25 Haziran 2014 Çarşamba

Legend Online Oynayarak Gerçek Bir Aksiyon Yaşayacaksınız

Diğer online oyunlardan tamamen farklı bir online oyun oynamak ister misiniz? Legend Online oyna ile sizde gerçek bir macera ve aksiyon oyunu oynayacaksınız. Özellikle son yıllarda artan oyunlar arasından hızlı bir şekilde sıyrılan Legend Online sayesinde eğlenmek sizin için o kadarda zor olmayacak.


Legend Online Oynayarak Gerçek Bir Aksiyon YaşayacaksınızLegend online oyununa başlarken ilk olarak size sunulan 3 farklı sınıftan bir tanesini seçiyorsunuz. Oyunda büyücü, yaycı ve savaşçı olmak üzere üç farklı sınıf bulunuyor ve oyuncular bu sınıflardan istediklerini seçebiliyorlar. Ayrıca her sınıfın kız ve erkek cinleri bulunuyor. Oyuncular yine kendi isteklerine göre bu cinslerden bir tanesini seçebiliyorlar.


Karakterinizi seçtikten sonra oyuna başlıyorsunuz ve size belli görevler veriliyor. Amacınız ise bu görevleri yaparak karakterinizin seviyesini yükseltmek. Bu sayede karakterinizi güçlendirebiliyorsunuz. Ancak karakterinizi güçlendirmek için sadece bunu yapmak yeterli değil. Aynı zamanda oyunda yer alan ekipmanları kullanarak da karakterinizin gücünü artırmalısınız. Bu sayede de oyundaki en iyi oyunculardan bir tanesi olabiliyorsunuz.


Oyunda oyuncular için onlarca farklı etkinlik yapılıyor ve tüm oyuncular bu etkinliklerden yararlanabiliyor. Ancak etkinliklerden daha fazla yararlanmak için hesabınıza Legend Online elmas yüklemelisiniz. Bu sayede yapılan etkinliklerden daha fazla yararlanabilirsiniz. Bu da karakterinizin daha güçlü olmasını sağlamaktadır. Sizde benzersiz bir online oyun oynamak isterseniz Legend Online sizin için ideal bir seçim olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder