11 Kasım 2014 Salı

Bombom’a benzeyen oyunlar

Bombom, orjinal ismi olan DD-TANK olarak 2009′lu yılların sonunda 336 games ile hiçbir bağı olmadan üretildi ve geçen 1 yıl ardından ilk önce adını değiştirerek büyümeye başladı. 336 Games ile yaptığı anlaşma sonrası reklamlarını sık sık görür olduğumuz bombom, aradan geçen 5 yıl ardından artık efsane bir online tarayıcı tabanlı oyun haline dönüştü. Normalde indirilerek oynanan oyunlara göre çok daha zevkli olan bombom’a biraz daha yakından bakmaya ne dersiniz?


Bombom, üretildiği günden bu yana ücretsiz piyasada varolan ve oyunculara zevkli dakikalar yaşatan, benzeri henüz varolmamış bir savaş oyunudur. Oyuncularına hayvan besleten, savaşlarda hayvanlarını da devreye sokma izni veren, insanlar arasında sohbeti genişleten zevkli bir oyun diyebiliriz. Bombom’un en güzel yanlarından biri ise, herşeyiyle tamamen bedava ve hiçbir ödeme yapmadan oynanabilir olmasıdır.


Yine de bombom oynuyor ve artık sıkıldığınızı düşünüyorsanız, sizler için bombom’a en çok benzeyen oyunları listeledik. Bombom, yapısı gereği benzersiz bir oyundur fakat internetten oynanabilen oyunlar kategorisine girdiği için genellikle yakın rakipleri olarak Transformice veya Sanalika gösterilir. Ayrıca bombom oynayanlar, muhtemelen bu iki oyunu da severek oynayacaklardır. Tabiki bombom’un kalitesi hiçbirşeye değişilmez!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder