25 Temmuz 2014 Cuma

Ordular legend online ile sizin emrinizde

legend online oyunu ile ordulara hükmetmek, yeni savaşlar kazanmak sizin elinizde. İndirmeden internet üzerinden oynan bu oyunda savaşmak için servetler ödemenize gerek kalmaz. İhtiyacınız olan tek şey bir bilgisayar ve internet bağlantısıdır. Bunları sağladıktan sonra oyuna başlayabilir ve herkesle kıyasıya savaşabilirsiniz.


Ordular legend online ile sizin emrinizde2Bu oyun şu aralar server birleştirmektedir. Bu sırada oyuncuların da gönlünü yaparak gerekli koşulları yerine getirirlerse onlara farklı ödüller vereceğini söyleyen oyunu oynamaya başlamalısınız. Her seviye için farklı şartlar var ve bu şartların yerine gelmesi ile gerçekten işinize yarayacak hediyelere sahip olacaksınız. Oyunun içerisindeki bu etkinlikler oyuncuları oyunu oynamaya daha da teşvik etmektedir.


legend online oyna yazarak arama yaptığınızda oyunun sitesine gidecek ve kısa bir üyelikten sonra oyunu oynamaya başlayacaksınız. Oyunda daha güçlü olmak gibi bir arzunuz olursa para ile Premium üye olarak oyunda gözde bir oyuncu olabilirsiniz. Premium üyelik yerine oyuna ek paketlerden de edinebilirsiniz. Bunlar sayesinde oyuncunuzu ve ordunuzu daha güçlü kılar tüm dünyaya hükmedebilirsiniz.


Oyunda başarıya ilerleyebilmek için yapmanız gereken görevler vardır. Bu görevleri gerçekleştirdikçe oyunda seviyeniz artar. Seviyeniz arttıkça gücünüz de dolaylı olarak artacaktır. Oyunda daha fazla ilerlemek isterseniz elmaslar satın alarak gücünüze güç katabilirsiniz. Kaliteli grafikleri ve iyi görüntüsü sayesinde oyuncular kendilerini oyunun içinde gibi hissedecek. Oyunda da sürekli takip edilmesi gereken bu kampanya zamanları oyunu oldukça heyecanlı yapıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder