3 Eylül 2014 Çarşamba

Tarayıcıdan oynanabilen en iyi oyun: Bombom

Canınız mı sıkıldı? Diğer oyunlar artık çok mu sıradan geliyor? İşte karşınızda bombom! Dünyanın birçok ülkesinde, birçok dilde yayın yapan ve sadece internet altyapınızı gerektiren oyun Bombom ile boş vakitlerinişizi eğlence kaynağına çevirebilirsiniz. Bombom, indirmeden oynanan bir oyundur ve oyunun genel mantığı savaştır. Mantığından ziyade genişliğinden bahsedecek olursak; oyunda ciddi anlamda çok fazla özellik ve güncelleme barınır. Bunların detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.


Bombom’da hayvan besleyerek onları savaşlara sokabilirsiniz. Kendi alanınızı oluşturarak, eşyalarınızı ve varlıklarınızı genişletebilir; gücünüze güç katabilirsiniz. Oynayarak kazandığınız Güçler ve ek olarak gerçek parayla saıtn aldığınız Kuponlardan oluşan bombom para birimi serisine ne kadar fazla sahip olursanız, oyundaki yeriniz de o kadar artar.


Türk oyuncuların çok fazla oynadığı, yaklaşık 500.000+ kişinin kayıtlı olduğu ve günlük 50 bin’den fazla kişinin giriş yaptığı oyun Bombom’a kayıt ücretsiz. Oynaması da bedava! Eğer bombom hesabınızı geliştirmek isterseniz de, Bombom kuponu satın alarak oyundaki birçok değere daha hızlı ve yorulmadan sahip olabilirsiniz.


Bombom facebook’tan da oynanabilen bir oyundur. Bombom uygulaması sayesinde yeni üyelik oluşturmadan, facebook üyeliğinizle de bombom’a giriş yaparak eğlenebilirsiniz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder