11 Kasım 2014 Salı

Legend online elmas hilesi

Joygame isimli oyun firması tarafından 2013 yılında piyasaya sürülen ve dünya’da yaklaşık 4 yıldır var olan devasa MMO-RPG kategorili oyun Legend online’ın en efsane para birimlerinden olsa Elmas’ı hile yöntemiyle nasıl temin edebilirsiniz hiç merak ettiniz mi? Eğer aktif bir Legend online oyuncusuysanız, Joygame’in Joypara sistemiyle alınabilen Elmasların oyunda ne işe yaradığından da bahsedeceğiz.


Legend online’da elmaslar, hayvanlarınızı beslerken, yeni hayvanlar edinirken, savaşlar için ekipman hazırlarken ve daha fazla savunmaya sahip savaşlara katılırken ihtiyaç duyulabilen bir parabirimidir. Oyunun en önemli ürünü olan Legend online Elmasları, Joypara ile alınabilir. Oyunun Türkiye sunucusu Joygame’e ait olduğu için sadece Türkiye’dei server’larında geçerlidir.


Legend online’ın bilinen bir elmas hilesi ise yoktur. Henüz Joypara sisteminden çıkmamış olan ve Joypara’nın da çok güvenli bir ürün olması nedeniyle hilesi, henüz piyasaya paylaşılmış gibi değil. Legendonlineelmas.com’u takip ederek yayınlanan ilk hileden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca Türiye’deki en güvenilir joypara satıcısı Durmaplay.com’dan da hem güvenilir hem de ucuza Legend online elmas alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder