7 Eylül 2014 Pazar

Legend online yeni sunucusunu açıyor!

2011 yılında kurulan OASIS Games’in en popüler oyunu, Joygame tarafından pazarlanan Legend Online‘ın yeni Server’ı açıldı. Firmanın, tanıtımlarında belirttiği “facebook’ta en çok oynanan ilk 20 oyun” ve “Google’da en çok aranıaln 2. kelimede oyun” şeklinde varolan kaliteli iddalar, oyunun kalitesini ve popüleritesini gözler önüne sermeye yetiyor. 2013′te üretilip 1 yıl gibi kısa bir süre içinde dahi milyonlarca üye toplayabilen oyun Legend online’ın yeni sunucu etkinlikleri hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde..


Yeni bir sayfa açarak tanıtımını yapan Legend online yapımcı firması OASIS Games, yeni server’ın açılışını tüm oyuncularıyla beraber kutlamak istiyor. Tüm kullanıcılarına, katılımları karşılığında bazı ödüller verecek olan Legend online yetkilileri, 25. ve 34. seviye olan oyunculara özel hediyeler verecek. Ekipman paketi, çılgın hediye paketi gibi yeni paketler halinde ödüller dağıtılacak.


Joygame’in en popüler oyunlarından biri olan Legend online’ın yeni sunucusuna, yeni bir oyuncu olarak katılmaya ne dersin?


Legend online, ücretsiz oynanabilir bir oyundur. Bu nedenle oyuniçi para satışı mevcuttur. Legend online‘ın parabirimi Elmas’tır. Oyunda bir ürün alıp-satarken elmas’ı kullanırsınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder