11 Haziran 2014 Çarşamba

Diablo'dan Yeni Bir Kısa Hikaye Daha - Nerissa'nın Hikayesi

 



diablo 3



 



"Nerissa kadehindeki şarabı bitirir ve el yordamıyla boş kadehi masaya koyar. Kadife kutuyu alır, açar. İçindekiler dağılmıştır. "Burada mücevherlerim vardı" der vakurla, 'Bu mücevherlerden bazıları nesilller boyunca ailemizindi. Bu parça örneğin' üzerinde büyük bir safir olan altın işlemeli bir tarak çıkarır - "düğün gününde büyükanneme verilmiş." Ya da bu dikkatle kınından hançeri çıkarırken 'büyük amcam saraydayken kullanmış. Görülmeye değer bir parça, ancak amcam kendisini hep asker olarak tahayyül etmiş.' Küçümseyen bir gülümseme yüzüne yayılırken Carlotta'nın kendisine sertçe baktığını görür. Hançeri kınına yerleştirir ve yaşlı kadının konuşmasını bekler." 

"'Hayır,' yaşlı kadın nefes alıp verir, gözleri hala Nerissa'ya dikili. 'Hayır, Bence daha fazla oynamalıyız… bahse daha önemli şeyler koyarak.' Nerissa'nın itirazını bir el hareketiyle durdurur. 'Bence ortaya daha önemli şeyler koymalıyız. Bu dünyada her şeyden çok istediğin şey nedir tatlım?'". 

Diablo'nun en yeni hikayesi "The Turn of a Card (Kartların Taraf Değiştirmesi)" şimdi Oyun Rehberinde!Robert Arjet tarafından yazılan bu hikaye Westmarch'ın yüksek sosyetesinden olan, ailesinin servetini geri kazanmak için her şeyi yapmayı göze alan Nerissa üzerine kurulmuştur. Hikayeyi orijinal dilinde buradan okuyabilirsiniz. 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder