22 Ekim 2014 Çarşamba

Warlords of Dreanor’daki Garrison’lar ve NPCler

 


world of warcraft


 


World of Warcraft ekibi Kasım ayında piyasaya sürülmesi planlanan Warlords of Dreanor konusunda ayrıntılı bilgiler vermeye devam ediyor. Garrison’lar ile ilgili üç bölümlük bir yazı dizisinin son bölümünü Garrison’larda yer alacak NPClere ayırmış. Bu bölümde evinizde yaşayacak NPCler yani Follower’ların nicelik ve niteliği üzerinde duruluyor.


Yazı dizisinin ilk bölümünde belirtildiği üzere yazıların amacı oyuncuların Warlords of Dreanor’a hazırlıklı başlamaları ve oyun tarzlarını belirleyebilmeleri. Dizinin ikinci bölümünde oyuncuların inşa edebileceği yapılar, kazanacakları avantajlar ve ödüller anlatılmıştı. Şimdiyse Garrison’larda yer alabilecek NPC’ler aktarılıyor. 


Garrison’unuz oluşmaya başladığında, ilk Follower’ınızla karşılaşacak ve onu ilk görevine göndereceksiniz. Followers penceresini aktif etmek için Garrison’daki command tablosunu kullanmanız gerekiyor. Follower’larınızın yönetimini bu şekilde yapacaksınız. Bu tabloda Follower’larınızla ilgili bilmeniz gereken herşey – class, spec, quality, kabiliyet, level, bir sonraki levele ulaşmak için gereken xp bilgileri – yer alıyor. Follower’lar da sizin gibi level 100’e kadar çıkabilir, level atlamaları gereklidir, bu şekilde daha da güçleneceklerdir.


Siz istediğiniz kadar Follower almakta özgürsünüz, ancak Garrison’unuzun kapasitesi maksimum 20 Follower almaya müsaittir (Garrison’da level 3 Barrack’lar kullanılıyorsa 25 olabilir). Follower’ları isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz.  


Garrison’unuzda bulundurabileceğiniz Follower’lar şunlardır: 


 


Bastiana Moran


world of warcraft


 


Clever Ashyo


world of warcraft


 


Ebba Stormfist


world of warcraft


 


Archmage Vargoth


world of warcraft


 


Bir Follower’ın başarısı quality durumuna bağlıdır. WoWdaki diğer sistemlerde olduğu gibi Follower’lar da uncommon, rare ve epic kalitededir.  Bütün Follower’lar epic durumuna yükselebilir. Follower’larınızı görevlendirirken özelliklerini göz önüne almalısınız, örneğin Garrison’daki yapılarınızla uyum sağlayanlar içeride görevlendirilmeli, sağlamayanlar dışarıdaki görevleri yapmalıdır. Garrison’unuzu inşa ettiğiniz dünya tehlikeli bir yerdir. Deadly minion’ları olan bir düşmana karşı Follower görevlendirilecekse, Entangling Roots özelliği ile bir Druid, Freezing trap özelliği ile bir Hunter ya da Sap özelliği ile bir Rogue görevlendirmek isteyebilirsiniz.


Fo Sho Knucklebump


world of warcraft


 


Kaasa Blighthoof


world of warcraft


 


Killix Zombrosk


world of warcraft


 


Leeroy Jenkins


world of warcraft


 


Warlords of Dreanor’daki görevler zorlaştıkça Follower’ları gruplar halinde görevlere yollamanız gerekecek. Bu durumda da birbirine uygun Follower’ları aynı grupta görevlendirmelisiniz. Sonraki aşamalarda Follower’ların sizin korumanız olması gerekecek. Bu durumda da tek seferde sadece bir Follower korumalık yapabilir. Ayrıca size korumalık yaptığı sırada kısıtlamalar nedeniyle peşinizden her yere gelemeyebilir. 


 


Milhouse Manastrom


world of warcraft


 


Nadia Darksun


world of warcraft


 


Nat Pagle


world of warcraft


 


Qwilla Bloodedge


world of warcraft


 


NPCler reputation kazanabilir. Sizinle bir süre birlikte çalıştıktan sonra sizin Wingman’iniz olur ve başka bir kabiliyet daha kazanır. Bir süre daha birlikte deneyim kazandığınızda reputation artırarak Personal Wingman olur ve bu da bir takım avantajlar kazandırır. Örneğin; başka bir oyuncuyu sizin yanınıza çağırabilir, bir repair kit ve bir mailbox kazanır, Garrison’unuza dönmeniz için bir kapı açabilir.


 


Shappa


world of warcraft


 


Ultan Blackgorge


world of warcraft


 


Weaponmaster Na’shra


world of warcraft


 


Zen’tiki


world of warcraft


 


Yeni Follower’lar kazanmanın birçok yolu vardır. Some come to you as the result of Garrison missions. Ayrıca Talador, Spires of Arak ve Nagrand gibi Dreanor bölgelerinde görevleri tamamladıkça da onlarla karşılaşacaksınız. Satın almanız da mümkün.


 


Filed under: Genel Tagged: sanalsaray

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder