11 Kasım 2014 Salı

Legend online elmas ne işe yarar?

Legend online, 2010 yılında piyasaya sürülmüş, ilk sürümüyle Türkiye’de olmayan fakat 2013 yılında joygame isimli Türkiye’nin en büyük oyun ağı tarafından ülkemize kazandırılmış devasa MMO-RPG oyunudur. Bugün size, Oyuncuları tarafından saatlerce oynanan, Türkiye’de milyonlara oyuncuya sahip devasa oyun Legend online‘nın en büyük para birimi olan Elmas’tan bahsedeceğiz.


Legend online, gerek hayvan beslemek, büyütmek gerekse savaşmak için üretilmiş, diğer MMO-RPG’lere göre çok daha fazla grafiksel yapıya sahip bir oyundur. Legend online’ın bilinen en iyi taraflarından biri ise, elmas ile beraber çok daha fazla güçlendirilebilen bir karakter yapısı olmasıdır. Örneğin Legend online’a yeni başlayacaksanız, ilk girişinizde Elmas yüklemeniz durumunda oyuna hem daha hızlı alışır, hem de sizden levelce üstün kişilere erişebilirsiniz.


Legend online’ın elması, gerçek TL ödenerek alınır. Ayrıca bazı twitch yayını yapan oyuncular tarafından da dağıtılır. Eğer Türkiye’de ikamet ediyorsanız, Legend online elmas konusunda güveneceğiniz sadece bir firma olsun deriz! Legend online’ın Resmi Türkiye bayisi olan Durmaplay’den yapacağınız Legend online Elmas alışverişleriniz hem güvenli hem de her zaman en ucuzu şeklinde gerçekleşir!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder