3 Eylül 2014 Çarşamba

Bombom’un yeni hayvanı: Antik sihirli yılan!

Bombom oyuncularının uzun süredir beklediği yeni karakter Antik sihirli yılan, oyuna dahil edilmiş gözüküyor. 2008 yılından beri aktif olarak varolan ve hergün daha fazla geliştirilen oyun Bombom‘un yeni karakteri, Antik sihirli yılan, büyüme özelliğine sahip bir hayvandır. Ölebilme gibi sorunları da mevcut olan Antik sihirli yılanın, intikam yüreği, altın yılan çılgın dansı gibi farklı ve bugüne kadar görülmeyen yeteneklere sahip olduğu da belirtiliyor.


29. Seviyeye kadar küçük ve tatlı bir yılan olan Antik sihirli yılanı, 30 ve 49′da ergenlik dönemine giriyor. 50. Seviyeye ulaştığında ise evrimini tamamlıyor ve görkemli bir yılan halini alıyor.


Mağazadan satınalabileceğiniz antik sihirli yılanı, 60. seviyeye ulaştırdığınızda becerilerini mağazanızdan sıralayabilirsiniz. 60. Seviyedeki bir Yılanın ortalama seviyelerini biz de sizler için hazırladık. Antik Yılan Çılgın Dansı, Şaman Yılan Zehri, Piton Kıvrılması, Mohulaja gibi özelliklere sahip olan Antik yılanı mağazadan kupon karşılığı alabilirsiniz!


Bombom kupon ürünleri ve bombom facebook’tan kupon alma teknikleri hakkında bombom-kupon-facebook.com’u takip edebilir ve bombom hakkındaki yeniliklerden ilk siz haberdar olabilirsiniz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder