28 Haziran 2014 Cumartesi

Bombom Kupon ile Dünya Kupası Etkinliklerine Katılın

En iyi MMORPG oyunlarından bir tanesi olan Bombom oyna oyunu yeni etkinlikleri ile oyuncularının karşısına çıkmaya devam ediyor. Özellikle dünya kupasının başlamasının ardından birçok farklı etkinliğin yer aldığı oyunda sizlere dünya kupası ile en güzel etkinlikler sunuluyor ve bu etkinliklerden tüm oyuncular yararlanabiliyor. Bu etkinliklerden kazandığınız hediyeler ile de karakterinizin gücüne güç katabiliyorsunuz.


Bombom Kupon ile Dünya Kupası Etkinliklerine Katılın 2Oyunda bu hafta aktif olan etkinliklerden bir tanesi “Dünya Kupası Zindanı” etkinliğidir. Bu etkinlikte sizde zindanlara iniyor ve rakipleriniz ile mücadele etmeye başlıyorsunuz. Rakipleriniz ile yaptığınız mücadeleleri doğru tahmin ettiğiniz zamanda birbirinden değerli hediyeler kazanabiliyorsunuz. Özellikle karakterinizin günü artıracak olan hediyeleri bu mücadelelerden kazanmanız mümkün.


Zindanlarda mücadele ettikten sonra eğer bu mücadeleleri kazanacak olursanız elde edeceğiniz hediyeler: altın futbol, tutkulu dünya kupası ve defans kralıdır. Bu hediyeleri aldıktan sonra hemen kullanabilirsiniz. Daha sonrasında ise oyundaki diğer etkinliklerden yararlanmaya başlayabilirsiniz.


Oyundaki yapılan etkinliklerden yaralanmak için çeşitli görevleri yerine getirmeniz yeterli olacaktır. Ancak bunun yanı sıra daha fazla dünya kupası eşyası almanızda mümkündür. Bunun için yapmanız gerekense hesabınıza Bombom kupon yüklemek ve markete girerek burada bulunan dünya kupası eşyalarını satın almak olacaktır. Bu sayede sizde bu eşyaları takas yapmada kullanabilecek ve karakterinizin gücüne güç katabileceksiniz. Özellikle değerli ekipmanları ve eşyaları alarak karakterinizi güçlendirebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder