25 Eylül 2014 Perşembe

Bombom ile DDTank arasındaki farklar

2008 yılında basit bir facebook oyunu olarak piyasaya sürülen, daha sonra gelişen ve yapımcı firması olan Aeria games tarafından sık sık güncellenerek bugüne kadar gelen Bombom ile DDTank arasındaki farkları, bugün size tek gönderi altında detaylandıracağız. Çıkış yılı olan 2008′de, DDTank ismiyle üretilen Bombom’un, global adından ve diğer ülkelerde nasıl telafuz edildiğinden bahsedeceğiz.


Bombom, savaş oyunları arasındaki en kaliteli tarayıcı tabanlı oyunlardan biridir. İndirmenize gerek kalmadan oynayabileceğinzi Bombom’un en kaliteli taraflarından biri ise yapmanız gereken tek şeyin üyelik açarak giriş yapmanız olduğudur. Flash player üzerinden oynananan, bu kadar basit bir yapıya sahip olan Bombom’un DDTank ile araısnda ne var diye merak edenler ise mutlaka yazımızın devamını okusunlar!


Bombom adıyla tanıdığımız DDTank, ilk üretildiğinden bugüne kadar dünya genelinde Türkiye hariç kullanılan oyunun orjinal adıdır. Türkiye için 337 isimli oyun dağıtıcı platformuyla anlaşma yapan üretici Aeria Games, şu an tüm dünyada oyunu DDTank olarak pazarlamaktadır.


DDTank ile Bombom arasında hiçbir fark bulunmamaktadır. Oyunun içinde geçen kupon borsası, kuponların kullanım alanları ve diğer ince ayrıntılar, tamamıyla aynıdır ve iki isimde de kullanılabilir. Ayrıca oyunu ingilzice oynamanız halinde Türkiye’den de bağlanıyor olsanız adı bombom değil de DDTank olarak geçecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder