22 Ekim 2014 Çarşamba

Heroes of the Storm’da Azmodan Hero Haftası

 


heroes of the storm


 


League of Legends, Dota 2 ve Smite Online gibi çok oyunculu online savaş arenası ( MOBA ) oyunlarının sektörde elde ettiği başarılardan güç alan Blizzard Entertainment, bu oyun türündeki ilk çalışması olan Heroes of the Storm‘un test aşamasında oyunu geliştirmeye devam ediyor. Web sitesi üzerinden yayınladığı bilgiler ile oyunun gelişim süreci ve içeriği konusunda detaylı bilgiler veriyor. Her hafta özel bir kahramanı ele alarak geçmişini ve Heroes of the Storm içerisindeki geleceğini detaylı biçimde anlatan Blizzard yetkilileri bu hafta Azmodan’ı ele almış. 


The Lord of Sin olarak anılan Azmodan, hem benzersiz eğlencenin hem de benzersiz hüznün yaşandığı kalabalık toprakların yöneticisidir. Ancak Azmodan hiçbir zaman elindekiyle yetinmez, şimdiyse gözünü Sanctuary topraklarına dikmiş durumda. 


Azmodan gittiği yere kötülük ve yıkın götürmek için ustaca taktikler kullanır ve zeki manipülasyon manevraları yapar. Diablo evreninden Heroes of the Storm‘a geçiş yapan Azmodan çağırdığı demon’larla düşmanlarını zorlar. 


Savaş alanında Azmodan şunları kullanırsa avantajlı olur;


“Globe of Annihilation” [Q tuşu ile] kabiliyeti uzun bir menzile ve etki alanına sahiptir, düşmanların savaş alanında bir şeyleri ele geçirmesini engellemek için bu kabiliyet kullanılabilir. 

“Summon Demon Warrior” [W tuşu ile] uzaktan keşif yapmak için kullanılabilir. 

“Demonic Invasion” [R tuşu ile] yapıları hızlıca yıkmak için kullanılır. Rakiplerinizin Forts, Keeps ve hatta Core yapılarını yıkmak için kullanabilirsiniz. 


Orijinali dışında iki alternatif skin’e sahiptir; Azmodan Azgul’dan ve Master Azmodan.


 


heroes of the storm


 


heroes of the storm


 


Heroes of the Storm gelişmelerini DurmaPlay’den takip etmeye devam edin!


Tagged: Sanalsaray

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder