13 Temmuz 2014 Pazar

Bombom Dünyasında Maceralar

Teknoloji geliştikçe internet eğlenceleri de bununla doğru orantılı olarak gelişmektedir. Oyun severlerin sürekli takip ettikleri pek çok oyun üretiliyor. Her oyun güncellenmez ama şimdi bahsedeceğimiz oyun sürekli güncellendiği için sıkıcı ve monoton hal almaktan çıkmaktadır. Bahsedilen bu oyun Bombom oyunudur ve onun savaş deneyimine sizleri de ortak eden harika bir teknolojidir.


Bombom Dünyasında MaceralarOyunda oynayabileceğiniz pek çok farklı savaş deneyimleri yer alıyor. Savaş deneyimlerini kendiniz seçebiliyorsunuz. Eğer savaşlardan galip çıkmak istiyorsanız karakterinizin güçlü olması gerekir. Bu oyun ile oynayacağınız maceralı bir serüven sizlere farklı deneyimler kazandıracak.


Bütün oyuncular karakterini güçlendirmek ister bunun için yalnızca seviye artırmanız yeterli olacaktır. Oyun kurucuları size bombom kupon satın al seçeneğiyle yardım ediyor. Daha sonrasında istediğiniz donanımı satın alabilir oyunu daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.


Oyun yurtdışında olduğu gibi Türkiye’de de çok fazla kişi tarafından biliniyor ve oynanıyor. Oyunun özel günler ile ilgili renklendirme ve süslemeleri de mevcut. Örneğin; 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili etkinlikler yapılmıştır. Oyun içindeki görevleri başarıyla tamamladığınız takdirde sizleri bir sürü takım ve ödül bekliyor. Oyunun ilginç özelliklerinden biri de alışveriş merkezinden pek çok ürün alabileceğiniz gibi evlenme teklifi etmek için yüzükte alabiliyorsunuz. Eğer teklifiniz kabul olursa ödüllendiriliyorsunuz. Buda sizlere farklı deneyim ve keyifler kazandırıyor. İnternetten online ve çok kişiyle oynanan oyunlar pek çok insanın tanışmasına ve kaynaşmasına da vesile olmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder