16 Eylül 2014 Salı

League of Legends’da Kha’ Zix Şampiyonu İçin Yeni Bir Kostüm Yayınlandı

League of Legends'da Kha' Zix Şampiyonu İçin Yeni Bir Kostüm Yayınlandı


 


İçerdiği yüz yirmiden fazla şampiyonu ile birlikte oyuncularına oldukça uzun zamanda tecrübe edebilecekleri ve neredeyse sınırsız olasılıkta takımlar kurarak daima enteresan tecrübeler yaşayabilecekleri bir sistem sunan League of Legends, Riot Games’in üstün geliştirme çalışmaları sayesinde daima daha zengin içeriklere sahip olmayı da sürdürmekte. Oyunun sevilen şampiyonlarından Kha’ Zix için geliştirilen ” Kumların Muhafızı ” kostümü, dün oyunun resmi web sitesi üzerinden yapılan tanıtım ile birlikte markete eklenilmiş durumda. Bir haftalık kampanya süreci içerisinde yalnızca dokuz yüz yetmiş beş Riot Puanı ödemesi ile arşivlere katılabilinecek olan Kumların Muhafızı Kha’ Zix’i satın alan sihirdarlar, bunun yanı sıra Shurima’nın Tacı simgesine de iki yüz elli puana ulaşabilecekler. League of Legends hakkındaki bu ve benzeri her türlü içerik yenilemesi, kampanya ve etkinlik haberlerine Durmaplay üzerinden erişebileceğiniz gibi, oyunun marketindeki alışverişlerinizde gerekli olacak Riot Puanlarınızı da piyasanın en uygun fiyatları ile güvenle temin edebilirsiniz.


 


League of Legends'da Kha' Zix Şampiyonu İçin Yeni Bir Kostüm Yayınlandı


 


Görünmez Tehdit


Kha’Zix rakip takıma görünmediği zaman Görünmez Tehdit’e sahip olur ve rakip bir şampiyona yaptığı ilk normal saldırı fazladan büyü hasarı vererek yavaşlatır.


 


League of Legends'da Kha' Zix Şampiyonu İçin Yeni Bir Kostüm Yayınlandı


 


Korkularından Beslen

Bedel: 25 Mana 

Menzil: 325

Kha’Zix, takımından ayrılmış olan rakiplerini pasif olarak işaretler. Korkularından Beslen, tek bir hedefe fiziksel hasar verir. Tek başına kalmış hedeflerin aldığı hasar artar. Büyük Pençe Geliştirmeye karar verirse, bu özellik tek başına kalmış hedeflere ilave hasar verir. Kha’zix ayrıca normal saldırılarında ve Korkularından Beslen’de ek menzil elde eder.


 


Hiçlik Dikenleri

Bedel: 55/60/65/70/75 Mana 

Menzil: 1000

Kha’Zix, patlayarak çevresindeki tüm rakiplerin yavaşlamasına ve fiziksel hasar almasına yol açan dikenler atar. Patlamanın menzili içindeyse, kendisi de iyileşir. Diken Dizisi Geliştirmeyi seçerse, Hiçlik Dikenleri koni biçiminde bir alana üç diken atar ve Hiçlik Dikenleri’nin yavaşlatma etkisi artar. 


 


League of Legends'da Kha' Zix Şampiyonu İçin Yeni Bir Kostüm Yayınlandı


 


Çullan

Bedel: 50 Mana 

Menzil: 600

Kha’Zix bir alana zıplayarak, indiği bölgeye fiziksel hasar verir. Kanat Geliştirmeyi seçerse, Çullan’ın menzili bir hayli artar. Ayrıca, şampiyon katlettiğinde ya da asist yaptığında, Çullan’ın bekleme süresi sıfırlanır.


 


Hiçlik Saldırısı

Bedel: 100 Mana 

Menzil: Kendin

Her kademe Kha’Zix’in güçlerinden birini geliştirerek, ek bir özel etkiye sahip olmasını sağlar. Hiçlik Saldırısı etkinleştirildiğinde Kha’Zix gizlenir ve Görünmez Tehdit tetiklenip Hareket Hızını arttırır. Aktif Kamuflaj Geliştirmeyi seçerse Hiçlik Saldırısı üç kere kullanılabilir ve gizlenme süresinde artış olur.


 


 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder