29 Aralık 2014 Pazartesi

FM15'in Yeni Güncellemesi Olan 15.2.0 Neleri Çözüyor?

FM15 V15.2.0 Güncellemesi Çıktı



Football Manager 2015 son versiyonu FM15 v15.2.0 steam üzerinden indirilmeye hazır olarak Football Manager severlerin kullanımına sunuldu. FM15 v15.2.0 versiyonunu çalıştırmanız için yapmanız gereken şeyler: oyunu kaydetmek, FM’den çıkmak, Steam’den çıkmak ve yeniden başlatmak, son olarak da oyuna tekrar normal bir şekilde girmek. Güncellemeniz otomatik olarak yüklenecektir. Football Manager 2015 v15.2.0 versiyonuna sizler için kısaca bir göz atmak istiyoruz.



Performans: Kaydedilmiş oyunda yaşanan kazalar giderildi. Oyun esnasında seyrek de olsa yaşanan bazı kırılmalar düzeltildi. Gelen kutusuna, haberlere ve eşyalar bakarken yaşanan sorunlar giderildi.



Maç Motoru: Düşük seviyelerde de işaretlemeler geliştirildi. Futbolcuların paslaşması geliştirildi. Bazı zayıf kaleci reflexleri geliştirildi. Free kicklerden çapraz atak hareketleri geliştirildi.



Karşılaşmalar: Futbolcuların uluslararası maçlarda çok kalması düzeltildi. İtalyan Seri C seçmeleri geliştirildi. Brezilya Devlet Şampiyonası’nın disiplin kuralları güncellendi. Asya Federasyon Kupası’nın kayıt kuralları güncellendi. Sezon öncesi antrenmanların uzunluğunun oyuncuya sorulmaması sorunu çözüldü.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder