31 Aralık 2014 Çarşamba

Warframe Ölüm Kalım Savaşına Hoş Geldiniz

Tenno Tehlike Çanları Çalıyor



Vay Hek harekete geçiyor. Bir Balor Fomorian gemisinin yasak bir rotada ilerlediğinin bilgisini aldık. Bu gemi her ne kadar yavaş ilerlese de, ne kadar hızlı hareket edersek o kadar hızlı yetişiriz. Yeni Relay uydularımızı yok etmeden bu gemiyi durdurmalıyız.



Warframe, tam sessiz sakin indirimlerle Yeni Yıl’a girecek derken tüm düzen altüst oldu, artık Warframe oyuncularına huzur yok, yeni görevler sizi bekliyor. Görevlerinizi ne kadar hızlı bitirirseniz eğlenceye o kadar yetişebilirsiniz. Acele etmelisiniz; Fomorian gemileri düzenli aralıklarla galaksimizde belirecek, ama sen sabotaj görevi için hazırlanacaksın Tenno. Hemen Disruptor’ını yapmaya başla! Unutma ki sabotaj görevini başarılı bir şekilde yerine getirdiğinde puan kazanacak ve Fomorian’ların sağlık durumlarını tehlikeye sokacaksın. Aklında bulunsun Tenno, operasyon başladı ve 5 Ocak 2015 Pazartesi gününe kadar bu görevi tamamlamalısın. İster vur, ister kır ama şu gemileri parçala ve bu maçı kazan Tenno!


Legend Online Server OAS 142 Açılıyor

Legend Online Server OAS 142



Legend Online açık olan serverlarına bugün saat 12.00’de (TSİ) bir yenisini daha ekliyor. Bütün Legend Online oyuncularının katılabileceği bu yeni server Legend Online OAS 142 farklı etkinliklere yer vermeyi planlıyor ve katılan oyuncuları ise birbirinden güzel sürprizler bekliyor. Oyuncuların daha iyi savaşabilmeleri için tüm yeni katılımcılara özel seviye paketi hazırlayan Legend Online’da belli seviyeye gelmiş oyunculara Yeni Kral, yeni gelmiş oyunculara ise çift EXP ödülü dağıtılacak. Legend Online Server 489 etkinlik takvimine kısaca bir göz atarak oyuncuların hediyeleri kazanmaları için neler yapması ve hangi seviyelere gelmesi gerekiyor görelim. Bu arada küçük bir hatırlatmayı da ekleyelim: OAS-S* serverlarına giriş sadece Legend Online resmi sitesi üzerinden yapılmaktadır.



 



Etkinlik 1: I. 25. Seviye Ödülü. 25. seviye olanlar hediye kazanır. Açılıştan sonra 3. gün sona erer. Açılıştan sonra 4. gün saat 24'te sona erer.



Etkinlik 2: II. 34. Seviye Ödülü. 34. seviye olanlar hediye kazanır. Açılıştan sonra 7. gün saat 24.00'te sona erer.



Etkinlik 3: III. 40. Seviye Ödülü. 40. seviye olanlar hediye kazanır. Açılıştan sonra 14. gün saat 24.00'te sona erer.



Etkinlik 4: Savaş Alanı Deneme. Belirtilen ünvanları kazan. Açılıştan sonraki 8. günden 14. güne kadar sürer.



Etkinlik 5: Dünya Boss’a Gücünü Göster. Dünya Boss'a zarar ver. Açılıştan sonraki 8. günden 14. güne kadar sürer.



Etkinlik 6: Ödüllendirme Görevi. Herhangi bir şart yoktur. Açılıştan sonra saat 12.00’den 21.güne kadar.



Etkinlik 7: Savaşma Gücü Kralı. Savaşma Gücü’nde ilk 10’a gir. Açılıştan sonra 5. gün saat 12.00'de sona erer.



Etkinlik 8: Seviye Kahramanı. Seviye’de ilk 10’a gir. Açılıştan sonra 5. gün saat 12.00'de sona erer.



Etkinlik 9: Çılgın Birlik Ödülü. Birliğini belirtilen seviyede geliştir. Server açılıştan sonra 5. gün sona erer.



Etkinlik 10: Yükleme Hediyeleri. Belirtilen miktarda ödeme yap hediyeleri kazan. Server açılıştan sonra 14. gün sona erer.



Etkinlik 11: Değerli Taş Ödülü. Değerli Taş birleştir. Server açılıştan sonra 7. gün sona erer.



Etkinlik 12: Şeytan Taşı Gizemli Kutu. Markette paket satışı. Server açıldıktan sonra 14. gün ile 20. gün arası.



Etkinlik 13: Hızlı Seviye Paketi. Markette paket satışı. Sürekli.



Etkinlik 14: Özel Vip Paketi. Şart bulunmamaktadır. Server açıldıktan sonra 7. gün sona erer.



Etkinlik 15: Çılgın Hediye Paketi. Markette paket satışı. Server açıldıktan sonra 22. gün ile  24. gün arası.



Etkinlik 16: Ekipman Paketi. Markette set satışı. Server açıldıktan sonra ilk 14 gün.


30 Aralık 2014 Salı

Starcraft 2′de Mücadeleye Ağır Toplarla Devam

Starcfrat 2'de Ağır Toplarla İttifak


Starcraft 2 oyuncuları, silahlarınızı kilitleyin ve doldurun uzay tehlikecileri. Akıncılar buradalar. Biz de size Terran cephaneliğindeki mühimmatları ilk olarak haber vermek için geri döndük. İş, yerde savaşmaya geldiğinde korkunç Hellbat, gizli Hayalet ve haşmetli Thor düşmanlara karşı dişe diş kana kan savaşmaya hazırlar. Ama gökyüzüne bak ve Terran güçlerinin gerçek yaratıkları olan Battlecruiser’lara odaklan. İşte bu Terran’ın harap olmuş bütün birimlerini tamamlıyor; ama unutmayın ki merhametsiz bir şekilde savaştığımız düşmanlarımız hakkında daha fazla bilgi almak için Starcraft 2 haberlerini DurmaPlay’den takip edebilirsiniz.


Göbek yağlarından nasıl kurtuluruz?

Ne kadar zayıflarsak zayıflayayın eğer ki ayrıca göbek eritmek için hareket yapmıyorsanız veya bunun için özel kür kullanmıyorsanız. Bütün vücudunuz zayıflasa da tabiki göbeğinizde zayıflar ancak vüzudunuzun oranına bağlı olarak değil daha az ve yavaş zayıflar. Bazen  ne kadar zayıf görünürseniz görünün göbeğiniz kendini belli eder. Peki bunun için eğer diyet yapıyorsanız ektra ne yapmanız gerekecektir. Aslında göbek eritmek için yapacağınız en güzel yöntem göbek eriten hareketleri günlük olarak düzenli tekrarlamanızdan geçer. Ancak bunun yanında eğer diyet yapıyorsanız ve normal egzersizinizi yapıyorsanız ekrta olarak göbeğiniz için yağ yakıcı bitki çaylarını içmeniz yeterli olacaktır. Pilates yapmayı denereniz bu göbeğiniz için oldukça faydalı bir spor olacaktır. Düzenli beslenmek ve yemek aralarınsa greyfurt tüketmekte göbeğiniz için yardımcı olacak etmenler arasındadır. Alkol tüketimi direk göbekte depolanır bu nedenle alkol tüketecekseniz bile haftada en fazla 1 defa olmasın dikkat edin. Gerekli uykuyu almanız ve düzenli uyumanızda size yardımcı olacaktır. Ayrıca kızartma yemekten uzak durmanız gerekiyor.




29 Aralık 2014 Pazartesi

FM15'in Yeni Güncellemesi Olan 15.2.0 Neleri Çözüyor?

FM15 V15.2.0 Güncellemesi Çıktı



Football Manager 2015 son versiyonu FM15 v15.2.0 steam üzerinden indirilmeye hazır olarak Football Manager severlerin kullanımına sunuldu. FM15 v15.2.0 versiyonunu çalıştırmanız için yapmanız gereken şeyler: oyunu kaydetmek, FM’den çıkmak, Steam’den çıkmak ve yeniden başlatmak, son olarak da oyuna tekrar normal bir şekilde girmek. Güncellemeniz otomatik olarak yüklenecektir. Football Manager 2015 v15.2.0 versiyonuna sizler için kısaca bir göz atmak istiyoruz.



Performans: Kaydedilmiş oyunda yaşanan kazalar giderildi. Oyun esnasında seyrek de olsa yaşanan bazı kırılmalar düzeltildi. Gelen kutusuna, haberlere ve eşyalar bakarken yaşanan sorunlar giderildi.



Maç Motoru: Düşük seviyelerde de işaretlemeler geliştirildi. Futbolcuların paslaşması geliştirildi. Bazı zayıf kaleci reflexleri geliştirildi. Free kicklerden çapraz atak hareketleri geliştirildi.



Karşılaşmalar: Futbolcuların uluslararası maçlarda çok kalması düzeltildi. İtalyan Seri C seçmeleri geliştirildi. Brezilya Devlet Şampiyonası’nın disiplin kuralları güncellendi. Asya Federasyon Kupası’nın kayıt kuralları güncellendi. Sezon öncesi antrenmanların uzunluğunun oyuncuya sorulmaması sorunu çözüldü.


27 Aralık 2014 Cumartesi

Heroes of the Storm Kanadından Önemli Gelişmeler ve Etkinlikler

Heroes of the Storm'dan Önemli Gelişmeler ve Etkinlikler



Blizzard’ın World of Warcraft, Diablo ve Starcraft özlerini alıp, gizli karışımlar ekleyerek elde ettiği MOBA (çoklu çevrimiçi savaş areneası) türünde güzel bir oyun olan Heroes of the Storm ben neden oyuncularımı Yeni Yıl’da yalnız bırakacağım, ben de burdayım dercesine bir etkinliğe imza atıyor. Tatil sezonu artık önümüzde ve bu festivalleri kutlamak adına Heroes of the Storm oyuncularına ücretsiz bonus EXP dağıtıyor. Nexus’a 24 Aralık 2014 ile 1 Ocak 2015 tarihleri arasında giriş yapacak Heroes of the Storm oyuncuları %25’lik bonus EXP artışı ile karşılaşacaklar. Oyuncular oyunda online oldukları süre içerisinde bonus EXP’leri artış durumunda olacak ve diğer tüm puanları da olumlu bir şekilde etkileyecek. Heroes of the Storm kanadından bir diğer haber ise Heros of the Storm Closed Beta 13 Ocak 2015 tarihinde çıkıyor. Public Test’lerin aksine kısıtlı bir kitle tarafından oynanarak test edilecek olan Heroes of the Storm Closed Beta test oyuncuları seçmelerinde Technical Alpha oyuncuları ön planda olacak gibi duruyor. 




Valoran Kostüm Partisi Başlıyor

Valoran Kostüm Partisi Detayları



League of Legends'ın bütün oyun sezonları boyunca adaletin tecelli etmesi için varını yoğunu ortaya koyan şampiyonlar için kar henüz yere düşmese de Valoran’ın yeşilliklerinde onlar için ufka doğru uzanan bembeyaz bir gökyüzü var. Adalet meydanlarında adalet için savaşanlar adalet için ölmeden önce dinlensinler, eğlensinler. Valoran’da gerçekleştirilecek olan League of Legends Valoran Kostüm Partisi yaklaşıyor ve şampiyonların hala ne giyeceklerine dair bir fikirleri yok. Onlara yardımcı olmak istemez misin? Bugüne kadar indirimleri belirliyordu League of Legends; ama artık devir değişti, e tabii sistem de değişti. Artık kimin ne giyeceğine siz karar vereceksiniz! Nasıl mı? İşte böyle: 22-26 Aralık arasında her gün değişmeli olarak en beğendiğiniz 3 kostümü oylayın. Oylama bittiğinde en çok oylanan ilk 5 kostümü 27-28 Aralık tarihleri arasında RP fiyatı üzerinden yarı yarıya indirimli bir şekilde sahip olun. Tekrar hatırlatmakta fayda var: Bu etkinlik sadece Türkiye sunucusu için geçerlidir ve günde en fazla 3 oy kullanabilirsiniz.


26 Aralık 2014 Cuma

Riot ArminA Marmara Turnuvalarına Devam Ediyor

Riot ArminA Sakarya ve Kocaeli'de


League of Legends oyuncularıyla Türkiye’nin dört bir yanında turnuvalar düzenlemek için başladığı Türkiye yolculuğuna Marmara Bölgesi ile devam eden Riot ArminA‘nın bu haftaki durakları Kocaeli ve Sakarya. Yanına Riot Kirin’i de alan Riot ArminA LoL oyuncularının yanında olmaya devam ediyor. Gittiği her bölgede diğer League of Legends oyuncularının merak ettiği soruları yanıtlayan, e-spor ve lisanslı sporcu olma konusunda bilgiler veren Riot ArminA, ziyaret ettiği illerde düzenlediği turnuvalar sonrasında dereceye giren takımlara süpriz RP ödülleri vermeyi de ihmal etmiyor. Riot ArminA’yı yaptığı bu yolculuklarda yalnız bırakmayan Özel Corki Kostümleri ise her turnuvada yarışmacıların yanında olmayı sürdürüyor. Türkiye’de League of Legends’ın daha geniş kitlelere ulaşması ve e-sporun gelişmesi için gece gündüz çalışan isimlerden biri olan Riot ArminA’nın işte Marmara Bölgesi’nde uğrayacağı 3. ve 4. durak olacak olan Kocaeli ve Sakarya’daki etkinliklerin detayları şu şekilde.


 


Tarih: 27 Aralık Cumartesi saat 09.30


Yer: Kocaeli/Pro Gamer


Adres: Ömerağa Mah. Abdurrahman Yüksel Cad. Belsa Plaza İş Hanı – Blok:1-2 No:127-128-129


 


Tarih: 28 Aralık Pazar saat 09.30


Yer: Sakarya/Ata Game


Adres: Semerciler Mh. 791. Sok. No:6 (Vatan Hastanesi arkası)


23 Aralık 2014 Salı

Kız bebek için neler tüketilmeli

İlk önce belirtmek gerekir ki bu araştırmalar bilime dayansa da kesin sonuçları yoktur ve tahmini olarak ilerlemektedir. Özellikle bebeğin cinsiyeti gibi  önemli konularda yapılan araştırmaların sonucunda tam bir sonuca varılmamıştır. Ancak yine de yapılan araştırmalara göre bir beslenme diyeti yapmak istiyorsanız tabiki yapabilirsiniz. Öncelikle kız bebek dünyaya getirmek isteyen kişiler tuzlu olan yiyeceklerden çok miktarda yememeleri gerekiyor. Bunun haricinde ise balık, yulaf, süt ürünleri tüketmeleri gerekiyor. Süt ürünlerinden kasıtları süt, peynir, yogurt. Aslında buradaki amaç kalsiyum içerikli gıdalardan tüketilmesini sağlamak. Bunun yanında ıspanak, brokoli, fasulyede tüketilmesi gerektiği söylenmekte. Tabiki bu hamilelik öncesi besinler için geçerli bunun dışında bilinen bir gerçek var ki bebeğin cinsiyetini belirleyen kromozon Y kromozomudur. Y kromozumu da babadan geldiği için bazı araştırmacılar aslında neyin yenilip neyin yenmediği önemli değil zaten babadan gelecek bir kromozom için diye düşünüyorlar.  Yani burdan anlaşılıyor ki sadece yediklerinize bağlı değil ancak yedikleriniz bu konuda belki de bebek rahme düştükten sonra etkiliyor olabilir kimbilir?Yada hiç bir etkisi yoktur?



19. Yüzyılda yaşayan kadınların sırrı

19. yüzyıldaki kadınlara baktığınız zaman pürüzsüz ciltleri, parlayan gözlerin ve ne kadar yerlerse yesinler incenik olan belleriyle hatırlarız. Beklide o zamanın kıyafetlerinden olsa gerek o zamana karşı ayrı bir ilgide duyarız. Korse heramanki gibi modasını o zamanda sürüdürürken kilolu bile olsanız sizi incecik gösterirmiş. Zayıflıklarını kıyafetle açıklasak ta peki ciltlerindeki pürüzsüzlüğe ne demeli. O zamanları stressiz dünyasımı yada organik yemelerinden mi kaynaklı bilinmez ama o dönemin kadınlarının uyguladığı birkaç yöntem var. Bu yöntemler şimdiki zamanda ne kadar geçerli ve kullanılır hatta sağlıklıdır bilinmez. O dönemin kadınların yaptığı şeylere örnek verecek olursak eğer; mesela haftada 3 kere keselenerek banyo yaparlarmış. Yani ölü hücrelerden haftada 3 defa arınıyorlar bu uygulanabilecek birşey. Banyo yaparlarken küvete mutlaka amonyak eklerlermiş. Çünkü gözenekleri açtığını düşünürlermiş. Tabiki bunu şimdilerde yaparmıyız bilmem. Gözlerinin içine parfüm sıkarlarmış gözleri büyük olup parlasın diye. Şuanda ne kadar sağlıksız bir uygulama bu. Yüzlerini sabah kalktıklarında yıkamazlarmış hatta banyoda dahi yüzlerini gliserin yağıyla pamukla temizlerlermiş. Buda günümüz koşullarında pek mantıklı gelmese gerek:)


League of Legends Kartopu Savaşı Duyuruları Devam Ediyor

LoL Kartopu Savaşı Duyurusu


League of Legends geleneksel kartopu savaşlarının detayları yeni


21 Aralık 2014 Pazar

LoL TV Haftalık Yayın Akışı Belli Oldu

Lol TV Yeni Yayın Akışı



League of Legends oyuncularının her hafta büyük bir ilgiyle takip ettiği LoL TV’nin bu haftaki yayın akışı belli oldu. LoL oyuncuları bu hafta yine dopdolu bir yayınla ekranların karşısında yerlerini alacaklar. Üniversite Turnuvası Yarı Final ve Final maçları etkinliklerinin ağır bastığı bu haftaki programa dilerseniz bir göz gezdirelim. Her pazartesi olduğu gibi bu pazartesi de, saatler 19.00’u gösterdiğinde güncellenen League of Legends ve e-spor haberleriyle ‘’Valoran’dan Haberler’’  League of Legends severlerin ekranlarında olacak. Salı akşamı 19.00’da  Topluluk Gecesi canlı yayınlanacak. Programın ardından saat 22.00’de Vadinin Muhtarları ekranlara gelecek. Çarşamba günü saatler 19.00 olduğunda ‘’LoL101’’in yeni bölümünü izliyor olacağız. Ardından ‘’Vadinin Muhtarları’’ saat 22.00’de karşınızda olacak. Perşembe ve cuma akşamları saatler 19.00’u gösterdiğinde, Üniversite Turnuvası’nın Yarı Final karşılaşmalarını izleyeceğiz. Heyecan dolu turnuvanın final karşılaşmaları ise pazar günü 13.00’ten itibaren ekranlara gelecek. Kaçırdığınız programların tekrarlarını yayın akışı fotoğrafında turuncu ile gösterilen yerden takip ederek izleyebilirsiniz. En güncel League of Legends haberlerini sizler için paylaşmaya devam edeceğiz.


ESO Live Yeni Bölümü Bugün Yayında

ESO Live yeni bölüm detayları


Sorularınızı hazırlayıp gönderin ve bugün saat 16.00’da (EST) yayın yapacak olan ESO Live’in yayın akışına bir göz atın.


ESO Live bu cuma yine geri dönüyor. Bu yüzden saat 16.00’da (EST) The Elder Scrolls Online’ın twitch kanalını açın ve sizler için hazırladığımız bütün bölümleri yakalayın. Önceki bölümlerden kaçırdıklarınız varsa tekrarlarını izleyebilirsiniz.


Bugün yayınlanacak bu bölümde yakında gelecek olan Adalet Sistemi’ni masaya yatırıyor olacağız; farkındayız ki bu konu hakkında sizin de çok sormak istedikleriniz olacak. Ayrıca The Elder Scrolls Online’ın forumuna Tamriel’e suç ve cezayı nasıl getirebileceğimize dair bir araştırma konusu açtık. Bu konuya siz de kulak verin, aklınızda tüm soruları ve sorunları oraya yazın, biz de programda cevaplamaya çalışalım.Bunun dışında sormak istedikleriniz ESO hakkında daha genel sorular ise, bunları da görmek isteriz. Bu arada Şampiyonluk Sistemi’ne 19 Aralık’ta yapacağımız programda detaylıca inmek istediğimiz için, Şampiyonluk Sistemi sorularınızı kısa bir süre bekleteceğiz.


İşte bugünün yayın akışı ve içerik kapsamı:



  • ESO haberlerinin özeti ve geleceğe bir bakış

  • Bize Her Şeyi Sorun: Forumdan gelen soruların cevaplanması

  • ESO fanlarının yaptıkları

  • İçerik Tasarımcısı Jason Barnes ile ZOS’ta Yaşam

  • Fanlar tarafından yapılacak olan etkinlikler

  • Adalet Sistemi’ne Scott Nixon ile bakış

  • Program Boyunca Gaflar


 


Güncel The Elder Scrolls Online haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz.


20 Aralık 2014 Cumartesi

Hobi zamanında etamin işi

Özellikle son zamanlarda insanlar kendilerini bir şekilde hobilere vermeye başladılar ki bu çok güzel bir durum çünkü bu sayede kendimize zaman ayırmış ve kendimizle vakit gerçirmiş ve  kendimizi tanıma fırsatı yaratmış oluyoruz. Yani ne demek kendimizi tanımak demeyin. Çünkü  çoğu kişi kendi yetenekleri dışında kendini tanımadan yaşamını sürdürme devam ediyor, yani herhangi bir farkındalığı yok kendisi için. Neyse konumuz şu anda etamin işi yani eskiden annelerimiz hatta çok eskiden kesinlikle büyüklerimizin ellerinden düşürmediği kendilerine çeyiz yaparken mutlaka kullandıkları bir elişi. Kolay gibi görünsede hem geometri hemde matemetik bilgisi gerektiren pek çok işlemesi vardır. Ancak bazı motifleri ve modelleri o kadar kolaydır ki özellikle yeni başlayanlar için birebirdir. Eğer hobilenmek istiyorsanız etamin işinden başlayabilirsiniz. Çünkü hem stresinizi atmış aynı zamanda kahve veya çayınızı içerkende elinizde işiniz yapmış olursunuz. Etaminin bir kolay tarafıda heryerde malzemeleri bulabilecek olmanız ve etrafı dağıtmadan, boyamadan veya yıpratmadan kendi çapınızda oturarak yapacağınız bir hobi. Tabi iplerle oynayacağınız ve kumaştan sarkacak iplikler nedeniyle evde kediniz varsa zor zamanlar yaşayabilirsiniz. Ancak eğlenceli bir uğraş denemenizde fayda var.


Path of Exile Rampage Beyond Sonuçları Açıklandı

Rampage Beyond Kazananları Belirlendi



Path of Exile geçtiğimiz hafta boyunca süren Path of Exile Rampage Beyond adında iki etkinlik düzenlemişti hatırlarsanız. 6 Aralık günü Pampage/Beyond etkinliklerinin sona erdiğini ve sonuçların 7 Aralık Pazar günü değerlendirilmeye alınıp 24 saat içerisinde bildirileceğini sizlere aktarmıştık. Bugün Path of Exile resmi sitesinden yapılan açıklamayla bir hafta süreyle gerçekleştirilen; biri standart, diğeri hard core modda oynanan Rampage/Beyond etkinliklerinin sonuçları açıklandı. Toplamda 490 oyuncu 900 stast tabs ve bununla birlikte 1080 adet ayrı microtransaction kazandı. Ayrıca hem standart modda hem de hardcore modda büyük bir başarı göstererek ilk 5’e girenleri de tebrik ediyoruz. Standart ve hardcore modda ilk 5’e giren bu 10 oyuncu arkadaşımız ise Alternate-Art Demigod’s Eye ile ödüllendirildi. İşte Alternate- Art Demigod’s Eye kazanan 10 oyuncu arkadaşımız.



Standart Mod: InTRoxZ, Freeed, Vrumbat, Jentry, Robit.



Hardcore Mod: Broxxxigar, Havoc6, H4NS, ZigZog, ZoRoXo.



 


Bu Sefer Kostümler Yarışacak

Smite'te Yarışan Bu Sefer Kostümler


Smite, hatırladığınız gibi dünya çapında devasal bir etkinliğe imza atıyor ve en iyilerini Smite World Championship‘te belirleyecek. 9 Ocak 2015 tarihinde Atlanta’da yapılacak olan bu aşırı devasal etkinliğe dünyanın beş bölgesinden gelen seçilmiş sekiz takımı en iyi Smite takımının kim olduğuna savaşarak karar verecekleri bu turnuvada izleyiciler de seyrederek eşlik edecekler. Üç gün sürecek olan bu aşırı heyecanlı turnuva ise Atlanta’nın meşhur Cobb Energy Performing Arts Centre’ında gerçekleştirilecek. İşte haberler sadece bununla sınırlı değil; çünkü gözler Smite Dünya Şampiyonası’na çevrilmişken, Smite üzerinden oyuncuları heyecandan öldürecek bir kroşe daha geldi. Smite, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile 5.000$ ödüllü Smite Cosplay Yarışması düzenlediğini bildirdi. Birincinin 5.000$ ödülü kazanacak olan oyuncuların ise yapması gereken tek şey ise Smite kostümü giymek. Smite Cosplay Yarışması’na katılan oyuncuların derecelendirilmesindeki faktör ise şüphesiz kostümün nasıl bir kostüm olduğu. Yarışmaya katılacak olan oyuncuların Smite World Championship bileti olması gerektiği yine yapılan açıklamada yer alıyor. Smite Kostüm Yarışması için tam olarak bir tarih verilmese de, gözler yine Smite Dünya Şampiyonası’nın yapılacağı 9 Ocak 2015 tarihine doğru kayıyor. Güncel Smite haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz.


19 Aralık 2014 Cuma

Poro Süvarisi Sejuani Savaş Alanında

Poro Süvarisi Kartopu Savaş Alanında



Geçtiğimiz günlerde sizlere Gizemli Hediyeler konulu haberimizde Gizemli Hediyeler’in Gizemli Sandık ve Gizemli Kartopu Kutusu olmak üzere ikiye ayrıldığından bahsetmiştik. Tekrar hatırlatalım League of Legends Kartopu Savaşı’nın bu yılki etkinliğinde Gizemli Sandık’tan 975RP ve üzeri RP’lerdeki kostümler çıkacak. İşte Gizemli Sandık’tan çıkacak olan diğer kostümler. Bu arada League of Legends Kartopu Savaşı başladı ve Poro Süvarisi Sejuani savaş alanında seni bekliyor. 



Gragas Baba: 975 RP



Ren Geyiği Kog’Maw: 975 RP



Fındıkkıran Shaco: 975 RP



Bez Bebek Poppy: 975 RP



Şeker Kız Miss Fortune: 975 RP



Oyuncak Asker Gangplank: 975 RP



Karmerdinger: 975 RP



Aşk Avcısı LeBlanc: 975 RP



Neşeli Maokai: 975 RP



Kar Katili Katarina: 975 RP



Acı Şeker Fiddlesticks: 975 RP



Noel Bebe Veigar: 975 RP



Kartopu Savaşı Ziggs: 975 RP



Kartopu Savaşı Singed: 975 RP



Kar Fırtınası Sivir: 975 RP



Kış Mucizesi Lulu: 1350 RP


İpek Yolu Yolcularının Başı Buglarla Dertte

Posted in Uncategorized

Silkroad Online Bug Sorunlarıyla Uğraşıyor


Geçtiğimiz günlerde sunucularında büyük bir server bakım ve entegrasyon işlemi atlatan Silkroad Online’ın başı hala dijital böceklerle dertte. Geçtiğimiz günlerde bütün serverlarını tek serverda toplamaya çalışan, diğer sunucuların isimlerini ve yerlerini değiştiren Silkroad Online’ın bu çalışmalarına daha devam edeceğini bu son çıkan bug olayları iyice gösterir oldu. Bazı oyuncuların dile getirdikleri şikayetleri titizlikle inceleyen konuyla ilgili Silkroad Online yetkilileri yapılan şikayetleri yerinde bularak sorunları en kısa sürede çözeceklerini ifade ettiler. Bazı oyuncuların ise Semerkant’tan Küçük Asya tarafına geçmek için kullanmak zorunda kaldıkları Kurtuluş ve Kefaret köprülerinden geçemediklerini Silkroad Online website ve oyun yönetimine ifade eden Silkroad Online oyuncuları hatalara sebep olan bu dijital böceklerin oyundan temizlenene kadar kendilerine başka geçit bulmak dşında çareleri gözükmediğinin şimdilik farkındalar.


18 Aralık 2014 Perşembe

World of Warcraft 6.0.3 Hotfixes Güncel Duyurusu

Wow 6.0.3 Hotfixes Duyurusu



World of Warcraft kısa bir süre önce World of Warcraft 6.0.3 Hotfixes duyurusu yaparak, bazı değişiklikleri oyuncularla paylaştı. Kısa süre önce yapılan bu değişiklikler henüz test aşamasında olduğunu da belirten World of Warcraft hotfixlerin en kısa sürede tamamlanıp oyuncuların hizmetine açılacağını da yaptığı duyuruya ekledi.



Hunter/Beast Mastery



Focus Fire %2’deyken, artış göstererek %5’e çıktı.



Hunter/Hayatta Kalma



Serpent Sting’in verdiği zarar %60 oranında arttırıldı.



Monk/Genel



Stance of Fierce Tiger bütün büyülere karşı %5 daha arttırıldı ve toplamda %15 oldu.



Rogue/Suikast



Venomous Wounds’ın verdiği zarar %20 arttırıldı.



Rogue/Kombat



Blade Flurry’in çevredeki 4 düşmana verdiği zarar %30’dan %35’e çıktı.



Rogue/Kurnazlık



Backstab'in verdiği zarar %20 oranında arttırıldı.



Hemorrhage'ın verdiği zarar %30 oranında arttırıldı.


Soya sütü nedir?

Soya sütü içerisinde ne kadar süt kelimesi geçsede soya fasulyesinden elde edilen bir içecektir denilebilir yani gerçek süt değildir. Peki neden soya sütü deniliyor? Bunun nedeni inek sütüne benzer içeriği olduğundan soya sütü olarak adlandırılmıştır. Aslında soya sütünü yaygınlaştıranların başında veganlar ve laktoza alerjisi olanlar gelmekte. Daha sonra yararları ve süre yakın değerlere sahip olması nedeniyle popülaritesi gittikçe artmıştır. Soya sütü soya fasulyesinin çeşitli evrelerden geçerek elde edilmesiyle oluşuyor. İçerisinde bol miktarda protein bulunuyor. Soya sütünü deneyen bazı kişiler tadını hiç sevmesede bir başka kişi tadına bayılabiliyor.


Soya sütünün yararlarına gelecek olursak eğer özellikle meme kanseri  ve diğer kanserlere karşı koruyucu bir etkisi var. Bunun yanında içinde çok fazla lif bulunuyor buda inek sütünden ayıran bir başka özelliği. Kalp krizi riskini azalttığı söylenmektedir. Ayrıca kolestrolün düşürülmesinde de etkilediği bilinmektedir. Ancak aşırı soya sütü tüketimi ters tepkiler verebileceği için ayrıca uyarılmıştır. Bunun yanında doktorlar soya sütünün hap şekilde olanlarından tüketilmesini uygun görmemekle birlikte soya sütünü direk içilmesi konusunda uyarıyor.


17 Aralık 2014 Çarşamba

Wolfteam Aralık Ayına Özel Oyuna Başlangıç Etkinliğinin Detayları

Wolfteam Aralık Ayına Özel Oyuna Başlangıç Etkinliği Düzenliyor



Wolfteam aralık ayı etkinliklerine diğer oyunlardan farklı bir bakış açısı getiriyor ve oyuna başlayan tüm yeni kurtları çeşit çeşit hediyelerle süslenmiş hoş bir karşılama paketiyle karşılarken, bir yandan da Wolfteam’e yeni gelmiş bu taze kurtları oyuna karşı cesaretlendiriyor. Wolfteam’in imza attığı bu etkinlik Wolfteam Aralık Ayına Özel Oyuna Başlangıç Etkinliği olarak adlandırılıyor ve yeni oynamaya başlayan tüm Wolfteam oyuncularına seslenerek: ‘’Oyuna yeni mi başladın? Hesabını yeni mi açtın? Hediye kutunda sana özel eşyalar seni bekliyor’’ diyor. Wolfteam’in yeni oyuncularına yapılan bu seslenmeye karşılık olarak Wolfteam sunuclarında bir yoğunluğa neden olacak oyun trafiği beklentisi içerisinde olmak muhtemel gibi gözüküyor. İşte Wolfteam’e yeni katılanları bekleyen sürprizler:




  • Riccardo (4G) – Avcı (3 Günlük)

  • HKE417 MC (3 Günlük)

  • XEM-8 OPS AT (3 Günlük)

  • 10A Ekip Çantası (3 Günlük)

  • T1 Balta (3 Günlük)



1 Aralık 2014 Pazartesi saat 00.01’de başlayan Aralık Ayına Özel Oyuna Başlangıç Etkinliği’nin bitiş tarihi ise 31 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 23.59 olarak belirlenmiş. Güncel Wolfteam haberlerini sizlere iletmeye devam edeceğiz.


En iyi facebook oyunu: Legend Online

Şu sıralar internetteki en kaliteli Tarayıcı Tabanlı oyunlarından biri olan Legend Online, Joygame isimli geliştirici firma tarafından geliştirilmiş ve aynı firma tarafından satışa sunulmuştur. 2013 Yılında piyasaya sürülen oyunun en merak edilen konularından biri, En iyi facebook oyunu: Legend Online ile ilgili sizler için bir makale hazırladık.


Her yıl Facebook tarafından açıklanan ve belli başlı ödüllere çarptırılan Facebook’un en iyi oyunları listesinde bu yıl, Türkiye’de yoğun bir oyuncu kitlesine sahip olan Legend Online‘ı görebilmek mümkün. Yapımcısı Joygame tarafından reklamlarla duyurulan ve oyuncuları kısa sürede kendine bağımlı eden Legend Online, Facebook’un Türkiye sunucularında bilindik en iyi 20 oyun arasına girmeyi başardı.


Kategorisindeki en iyi Tarayıcı Tabanlı oyunu olan Legend Online oynayanlar içinse bir müjdemiz var. için en uygun fiyata Legend Online Elmas, Türkiye’nin en kaliteli oyun CD KEY ve E-Pin platformu olan Durmaplay.com’dan karşılayabilirsiniz. En uygun fiyatlarla Legend Online Elmas kodlarına erişebileceğiniz gibi Legend Online oyununa ait bonus hediyeler kazanabileceğinizi de unutmayın!


Legend Online Elmas Hilesi

Varolan Tarayıcı Tabanlı oyunlarından biri olan Legend Online, Joygame isimli geliştirici firma tarafından geliştirilmiş ve aynı firma tarafından satışa sunulmuştur. 2013 Yılında piyasaya sürülen oyunun en merak edilen konularından biri, Legend Online Elmas Hilesi ile ilgili sizler için bir makale hazırladık.


Legend online’ın var olan herhangi bir açığı bulunmaduğu gibi yapımcılar sürekli bilindik hataları ve küçük çaplı açıkları kapatmaya çalışıyor. Yine de bazı Legend Online oyuncuları, programlar aracılığıyla oyunda hile tespit edebiliyorlar. Bu tarz yöntemleri siz de öğrenmek istiyorsanız ilk önce şunu bilmelisiniz; Legend Online‘da hile kullanmak, hesabınızın sonsuza dek yasaklanmasına neden olabilir. Daha sonrasında ise oyunda kullanabileceğiniz birkaç hileyi, web sitemizdeki eski yazılardan görüntüleyebilirsiniz.


Kategorisindeki en iyi Tarayıcı Tabanlı oyunu olan Legend Online oynayanlar içinse bir müjdemiz var. için en uygun fiyata Legend Online Elmas, Türkiye’nin en kaliteli oyun CD KEY ve E-Pin platformu olan Durmaplay.com’dan karşılayabilirsiniz. En uygun fiyatlarla Legend Online Elmas kodlarına erişebileceğiniz gibi Legend Online oyununa ait bonus hediyeler kazanabileceğinizi de unutmayın!


16 Aralık 2014 Salı

Path of Exile PVP Turnuvalarının Detayları

Path of Exile PVP Turnuvaları Başlıyor


Razer ve Karma Koin’in resmi olarak sponsor oldukları Path of Exile PVP Tournament tarihler belli oldu. Oyunculara bol bol ödüllerin dağıtılacağı bu yarışmada, sezon sonunda da davetliler için düzenlenek sürpriz bir etkinlik bulunuyor. Path of Exile PVP Tournament birinci sezon içerisinde her hafta etkinlikler düzenlenecek olan bu turnuvada oyuncuları Alternate Art Unique itemleri bekliyor. Puanladırma usulü belirlenecek olan kazananlar hem diğer sezonlar için puan stoklarken hem de Alternate Art Unique itemlerinin sahibi olacaklar. Bütün katılımcıların bu ödüllerden faydalanabilmesi bütün aşamaları en aşağıya çeken turnuva yetkilileri yarışmacıları bekleyen diğer ödül programını da açıkladılar.


 1. 50$’lık Karma Koin ve +80$’lık Razer Gaming Donanımları


2. 50$’lık Karma Koin


3. 25$’lık Karma Koin


4. 25$’lık Karma Koin


5. ve 9. arasındakiler 10$’lık Karma Koin kazanacaklar.


 


Sezonun sonunda ise sadece davetlilerle sınırlandırılmış özel bir yarışma daha olacak. Sekizi Amerika’dan, diğer sekiz çift ise Avrupa’dan gelecek ve özel bir hardcore şova imza atacaklar. Bu özel Path of Exile hardcore şovuna katılan 32 kişi de ödül sahibi olacak; fakat zirvedekiler için durum biraz daha farklı olacak tabii ki:


 


1. 150$’lık Karma Koin ve +80$’lık Razer GaMing Donanımları


2. 100$’lık Karma Koin


3. 50$’lık Karma Koin


4. 50$’lık Karma Koin


5. ve 8. arasındakiler: 25$’lık Karma Koin


Path of Exile PVP turnuvaları 20 Aralık 2014 ve 18 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek ve katılım Path of Exile resmi web sitesi üzerinden yapılıyor.


15 Aralık 2014 Pazartesi

Guild Wars 2 Seeds of Truth'a Genel Bir Bakış

Guild Wars 2 Seeds of Truth



Bugün Guild Wars 2 resmi web sitesinde Guild Wars 2 Seeds of Truth hakkında genel bir açıklama yapıldı. Sizinle paylaşıyoruz.



Başlangıç



Hırsızı yakalamak için sen de hırsız olmak zorundasın, ama dikkat et; Cathie’nin izini takip etmek seni bilinmeyen ve karanlık bir patikaya götürecektir.



Yaşayan Anılar



Caithe’in şimdi nerede olacağını anlayabilmek öncelikle önceden nerede olduğunu anlayabilmeliyiz.



Pale Tree’in yardımı ile Cathie’nin ayak izlerini takip et: Sylvari’nin erken dönem hatıraları hakkında daha fazla bilgi sahibi oldukça çok önemli bilgileri açığa çıkartabilirsin.



The Silverwastes



The Silverwastes’ın sırları hala sır olmaya devam ediyor. Yerel skritt nufüsuna yardımda bulun ve seni haritanın farklı yerlerine hızlıca götürebilecek olan skritt tünellerine girmeye hak kazan. Kendini jumping puzzleda skirtt korsanlarının Silverwastes derinliklerinde toplandıkları gemide Drydock Scratch’a karşı test et. Gezdikçe ve keşfettikçe kaynaklarını Carapace ve Luminescent zırh seti, bot ve pantolonları almak için değerlendir.



Guild War 2 Seeds of Truth 2



PvP Güncellemeleri



Player vs Player (oyuncu oyuncuya karşı) altyapısında bu ay yeni bir harita oylama sistemi, eşleşme hızı ve uyarıları, yeniden işlenmiş NPC eşleşme servisi ve Ladder Test Season tanıtımı gibi büyük değişimler görülüyor.



Dünya Turnuvası Serisi Finalleri



Dünya Kupası Serisi Finalleri 5 Aralık’ta Beijing’te Guild War 2’nin en iyi takımlarıyla rekabete dayalı olarak 50,000$lık ödülüyle sahne alıyor. Kuzey Amerika vs Avrupa vs Çin. Peki, sen kimi tutuyorsun?



 



Çeviri: DurmaPlay



Güncel Guild Wars 2 Seeds of Truth haberlerini sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.


Smite Serqet Dread Queen Yeni Skini ve Oyuna Gelen Diğer Güncellemeler

Smite Serqet Dread Queen Yeni Skini ve Diğer Güncellemeler



Smite tarafından yapılan açıklamada Serqet Dread Queen’in yeni skini tanıtılırken, diğer yandan da oyuna getirilen yeniliklere ve düzeltilen problemlere de yer verildi. Getirilen yeniliklerde yeni Tanrı skini olarak Serqet Dread Queen’i görürken, Serqet Dread Queen’e skin dışında yeni ses paketi de getirildiğini görüyoruz. Ayrıca yeni servis skinleri ve oyuncu simgeleri de getirilen yenilikler arasında. Kali Golden/Legendary/Diamond ve Tyr Standart’a güncellenmiş kartların eklenmesi de yine güncellemeye getirilen yenilikler arasında. Güncellemenin getirdiği diğer yenilikler ise şu şekilde:




  • /anon modu oyuncunun durumunu gizleyecek. Not: Bu mod oyuncunun çevrimiçi veya çevrimdışı olduğunu gizlemez

  • Seyircinin auto team name işlevselliğine birkaç güncelleme uygulandı

  • Özel Maç davetleri kabul edildiğinde oyuncuyu Özel Maç Odasına yönlendirme

  • Draft team pickin renklerini tam yansıtamamasına sebep olan sorun çözüldü

  • Assault süper vahşi kölesine yeni bir simge eklendi

  • Fire Giant HUD’un seyirciye gösterilmesindeki bazı sorunlar çözüldü.

  • Son yamadaki ‘’bracket targeting’’ değişikleri geri alındı

  • Co-op botlarının kulelere atlamalrına sebep olan sorunlar çözüldü

  • Hun Batz’ın ölümden sonra kaybolmaması çözüldü.

  • The Destroyer ve Obsidian Shard skinlerinin ışıklandırılması çözüldü.



Getirilen bu yeniliklere ve düzeltmelere ek olarak oyuncular Fire Giant’ın altına vesayet altındaki çocukları bırakıp gidemeyecekler. Ayrıca Fire Giant için kayıp olan objectif bar sorunu da çözüldü.




Dota 2'den Yeni Oyun Modu Bekleyenler Boşuna Beklemesin

Dota 2 Yeni oyun Modu Yok



Eyl

Call of Duty Advanced Warfare Satış Rakamları A�ıklandı

Call of Duty Advanced Warfare'in Başarısı Rakiplerini Kıskandırıyor



SledgeHammer, Call of Duty Advanced Warfare satış rakamlarını açıkladı ve bu rakamlar Advanced Warfare’in FIFA 15 ile birlikte 2014’ün en çok satan oyunlarından biri olduğunu gösterdi. Call of Duty piyasaya çıktığı 4 Kasım’dan günümüze kadar olan süreçteki satış rakamları 10 milyonu geçti. Call of Duty Advanced Warfare’in 10 milyonu geçen satışlarını oluşturan platformların en büyüğüne PS4 sahip. 4.26 milyon ile diğer platformlara fark atan PS4’ü 2.76 milyon ile Xbox One takip ediyor. PS3’ün bu grafikteki yeri ise 1.78 milyonla sınırlı kalırken, Xbox ve PC oyuncularının 142.571’de gibi alt eşiğe sahip olmaları ise özellikle PC oyuncularını şaşırttı. Call of Duty Advanced Warfare 4 Kasım’da çıktı ve ilk haftasında Amerika’da 3.7 milyon, dünya çapında ise 7.5 milyon satarak bu yılın en iyi çıkış yapan oyunlarında biri oldu.


Legend Online Server 482 Etkinliği Bug�n Başlıyor

Legend Online Server 482 Etkinliğe Bugün Saat 12.00'de



Legend Online Server 482 bugün (1 Aralık) Tükiye saati ile 12.00’de açılıyor. Tüm Legend Online oyuncularının katılabileceği bu yeni serverda 16 farklı etkinliğe yer verilmesi planlanırken, etkinliğe katılan oyuncuları da birbirinden güzel sürprizler bekliyor. Server etkinliklerinde daha iyi savaşabilmeleri için tüm yeni oyunculara özel seviye paketi hazırlanan Legend Online’da belli seviyeye gelmiş oyunculara ise Yeni Kral ödülü dağıtılacak. Dilerseniz server etkinlik takvimine kısaca bir göz atalım.



 



Etkinlik 1: I. 25.SEVİYE ÖDÜLÜ. 25. seviye olanlar hediye kazanır. Açılıştan sonra 3. Gün sona erer. Açılıştan sonra 4. gün saat 24'te sona erer.



Etkinlik 2: II. 34.SEVİYE ÖDÜLÜ. 34. seviye olanlar hediye kazanır. Açılıştan sonra 7. gün saat 24'te sona erer.



Etkinlik 3: III. 40. SEVİYE ÖDÜLÜ. 40. seviye olanlar hediye kazanır. Açılıştan sonra 14. gün saat 24'te sona erer.



Etkinlik 4: SAVAŞ ALANI DENEME. Belirtilen ünvanları kazan. Açılıştan sonraki 8. günden 14. güne kadar sürer.



Etkinlik 5: DÜNYA BOSS'A GÜCÜNÜ GÖSTER. Dünya Boss'a zarar ver. Açılıştan sonraki 8. günden 14. güne kadar sürer.



Etkinlik 6: ÖDÜLLENDİRME GÖREVİ. Herhangi bir şart yoktur. Açılıştan sonra 12’den 21.güne kadar.



Etkinlik 7: SAVAŞMA GÜCÜ KRALI. Savaşma Gücü’nde ilk 10’a gir. Açılıştan sonra 5. gün saat 12'de sona erer.



Etkinlik 8: SEVİYE KAHRAMANI. Seviye’de ilk 10’a gir. Açılıştan sonra 5. gün saat 12'de sona erer.



Etkinlik 9: ÇILGIN BİRLİK ÖDÜLÜ. Birliğini belirtilen seviyede geliştir. Server açılıştan sonra 5. gün sona erer.



Etkinlik 10: YÜKLEME HEDİYELERİ. Belirtilen miktarda ödeme yap hediyeleri kazan. Server açılıştan sonra 14. gün sona erer.



Etkinlik 11: DEĞERLİ TAŞ ÖDÜLÜ. Değerli Taş birleştir. Server açılıştan sonra 7. gün sona erer.



Etkinlik 12: ŞEYTAN TAŞI GİZEMLİ KUTU. Markette paket satışı. Server açıldıktan sonra 14. - 20. gün arası.



Etkinlik 13: HIZLI SEVİYE PAKETİ. Markette paket satışı. Sürekli.



Etkinlik 14: ÖZEL VIP PAKETİ. Şart bulunmamaktadır. Server açıldıktan sonra 7. gün sona erer.



Etkinlik 15: ÇILGIN HEDİYE PAKETİ. Markette paket satışı. Server açıldıktan sonra 22. - 24. gün arası.



Etkinlik 16: EKİPMAN PAKETİ. Markette set satışı. Server açıldıktan sonra ilk 14 gün.


12 Aralık 2014 Cuma

Bombom 4. Yaşını kutluyor

Dünyanın en geniş kapsamlı ve en popüler Tarayıcı Tabanlı oyunlarından biri olan ve dünyaca ünlü oyun geliştirme firmalarından biri olan 337 Games tarafından geliştirilen ve 337 Games tarafından piyasaya sürülen 2010 tarihinde oynanışa açılmış Bombom isimli oyunla ilgili yazdığımız Bombom 4. Yaşını kutluyor makalemizin detaylarına mutlaka göz atın.


Geçmiş dönemde internetin büyük kısmında reklamları yapılan, oynayan her oyuncu tarafından önerilen, bu sayede kısa sürede büyüyen Bombom, bu yıl itibariyle 4. yılına girmiş bulunuyor. 2010 yılının başlarında tam olarak bitmiş halde yayınlanan oyun Bombom’un 4. yıl özel etkinlikleri konusunda henüz net bilgi paylaşılmış değil.


2010 tarihinden beri bizimle olan ve Bilgisayar platformunda çalışan devasa oyun Bombom için gerekli Bombom Kupon ürününü Türkiye’nin en kaliteli ve en güvenilir E-Pin & CD KEY satıcısı olan Durmaplay.com’dan gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik Durmaplay’den yapacağınız alışverişlerde, Bombom oyununa ek fırsatları da kaçırmamış olursunuz!


Legend Online Yeni Serverı OAS 139 Bug�n A�ılıyor

Legend Online'da Bugün OAS 139 Serverı Açılıyor DurmaPlay



Legend Online aralık ayına hız kesmeden yeni serverlarla girmeye devam ediyor. Bugün de yeni server açılışı gerçekleştirecek olan Legend Online’nın duyurusuna göre yeni serverın adı OAS 139. Bugün (2 Aralık) saat 12.00’de açılışı gerçekleştirilecek yeni servera tüm Legend Online oyuncuları davetlidir. Server etkinliklerinde daha iyi savaşabilmeleri için tüm yeni oyunculara özel seviye paketi hazırlanan Legend Online’da belli seviyeye gelmiş oyunculara ise Yeni Kral ödülü dağıtılacak. Bugün açılacak olan server OAS 139’un etkinlik takvimine kısaca bir göz atalım.



Etkinlik 1: I. 25.SEVİYE ÖDÜLÜ. 25. Seviye ol hediyeyi kazan. Açılıştan sonra 3. Gün sona erer. Açılıştan sonra 4. gün saat 24'te sona erer.



Etkinlik 2: II. 34.SEVİYE ÖDÜLÜ. 34. seviyeye gel ödüllerini kap. Açılıştan sonra 7. gün saat 24'te sona erer.



Etkinlik 3: III.40. SEVİYE ÖDÜLÜ. 40. seviyeye gel ödüllerini kap. Açılıştan sonra 14. gün saat 24'te sona erer.



Etkinlik 4: SAVAŞ ALANI DENEME. Belirtilen ünvanları kazan. Açılıştan sonraki 8. günden 14. güne kadar sürer.



Etkinlik 5: DÜNYA BOSS'A GÜCÜNÜ GÖSTER. Dünya Boss'a zarar ver. Açılıştan sonraki 8. günden 14. güne kadar sürer.



Etkinlik 6: ÖDÜLLENDİRME GÖREVİ. Herhangi bir şart yoktur. Açılıştan sonra 12'den 21.güne kadar.



Etkinlik 7: SAVAŞMA GÜCÜ KRALI. Savaşma Gücü’nde ilk 10’a gir. Açılıştan sonra 5. gün saat 12'de sona erer.



Etkinlik 8: SEVİYE KAHRAMANI. Seviye’de ilk 10’a gir. Açılıştan sonra 5. gün saat 12'de sona erer.



Etkinlik 9: ÇILGIN BİRLİK ÖDÜLÜ. Birliğini belirtilen seviyede geliştir. Server açılıştan sonra 5. gün sona erer.



Etkinlik 10: YÜKLEME HEDİYELERİ. Belirtilen miktarda ödeme yap hediyeleri kazan. Server açılıştan sonra 14. gün sona erer.



Etkinlik 11: DEĞERLİ TAŞ ÖDÜLÜ. Değerli Taş birleştir. Server açılıştan sonra 7. gün sona erer.



Etkinlik 12: ŞEYTAN TAŞI GİZEMLİ KUTU. Markette paket satışı. Server açıldıktan sonra 14. - 20. gün arası.



Etkinlik 13: HIZLI SEVİYE PAKETİ. Markette paket satışı. Sürekli.



Etkinlik 14: ÖZEL VIP PAKETİ. Şart bulunmamaktadır. Server açıldıktan sonra 7. gün sona erer.



Etkinlik 15: ÇILGIN HEDİYE PAKETİ. Markette paket satışı. Server açıldıktan sonra 22. - 24. gün arası.



Etkinlik 16: EKİPMAN PAKETİ. Markette set satışı. Server açıldıktan sonra ilk 14 gün.



 



Güncel Legend Online haberleri için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.


11 Aralık 2014 Perşembe

Bombom’da yılbaşı fırsatları!

Dünyanın en geniş kapsamlı ve en popüler Tarayıcı Tabanlı oyunlarından biri olan ve dünyaca ünlü oyun geliştirme firmalarından biri olan 336 Games tarafından geliştirilen ve aynı firma tarafından piyasaya sürülen 2009 tarihinde oynanışa açılmış Bombom isimli oyunla ilgili yazdığımız Bombom’da yılbaşı fırsatları! makalemizin detaylarına mutlaka göz atın.


Bu yılla beraber 4. yılını kutlayacağımız Bombom için her yıl gerçekleştirdikleri yılbaşı etkinlikleri, tahminlerimizce eskisine nazaran çok daha heyecanlı, bol ödüllü ve bol etkinlikli geçecek. Geçtiğimiz yıllarda oyuncularına görevler vererek mutlu eden yapımcı firma, muhtemelen bu yıl da geçtiği yıl yaptığı şeyleri geliştirerek tekrar oyuncularının huzuruna sunacaktır.


2009 tarihinden beri bizimle olan ve Bilgisayar platformunda çalışan devasa oyun Bombom için gerekli Bombom Kupon ürününü Türkiye’nin en kaliteli ve en güvenilir E-Pin & CD KEY satıcısı olan Durmaplay.com’dan gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik Durmaplay’den yapacağınız alışverişlerde, Bombom oyununa ek fırsatları da kaçırmamış olursunuz!


Raven's Cry İ�in Gergin Bekleyiş S�r�yor

Raven's Cry Bekleyenler Yine Üzülecek



Raven’s Cry’ın yine ertelenmesi ülkemizdeki bekleyenlerini de bir hayli üzdü. Reality Pump Studios tarafından geliştirilen ve yine aynı şirket tarafından dağıtılacağı duyurulan korsan temalı RPG oyunu Raven’s Cry’ın piyasa çıkması bir kez daha ertelendi. İlk çıkış tarihi olarak belirlenen 24 Ekim 2013’te oyuncular oyunun çıkmasına kilitlenmişken, oyunun 7 Mayıs 2014’e ertelenmesi fanlar üzerinde hayal kırıklığına sebep oldu. Aradan geçen zaman zarfında ikinci bir erteleme yaşayan oyunun 14 Ekim 2014’te çıkacağı tam da duyurulmuşken üçüncü bir erteleme yaşayan Raven’s Cry için çıkış tarihi 27 Kasım iken tekrar ertelenip 16 Aralık 2014 olarak belirlendi. 27 Kasım ertelemesine gerekçe olarak teknede temizlik, bakım ve cila çalışmaları, rota üzerindeki durak sayılarının arttırılması gibi faaliyetlerin henüz bitmemesi gösterildi. Fanlar ise gergin bir şekilde gemideki işlerin bitirilmesini bekleyerek korsan bayrağının dalgalanacağı günlerin hayalini kuruyorlar.


10 Aralık 2014 Çarşamba

League of Legends Hafta Sonu Özel Programına Sürpriz Konuk

Lol Hafta Sonu Özel Konuğu


League of Legends Hafta Sonu Özel Programı’na saatler kaldıkça etkinlik hakkında ortaya yeni buluşmalar çıkıyor ve bu etkinkiği bekleyenlerin heyecanını ikiye katlıyor. League of Legends oyuncularının sabırsızlıkla beklediği hafta sonu özel programının sürpriz bir konuğu ortaya çıktı. Başarılı spor yorumcusu, gazeteci ve dizi oyuncusu Kaan Kural bu hafta sonu gerçekleşecek olan LoL TV hafta sonu özel programına katılacak. Cumartesi saat günü 13.30 ile 14.30 arasında gerçekleşecek olan Kaan Kural röportajı Lol TV’de LoL oyuncuları için yayımlanacak. Bu hafta sonu cumartesi ve pazar günü saat 11.00’de gerçekleşecek olan League of Legends hafta sonu özel programının bilinen diğer etkinlikleri işe şu şekilde:


 


6 Aralık Cumartesi


11.00 – 12.00: Topluluk ekibiyle soru-cevap


12.30- 13.30: eSpor ekibiyle soru-cevap


13.30-14.30: Kaan Kural röportajı


14.30 – 15.30: Number One takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap


16.00 – 17.00: HWA Gaming takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap


17.30 – 18.30: Team Turquality takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap


19.30 – 20.30: Zone Esports takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap


 


7 Aralık Pazar


11.00 – 12.00: Yerelleştirme ve Oyun İçi Hizmetler ekibiyle soru-cevap


12.30 – 13.30: BPI takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap


14.00 – 15.00: Atlas takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap


15.30 – 16.30: Dark Passage takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap


17.00 – 18.00: Aces High takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap


Knight Online Sunucuları Yoğun Bakımda

Knight Online sunucuları bakıma giriyor



Knight Online bugün (27 Kasım) resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Avrupa saati ile saat 03.00’te Knight Online sunucularının yoğun bir bakım çalışması içine gireceğinden dolayı sunucuların geçici bir süre hizmet veremeyeceğini bildirdi. Bakım çalışmasını daha iyi hizmet verebilmek için gerçekleştirdiklerini de ekleyen Knight Online, kullanıcıların gösterdikleri sabır için minnettar olduklarını da sözlerine eklediler.


8 Aralık 2014 Pazartesi

Assassin’s Creed Unity’nin İçerdiği Performans Sorunları Hakkında Yeni Açıklamalar Gerçekleşti

Assassin's Creed Unity'nin İçerdiği Performans Sorunları Hakkında Yeni Açıklamalar Gerçekleşti


 


Gelmiş geçmiş en gerçekçi aksiyon oyunu tecrübesi sunmasının yanı sıra içerisindeki NPC yani yapay zeka kontrollü karakterlerin fazlalığı ve detayları ile de göz kamaştıracağı iddiaları ile yayınlanan Assassin’s Creed Unity, söz konusu başarılarını nispeten gerçekleştirse de farklı donanım ekipmanlarında yaşanan performans sorunları hakkındaki eleştiriler de birbiri ardına gelmeye devam etmekte. Ubisoft’un konu hakkında neredeyse sabah ve akşam olmak üzere her gün iki açıklama gerçekleştirmesi oyuncuları nispeten memnun ederken, dün akşam saatlerinde yayınlanan mesaj içerisinde sorunların çözülmesine son derece yaklaşıldığı belirtildi. Oyuncuların arasında dolaşan sözlerde performans sorunlarının NPC’lerin fazlalığından ileri geldiği konusunda yaygın bir düşüncenin hakim olduğunu fakat durumun bundan tamamı ile farklı olduğunu belirten Ubisoft yetkilileri, kullanıcılardan alınan geri dönüşler ile birlikte sıkıntıların yakın zamanda çözüleceğini ve stabil bir Assassin’s Creed Unity tecrübesi alınarak bu başarılı oyunun da tarihin altın sayfaları içerisindeki yerini alacağı vurgulanmakta. Sizler de vakit kaybetmeden Assassin’s Creed Unity‘i tecrübe etmeye başlayabilirsiniz.


Filed under: Genel

7 Aralık 2014 Pazar

Bombom'da Üç Günlük Takas Etkinliklerinin Detayları Neler?

Bombom'da Üç Günlük Takas Etkinliğinin Detayları



Etkinlik ve kampanyalar bakımından türünün en ileri gelen oyunlarından birisi olarak nitelendirilen Bombom¸yetkilileri ve oyuncuları arasındaki üst düzey etkileşim sayesinde kişilerin günden güne daha keyifli ve zengin içerikli bir oyun deneyimi yaşamalarına fırsat vermekte. Bugünden başlatılarak üç gün boyunca devam ettirilecek olan " Göz Alıcı Öğe Takası " etkinliği çerçevesinde kişilerin market üzerinden yalnızca yüz adet kupon ödeyerek sahip olabilecekleri " Şeker Kavanozu " öğesinin farklı adetleri ile birlikte arzu edilen özel kıyafete erişmeleri mümkün olacka. Örnek olarak, dört adet kavanoz takaslamak isteyen kişiler Zarif Örme Şapka veya Triko Şapka kıyafetlerinden birisi seçebilecekleri gibi, üç adet kavanoza Kahve Güneş Gözlüğü, altı adede ise Gözlükler öğesi temin edilebilinecek. Bunun yanı sıra Bohem Perçem, Küçük Oyuncu, Derin Sevgi, Sonsuz Hayal ve benzeri öğeleri de arşivlerine katabilecek olan Bombom tutkunlarının etkinlik süreci sona ermeden bir an önce kavanozları satın alarak istedikleri eşyalara ulaşmaları da tavsiye edilmekte.


5 Aralık Bombom Etkinliği

Bombom, genel yapısıyla indirilmeden oynananan bir oyun olduğu için oynayıcı sayısı gayet geniş. Bu sayının artmasındaki bir diğer etnek ise birçok dili birden destekliyor olması. Bu sayede Bombom’u Türkiye’den dahil olmak üzere 15 farklı ülkeden milyonlarca kişi oynayabiliyor. Ayrıca tüm ülkelerin sunucuları farklı olduğundan, insanlar sadece tanıdıkları insanlarla oyun zevkini yaşıyor.


2010 yılında piyasaya sürülen fakat yaklaşık 2008 yılı sonuna doğru üretimine başlanan oyun Bombom‘un 2010 yılından beri sürekli güncel etkinlik listesini görebilmeniz mümkün. Zira oyun yapımcıları, sürekli oyuncularına ödüller vermekten çekinmiyor.


5 Aralık 2014 yılında yapılması planlanan etkinlik ise, bombom oyuncularının daha fazla ödül kazanmasını amaçlıyor. Eğlenceli arena savaşı başlığıyla yayınlanan etkinlik detaylarında, oyuncuların karşısına ay sonu bitmesi üzere 3 farklı etkinlik gelecek. Gelen etkinliğin tüm sunucularda geçerli olması planlanıyor. Etkinliğe katılan tüm oyuncular en az bir hediye kazanacaklar.


Bombom’u kaç kişi oynuyor?

Bombom, 2008 yılı gibi geliştirilmeye başlanan, yapımcı firması olan 337 tarafından 2010 yılına kadar kapalı beta aşamasında kalan ve 2010 yılında açık beta testleriyle beraber tüm kullanıcılarına sunulan Online tarayıcı tabanlı bir flash oyundur. Yurt dışında DD-Tank olarak bilinen Bombom‘u ne kadar kişinin oynadığını hiç merak etmişmiydiniz?


Bombom, genel yapısıyla indirilmeden oynananan bir oyun olduğu için oynayıcı sayısı gayet geniş. Bu sayının artmasındaki bir diğer etnek ise birçok dili birden destekliyor olması. Bu sayede Bombom’u Türkiye’den dahil olmak üzere 15 farklı ülkeden milyonlarca kişi oynayabiliyor. Ayrıca tüm ülkelerin sunucuları farklı olduğundan, insanlar sadece tanıdıkları insanlarla oyun zevkini yaşıyor.


Bombom‘u ek olarak birkaç nedenle daha yaklaşık 30 milyondan fazla kişi oynuyor. Aktif oyuncu sayısı ise aylık 3 milyon civarında. Türkiye’den aylık 100 Bin kişinin ziyaret ettiği tahmin ediliyor. Öyle ki popüleritesini uzun süre koruyacak oyun, getirilen yeniliklerle beraber uzun süre de güncel kalacak gözüküyor.


6 Aralık 2014 Cumartesi

Lineage Eternal, Yayınlana Videosu ile Ne Kadar İddialı Olduğunu Gözler Önüne Seriyor

wpid-14176943292.jpg

Lineage Eternal, Yayınlana Videosu ile Ne Kadar İddialı Olduğunu Gözler Önüne  Seriyor



 



MMORPG türünün ortaya çıktığı ilk yıllardan bu yana sektörün en önemli üyelerinden birisi olan Lineage, geliştirici ve yayıncısı NCSoft tarafından yeniden dizayn edilmiş yapısı ile birlikte farklı bir başlıkta sunulmaya hazırlanmakta. 2011 yılında duyurulmasından bu yana herhangi ciddi bir tanıtım veya bilgi güncellemesi gerçekleşmemesi sebebi ile neredeyse unutulan Lineage Eternal, görünüşe göre kapalı kapılar ardında son derece başarılı bir yapımı ortaya koymaya hazırlanmakta. Dün Güney Kore merkezli firma tarafından orijinal dilinde yayınlanan Lineage Eternal'ın oynanış videosu, yapımın söz konusu grafik kalitesi, karakter çeşitliliği ve kullanılan sistemler bakımından oyuncuların neredeyse tüm taleplerini karşılamaya hazır olduğunu gözler önüne sermekte. Elementalist ve Knight karakter sınıflarının detaylarının görülebilindiği videonun henüz alpha sürüme ait olduğu düşünüldüğünde tam sürüme kadar söz konusu öğelerin çok daha ileri seviyelere çıkacağı da bilinen bir gerçek. Oyunun büyük ihtimalle 2015 yılının ikinci yarısında sunulması beklenilirken, NCSoft bu süreyi kısaltarak bir sürpriz de gerçekleştirebilir.



 



 



5 Aralık 2014 Cuma

Far Cry 4'ün Playstation 3 Sürümlerindeki Hatalar Ne Olacak?

Far Cry 4'ün Playstation 3 Sürümlerindeki Hatalar Ne Olacak?



 



Nişancı türünün aksiyon öğeleri ve son derece başarılı hikayeler ile harmanlanması sonucu ortaya çıkan üst düzeydeki üç oyunu ile birlikte büyük popülerliğe sahip olan Far Cry serisi, dördüncü oyun ile de söz konusu ilgiyi görmeyi sürdürmekte. Eski ve yeni nesil konsolların yanı sıra PC'ler üzerinde de beklenenden kat be kat daha yoğun bir ilgi ile karşılaşan Far Cry 4, görünüşe göre Playstation 3 kullanıcılarını kısa bir süre rahatsız edecek. Oyunun bu versiyonunu satın alan bazı kişilerin başlangıç ekranından kısa bir süre sonra " Fatal Error " hatası alarak oyundan atıldıklarını belirten yetkililer, sorunun eski Playstation 3 sürümlerinde meydana geldiğini fark ettiklerini belirterek, fakat bu durumun dahi yaşanmaması gerektiğini de eklemekteler. Sorunun çözümü için çalışmalarına başlayan ve en kısa zamanda güncellemeleri yayınlayarak hataları ortadan kaldırmak isteyen Far Cry 4 geliştiricileri, oyuncuları en hızlı biçimde haberdar edeceklerine de garanti verdiler. Başarılı seri hakkındaki tüm haberler için bizi takipte kalın.


Final Fantasy 15 Ana Karakterleri; Regis Lucis Caelum CXIII

Posted in Uncategorized

final fantasy 15


 


Kral Regis Lucis Caelum CXIII Final Fantasy 15 karakterlerinden biridir ve Noctis Lucis Caelum’un babasıdır. Bir kristali kontrol eden son krallık olan Lucis kraliyet ailesinin 113. kralıdır; Niflheim’in ordusu Lucis’i işgal ederek kristali ele geçirip Caelum ailesinin krallığını sona erdirmenin yollarını aramaktadır. 


Ocak 2011′de çıkan “Square Enix 1st Production Department Premiere” trailer’ında Regis tahtında otururarak kendi kendine konuşurken görülür. Ayrıca beyaz elbiseli, gizemli bir adamla yüzleşirke de görülür. Regis elinde sapına bir alet iliştirilmiş bir kılıç tutar, bu kılıcın diğer silahları manipüle etme gücü vardır, tüm silahlar Recis’in karşısındaki adamı işaret etmektedir. E3 2013 trailer’ında, Regis Niflheim kuvvetleri tarafından kuşatılmıştır.


4 Aralık 2014 Perşembe

League of Legends Büyük Soygunu Bitiyor Mu?

League of Legends Büyük Soygunda Sonun Başlangıcı



League of Legends’ın sevilen dedektiflerinden Komiser Volibear ve Memur Trundle’ın başlarına gelmedik kalmadı. League of Legends oyuncuların severek takip ettikleri dedektifler Komiser Volibear ve Memur Trundle yanlış adrese baskın yapsalar da, kendi üstlerine dinleme cihazı taksalar da, üzerlerinde resmi üniforma bulunan iki şüpheliyi takip etseler de; pes etmeyerek, bir şekilde yolunu bularak suçluları yakalamayı başardılar. League of Legends’ın gözü pek dedektifleri olan Komiser Volibear ve Memur Trundle saklambaç oynarken düşürdükleri pembe totem, sandığa kaldırılacak olan kostümlerde indirim bekleyen gözlerini indirim bürümüş haydutları ele verdi. Kasa hırsız Evelynn ve soyguncu twitch şimdi gözaltında olduğuna göre indirime girmesini talep ettikleri sandıktan çıkan kostümler Kostüm Koruma Programına dahil edilirken, bu arada Twitch ve Evelyn göz altında değil miydi? Nereye kayboldular…


3 Aralık 2014 Çarşamba

Bombom'un Büyük Yükleme Etkinliği Farklı Ödülleri ile Birlikte Geldi

Bombom'un Büyük Yükleme Etkinliği Farklı Ödülleri ile Birlikte Geldi



 



İsimleri birbirine benzer veya aynı olsa da sonucunda sunulan ödüllerdeki farklılıkları ile birlikte daima orijinal deneyimler yaşatmayı başaran Bombom oyunu, " Büyük Yükleme " ismindeki popüler etkinliğini bugün ve yarın boyunca aktif ederek yeni hediyeleri de bünyesine katmış durumda. Sınır olarak her zaman olduğu gibi bin beş yüz kupon değerini belirleyen yetkililer, tek seferde bu sınırı aşan kişilere dört adet Altın Futbol Temel Parçası'nı bağlı olmayan niteliktekinin yanı sıra on adet mor yakut taşı, beş adet temel seviye enerji taşı ve on adet ikinci seviye eğitim iksiri hediye edilecek. Yüklenilen kupon miktarı on beş binin üzerinde olduğunda ise altmış dört futbol parçasının yanı sıra tam yüz adet mor yakut, on adet enerji taşı ve otuz adet üçüncü seviye eğitim iksiri sunulacak. Bombom'un kampanyası süresince en büyük ödül ise yüz seksen bin puanlık yükleme sonrasında bir adet Genç Büyücü öğesi olarak belirtilmiş durumda.


World of Warcraft 6.0.3 Güncellemesinde 15 Kasımda Düzeltmeler Yaptı

world of warcraft



 



World of Warcraft, Warlords of Draenor ek paketinin çıkış heyecanını yaşadığı şu günlerde en son yaması 6.0.3'te birtakım düzeltmeler yaptı. Daha önceki düzeltmelerde olduğu gibi garrison, follower, outpost, PvP, meslekler, itemler gibi konularda yapılan değişiklikleri başlıklarına göre aşağıda görebilirsiniz:



Garrison, Follower ve Outpost



Lunar Fall Inn/Frostwall Tavern: Budd's Gambit, Go Fetch, Ogre Ancestry ve Sky Dancers tamamlandığında verilen ödüller geliştirilmiştir. 

Stables Level 2: Karakterler bitkilerle etkileşime geçtiğinde bindikleri hayvanın üzerinde kalamıyordu. Bu sorun çözülmüştür. 

Trading Post Level 2: Auctioning için artık birden fazla parça aynı anda düşmemektedir. 



Görevler



A Collection of Coils: Coil of Sturdy Rope'un düşme oranı artırılmıştır.

A Feast of Shadows: Face-Stealers'ın ortaya çıkma oranı artırılmıştır.

Bonus Objective: The Howling Crag: Rylak Egg'in ortaya çıkma oranı artırılmıştır.

Core of Iron: Core of Iron artık yalnızca Heroic zorluk derecesinde Grimrail Depot'da bulunur.

Icespine Stinger: Icespine Stinger'ın ortaya çıkma sayısı yükseltilmiştir.

In Need Of A Hero: Görev tamamlandıktan sonra kazanılan kredi artık parti üyeleri arasında paylaştırılmamaktadır. Çünkü bu diğer parti üyelerinin yanlış bir aşamaya yerleştirilmesine sebep oluyordu. 

Legacy of the Apexis: Apexis Core'un düşürülme oranı artırılmıştır.

Ogre Diplomacy: Ango'rosh ogreleri için ortaya çıkış oranı artırılmıştır.

Strike While the Iron Is Hot: Görevi tamamladıktan sonra Activate Primal Device butonunun kaybolmaması sorunu çözülmüştür. 

The Battle of Thunder Pass: Bir görevi tamamladıktan sonra bir partiye katılan oyuncular artık görevi tamamlayabilmekte ve yanlış bir aşamaya geçiş yapmamaktadır. 

The Eldest: Bir görevi tamamladıktan sonra bir partiye katılan oyuncular artık görevi tamamlayabilmekte ve yanlış bir aşamaya geçiş yapmamaktadır. 

The Master Siegesmith: Master Siegesmith Uratok'un sağlığı artık kendisiyle dövüşen oyuncuların sayısına göre belirlenir.  

The Traitor's True Name: Oyuncuların görevi tamamlayamaması sorunu çözülmüştür. 

Wanted: Maa'run's Hoof artık Engorged Goren ile aynı yüzüğü hediye etmez. 



Creature ve NPCler



Frostfire Ridge'deki Shivering Trench alanındaki yaratıkların ortaya çıkma oranı artırılmıştır. 

Felwrought Annihilator artık Warlock'un Enslave Demon kabiliyetine karşı dayanıklıdır.

Mandragora artık daha sık ortaya çıkar ve birçok oyuncu tarafından sıkıştırılabilir. 

Mor the Dominator artık birçok oyuncu tarafından sıkıştırılabilir. 

Xanatos the Defiler asla köle olmayacaktır ve Warlock'un Enslave Demon kabiliyetine karşı dayanıklıdır.

Thaelin Darkanvil'in görev verdiği oyunculara görünmemesi sorunu çözülmüştür.  

Grimfrost Lavaslingers'a karşı Charge kullanan Warrior'ların world geometride sıkışıp kalmaları sorunu çözülmüştür. 



Raid, Dungeon ve Scenario'lar



Dungeon'lar

Auchindoun, Bloodmaul Slag Mines, Iron Docks ve Skyreach için Normal zorluk derecesindeki loot ödüllerinin sıklığı artırılmıştır.

Heroic Dungeon'larda artık birden fazla günlük çıkış yapılabilmektedir.

Auchindoun: Eğer bütün parti öldüyse, oyuncular Teron'gor'a bir Soul Transporter götürebilmektedir.



PvP



Coliseum Champion's Spoils ve Gleaming Ashmaul Strongboxes artık epic kalitede PvP silahları içermemektedir. 

Bonus Objective: Kill Warspear Priests artık ödül olarak Gleaming Ashmaul Strongbox vermez.



Meslekler



600'ün üzerinde yeteneği olan karakterler meslekleri için catch-up itemleri bulamazlar.  



Itemler



Excavated Highmaul Thingamabob, Fungus-Infected Hydra Lung, Pulsating Brain of No'losh ve Thornmother Eye artık non-healing atışlarından da etkilerini tetikleyebilirler. 

Mists of Pandaria Legendary Cloak ve Metagem'lerin level 100 karakterler için etkili olması sorunu çözülmüştür.  


Dota 2'de Starladder Elemelerinin Sonuçları ve Günün Genel Analizi

Dota 2'de Starladder Elemelerinin Sonuçları ve Günün Genel Analizi



 



Ukrayna merkezli olarak gerçekleşse de Dota 2 ve onun yanı sıra pek çok popüler online çok oyunculu oyunun global çaptaki turnuvalarına ev sahipliği yapan Starladder organizasyonu, on birinci sezonunun elemeleri ile birlikte oyuncular ve izleyicilere heyecanlı anlar yaşatmaya başlamış durumda. Dün gerçekleşen maçlar içerisinde HGT, Invasion, FD ve Vici Gaming takımları Lounge üzerinde de beklenildiği gibi galibiyetlere ulaşırlarken, Speed.cn takımı yine bir sürprize imza atarak CDEC karşısında üstün sonuç elde eden taraf oldu. Bunun yanı sıra Dota 2 Pit bünyesindeki Power Rangers - Alliance maçında PR takımı rakibini adeta ezip geçerken, Kingston HyperX D2L'de de Evil Geniuses takımı rakibi Natus Vincere US'e acımadı. Gece maçlarında ise Sneaky Nyx Assassins program gereği ardı ardına iki kez karşılaşmak durumunda kaldığı coL takımını iki maçta da yenerken, Starladder'ın bölgesel bazda en güçlü temsilcilerinden birisi olduğunu da kanıtlamayı başardı. Dota 2 hakkındaki en güncel haber ve gelişmeleri bizimle takipte kalabilirsiniz.Dota 2 Steam Wallet'inizi en uygun fiyat ile Durmaplay'den satın alabilirsiniz.


1 Aralık 2014 Pazartesi

Call of Duty Advanced Warfare, Far Cry 4 Gibi FPS Oyunlarının Yarattığı Büyük Etkiyi Hangi Oyun Bitirebilir?

Call of Duty Advanced Warfare, Far Cry 4 Gibi  FPS Oyunlarının Yarattığı Büyük Etkiyi Hangi Oyun Bitirebilir?


 


Geride kalan on yirmi senelik dijital oyun geçmişi incelendiğinde nişancı oyunlarının Mouse’un hayata girişinden bu yana aktif olarak kullanılarak yoğun tercih altında oldukları söylenilebilinir. An itibari ile Activision’un Call of Duty Advanced Warfare veya Ubisoft’un Far Cry 4 gibi seriler ile birlikte nispeten bir atak modunda olduğu görülse de, türün tutkunlarının on seneyi aşkın süredir beklemekte oldukları Half Life 3′ün gelecek sene içerisinde bir anda sır perdesinin altından çıkıp sunularak türe mensup tüm yapımları saf dışı bırakacağı da düşünülmekte. Valve’ın bir süredir gizli bir oyun projesi yürüttüğü üzerine olan söylentiler son bir ay içerisinde doruk noktasına ulaşmışken, çoğu kişi de bu oyunun Half Life 3′ten başkası olmadığını düşünmekte. Her ne kadar on altı yaş altındaki oyun severlerin herhangi bir HL oyununu dahi oynamamış olmaları büyük bir ihtimalken, eski oyuncuların göstereceği ilgi ile birlikte oyunun sektörün lideri haline geleceğine kesin gözle bakılmakta. Far Cry 4 Cd Key‘inizi en uygun fiyat ile Durmaplay’den satın alabilirsiniz.