25 Eylül 2014 Perşembe

Bombom’u facebook’tan oynayın!

Dünyanın en gelişmiş tarayıcı tabanlı oyunları listesinde yer alan, orjinal ismiyle DD-Tank veya Türkçe telafuzuyla Bombom’u facebook’tan oynayın, oyundan 2 kat zevk alın! Geliştiri firma Aeria games’in ilk ürettiği platform olan Facebook’ta daha çok özellik ve daha geniş oyuncuyla oynanabilen Bombom hakkında bazı detaylarından ve Facebook sayfasından yazımızda bahsedeceğiz.


Bombom, 2008 yılında Aeria Games tarafından üretilen, indirmeden sadece üyeliğinizle tarayıcınız tarafından oynanabilen bir oyundur. Aeria games’in en popüler oyunlarından olan Bombom’u 2008 yılından bu yana kadar milyonlarca oyuncu oynamaktadır. İlk olarak 2008 yılında facebook’ta bir uygulama olarak açılan Bombom, ününün büyük kısmını da Facebook’tan sağlamaktadır. Bombom’un kupon özelliği de facebook kredi sisteminden gelmektedir.


Bombom kupon ne işe yarar?

Facebook kredilerinden özenilerek üretilen Bombom Kuponları, Bombom’un facebook’tan çıkarak kendi websitesi üzerinde daha geniş bir kitleye ulaşmasına imkan tanır. Oyunun yetkililerine ödenen paralar, oyunu daha uzun süre, daha çok eğlence alarak oynamanız için idealdir. Bombom’un


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder