8 Eylül 2014 Pazartesi

Legend online’da peri etkinliği!

Geçtiğimiz yılın başlarında üretilen ve popüleritesini hergeçen gün arttıran, Joygame’in Türkiye’ye kazandırdığı muazam oyunlardan biri Legend Online‘ın bu haftaki etkinliği olan Peri Etkinliğini, tüm oyuncularının sevmesi bekleniyor. Diğer etkinliklere ziyaden daha farklı ve bol ödüllü olan etkinliğin yapımcı firma tarafından paylaşılan tüm detayları haberimizde..


5 Eylül ile 6 Eylül arasında gerçekleşecek olan Kristal İnci Paketi etkinliğinde, Kristal inci paketlerinde 10x Peri kristalı 85 Elmasla beraber 100 limitle satışa sunuldu. Kristal inci paketi 2′nin de Aziz kalp paketix1 ve 400 elmasla ve 100 limitle mağazadaydı. Son paket Kristal inci paketi 3, peri kristal incisinden 75 adet, Aziz kalp paketinden 1 adet ve 940 Elmas ile 100 stok sınırıyla beraber mağazadaydı. Server1-424 ve oas109′da geçerli olduğunu da eklemeden geçemeyelim.


Legend online‘da gerçekleşen bir diğer etkinlik ise, birkaç kez satınalınabilir vaziyette olan peri güçlendirme paketi. Oyunculardan, 5-6 eylül tarihleri arasında 50 kez güçlendirilmesi ve karşılığında aşağıdaki hediyelerin kazanılması teklif ediliyor. Hediyeler ise; canavar taşıx5 – Kristal inci x5 – Kristal Hazinesi level 1-3-x2, rehber hazinesi x2 şeklinde hazırlnamış.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder