30 Eylül 2014 Salı

Star Wars Old Republic İçin Yayınlanacak Ek Paketin Tanıtım Videosu Takipçilere Sunuldu

Star Wars Old Republic İçin Yayınlanacak Ek Paketin Tanıtım Videosu Takipçilere Sunuldu


 


Devasa çok oyunculu online rol yapma oyunlarının yükselişe geçtiği dönemde Sony Online Entertainment tarafından hazırlanarak oyun severlerin deneyimine sunulan Star Wars Galaxies, altı yıllık oldukça başarılı bir yaşamın ardından çeşitli maddi ve sosyal sıkıntılar ile kapılarını kapatmıştı. Mevcut Yıldız Savaşları tutkunlarının ilgisini çekmek ve söz konusu talepten faydalanmak adına boş durmayan Bioware, piyasaya sunduğu Star Wars Old Republic ile de yoğun başarı elde etmişken, SWG oyuncularını da kaybetmemek adına çıkartacağı yeni ek paket ile birlikte eski oyunda yer alan pek çok özelliği de kullanıma açmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Dün yayınlanan Trailer ile birlikte Star Wars Old Republic eklentisinin ilk resmi görüntüleri de ortaya çıkarken, Revan’ın başlattığı şeyi bitireceği konusunda yemin etmesi ile sona eren sunumun oldukça heyecan verici olduğunu da söylemek gerek. Star Wars Old Republic hakkındaki tüm detaylara ve oyunun orijinal lisanslarına Durmaplay sayfalarından ulaşabilirken, Bioware oyunları hakkındaki haberleri de sitemizden takipte kalabilirsiniz.


 


 



 


 


StarCraft, Season 4'te Haritaları Oyuncuların Oylarına Göre Belirleyecek

 



starcraft



 



StarCraft'ta Xel’Naga Caverns Heart of the Swarm'da nasıl oynardı, Cloud Kingdom'u bir sezon daha oynamak ister miydiniz? Bu sorulara cevabınız evet ise, bir sonraki StarCraft sezonu tam da beklediğiniz gibi olacak! 



Sezon 4'te sadece 1v1 haritaları yeniden oyuna eklenmekle kalmayacak, hangi haritaların ekleneceğine oyuncular karar verecek!! 



Oyuncuların yaptığı geri dönüşleri inceleyen StarCraft ekibi 1v1 harita havuzunda oyunculara da seçme şansı verecek. 24 Eylülde başlayacak oylama ile bir sonraki sezonda harita havuzunda hangi haritaların yer alması kararı oyunculara da sorularak verilecek. 1 Ekime kadar sürecek oylama sonucunda en fazla oy alan yedi harita Sezon 4 lider harita havuzuna eklenecek! 



Oylamadan önce oyuncular fikirlerini buradan ya da resmi Twitter hesabından #dreampool hashtag'i ile belirtebilirler. Eski haritaların hepsi oylamaya dahildir. 



23 Eylüle kadar zaman olduğundan, oy vermek isteyenler ellerini çabuk tutmalılar!! 


29 Eylül 2014 Pazartesi

XBox One'ın Kontrolcüsünün Herhangi Bir Güncelleme İhtiyaç Duymadan PC'lerde de Çalışabilen Versiyonu Satışa Sunulacak

XBox One'ın Kontrolcüsünün Herhangi Bir Güncelleme İhtiyaç Duymadan PC'lerde de Çalışabilen Versiyonu Satışa Sunulacak



 



En büyük rakibi olarak gösterilebilinecek Playstation 4'e karşı gerek kullanıcısı sayısı gerekse donanım eksiklikleri konusunda bir sıfır geride olarak ifade edilen XBox One, Microsoft'un farklı alanlarda gerçekleştirdiği ekstra imkanlar ve güncelleme çalışmaları ile birlikte aradaki farkı kapatmaya çalışmakta. XBox One konsolunun sahip olduğu orijinal ve bir hayli kaliteli kontrolcünün tıpkı XBox 360 kontrolcüsü gibi PC'leri üzerinde de çalışmalarını talep eden oyun severler, yayınlanan özel bir güncelleme ile birlikte söz konusu imkana erişmişlerdi. Kontrolcünün ana yazılımı üzerinde gerekli değişimleri gerçekleştiren Microsoft, herhangi bir eklentiye ihtiyaç duymadan direkt olarak kullanılabilecek bir kontrolcü serisini de gelecek günlerde satışa sunacağını belirtmiş durumda. Windows 7 ve 8 işletim sistemleri ile uyumlu olacak kontrolcünün, hiçbir sıkıntı yaşamadan kablolu veya kablosuz olarak da XBox One konsolları tarafından saniyeler içerisinde kullanılmaya başlanabilineceği de belirtilmekte. Xbox konsolları ve oyunları konusundaki tüm güncel gelişmeleri Durmaplay sayfalarından takipte kalabilirsiniz.



 



 


World of Tanks'te Arracourt Muharebesi Başladı

World of Tanks'te Arracourt Muharebesi Başladı



 



Hali hazırda içerdiği son derece keyifli ve başarılı mücadele sistemleri sayesinde oyuncuların kişisel veya takım mücadelelerine girmelerini mümkün kılarak gün içerisinde daima orijinal rekabet tecrübelerini edinmesini sağlayan World of Tanks, Wargaming'in oyunu oldukça ciddi bir İkinci Dünya Savaşı temasında tutma gayretleri içerisinde yaşanmış muharebelerden esinlenen görev ve etkinlikleri de meydana getirmeye çalışmakta. 1944 senesinin 18 ilâ 29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmiş Arracourt Muharebesi'nin canlandırılmasını sağlamak için bugünden başlayan ve 30 Eylül günü Türkiye saati ile 08:00'a kadar devam edecek bir fırsatı aktif hale getiren yetkililer, haberin duyurulması ile birlikte yüksek oranda teşekkür ve takdir mesajları almaya başlamış durumdalar. Günün ilk zaferi için standart düzeyden üç kat fazla deneyim puanı kazanabilecek oyuncular, Amerika Birleşik Devletleri ve Almanya'nın iki ilâ beş seviye arasındaki standart araçlarında yüzde ellilik indirimi de market üzerinden tecrübe edebilecekler. Bunun yanı sıra söz konusu ülkelerin altı ilâ sekizinci seviye araçlarında da yüzde otuzluk indirim tecrübe edecek kullanıcılar, tüm amblem ve yazı alışveriş seçeneklerinde ise yüzde yirmi beşe kadar yükselen avantajları sağlayabilecekler.



 



 


Bombom'da Göz Alıcı Öğe Takası Oyuncuların Dikkatini Çekmeyi Başardı

Bombom'da Göz Alıcı Öğe Takası Oyuncuların Dikkatini Çekmeyi Başardı



 



Sık aralıklar ile gerçekleşen kampanya ve fırsatlar sayesinde oyuncularının daima içerisindeki öğelerden fazla sayılarda sahip olmalarına fırsat veren Bombom yetkilileri, söz konusu eşyalardan gerektiğinden fazla bulunması durumunda da oluşabilecek yığılmaları ve uzun süreçteki potansiyel memnuniyetsizliği önlemek için takas etkinlikler düzenlemekteler. Bugünden başlatılarak üç gün boyunca devam edecek " Göz Alıcı Öğe Takası " etkinliği çerçevesinde market üzerinden tanesi yüz kupona satın alınabilinecek şeker kavanozları ile birlikte sahip oldukları eksi silahlarını birleştiren oyuncular, ilgi çekici yeni öğeleri arşivlerine katabilecekler. +12'lik öfke ateşi ile seksen dokuz adet şeker kavanozunu birleştiren oyuncular, karşılığında bir adet mavi karınca çocukluğu öğesini edinebilecekler. Bunun yanı sıra +12 süper fıçı ve seksen dört kavanoza da bir adet civciv sahibi olacak Bombom tukunları, +12 süper yıldırım ve seksen dört kavanoz ile de bir adet yeşil fidan edinecekler. Bombom hakkındaki bu ve benzeri tüm gelişim, değişim ve kampanya haberlerine Durmaplay sayfalarından erişebilirsiniz.



 



 



 


XBox One’ın Kontrolcüsünün Herhangi Bir Güncelleme İhtiyaç Duymadan PC’lerde de Çalışabilen Versiyonu Satışa Sunulacak

XBox One'ın Kontrolcüsünün Herhangi Bir Güncelleme İhtiyaç Duymadan PC'lerde de Çalışabilen Versiyonu Satışa Sunulacak


 


En büyük rakibi olarak gösterilebilinecek Playstation 4’e karşı gerek kullanıcısı sayısı gerekse donanım eksiklikleri konusunda bir sıfır geride olarak ifade edilen XBox One, Microsoft’un farklı alanlarda gerçekleştirdiği ekstra imkanlar ve güncelleme çalışmaları ile birlikte aradaki farkı kapatmaya çalışmakta. XBox One konsolunun sahip olduğu orijinal ve bir hayli kaliteli kontrolcünün tıpkı XBox 360 kontrolcüsü gibi PC’leri üzerinde de çalışmalarını talep eden oyun severler, yayınlanan özel bir güncelleme ile birlikte söz konusu imkana erişmişlerdi. Kontrolcünün ana yazılımı üzerinde gerekli değişimleri gerçekleştiren Microsoft, herhangi bir eklentiye ihtiyaç duymadan direkt olarak kullanılabilecek bir kontrolcü serisini de gelecek günlerde satışa sunacağını belirtmiş durumda. Windows 7 ve 8 işletim sistemleri ile uyumlu olacak kontrolcünün, hiçbir sıkıntı yaşamadan kablolu veya kablosuz olarak da XBox One konsolları tarafından saniyeler içerisinde kullanılmaya başlanabilineceği de belirtilmekte. Xbox konsolları ve oyunları konusundaki tüm güncel gelişmeleri Durmaplay sayfalarından takipte kalabilirsiniz.


 


 


Tagged: Sanalsaray

Thief'in Türkçe Yaması Yayına Sunuldu

Thief'in Türkçe Yaması Yayına Sunuldu



 



Bu yılın Şubat ayı sonunda raflara sunulduğu günden itibaren aksiyon tabanlı oyunların tutkunları tarafında büyük ilgi alan ve kısa sürede satış rekorlarını alt üst eden Thief, ülkemizdeki oyun sever güruh tarafından da yoğun ilgi ile karşılaşmıştı. Buna rağmen yapımcı Square Enix ve Eidos Internactive'in oyunlarında Türkçe dil desteği konusunda herhangi bir çalışma gerçekleştirmemesi memnuniyetsizlik yaratırken, söz konusu eksiklik amatör bir grup tarafından ortadan kaldırılmış durumda. Daha önceki zamanlarda Child of Light ve Saints Row oyunlarının da Türkçe desteklerini hazırlayan Taner Saydam, Thief için de menüleri ve altyazıları anadilimize uygun olarak düzenleyen ve kullanım tecrübesini son derece üst düzeye çıkartan yama dosyasını bedelsiz olarak yayınlamış durumda. Türkçe Oyun Merkezi'nin web sitesi üzerinden indirilebilecek dosya sayesinde bugüne kadar yabancı dil konusunda sıkıntı çektiğinden dolayı Thief'i tecrübe etmemiş veya edememiş kişilerin de oyunu keyifle kullanacakları tahmin edilmekte. Bu ve benzeri tüm üst düzey oyunların orijinal lisanslarını Durmaplay'den alabilirsiniz.



 



 


28 Eylül 2014 Pazar

Hearthstone Eylül 2014 Ranked Play Sezonu - Plundering Pirates Sona Eriyor

 



hearthstone



 



Hearthstone’un Eylül ayı Ranked Play Sezonu: Plundering Pirates bu ay sona eriyor, dolayısıyla Pirates kartı kazanma şansı da kalmayacak. 

Pirates kartı sadece eylül ayı içerisinde kazanılabilir, bu yüzden 1 Ekimden önce Rank 20'ye ulaşmak için elinizden geleni yapın, sezon sonunda kart size hediye edilecektir. 

Diğer bir yandan BlizzCon'daki Hearthstone Dünya Şampiyonası yaklaşıyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden en iyi 10 Hearthstone oyuncusu turnuvada yer alacak. Bakalım 250.000 dolarlık ödülü kimler paylaşacak!! Hearthstone'un Twitch kanalından izleyebilirsiniz!



24, 26, 27 Eylül: Hearthstone Dünya Şampiyonası -  Avrupa Qualifer Turnuvası 2. Aşama 

5, 6 Ekim: Hearthstone Dünya Şampiyonası -  Amerika Qualifer Turnuvası 2. Aşama 

Curse of Naxxramas: A Hearthstone Adventure ile koleksiyonunuza tüm yeni Hearthstone kartlarını katın! Curse of Naxxramas'ın sonraki aşaması Arachnid Quarter 1 Ekime kadar devam ediyor, geç kalmadan şansınızı deneyin!



Ekim 2014 Ranked Play Sezonu —ve yeni bir kart—önümüzdeki ay oyuncularla buluşacak!



 


The Walking Dead Serisinin Yeni Sezonu, Gelecek Ay İçerisinde Playstation 4 ve XBox One Platformları İçin Yayınlanacak

The Walking Dead Serisinin Yeni Sezonu, Gelecek Ay İçerisinde Playstation 4 ve XBox One Platformları İçin Yayınlanacak



 



Telltale Inc tarafından geliştirilmeye başlandığı günden bu yana uzun yıllar boyunca popülerliğini koruyamamış Macera türünün yeniden canlanmasında büyük rol oynayan ve an itibari ile yüz binlerce oyuncu tarafından takip edilen The Walking Dead serisi, birinci ve ikinci sezonları sayesinde kısa sürede kullanıcılarının üst düzey memnuniyetini kazanmış durumda. Hali hazırda Playstation 3 ve XBox 360 gibi eski nesil tabir edilen konsolların yanı sıra PC ve mobil platformlarda da tecrübe edilen The Walking Dead, açıklanan bilgilere göre gelecek ay içerisinde yayınlanacak yeni nesil konsol sürümleri ile birlikte XBox One ve Playstation 4 üzerinde de kullanılabilinecek. Bunun yanı sıra oyunun üçüncü sezonunun da Playstation 3, XBox 360 ve PS Vita konsolları için yayınlanmak için hazırlık sürecinde olduğunu belirten geliştiriciler, heyecanın dozunu şimdiden arttırmışa benziyorlar. The Walking Dead serisi hakkındaki tüm güncel haberlere Durmaplay sayfaları aracılığı ile erişebilir ve keyifli vakit geçirmeye başlayabilirsiniz.



 



 


Dota 2'de Gün Boyu Kore Ligi ve Starladder Onuncu Sezon Maçları Düzenlenecek

Dota 2'de Gün Boyu Kore Ligi ve Starladder Onuncu Sezon Maçları Düzenlenecek



 



 



Eşzamanlı olarak gerçekleştirilmeye devam edilen çok sayıda organizasyon sayesinde dünyanın en kaliteli ve profesyonel takımlarını podyuma çıkaran ve hem oyuncuların hem de izleyicilerin üst düzeyde eğlenceli ve nitelikli vakit geçirmelerini mümkün kılan Dota 2, bugün de birbirinden özel karşılaşmaları tecrübe ettirmeye devam edecek. Günün ilk maçı saat 12:00 itibari ile başlayacak Korean Dota League cephesindeki Rave - Pokerface mücadelesiylen, Rave'in ikinci rakibi ise bir saat sonrasında Zephyr olacak. Saatler akşam 19:00'ı gösterdiğinde ise Starladder onuncu sezonun karşılaşmaları başlayacakken, birer saat aralar ile Power Rangers sırasıyla Secret - Albums S ve Fnatic EU ile mücadele edip bir hayli yorulacakken, geriye kalan iki maç ise Secret - MYM ve Cloud 9 - Team Tinker olarak belirtilmiş durumda. Dota 2'nin genel gelişim aşamaları ve bu tarz maç sonuçları hakkında bilgilere Durmaplay'den ulaşabileceğiniz gibi, Steam Wallet kredilerinizi de en uygun fiyatlar ile bizim aracılığımızla temin edebilirsiniz.



 



 


Gnimsh, Canlı Hearthstone Yayını Yapıyor!

 



hearthstone



 



Deneyimli Hearthstone oyuncuları canlı yayınlarla deneyimlerini paylaşmaya ve tavsiyeler vermeye devam ediyor. Bu hafta Twitch üzerinden deneyimlerini paylaşan oyuncu Gnimsh. İzlemek isteyenler perşembe günleri saat 21.00'de iHearthU.com adresinden izleyebilir. 



Ayrıca Hearthstone'un BlizzCon'da gerçekleşecek Dünya Şampiyonasına giden yolda deneyimlerini aktaran Reynad'ı Twitter ve Twitch hesaplarından takip edebilirsiniz. Yine Şampiyona süresince Hearthstone oyuncularıyla deneyimlerini paylaşan Neirea, şampiyona için yerini garanti altına alan oyunculardan. 



Oyun dünyasının sevilen oyunlarından Hearthstone cephesinden son gelişmeler böyle. Devamı için DurmaPlay'i takip etmeye devam edin!!



 


World of Warcraft'ta Azeroth Chopper'larını Almak İçin Kısıtlı Bir Süre Kaldı!

 



world of warcraft



 



World of Warcraft'ta Alliance ve Horde takımları arasında kıyasıya bir mücadele sonucunda Azeroth Choppers yarışmasında Horde takımı galip gelmişti. Biz de yarışma detaylarını an be an sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Horde motorunu kazanmak için kısıtlı bir süre kaldı. 30 Eylüle kadar oyuna giriş yapanlar otomatik olarak Horde chopper'ını kazanacak. Warlords of Dreanor'un başlamasından önce motorlarını alabilecekler. Herkes şimdi giriş yaparak motor kazanmaya hak kazanabilir, ancak sadece Horde karakterleri motorları kullanabilecek. 



Azeroth Choppers serisini görmeyenler buradan izleyebilir!


League of Legends'da Sihirdar Adı Değişimi Yeniden İndirime Girmiş Durumda

League of Legends'da Sihirdar Adı Değişimi Yeniden İndirime Girmiş Durumda



 



Yaklaşık iki sene önce Türkiye sunucularının açılması ile birlikte ülkemizdeki oyuncu sayısını bir anda kat be kat üste çıkarmayı başaran ve düzenlenen etkinlik ve turnuvalar ile birlikte başarılarını arttırmaya devam eden League of Legends, Riot Games Türkiye ekibinin sık aralıklar ile oyunculara sunduğu farklı kampanya ve eklentiler ile birlikte de genel memnuniyeti düzeyini yukarı çekmeyi başarmakta. Geçtiğimiz günlerde Sihirdar Adı Değişimi sisteminde gerçekleşen kısa süreli indirimin büyük ilgi gördüğünü tespit eden yetkililer, herhangi bir sebepten dolayı kampanyayı kaçıran oyuncular için yeni bir indirim süreci başlatmış durumdalar. Bugün başlatılan ve2 Ekim günü sonuna kadar devam edecek zaman içerisinde normal şartlarda 1300 Riot Puanı ile elde edilebilecek değişime yüzde ellilik indirim ile yalnızca 650 RP ödeyerek ulaşmak mümkün. Bu sayede şu ya da bu sebeple sihirdar adından memnun olmayan kişiler ufak ödemeler sonucunda yeni isimleri ile birlikte adalet meydanlarına huzur getirmeye devam edebilecekler.



 



 


27 Eylül 2014 Cumartesi

Ryse Son of Rome’un XBox One ve PC Sürümleri Arasında Grafiksel Açıdan Karşılaştırma Yapan Bir Video Yayınlandı

Ryse Son of Rome'un XBox One ve PC Sürümleri Arasında Grafiksel Açıdan Karşılaştırma Yapan Bir Video Yayınlandı


 


XBox One’ın kullanıma açılması ile birlikte piyasaya sunulan ve hem konsolun ilk aksiyon oyunu olması hem de oldukça kaliteli ve özgün bir yapıda bulunması sebebi ile kısa sürede milyonarlı etkisi altına almayı başaran Ryse Son of Rome, kullanıcılardan gelen istek ve arzular doğrultusunda PC sürümü ile de raflardaki yerini almaya hazırlanmakta. Crytek tarafından gerçekleştirilen detaylı çalışmalar sonrasında XBox One’a nazaran çok daha detaylı ve kaliteli görüntü tecrübeleri sunmasına kesin gözle bakılan Ryse Son of Rome’un PC ve konsol sürümleri arasındaki farkın açıkça ortaya koyulması için detaylı bir video dün itibari ile Youtube üzerinden paylaşıldı. Her ne kadar görüntüler oyunun 4K desteği ile kaydedilmemiş olsa da ne denli üstün bir detaylandırmanın PC sürümünde yer almaya başladığı da açıkça görülebilinmekte. Ryse Son of Rome hakkındaki tüm yeni haberler ve paylaşımları yakından takip etmek için sitemizi ziyaretinizi sürdürebilirsiniz.


 


 



 


Disney Infinty 2.0′ın Star Lord Karakteri İçin de Tanıtım Videosu Yayınlandı

Disney Infinty 2.0'ın Star Lord Karakteri İçin de Tanıtım Videosu Yayınlandı


 


Dijital oyun geliştiriciliği sektörüne girdiği günden bu yana çizgi dizi alanında yakaladığı başarının kat be kat fazlasını oluşturmayı başaran Disney, piyasaya sunduğu ilk oyun olan Infintiy ile birlikte yediden yetmişe her çevreden oyun severin takdir ve ilgisini kazanmayı başarmış durumda. Mevcut talebi karşılamak ve ilgiyi kaybetmemek için çok vakit kaybetmeden Disney Infinty 2.0‘ı da piyasaya sunmaya hazırlanan firma, oyunda yer alacak olan karakterlerin tanıtım videolarını paylaşmaya da son birkaç gündür hız vermişe benziyor. İlk iki karakterden sonra şimdi de ” Star Lord ” karakterinin özelliklerini ve görüntülerini açıklayan bir video yayınlayan yetkililer, ilk birkaç saatte aldıkları yirmi binden fazla tıklama ile birlikte ne denli yoğun bir kitlenin kendilerini yakın takibe aldığını da bir nevi kanıtlamış durumdalar. Battle Royale, Double Trouble, Plasma Assault, Hadron Enforcer ve Shock Mine yetenekleri ile düşmanlarının korkulu rüyası olacak bu Disney Infinty 2.0 karakterini sizler de aşağıdaki videodan inceleyebilirsiniz.


 


 


 


 



 


League of Legends Dünya Şampiyonası’nın Grup Maçlarında Son Gün

Posted in Uncategorized

League of Legends Dünya Şampiyonası'nın Grup Maçlarında Son Gün


 


Elektronik rekabetçi sporlar arasında en etkileyici ve popüler etkinliklere sahip oyunlardan birisi olarak gösterilebilinecek League of Legends, 2014 Dünya Şampiyonası ile birlikte de global çapta milyonların ilgisini çekerek henüz grup maçları safhasında bile gün boyunca ekranların başına yerleştirmiş durumda. Bugün itibari ile gerçekleşecek dördüncü gün maçlarında genellikle gruplardan çıkacak takımların dizilişleri ortaya çıkacakken, temsilcimiz Dark Passage’ın ise maalesef herhangi bir final şansı kalmamış durumda. Saat 12:00 itibari ile başlayacak maçlarda birer saat aralar ile sırasıyla Team Solo Mid – SH Royal, AHQ E-Sports, Dark Passage, SH Royal – Taipei Assassins, AHQ E-Sports – Edward Gaming, SK Gaming – Team Solo Mid ve Samsung White – Edward Gaming mücadeleleri izlenebilinecek. Söz konusu maçların sona ermesi ile birlikte çeyrek finale katılacak sekiz takım belirlenecekken, heyecanın dozunun da kat be kat artacağı açıkça ortada. League of Legends hakkındaki tüm haber ve RP ihtiyaçlarınız için Durmaplay sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.


 


 


Assassin's Creed Rogue İçerisinde Tanıdık Bir İsmin Bulunacağı Ortaya Çıktı

Assassin's Creed Rogue İçerisinde Tanıdık Bir İsmin Bulunacağı Ortaya Çıktı



 



Her ne kadar tarihin farklı zamanları içerisinde yer alsalar da ana bir hikayenin birbirine bağlı parçalarından oluşan Assassin's Creed serisi, Rogue oyunu içerisinde de eski yapımlardan tanınan bir ismi içerisinde barındıracak gibi görünüyor. Serinin dördüncü oyunu Black Flag'den yaklaşık yirmi beş sene sonra geçecek hikayeyi kullanıcılarına yaşatacak olan Assassin's Creed Rogue içerisinde Adewale karakterinin yaşlanmış halinin bulunacağı ortaya çıkan ekran görüntüsü ile nispeten kesinleşmiş durumda. Adewale'in tam olarak hikayenin neresinde yer alacağı ve dost mu yoksa düşman mı olarak bulunacağı tam olarak kesinleşmemişken, söz konusu detayın hikayenin içerisinde tecrübe edilmesi için gizli tutulacağı tahmin edilmekte. XBox 360 ve Playstation 3 konsolları için 11 Kasım itibari ile kullanıma açılacak olan Assassin's Creed Rogue'un, potansiyel bir PC versiyonu ile de serinin takipçilerini şaşırtabileceği düşünülmekte.  Assassin's Creed serisi hakkındaki tüm detayları Durmaplay sayfalarından takipte kalabileceğiniz gibi, oyunların orijinal lisanslarını da satış kanallarımızdan temin edebilirsiniz.



 



 



 


Legend Online’da Sunucu Birleşimleri Duyuruldu

Legend Online'da Sunucu Birleşimleri Duyuruldu


 


Hizmet verdiği beş yüz adede yaklaşan sunucuları ile birlikte yüz binlerin farklı dünyalarda farklı karakterler ile fantezi hayatları yaşamalarını mümkün kılan Legend Online, her ay yaklaşık iki kere gerçekleştirdiği sunucu birleşimlerinin Eylül ayındaki ilk ayağını da bugün gerçekleştirmiş durumda. Popülasyonu benzerlerine göre nispeten azalmış dünyaları, kendisi ile en yakın tarihte hayata başlamış diğer bir dünya ile birleştiren Legend Online yetkilileri, bu sayede kişilerin çok daha kalabalık bir ortamda mücadelelerini aktif ve değişken olarak yaşamalarını sağlamakta. Bugün 12:30 itibari ile sona eren bakım çalışması sonrasında 37-38, 39-40, 356-357, 358-359, 360-361 ve OAS 83 – OAS 84 sunucularının verileri birbirleri ile birleştirilmiş durumda. Söz konusu birleşimlerden oluşabilecek olumsuzlukları önlemek için çok sayıda etkinlik ve aktiviteyi de ilerleyen günlerde oyuncuları ile buluşturacağını duyuran yetkililer, bu konudaki detayları da ilerleyen saatlerde açıklayacaklar. Legend Online hakkındaki tüm güncel detayları ve markette ihtiyaç duyacağınız elmasları Durmaplay sayesinde en hızlı ve etkili biçimde takip ve temin edebilirsiniz.


 


 


26 Eylül 2014 Cuma

Destiny’nin İlk İnceleme Puanları Gelmeye Başladı

wpid-141149292696.jpg

Destiny'nin İlk İnceleme Puanları Gelmeye Başladı



 



9 Eylül itibari ile konsollar üzerinden kullanılmaya başlanması ile birlikte kısa sürede satış rekorlarının çoğunu alt ederek liderliği ele geçiren ve an itibari ile halen eriştiği kişilerin sayısını arttıran Destiny'nin profesyonel otoriteler tarafından gerçekleştirilen ilk inceleme sonuçları da gelmeye başlandı. Bu denli yoğun biçimde talep edilmesine ve çıkışı öncesinde son derece üstün iddialara sahip olmasına rağmen şu an için ortalama bir süreç izleyen Destiny'ye en yüksek puanı on üzerinden sekiz buçuk ile Worth Playing ekibi verirken, Metro ise yedi puandan fazlasını layık görmedi. Bungie stüdyosu çalışanları daha birkaç gün önce gerçekleştirdikleri açıklamada Destiny'nin ilk hafta incelemelerine bakılmadan değerlendirilmesi gerektiğini ve oyunun zamanla kendisinin detaylarını ortaya çıkardığını aktarsalar da, bu uyarı ekiplerin izlenimlerini belirtmelerini engellememiş durumda. Söz konusu ekiplerin yanı sıra Gamespot, Polygon, Giant Bomb ve The Excapist de on üzerinden altı puan vererek, Destiny'nin bahsedildiği gibi bir başyapıt olamayacağı düşüncesini taşıdıklarını açıkça ortaya koymaktalar.



 



 

25 Eylül 2014 Perşembe

Bombom’u facebook’tan oynayın!

Dünyanın en gelişmiş tarayıcı tabanlı oyunları listesinde yer alan, orjinal ismiyle DD-Tank veya Türkçe telafuzuyla Bombom’u facebook’tan oynayın, oyundan 2 kat zevk alın! Geliştiri firma Aeria games’in ilk ürettiği platform olan Facebook’ta daha çok özellik ve daha geniş oyuncuyla oynanabilen Bombom hakkında bazı detaylarından ve Facebook sayfasından yazımızda bahsedeceğiz.


Bombom, 2008 yılında Aeria Games tarafından üretilen, indirmeden sadece üyeliğinizle tarayıcınız tarafından oynanabilen bir oyundur. Aeria games’in en popüler oyunlarından olan Bombom’u 2008 yılından bu yana kadar milyonlarca oyuncu oynamaktadır. İlk olarak 2008 yılında facebook’ta bir uygulama olarak açılan Bombom, ününün büyük kısmını da Facebook’tan sağlamaktadır. Bombom’un kupon özelliği de facebook kredi sisteminden gelmektedir.


Bombom kupon ne işe yarar?

Facebook kredilerinden özenilerek üretilen Bombom Kuponları, Bombom’un facebook’tan çıkarak kendi websitesi üzerinde daha geniş bir kitleye ulaşmasına imkan tanır. Oyunun yetkililerine ödenen paralar, oyunu daha uzun süre, daha çok eğlence alarak oynamanız için idealdir. Bombom’un


Bombom ile DDTank arasındaki farklar

2008 yılında basit bir facebook oyunu olarak piyasaya sürülen, daha sonra gelişen ve yapımcı firması olan Aeria games tarafından sık sık güncellenerek bugüne kadar gelen Bombom ile DDTank arasındaki farkları, bugün size tek gönderi altında detaylandıracağız. Çıkış yılı olan 2008′de, DDTank ismiyle üretilen Bombom’un, global adından ve diğer ülkelerde nasıl telafuz edildiğinden bahsedeceğiz.


Bombom, savaş oyunları arasındaki en kaliteli tarayıcı tabanlı oyunlardan biridir. İndirmenize gerek kalmadan oynayabileceğinzi Bombom’un en kaliteli taraflarından biri ise yapmanız gereken tek şeyin üyelik açarak giriş yapmanız olduğudur. Flash player üzerinden oynananan, bu kadar basit bir yapıya sahip olan Bombom’un DDTank ile araısnda ne var diye merak edenler ise mutlaka yazımızın devamını okusunlar!


Bombom adıyla tanıdığımız DDTank, ilk üretildiğinden bugüne kadar dünya genelinde Türkiye hariç kullanılan oyunun orjinal adıdır. Türkiye için 337 isimli oyun dağıtıcı platformuyla anlaşma yapan üretici Aeria Games, şu an tüm dünyada oyunu DDTank olarak pazarlamaktadır.


DDTank ile Bombom arasında hiçbir fark bulunmamaktadır. Oyunun içinde geçen kupon borsası, kuponların kullanım alanları ve diğer ince ayrıntılar, tamamıyla aynıdır ve iki isimde de kullanılabilir. Ayrıca oyunu ingilzice oynamanız halinde Türkiye’den de bağlanıyor olsanız adı bombom değil de DDTank olarak geçecektir.


Legend Online’da Yıldız Tozu Hazinesi Satışı Başladı

wpid-141150570256.jpg

Legend Online'da Yıldız Tozu Hazinesi Satışı Başladı



 



Tarayıcılar üzerinden kullanılan basit oyunlar gibi görünüyor olsa da oyuncularına ilk andan itibaren bu tarz bir basitlik ile alakası olmadığını kanıtlayan ve uzun süreli tecrübeler sunmayı başaran Legend Online, yetkililerinin kendisi üzerinde gerçekleştirdiği üstün çalışmalar ve eklentiler ile birlikte de söz konusu niteliğini korumayı başarmakta. İsteğe bağlı olarak alışverişlerin gerçekleşebileceği market sisteminde yapılan değişiklikler sayesinde oyuncuların mikro ödemeler ile satın aldıkları elmasları çok daha memnun ve mutlu biçimde harcamaları sağlanırken, bugün ve yarına özel satış etkinliği de resmi web sitesindeki forumlar üzerinden duyurulmuş durumda. " Yıldız Tozu Hazinesi " ismi ile satılacak paketi yirmi beş elmas gibi oldukça cüzi bir ücrete hesaplarına aktarabilecek Legend Online tutkunları, bir adet yıldız tozuna kesin olarak sahip olabilecekleri gibi, buna ek olarak farklı miktarlarda canavar taşı, büyüme taşı, kristal inci ve ekstra yıldız tozlarına da şanslarının yardımı ile ulaşabilecekler. Legend Online'ın bu ve benzeri satışları konusunda tüm bilgilere Durmaplay sayfalarından erişebilirsiniz.



 



 

Counter Strike Global Offensive'de ESWC Tutkusu Kıyasıya Maçlar ile Sürüyor

Counter Strike Global Offensive'de ESWC Tutkusu Kıyasıya Maçlar ile Sürüyor



 



Dünyanın farklı bölgelerinde gerçekleştirilmelerine rağmen kendi istemcisi veya Twitch üzerinden üst düzey maçların global çapta izlenebilmesine fırsat veren Counter Strike Global Offensive, dün itibari ile grup maçlarına geçilen Electronic Sports World Cup veya daha popüler ismi olan ESWC ile içerisinde de üst düzeyde varlık göstermeye devam etmekte. Bugün Türkiye saati ile 18:00'da başlayacak mücadelede SPF ve Silver Style takımlarını karşı karşıya getirecek turnuvada üst sıraları hedefleyen SPF, Lounge üzerinde de rakibine karşı yüzde altmış altılık bahis avantajına sahip durumda bulunuyor. Bunun yanı sıra 19:00 itibari ile de Tyloo ile Genk CN'nin maçını izlemek mümkün olacakken, Çin ve Avrupa ekiplerinin kıyasıya rekabetinde Avrupa'nın bir miktar daha avantajlı olduğu düşünülmekte. Counter Strike Global Offensive'in orijinal lisans kodlarını Durmaplay satış kanallarından temin ederek üstün FPS deneyimine saniyeler içerisinde erişebileceğiniz gibi, bu ve benzeri turnuvaların maç sonucu haberlerini ve sitemiz üzerinden güncel biçimde takip edebilirsiniz.



 



 


Legend Online'da Kristal İnci Paketleri Oyuncularla Buluşmaya Başladı

Legend Online'da Kristal İnci Paketleri Oyuncularla Buluşmaya Başladı



 



Premium marketi içerisinde yer alan yüzlerce öğesini oyuncuların tecrübesine sunarak aktif alışveriş ve dolaylı yoldan gelişme tecrübesi sunan Legend Online yetkilileri, kısa süreli özel satış ve kampanyalar ile de mevcut memnuniyeti arttırabilmekteler. Yalnızca 10 ve 11 Eylül tarihlerinde geçerliliğini koruyacak " Kristal İnci Paketi " çeşitlerinin satışı ile farklı istek ve arzulara hitap edecek olan yetkililer, şimdiden yoğun satış rakamlarına erişilmesi ile de memnuniyet yaşamaktalar. Birinci paketi yüz on elmas ödemesi ile edinebilecek oyuncular on adet kristal inci hazinesinin yanı sıra on adet de peri EXP kitabı sahibi olacaklarken, beş yüz kırk elmasa ise ikinci paket ve içerisindeki elli hazine ve altmış EXP kitabı oyuncuların arşivine geçebilecek. Söz konusu hazinenin açılması ile birlikte bir adet kristal inci öğesine mutlaka ulaşılacakken, şansa bağlı olarak altın, kristal ve madalya gibi öğelerin farklı miktarlarına da erişim sağlanabilecek. Legend Online hakkındaki haberler ve elmasları Durmaplay'den takip ve temin edebilirsiniz.



 



 


The Order 1886'nın İçerisinde Yer Alacak Silahlar Ayrıntılı Biçimde İncelendiler

The Order 1886'nın İçerisinde Yer Alacak Silahlar Ayrıntılı Biçimde İncelendiler



 



Ready at Dawn stüdyoları tarafından Sony Computer Entertainment için geliştirilen ve sunumu ile birlikte Playstation 4 ve diğer tüm konsollar için gelmiş geçmiş en gerçekçi görüntüdeki oyun olacağı iddiasını taşıyan The Order 1886, yayınlanacağı duyurulan 2015 yılına giderek daha fazla yaklaşılması ile birlikte kendisi hakkındaki detayların da daha fazla biçimde açıklanılmasına fırsat vermekte. An itibari ile devam eden Tokgo Game Show içerisinde gerçekleşen sunum sayesinde The Order 1886'nın içerisinde yer alan silahlara ayrıntılı bir bakış atma fırsatı bulan oyun severlerin ilk tepkileri de bir hayli başarılı ve memnuniyetli olarak nitelendirilmekte. Elektriğin mucidi Nikola Tesla'yı içerisinde barındıracak oyunda söz konusu silah tasarımlarının da dahi isim tarafından yapılması konu alınacak. The Order 1886 hakkındaki bu ve benzeri ilgi çekici paylaşımlara vakit kaybetmeden Durmaplay farkı ile güncel biçimde erişebileceğiniz gibi, oyunun sunumu sonrasında en ekonomik ve güvenli alışveriş yolları ile orijinal kopyanıza da ulaşabilirsiniz.



 





 



 


24 Eylül 2014 Çarşamba

Knight Online'ı Kötü Niyetli Kullanıcılardan Arındırmak İçin Yeni Bir Ban Akımı Başlatılmış Durumda

Knight Online'ı Kötü Niyetli Kullanıcılardan Arındırmak İçin Yeni Bir Ban Akımı Başlatılmış Durumda



 



On seneyi aşkın köklü geçmişi sırasında devasa çok oyunculu online rol yapma oyunlarından çoğunun genel gelişimini etkileyen niteliklere sahip olan ve eski popülerliğini yitirmiş gibi görünse de halen milyonları kendisine çekmeyi başaran Knight Online, NTT Game'in yetkililerinin özverili çalışmaları sayesinde de gün geçtikçe daha nitelikli ve adil eğlencenin yaşanabildiği bir ortamı sunmaya devam etmekte. Dün gece saatlerinde geliştiricinin resmi web sitesinden duyurduğu bilgiye göre, oyunculardan habersiz olarak gerçekleştirilen ve yaklaşık iki haftadır süren yoğun incelemeler sonucunda çeşitli üçüncü parti programları ve hileler kullanarak adil oyun tecrübesine zarar veren toplamda altmışın üzerine lonca ve içerdikleri yüzlerce oyuncu, Knight Online'dan tamamı ile uzaklaştırılmış durumdalar. Bugün akşam saatlerinde güncellenecek olan Klan Sıralamaları Listesi ile birlikte herhangi pis bir işe bulaşmadan hakları ile bu başarıyı kazanmış isimler yeniden üst sıralardaki yerlerini alacakken, söz konusu kişilerin sunuculara farklı hesaplarla dönmemeleri için de elden gelen tüm imkanların seferber edileceği vurgulanmış durumda.



 



 


Counter Strike Global Offensive'de Günün Karşılaşmaları Arasında Enteresan Mücadeleler Yer Almakta

Counter Strike Global Offensive'de Günün Karşılaşmaları Arasında Enteresan Mücadeleler Yer Almakta



 



Bugün itibari ile izleyicileri akşamdan sabahın ilk ışıklarına kadar ekran başına bağlayacak olan Counter Strike Global Offensive, farklı organizasyonlar içerisinde gerçekleşecek birbirinden özel mücadelelerin meydana gelmelerini sağlayacak. Günün ilk maçı Starladder bünyesinde saat 18:00 itibari ile başlayacak CPH.W - One Shot mücadelesi olacakken, söz konusu maçtan bir saat sonra ise LC - dAT karşılaşması Caseking of the Hil cephesinde gerçekleşecek. Game Show League kapsamındaki maçlar ise sırasıyla HR - 3D MAX, HR - Planetkey ve Virtus Pro - myXMG olarak belirtilirken, HR'nin son günlerde çıktığı beş maçın dördünü kazanması ile birlikte kazandığı başarılara bugün yenilerini eklemesi beklenilmekte. Nispeten yeni bir turnuva olan Showmatch ise CW ve Epsilon takımların mücadelesini ağırlayacak. Counter Strike Global Offensive hakkındaki bu ve benzeri turnuva haberlerinin yanı sıra güncelleme ve yenilikler hakkındaki bilgilere Durmaplay sayfalarından ulaşabilir ve orijinal lisans kodlarınızı tarafımızdan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.



 



 


23 Eylül 2014 Salı

22 Eylül 2014 Pazartesi

Counter Strike Global Offensive’in ESL Maçlarında Heyecan Doruktaydı

Counter Strike Global Offensive’in ESL Maçlarında Heyecan Doruktaydı



 



Electronic Sports League veya daha fazla bilinen ismi ile ESL bünyesinde uzun süredir bir araya gelen rekabetçi elektronik spor tutkunları, birbirinden kaliteli oyunlar ve bu oyunların takımlarını uzun günler boyu devam eden mücadelelerde izleme fırsatı elde etmekteler. Dün itibari ile Counter Strike Global Offensive’in ESL mücadelelerinde karşı karşıya gelen Planetkey ve MTW takımlarının 16-14 biten efsanevi rekabeti oyunculara son derece heyecanlı bir açılış maçı yaşatırken, daha sonrasında ise Mousesports’un zayıf rakibi Ducks takımını geride bıraktığı görülebilindi. Günün son maçında ise Mousesports’un ilk maçta üstün performans gösteren PK’yı yalnızca dört el kaybederek mağlup etmesi büyük şaşkınlık yaratırken, Mouz’un boş yere turnuvanın en kaliteli ekipleri arasında gösterilmediği de ortaya çıkmış oldu. Counter Strike Global Offensive hakkındaki her türlü haber ve gelişmeyi bu sayfalar aracılığı ile takipte kalabileceğiniz gibi, lisans kodlarını da satış sayfalarımızdan elde ederek Steam hesaplarınızdan anlık aktivasyonu gerçekleştirebilir ve bu üstün mücadele ortamına katılabilirsiniz.



 



 


Counter Strike Global Offensive’de Dünün Maçlarında Lounge Sonuçlarından Şaşılmadı

Counter Strike Global Offensive'de Dünün Maçlarında Lounge Sonuçlarından Şaşılmadı


 


Her ne kadar on beş senelik geçmişi ile bir hayli eski gibi görülse de daimi bazda yayınlanan yeni oyunları ile güncel ve eğlenceli kalmayı başaran Counter Strike serisi, Valve tarafından son üç yıldır gelişimini sürdüren Global Offensive ile de başarılı ilerleyişine devam etmekte. Profesyonel arenanın da tartışmasız liderleri arasında bulunarak elektronik rekabetçi sporculuğun gelişimine katkı sağlayan Counter Strike Global Offensive, farklı turnuvalarda bir araya gelen üst düzey ekipler ile birlikte izleyicilerin de keyifli vakit geçirmesini mümkün kılmakta. Dünün ilk maçı olarak Caseking of the Hill bünyesinde karşılaşan Fnatic ve Mousesports’tan galip gelen taraf Lounge üzerinde yüzde yetmiş beş oyu almayı başaran Fnatic olurken, ESEC’deki Macaristan – Çek Cumhuryeti maçı da Çek’lerin maça çıkmaması sebebi ile karşı tarafın otomatik galibiyeti ile sonuçlandı. ESEA’da Epsilon’u yenerek yüzü gülen taraf Virtus Pro olurken, CEVO’da da tıpkı ESEC’de olduğu gibi Cloud 9 takımı otomatik galibiyet elde etti. 


 


 


Project Cars’ın Nintendo Wii U Sürümünün Geliştirilmesinde Herhangi Bir Sorun Bulunmuyor

Project Cars’ın Nintendo Wii U Sürümünün Geliştirilmesinde Herhangi Bir Sorun Bulunmuyor



 



Need for Speed serisinin yaratıcısı ve yarış oyunları konusunda yirmi seneden fazla geçmişe sahip olan Slightly Mad Studios’un geliştiricileri tarafından hazırlanan Project Cars, 21 Kasım itibari ile yeni nesil konsollar olarak kabul edilen XBox One ve Playstation 4 sürümlerinin yanı sıra PC versiyonu ile de kullanımda olacak. Yetkili isimlerin açılmaları ile oyunun Nintendo Wii U platformu için de sunulacağı belirtilirken ne haberlerde ne de açıklamalarda bu versiyon hakkında herhangi bir bilgi bulunmaması söz konusu konsolun sahiplerini heyecanlandırmıştı. Çeşitli forum sitelerinde Project Cars’un Wii U versiyonunun iptal olduğu konusunda ortaya çıkan ve giderek yayılan dedikoduları ortadan kaldırmak için resmi açıklama gerçekleştiren firma, söz konusu sunumun yapılacağını fakat bunun 21 Kasım’a yetişmesi ihtimali de bulunmadığını belirtmekte. Anlaşılan o ki Project Cars’ı Wii U’larından kullanmak isteyen oyun severlerin en az 2015 yılına kadar beklemeye devam etmeleri gerecek. Durmaplay’den oyun dünyasının en güncel bilgilerini edinmeye devam edebilirsiniz.



 



 


Rust'ın Geliştiricisi Facepunch Studios'un Dünyaca Ünlü Oyunu Garry's Mod, Büyük Bir Satış Barajını Geride Bırakmış Durumda

Rust'ın Geliştiricisi Facepunch Studios'un Dünyaca Ünlü Oyunu Garry's Mod, Büyük Bir Satış Barajını Geride Bırakmış Durumda



 



Bağımsız olarak dijital oyun gelişmelerini sürdürseler de Steam ve benzer platformlar sayesinde kısa sürede on milyonlar ile ifade edilebilen sayıda oyun severe erişmeyi başaran stüdyolardan en ünlü isimlerden birisi olan Facepunch, uzun yıllar önce piyasaya sürülse de halen aktif satış rakamlarında başarılı gidişatını sürdüren Garry's Mod'un altı milyonuncu kopyasını da satmış durumda. Hali hazırda DayZ'ye rakip olarak çıkartılan ve halen alpha modunda bulunan Rust ile kendisinden bahsettirse de FPS tutkunları tarafından da Garry's Mod ile ilgi çeken Facepunch Studios'un başkanı Garry Newman, söz konusu barajın geride kalması nedeni ile kişisel ve firma olarak büyük mutluluk içerisinde olduklarını belirterek, oyunlarını satın alarak kendilerine destek olan bir oyuncuya ayrı ayrı şükran duyduklarını vurguladı. Rust ve Garry's Mod'un sağladığı üstün başarılar sayesinde maddi açıdan bir hayli üste çıkan firmanın, gelecek yıllarda çalışmalarına da büyük başarı ve kararlılık ile devam edeceği tahmin edilmekte.



 



 


Bombom’da Göz Alıcı Öğe Takası Başlamış Durumda

Bombom'da Göz Alıcı Öğe Takası Başlamış Durumda


 


Gerçekleştirilen birbirinden özel etkinlik ve fırsatlar ile birlikte oyuncularının günden güne daha yoğun ilgisini üzerinde toplamayı başaran Bombom, söz konusu etkinliklerin birbirileri ile bağlantılı kazanımlar sağlamaları sayesinde kullanıcıların tek bir tanesi ile sınırlı kalmadan kendilerine sunulan tüm olanakları tecrübe etmelerini de mümkün kılmakta. ” Göz Alıcı Öğe Takası ” etkinliği çerçevesinde daha önceki dönüşüm etkinliklerinden elinde bulunan ” Tebrik Kartı ” öğelerini kullanabilecek olan oyuncular, bir adet tebrik kartı karşılığında rastgele kart temin edebilecekler. Bunun yanı sıra marketten yüz kupona satın alınabilinecek şeker kavanozlarından otuz tanesinin üzerine on tebrik kartı eklendiğinde bir adet Efsane Bıçağı’na da erişim sağlayabilecek oyuncular, beş kart ve on kavanoz ile Efsane Şapkası, on kavanoz ve beş kart ile de Efsane Kaftanı öğesine ulaşabilecekler. Bombom’un söz konusu kampanyasından elde edilen ürünlerin oyuncular arasında takaslanabileceğini bilgilere ekleyen yetkililer, bir daha ne zaman tekrarlanacağı şu an için kesin olmayan fırsattan bir an önce yararlanılmasını da tavsiye etmekteler. 


 


 


Tagged: Sanalsaray