daha uzun haftalar boyunca söz konusu takımların kıyasıya rekabetlerini canlı yayınlar üzerinden birebir biçimde takipte kalabilecekler. League Of Legend Riot Point'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


The Wolf Among Us’ın Konsol Sürümünün Avrupa Genelinde Ertelendiği Belirtildi

The Wolf Among Us'ın Konsol Sürümünün Avrupa Genelinde Ertelendiği Belirtildi


 


Telltale Inc tarafından geliştirilerek PC oyuncuları için piyasaya sürülen The Wolf Among Us, kullanıcıların uzun yıllardır adeta hasret kaldıkları üst düzey macera oyunları arasına adeta bir mücevher gibi düşerek yüz binlerin ilgi ve beğenisini üzerinde toplamayı başarmıştı. Elde edilen yoğun ilgi ve talep sonrasında oyunun konsollar için uygun sürümlerini de hazırlama gayretine giren stüdyonun, Playstation 3, Playstation 4, XBox One, XBox 360 ve PS Vita cihazlarına özel sürümlerini bugün itibari ile kullanıma açması beklenmekteydi. Hali hazırda yaşanan ufak bir sorun sebebi ile bu tarihi 7 Kasım’a erteleyen Telltale Inc, görünüşe göre takipçilerini birkaç gün daha meraklı bekleyişin içerisinde tutacak gibi görünüyor. Oyunun PC sürümünde olduğu gibi konsollar bazında da son derece sevilen ve takdir edilen bir yapı içerisinde yüksek satış rakamlarına erişeceği düşünülmekte. Stüdyo, macera türünün ortadan kaybolup unutulmasına müsaade etmemeye kararı yapısı ile özellikle köklü oyuncuların takdirini de kazanmayı başarmakta.


Destiny Sunucularının Bakımı Ne Zaman Gerçekleşecek?

Destiny Sunucularının Bakımı Ne Zaman Gerçekleşecek?



 



Yayınlandığı günden bu yana gerek Playstation 3 gerekse Playstation 4 oyuncularının yoğun ilgisini üzerinde barındıran ve genellikle günlük olarak ortalama üç milyon oyuncuyu sunucularında misafir eden Destiny, bugün içerisinde söz konusu yoğunluktan dolayı olan sıkıntıların giderilmesi ve bazı ufak güncellemelerin gerçekleşmesi için bakıma alınacak. Gece saatlerinde Bungie'nin resmi haber sayfalarından duyurulan bilgiye göre Türkiye saati ile 18:00 civarında bakıma alınacak olan Destiny sunucularının, dört ilâ sekiz saat arası devam edecek çalışmalardan sonra yeniden kullanıma açılacağı belirtilmekte. Söz konusu çalışmaların oyuncu yoğunluğunun en fazla olduğu akşam saatleri yerine sabah saatlerinde gerçekleşmeyecek olması kullanıcıların tepkisine yol açarken, firmanın bu konuda herhangi bir değişiklik gerçekleştireceği ise düşünülmemekte. Buna benzer bakımların iki hafta ilâ bir aylık periyotlar halinde yapılması sayesinde sorunsuz kullanım sunabilecek olan Destiny'nin, üzerine çıkartılacak DLC'ler ile birlikte de çok daha yoğun kitleleri kendisine bağlayacağı düşünülmekte. Oyun hakkında en güncel bilgileri tarafımızdan anlık takibe devam edebilirsiniz.


Dota 2′de Bugün İzleyicileri Hangi Mücadeleler Bekliyor?

wpid-141634664438.jpg

Dota 2'de Bugün İzleyicileri Hangi Mücadeleler Bekliyor?



 



Kısa süreli bir sakinlik sürecinin ardından Starladder on birinci sezonun başlaması ile birlikte yeniden tüm gün boyunca devam edecek kıyasıya mücadeleleri tecrübe etmeye başlayabilecek olan Dota 2 tutkunları, bunun yanı sıra Pit, BOCE ve D2L karşılaşmaları ile de farklı platformlarda gösterilen başarılara şahit olabilecekler. Pazar sabahındaki ilk maç 11:00 itibari ile CDEC ve Vici Gaming arasında meydana gelecekken, diğer Starladder mücadeleleri ise HGT - IMG, FD - Idol ve LAI - Vici Gaming olarak sıralanmış durumdalar. Saatler 17:00'ı gösterdiğinde Battle of Central Europe bünyesinde Denial - mYinsanity ve Denial - Power Rangers maçları meydana gelecekken, Pit'te ise mYinstanity bu kez Team Secret'ın rakibi olacak. Günün tek D2L karşılaşması ise 22:00 itibari ile Sneaky Nyx Assassins ve Evil Geniuses arasında gerçekleşecekken, EG'nin maçta büyük oranda avantajlı olduğu gerek yorumlar gerekse Lounge bahislerinden açıkça görülebilmekte. Dota 2 hakkındaki güncel bilgiler ve gelişmeleri sitemizden takibe devam edebilirsiniz.Dota 2 Steam Wallet'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.

20 Kasım 2014 Perşembe

MU Online'da Maksimum Karakter Seviyesi Kaça Yükseldi?

MU Online'da Maksimum Karakter Seviyesi Kaça Yükseldi?



 



Devasa çok oyunculu online rol yapma oyunları arasındaki en köklü yapımlardan birisi olmasına rağmen Webzen'den ve oyuncularından aldığı güç ile birlikte hayatına son derece başarılı şekilde devam eden MU Online, geliştiricilerinin çabaları sayesinde daha gelişmiş ve ayrıntılı bir yapıya sahip olmayı da sürdürmekte. Dün meydana gelen güncelleme ile birlikte maksimum karakter seviyesi sınırı yedi yüz otuzdan yedi yüz elliye arttırılırken, yetkililer de bu konuda bir yarışma düzenlemeye karar vermiş gibi görünüyorlar. Resmi site üzerinden yapılan açıklamaya göre hali hazırda yedi yüz ve üzeri seviyedeki bir karaktere sahip olan kişilerin katılabilecekleri yarışma dahilinde 25 Kasım'a kadar ilk olarak yedi yüz ellinci seviyeye erişebilen oyuncu bir adet altmış günlük " Wings of the Conqueror " eşyasının da sahibi olacak. Bu hediyeden haberdar olan çoğu MU Online tutkunu geliştirme çalışmalarına şimdiden başlarken, sizler de bir an önce hesaplarınıza girerek yeni üst seviyeye ulaşmak için mücadelelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


The Division'un Konsollarda Düşük Grafik Öğelerine Sahip Olacağı Konusundaki Haber Sonrasında Gelen Tepkiler İçin Geliştirici Firmadan Açıklama Geldi

The Division'un Konsollarda Düşük Grafik Öğelerine Sahip Olacağı Konusundaki Haber Sonrasında Gelen Tepkiler İçin Geliştirici Firmadan Açıklama Geldi



 



Ubisoft'un başkanlığında Massive Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen ve gelmiş geçmiş en geniş kapsamlı ve uzun soluklu devasa çok oyunculu online rol yapma oyunu olma iddiasını taşıyarak hazırlık sürecine devam edilen The Division, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir haber doğrultusunda takipçilerinin olumsuz eleştirilerine maruz kalmaya başlamıştı. PC'lerin yanı sıra XBox One ve Playstation 4 gibi yeni nesil konsollarda da yer alacak oyunun söz konusu konsollarda bilgisayarlara göre daha kısık grafiksel detaylara sahip olacağı konusundaki bilgi ile birlikte oyun severler bazında tepkiler yükselirken, ME'ın yetkililerinden bu alanda bir açıklama geldi. Stüdyo yöneticileri, The Division ile birlikte tüm platformlarda mümkün olan en kaliteli ve gerçekçi grafiksel detaylara ulaşmak için ellerinden geleni yapacakları konusunda garanti verdiklerini belirtirlerken, bunun yanı sıra hiçbir oyunun donanımsal sınırlamalardan dolayı konsol ve PC sürümlerinde eşit grafiksel detaylara sahip olmasının mümkün olmadığını da vurguladılar.


19 Kasım 2014 Çarşamba

Counter Strike Global Offensive'de Geride Kalan Günün Maç Sonuçları

Counter Strike Global Offensive'de Geride Kalan Günün Maç Sonuçları



 



Çoğu üst düzey turnuvasının sona ermesi ile birlikte nispeten oldukça sessiz bir Cumartesi  geçiren Counter Strike Global Offensive, Pazar gününde de Fragbite Masters finali dışında kısıtlı maç keyfini oyuncularına yaşattı. Fnatic ve LDLC arasında oynanan ve beş maçın en iyi üçü sistemi ile gerçekleşen Fragbite Masters finalinde Fnatic takımı 3-1'lik skor ile galip gelirken, hali hazırda mevcut olan pek çok başarısının yanına bir yenisini daha ekledi. Bunun yanı sıra ESEA bünyesindeki Penta - LC maçı da Penta'nın sahip olduğu bir maçlık avantajlı skor sonucunda 2-1 sonucu ile biterken, takım kıtalararası finallere katılmak için hak kazandı. RGN Summers End Tournament'da Adapt takımının Mythic karşısında geride gösterilmesine rağmen galip gelmesi heyecan ve şaşkınlık uyandırırken, CS GO Legends cephesinde ise IBP takımı Denial'ı son derece rahat biçimde mağlup ederek profesyonel arenadaki üstünlüğünü bir kere daha göstermiş oldu. Counter Strike Global Offensive'in hafta içinde daha yoğun bir program ile tutkunlarını karşılaması beklenmekte. Counter Strike Global Cd Key'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


18 Kasım 2014 Salı

League of Legends'ın Türkiye Ekibinden Armina Bu Hafta da Sinop ve Samsun'a Konuk Olacak

League of Legends'ın Türkiye Ekibinden Armina Bu Hafta da Sinop ve Samsun'a Konuk Olacak



 



Riot Games'in Türkiye ekibini kurması ile birlikte League of Legends'ın ülkemizdeki gelişimi gerek gerçekleştirilen fırsat ve kampanyalar gerekse yurt genelinde meydana getirilen turnuva  ve etkinlikler ile birlikte üst düzeye tırmanmış durumda. Armina'nın son birkaç aydır gerçekleştirdiği elemeler sonucunda düzenlenecek Türkiye genelindeki turnuva için katılımlar sürerken, bu hafta sonunda da Sinop ve Samsun'da buluşmalar gerçekleştirilerek takımların katılımları sağlanacak. 8 Kasım günü Samsun'un en eski ve kaliteli oyun kafelerinden Cennet 2'de buluşacak sihirdarlar, 9 Kasım'da ise Sinop Skynet'te bir araya gelecekler. Her iki etkinliğin başlama saati de 09:30 olarak belirtilirken, takımların en geç yarım saat önceden mekanda hazır bulunmaları istenmekte. Elemelere katılmak isteyen takımlar oyunun resmi web sitesi üzerinden ulaşılabilinecek bağlantıyı kullanarak kayıtlarını gerçekleştirebilecekleri gibi, boş yerlerin dolması sonrasında kayıtlar kapanabileceğinden kadrosu hazır olan takımların ellerini çabuk tutmaları istenmekte. League of Legends, ülkemizdeki gelişimine başarıyla devam ederken, beğeni ve memnuniyet düzeyini de arttırmakta. League Of Legend Riot Point'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


Kaos Online, Türkiye'deki Free to Play MMORPG'leri Arasındaki Yerini Alıyor

Kaos Online, Türkiye'deki Free to Play MMORPG'leri Arasındaki Yerini Alıyor



 



Türkiye'deki internet bağlantı imkanlarının daha hızlı ve ekonomik hale gelmesi ile birlikte oldukça kısa zamanda yaygınlaşan ve bir anda binlerden yüz binlere hitap etmeye başlayan devasa çok oyunculu online rol yapma oyunları, bu alanda çalışmalarını sürdüren Türkiye merkezli firmalar ile de oyuncuların farklı yapımlara tamamı ile anadilde erişme şansını mümkün hale getirmekte. Ntroy ismi ile piyasaya giriş yapan ve ilk oyunu Kaos Online ile birlikte oyuncuları karşılayan firma, yapımın sunucularını 7 Kasım günü saatler 16:00'ı gösterdiğinde aktif ederek yayın hayatına bizzat başlayacak. Kervan ticareti, kale savaşları, lonca mücadeleleri ve genel bazdaki PvP'ler üzerine kurulu bir yapıya sahip olacak Kaos Online'ın ilk günlerde dünyaya yeni katılan oyuncular için pek çok hediye ve kampanyaya da sahip olacağı tahmin edilirken, enteresan bir MMORPG tadı yakalamak isteyen her oyun severin yapımı bedelsizce tecrübe edebileceği belirtilmekte. Kaos Online, geleceğin popüler rol yapma oyunları arasına yer almaya bir hayli yakın.


Beklenen Gün Geldi, Warlords of Draenor Başladı!

world of warcraft


 


 


World of Warcraft‘ın uzun zamandır beklenen beşinci ek paketi Warlords of Draenor piyasaya sürüldü.Dreanor macerasına başlayabilmek için dijital olarak güncelleme yapmanız yeterlidir. Warlords of Draenor’da Azeroth’un kahramanları, Warcraft’ın kötü namıyla bilinen ork klanlarından oluşan Iron Horde kuvvetlerine karşı dünyalarını savunmak için Dark Portal’a gitmeli. Oyuncular Dreanor’un vahşi ve yabanıl topraklarını keşfettikçe yeni düşmanlar ve müttefiklerle tanışacaklar, yeni bir Garrison inşa edecekler ve Azeroth’u demirle dövülen bir gelecekten kurtarmak için mücadele edecekler.


Warlords of Draenor‘un standart, Digital Deluxe ve preakende satışa özel Collector’s Edition  versiyonları bulunmaktadır. Warlords of Draenor satın alan herkes bir karakteri level 90′a çıkarma şansına sahip olacak. 


Warlords of Draenor keylerinizi DurmaPlay’den temin edebilirsiniz!


FIFA 15′in Playstation 4 Versiyonu , Haftanın En Çok Satan Konsol Oyunu Olma Özelliğini Yitirmişe Benziyor

FIFA 15'in Playstation 4 Versiyonu , Haftanın En Çok Satan Konsol Oyunu Olma Özelliğini Yitirmişe Benziyor


 


Yayınlandığı günden bu yana gerek PC gerekse konsollar üzerinde haftanın en çok satanları listesinde üst sıralarda yer almayı başaran FIFA 15′in geçtiğimiz hafta itibari ile söz konusu niteliğini kaybettiği ve hatta beşinci sıraya kadar gerilediği belirtilmekte. VG Chartz tarafından gerçekleşen araştırma içerisinde Wii U’ya özel olarak çıkartılmasına rağmen son derece başarılı birgiriş yapan Bayonetta 2′nin haftalık bazda iki yüz bine yakın orijinal kopya ile birinci olduğu görülürken, onu The Evil Within, Super Smah Bros for Nintendo 3DS ve Monster Hunter 4G gibi isimler izlemekte. Playstation 4 versiyonunun beşinci sırayı aldığı FIFA 15, Playstation 3 versiyonu ile de altıncı sırayı kaplamakta. Buna rağmen oyunun şimdiden global çapta ve tüm platformlar bazında altı milyondan fazla futbol sevdalısına ulaşmış olması, EA Sports’un ne denli başarılı ve gelecek vaat eden bir oyun ortaya koyduğunun da en somut örneği olarak belirtilmekte.Fifa 15 Coins‘inizi en uygun fiyat ile Durmaplay’den satın alabilirsiniz.


17 Kasım 2014 Pazartesi

Word of Warcraft Warlords of Dreanor’un Heyecanı Bir Kenara Dursun, Fantezi Dünyasının Filmi Hakkındaki Detaylar da Ortaya Çıkmaya Devam Ediyor

Word of Warcraft Warlords of Dreanor'un Heyecanı Bir Kenara Dursun, Fantezi Dünyasının Filmi Hakkındaki Detaylar da Ortaya Çıkmaya Devam Ediyor


 


Gelecek günler içerisinde onuncu yılını kutlayacak olmasına rağmen beşinci eklenti paketi Warlords of Dreanor ile birlikte grafiksel ve sistemsel bazdaki üstün yeniliklere sahip olarak daha uzun yıllar bu arenada kalacağının müjdesini veren Word of Warcraft, içerisinde bulunduğu fantezi dünyası için hazırlanan film hakkında oyuncular bazında detayların BlizzCon kapsamında ortaya çıkması ile birlikte heyecanı iki katına çıkartmayı başardı. 2016′nın Mart ayı itibari ile beyazperdede olacağı düşünülen filmin Horde ve Alliance arasındaki mücadeleyi konu almasına rağmen herhangi bir ” iyi ” ya da ” kötü ” taraf bulunmadan eşit rekabet ve mücadele hissiyatı vereceği de vurgulanmakta. Horde kanadında Toby Kebbel, Rob Kazinsky, Calncy Brown ve Daniel Wu gibi oyuncuların görüleceği Warcraft filminde Alliance’da ise Travis Fimmel, Dominic Cooper, Ben Foster, Ruth Negga, Ben Schnetzer ve Paula Patton yer alacak. Film konusunda yeni haberlerin açıklanmaya devam edileceği de belirtilmekte. World Of Warcraft Warlods Of Dreanor Cd Key‘inizi en uygun fiyat ile Durmaplay’den satın alabilirsiniz.


Tagged: Sanalsaray

Overwatch - Reinhardt karakteri tanıtım videosu..

overwatch reinhardt tanıtım videosu



Blizzard'ın duyurduğu Overwatch henüz beta olarak görünsede oldukça oyuncuyu kendisine bağlayacak gibi görünüyor. Oyun karakterlerinden Overwatch Reinhardt 'un tanıtım videosunu izleyin. Karakterinizi seçin. Savaş sizi bekliyor...





Diğer Overwatch karakterlerinin videolarını seyretmek için Overwatch inceleme sine gidin.


Heroes of the Storm İçin Üç Yeni Savaş Alanı BlizzCon'da Ortaya Çıktı

Heroes of the Storm İçin Üç Yeni Savaş Alanı BlizzCon'da Ortaya Çıktı



 



Yaklaşık bir senedir kapalı alpha testleri ile deneme sürecinde bulunan Blizzard Entertainment'ın ilk MOBA oyunu Heroes of the Storm, Ocak ayı içerisinde alphadan beta sürecine geçileceğinin duyurulması ile birlikte pek çok takipçisini sevindirmişti. Hali hazırda devam etmekte olan Blizzard Convention ya da kısa adı ile BlizzCon içerisinde Heroes of the Storm'a ayrılmış süre içerisinde söz konusu beta testi ile alakalı bilgiler verilmesi beklenilirken, yetkililerin yeni açıklamaları ise çok daha yoğun ilgi ve alaka uyandırdı. Geliştiriciler, oyun içerisinde yer alacak üç yeni savaş alanının ( Battleground ) ayrıntılı görsellerini ve videolarını paylaşarak, dünyanın dört bir yanından etkinliği takip eden Heroes of the Storm tutkunlarını sevince boğdular. Sky Temple, Tomb of the Spider Queen, Diablo Themed Battleground'un tanıtımının yanı sıra yeni karakterlerin de yetenek kullanımları ile birlikte ilk görünüşleri hakkında sunum gerçekleştiren Blizzard, gelecek günlerde kendisinden sıklıkla bahsettirmeye devam edecek gibi görünüyor. Hearthstone Heroes Of Warcraft Cd Key'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.