2 Ekim 2014 Perşembe

World of Warcraft’ta Brewfest Kutlanıyor!

world of warcraft


 


World of Warcraft‘ta hem  Horde hem de Alliance kuvvetleri tarafından kutlanan Brewfest, hasatın mayalı meyvelerinin tadını çıkarma vaktidir. En iyi bira yapanlar Thunderbrew, Barleybrew ve Ogres, büyük şehirlerin dışında hepsi bir araya gelir ve özel biralar, aleler ve bal likörü yaparak birbiriyle yarışırlar. Maceracılar bu kutlamaya çağırılır ve en iyi birayı belirleme konusunda fikirleri sorulur. 20 Eylülde başlayan Brewfest 6 Ekime kadar devam edecek.     


Etkinliğin ana yerleri Ironforge (Alliance) ve  Orgrimmar (Horde). Ancak Silvermoon City, Darnassus, Undercity, Stormwind, Thunder Bluff, Exodar ve  Shattrath civarlarında da bira bahçeleri kurulacak. Brewfest Prize Tokens ile festival kıyafeti ve diğer özel materyalleri alabilirsiniz. Ayrıca festivalde günlük görevleri ve görevleri yerine getirerek de kazanmanız mümkün.


World of Warcraft‘ta düzenlenen bu festivale katılarak aktivitelerde yer alabilir, görevleri tamamlayabilir, ödüller kazanabilirsiniz. Kaçırmak istemeyenler 6 Ekimin son tarih olduğunu unutmamalı!!


 


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder