2 Eylül 2014 Salı

Bombom 1-3 Eylül Etkinlikleri

Dünyanın en çok oynanan online tarayıcı oyunlarından biri olan Bombom’un 1-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikleri, bugün resmi web sitesi üzerinden kullanıcılarına duyuruldu. Bugüne kadar sürekli olarak benzeri etkinlikler hazırlayan Bombom’un yapımcı firması 337COM, her zaman yaptığı etkinliklerden biri olarak yine “Mutlu harcama yap ve ödülleri kap!” başlıklı etkinliğini oyunseverlere duyurdu.


Resmi blog sayfası aracılığıyla oyuncularına detaylarını paylaşan Bombom, yazdığı yazıya göre 1-3 eylül arasında tek seferde 1000 kupon ve üstü yüklemelerinde 3 giriş bileti sahibi olacak. Tek seferde 3000 ve üzerindeki kupon harcamalarında ise 10 giriş bileti kazanacak. Aynı şekilde tek seferde yapacağı 5000 kupon yüklemesinde ise 20 adet giriş bileti sahibi olacaklar. Giriş biletleri, hazine çiftliği, çiftlik ve VIP odalara giriş hakkı sağlar. Oyunda rolü yüksek olan giriş biletlerinden ne kadar fazlasına sahip olursanız; o kadar fazla gün boyunca oyunda özel kişiliğinizi koruyabilirsiniz!


Bir diğer etkinlik ise günün ilk yüklemesi. 1-3 Eylül tarihinde geçerli olacak bu kampanyada, 4500 kupon ve üzeri tek seferde yapacağınız ilk yüklemenizde 2×3 seviye eğitim iksiri, 32 adet acemi mızrağı parçası ve 10 tane de giriş bileti kazanacaksınız. Bu, 4500 kupon yükleyen herkesin kazanabileceği bir etkinliktir ve herkes sadece bir kez yararlanaiblir.


Son etkinlik ise büyük denetim etkinliğidir. Sadece 200 bombom oyuncusunun yararlanabileceği etkinlikte, Normal seviyedeki oyuncuların kötü ruh kabilesini geçmeleri gerekmektedir. Yapan ilk 200 bombom oyuncusu, matpak, tecrübe iksiri gibi ödüller alacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder