17 Eylül 2014 Çarşamba

Legend online’daki parabirimleri ve detayları!

2013 yılında piyasaya Joygame tarafından sürülen PC oyunu Legend online, birçok kullanııcnın reklamlarla tanıdığı web tabanlı MMO-RPG kategorisinde zevkli bir savaş oyunudur. Online olarak oynananan Legend online, 2012 yılında Facebook uygulaması tarafından oynanatılarak işe başlamış, daha sonra facebook’a ek olarak web sayfasınıa da taşınmmıştı.


Savaşçı – Büyücü ve Yaycı olarak 3 farklı oyun moduna sahip olan Legend online‘da, oyuna başlayanların en çok merak ettiği şey parabiirmleridir. Oyunun en kilit noktası haline gelen parabirimlerinden en detaylı haline kadar bahsetmeye çalışacağız.


Legend online’da 4 farklı parabirimi vardır. Fakat satışta olan tek parabirimi Elmas’tır. Elmas’a ek olarak Altın, Para ve Madalya isimli 3 adet daha parabirimi vardır.


Altın: Oyuniçindeki ticaretin yönetildiği parabirimidir. Ekipman güçlendirmede kullanılır.

Elmas: Gerçek para ödenerek alınır.

Para: Oyuniçindeki fazla değerli olmayan parabirimidir. Değişimlerde iade olarak kullanılır.

Madalya: Önemli bir parabirimi olan madalya, değişimlerde kullanılır.


Legend online‘ın en değerli parabirimi olan Elmas hakkında daha geniş bilgi almak için, bloğumuzdaki diğer yazılara göz atabilirsiniz. Ayrıca ara sıra düzenlenen Etkinlikleri de kaçırmamanızı öneririz. Legend online, bazı etkinliklerinde elmas hariç olmak üzere diğer 3 parabiriminden kullanıcılarına ödül olarak dağıtım yapmaktadır. Çekiliş, yarışma gibi türlerde varolan etkinlikleri sitemizden takip edebilirsiniz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder