11 Aralık 2014 Perşembe

Bombom’da yılbaşı fırsatları!

Dünyanın en geniş kapsamlı ve en popüler Tarayıcı Tabanlı oyunlarından biri olan ve dünyaca ünlü oyun geliştirme firmalarından biri olan 336 Games tarafından geliştirilen ve aynı firma tarafından piyasaya sürülen 2009 tarihinde oynanışa açılmış Bombom isimli oyunla ilgili yazdığımız Bombom’da yılbaşı fırsatları! makalemizin detaylarına mutlaka göz atın.


Bu yılla beraber 4. yılını kutlayacağımız Bombom için her yıl gerçekleştirdikleri yılbaşı etkinlikleri, tahminlerimizce eskisine nazaran çok daha heyecanlı, bol ödüllü ve bol etkinlikli geçecek. Geçtiğimiz yıllarda oyuncularına görevler vererek mutlu eden yapımcı firma, muhtemelen bu yıl da geçtiği yıl yaptığı şeyleri geliştirerek tekrar oyuncularının huzuruna sunacaktır.


2009 tarihinden beri bizimle olan ve Bilgisayar platformunda çalışan devasa oyun Bombom için gerekli Bombom Kupon ürününü Türkiye’nin en kaliteli ve en güvenilir E-Pin & CD KEY satıcısı olan Durmaplay.com’dan gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik Durmaplay’den yapacağınız alışverişlerde, Bombom oyununa ek fırsatları da kaçırmamış olursunuz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder