27 Ekim 2014 Pazartesi

Durmaplay Ödüllü Forum Etkinliği

 



Durmaplay Ödüllü Forum Etkinliği



 



Merhabalar,



 



Yeni bir etkinlik ile karşınızdayız. Durmaplay olarak sitemize oyuncuların oyun içerisinde veya herhangi bir şekilde yaşadıkları sorunlarına daha kolay ve etkin şekilde çözüm bulabilmesi için forum bölümümüzü ekledik. Yeni olan forum bölümümüzü tanıtmak ve foruma bir ivme vermek amacıyla Forum Etkinliğini düzenliyoruz.



 



Forum etkinliğimiz gereğince forumda yazacağınız yazılar ile bizden istediğiniz bir hediyeyi kazanabileceksiniz. Yani sadece 1 ürün ile sınırlı tutmuyoruz ödülü. Bir League of Legends oyuncusu iseniz 6450 Riot puanı kazanabilirsiniz ; World of Warcraft oyuncusu iseniz 60 Günlük Prepaid Game Card kazanabilirsiniz veya bir Point Blank oyuncususunuz, bizden 53650 NG kazanabilirsiniz. Yazdığınız post lar ile kazanacağınız DurmaLira olacaktır ve bu DurmaLira’ları kullanarak sitemizden istediğiniz oyunu alabileceksiniz. Yazdığınız her 10 Post 1 DurmaLira ‘ya tekamul etmektedir. Yani yazacağınız 100 adet post ile 10 DurmaLira kazanabilirsiniz. 500 Adet Post ile 50 DurmaLira kazanabilirsiniz. Bu DurmaLira’lar ile sitemizden istediğiniz bir ürünü alabilirsiniz. Etkinliğimiz 1 hafta sürecektir. 



 



Örneğin 200 Adet post tamamladığınızı var sayalım ve bu 200 postun ödülünü almak istiyorsunuz. Yapacağınız hediye@durmaplay.com mail adresine sitemize kayıt olduğunuz mail adresinden “ 200 adet tamamladığım postun ödülünü almak istiyorum “ yazmak olacaktır. Aynı mail adresinden size hemen ödül DurmaLira epininiz gönderilecektir. Aldığınız DurmaLira Epin’i hemen https://www.durmaplay.com/odeme/epin adresinden aktif edebileceksiniz. Ödülünüzü aldınız ve yeni bir ödül kazanmak istiyorsunuz. Tabiki devam edebilirsiniz.  Bunun için aynı üyeliğinizden post yazmaya devam edebilir ve artırdığınız post sayınıza göre yeni oluşturduğunuz post lar için ödülünüzü kazanabileceksiniz.



 



Forum sayfalarını her oyun sayfasının içerisinden Forum sekmesinden ulaşabilirsiniz. Buradan görebilirsiniz



 



Amacımız forumlarda konu açılarak ve cevap verilerek bu problemleri yaşayan kullanıcılara çözüm üretebilmek ve yardımcı olmaktır.Bu yüzden yaptığımız etkinliğin bazı kuralları olacaktır. Kurallar aşağıdaki gibidir. 



 



Forum Etkinliği Kuralları : 



 



1 - Foruma açacağınız konular kullanıcılara yardımcı olacak nitelikte olmalıdır. Amaçsız veya alakasız konular onaylanmayacaktır. Veya açılmış olan konulara verilecek olan cevapların alakasız veya sadece cevap vermiş olmak için yazılan kısa bir yazı olmamasına dikkat ediniz. Yazılan tüm yazılar onay sürecinden geçmektedir. Onaylanmayan bir post ise üyeliğinizide post sayınızı artırmayacağı için ödül kazanmanızda işinize yaramayacaktır.



 



2- Konu açarken veya cevap verirken diğer forumlardan bakarak konu açabilirsiniz. Fakat direk olarak kopyala + Yapıştır metoduyla işlem yapmayınız. Çünkü yazdığınız tüm yazılar CopyScale taramasından geçirildiği için kopya mesajlar ve konular onaylanmayacaktır.



 



3- Ödül kazanabilmek için sistemde post attığınız üyeliğin onaylı üyelik olması gerekmektedir. Üyeliğinizi onaylamak için : https://www.durmaplay.com/uye/dogrulama  sayfasına göz atabilirsiniz.



 



4- Etkinlik 26 Ekim 2014 Pazar gecesi 23:59 da sona erecektir. Etkinlik bittikten sonra gönderilen mailler geçersiz sayılacaktır.



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder