16 Aralık 2014 Salı

Path of Exile PVP Turnuvalarının Detayları

Path of Exile PVP Turnuvaları Başlıyor


Razer ve Karma Koin’in resmi olarak sponsor oldukları Path of Exile PVP Tournament tarihler belli oldu. Oyunculara bol bol ödüllerin dağıtılacağı bu yarışmada, sezon sonunda da davetliler için düzenlenek sürpriz bir etkinlik bulunuyor. Path of Exile PVP Tournament birinci sezon içerisinde her hafta etkinlikler düzenlenecek olan bu turnuvada oyuncuları Alternate Art Unique itemleri bekliyor. Puanladırma usulü belirlenecek olan kazananlar hem diğer sezonlar için puan stoklarken hem de Alternate Art Unique itemlerinin sahibi olacaklar. Bütün katılımcıların bu ödüllerden faydalanabilmesi bütün aşamaları en aşağıya çeken turnuva yetkilileri yarışmacıları bekleyen diğer ödül programını da açıkladılar.


 1. 50$’lık Karma Koin ve +80$’lık Razer Gaming Donanımları


2. 50$’lık Karma Koin


3. 25$’lık Karma Koin


4. 25$’lık Karma Koin


5. ve 9. arasındakiler 10$’lık Karma Koin kazanacaklar.


 


Sezonun sonunda ise sadece davetlilerle sınırlandırılmış özel bir yarışma daha olacak. Sekizi Amerika’dan, diğer sekiz çift ise Avrupa’dan gelecek ve özel bir hardcore şova imza atacaklar. Bu özel Path of Exile hardcore şovuna katılan 32 kişi de ödül sahibi olacak; fakat zirvedekiler için durum biraz daha farklı olacak tabii ki:


 


1. 150$’lık Karma Koin ve +80$’lık Razer GaMing Donanımları


2. 100$’lık Karma Koin


3. 50$’lık Karma Koin


4. 50$’lık Karma Koin


5. ve 8. arasındakiler: 25$’lık Karma Koin


Path of Exile PVP turnuvaları 20 Aralık 2014 ve 18 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek ve katılım Path of Exile resmi web sitesi üzerinden yapılıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder