15 Aralık 2014 Pazartesi

Guild Wars 2 Seeds of Truth'a Genel Bir Bakış

Guild Wars 2 Seeds of Truth



Bugün Guild Wars 2 resmi web sitesinde Guild Wars 2 Seeds of Truth hakkında genel bir açıklama yapıldı. Sizinle paylaşıyoruz.



Başlangıç



Hırsızı yakalamak için sen de hırsız olmak zorundasın, ama dikkat et; Cathie’nin izini takip etmek seni bilinmeyen ve karanlık bir patikaya götürecektir.



Yaşayan Anılar



Caithe’in şimdi nerede olacağını anlayabilmek öncelikle önceden nerede olduğunu anlayabilmeliyiz.



Pale Tree’in yardımı ile Cathie’nin ayak izlerini takip et: Sylvari’nin erken dönem hatıraları hakkında daha fazla bilgi sahibi oldukça çok önemli bilgileri açığa çıkartabilirsin.



The Silverwastes



The Silverwastes’ın sırları hala sır olmaya devam ediyor. Yerel skritt nufüsuna yardımda bulun ve seni haritanın farklı yerlerine hızlıca götürebilecek olan skritt tünellerine girmeye hak kazan. Kendini jumping puzzleda skirtt korsanlarının Silverwastes derinliklerinde toplandıkları gemide Drydock Scratch’a karşı test et. Gezdikçe ve keşfettikçe kaynaklarını Carapace ve Luminescent zırh seti, bot ve pantolonları almak için değerlendir.



Guild War 2 Seeds of Truth 2



PvP Güncellemeleri



Player vs Player (oyuncu oyuncuya karşı) altyapısında bu ay yeni bir harita oylama sistemi, eşleşme hızı ve uyarıları, yeniden işlenmiş NPC eşleşme servisi ve Ladder Test Season tanıtımı gibi büyük değişimler görülüyor.



Dünya Turnuvası Serisi Finalleri



Dünya Kupası Serisi Finalleri 5 Aralık’ta Beijing’te Guild War 2’nin en iyi takımlarıyla rekabete dayalı olarak 50,000$lık ödülüyle sahne alıyor. Kuzey Amerika vs Avrupa vs Çin. Peki, sen kimi tutuyorsun?



 



Çeviri: DurmaPlay



Güncel Guild Wars 2 Seeds of Truth haberlerini sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder