28 Haziran 2014 Cumartesi

Legend Online İle Tarayıcınıza Taşınan Savaşlar

Bilgisayar başında keyif alarak zaman geçirmek için internet tarayıcınız üzerinden oynanan online oyunların yeri her zaman ayrıdır. Hiç bir indirme gereksinimi duymadan sadece üye olarak olarak oynayabileceğiniz oyunlar hem pratik hemde zaman kaybınızı önleyecek niteliktedir. Günümüzde de tarayıcınız üzerinden oynayacağınız kaliteli oyunlar mevcuttur. Bunlardan başta gelen ise adından çok söz ettiren Legend Online. Oyunun hastalık derecesinde sevilecek ve kendisine bağlayacak bir yapısı var. İstediğiniz herşey bu oyunda mevcut savaşlardan tutun tarımcılığa kadar size çok  güzel deneyimler sunuyor.


Legend Online İle Tarayıcınıza Taşınan Savaşlar 2Oyunda vip olmak ve hızlıca yükselmekde mümkün. Legend online elmas satın alarak işlerinizi hızlandırıp savaşlarda farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Tabi bunun yanında oyunda yapılacak o kadar çok iş var ki zaten oyun bağımlılık yapıyor ve başından kalkamıyorsunuz. Her şekilde bu oyunda eğlenmek mümkün sadece bi üyelik hesabı açıp oyunu keşfetmeye başlamanız gerekiyor.


Stratejinizi belirleyip, şehrinizi ona göre düzenleyebilirsiniz. Burdada kendi yetenekleriniz ortaya çıkıyor akıllıca hamlelerle düşmanlarınız üzerinde ezici bir üstünlük kurabilirsiniz. Tabi şehrinizin stratejik konumu yanında askerlerinizin gücüde belirleyici bir faktör.


Bunların yanında animasyonları, 3d grafikleri kendinizi oyunun içinde hissetme fırsatı sunuyor. Zaten gerçekci yapısıyla ön plana çıkan oyun bu özellikleri ile de vazgeçilmez duruma geliyor. Birçok silah, savaşçı ve saldırı efektleri sunan oyun dövüş ve savaş heyecanını evleriniz getirip keyifli dakikalarınızın başlangıcı oluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder