11 Kasım 2014 Salı

Bombom Kapanacak mı?

2010 yılında ülkemize 336 Games tarafından gelen ve o yıldan beri milyonlarca Türk ve dünyadan insanları kaynaştıran, savaş oyununu daha tatlı bir dil ile önümüze seren Bombom hakkında yeni bir soru akılları karıştırıyor. Bombom‘un Türkiye’de erişime engelleneceği yönündeki bazı dedikodulara karşılık bir cevap yazısı hazırlamak istedik. Bombom, gerçekten yasaklanacak mı yoksa bunlar gerçekten bir dedikodu mu?


Bombom, savaş içerikli bir oyun olarak geçtiği için basın kuruluşları tarafından gündeme oyuncularına zarar verdiği yönünde yalan yanlış bir şekilde lanse edilmişti. Yetkili firma, bunu tamamen yalanladı. Buna biz de katılıyoruz. Bombom, oyunculara ve küçük yaştaki oyuncularına saygı duyan, birçok bilgi öğreten, özetle eğlendirirken öğrendiren bir oyundur.


Oyuniçindeki karakterlerle oyuncularına bir çok bilgi sağlayan bombom’un Türkiye’de yasaklanacağı henüz netliğe kavuşmuş bir bilgi değil; fakat yasaklanması durumunda yetkili firmanın kısa sürede olaya el atacağı düşünülüyor. Bombom‘un


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder