17 Aralık 2014 Çarşamba

En iyi facebook oyunu: Legend Online

Şu sıralar internetteki en kaliteli Tarayıcı Tabanlı oyunlarından biri olan Legend Online, Joygame isimli geliştirici firma tarafından geliştirilmiş ve aynı firma tarafından satışa sunulmuştur. 2013 Yılında piyasaya sürülen oyunun en merak edilen konularından biri, En iyi facebook oyunu: Legend Online ile ilgili sizler için bir makale hazırladık.


Her yıl Facebook tarafından açıklanan ve belli başlı ödüllere çarptırılan Facebook’un en iyi oyunları listesinde bu yıl, Türkiye’de yoğun bir oyuncu kitlesine sahip olan Legend Online‘ı görebilmek mümkün. Yapımcısı Joygame tarafından reklamlarla duyurulan ve oyuncuları kısa sürede kendine bağımlı eden Legend Online, Facebook’un Türkiye sunucularında bilindik en iyi 20 oyun arasına girmeyi başardı.


Kategorisindeki en iyi Tarayıcı Tabanlı oyunu olan Legend Online oynayanlar içinse bir müjdemiz var. için en uygun fiyata Legend Online Elmas, Türkiye’nin en kaliteli oyun CD KEY ve E-Pin platformu olan Durmaplay.com’dan karşılayabilirsiniz. En uygun fiyatlarla Legend Online Elmas kodlarına erişebileceğiniz gibi Legend Online oyununa ait bonus hediyeler kazanabileceğinizi de unutmayın!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder