17 Eylül 2014 Çarşamba

Legend online elmas nerden alınır?

2010 Yılında geliştirilmeye başlanan, 2012 yılı başlarında Facebook’ta kurdukları uygulamayla beraber global bir şekilde yayılan ve son adımını 2013 yılında web sitesi üzerinden erişime açan Joygame’in Ülkemize kazandırdığı Güzide oyunlardan biri Legend online‘ın en değerli parabirimi olan Elmas hkakında tanıtıcı bir gönderi hazırlamak istedik. Legend online’da eğlenebilmek, oyundan daha fazla zevk alabilmek isteyenlerin parabirimi legend online’ı en ucuz nerden alacağınızı öğrenmek istiyorsanız size haberimizin detaylarına göz atmanızı öneririz.


Legend online’da bulunan 4 farklı parabiriminin biri olan Elmas, oyunda gerçek para ödeyerek alınan tek parabirimidir. Elmasla yapabileceklerinizin sınırı yoktur. Örneğin elması altın veya madalya’ya çevirerek, altın veya madalyanın yapabildiği tüm satınalma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.


Oyuniçinde, oynanarak kazanılmayan Elmas’ı Türkiye’de yaşayanlar için en uygun fiyatlarla, en güvenli şekilde bir tek platformdan almanızı öneririz. Türkiye’nin devasa oyun E-Pin alışveriş firması olan Durmaplay’den yapacağınız alışverişlerde hem en güvenli şekilde legend online elmaslarınıza sahip olursunuz, hem de ilerde yapacağınız alışverişler için ek bonus paralar kazanırsınız.


Legend online elmas hakkında daha fazla bilgi almak için ise bloğumuzu takip edin!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder