7 Aralık 2014 Pazar

5 Aralık Bombom Etkinliği

Bombom, genel yapısıyla indirilmeden oynananan bir oyun olduğu için oynayıcı sayısı gayet geniş. Bu sayının artmasındaki bir diğer etnek ise birçok dili birden destekliyor olması. Bu sayede Bombom’u Türkiye’den dahil olmak üzere 15 farklı ülkeden milyonlarca kişi oynayabiliyor. Ayrıca tüm ülkelerin sunucuları farklı olduğundan, insanlar sadece tanıdıkları insanlarla oyun zevkini yaşıyor.


2010 yılında piyasaya sürülen fakat yaklaşık 2008 yılı sonuna doğru üretimine başlanan oyun Bombom‘un 2010 yılından beri sürekli güncel etkinlik listesini görebilmeniz mümkün. Zira oyun yapımcıları, sürekli oyuncularına ödüller vermekten çekinmiyor.


5 Aralık 2014 yılında yapılması planlanan etkinlik ise, bombom oyuncularının daha fazla ödül kazanmasını amaçlıyor. Eğlenceli arena savaşı başlığıyla yayınlanan etkinlik detaylarında, oyuncuların karşısına ay sonu bitmesi üzere 3 farklı etkinlik gelecek. Gelen etkinliğin tüm sunucularda geçerli olması planlanıyor. Etkinliğe katılan tüm oyuncular en az bir hediye kazanacaklar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder