8 Temmuz 2014 Salı

MotoGP 14 ile Hız Tutkunuzu Yaşayın

motogp 14



 



 



Oyun sektörünün hızlı bir şekilde gelişmeye başlaması ile beraber birbirinden farklı oyunlarda oyun dünyasına girmeye başladı. Özellikle grafiklerin canlanması ve daha gerçekçi olması sayesinde artık her oyuncu gerçek bir deneyim yaşayabiliyor. MotoGP 14 içinde bu geçerli. Zira MotoGP 13, 2 – 3 GB arasında değişen boyutu ve o kadar kaliteli olmayan grafikleri ile oyun severlerin beklentilerini karşılayamıyordu. Ancak MotoGP 14 oyunu ise yaklaşık olarak 19 GB’lık bir hafızaya sahiptir. Bu da serinin bir önceki oyununun yaklaşık olarak 7 katına denk geliyor. Yani sadece oyunun hafızasına bakarak bizi ne kadar heyecanlı ve gerçekçi bir oyunun beklediğini anlayabiliriz. MotoGP 14 oyunu beklentileri karşılayacak şekilde oyuncuların karşısına çıkıyor.



 



Özellikle çok yeni  bir oyun motoruna sahip olan oyun benzersiz grafikleri ile karşınıza çıkıyor ve size gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatıyor. Öyle ki seçtiğiniz motor ile yarışlara katıldığınız zaman sanki kendinizi motorun üstündeymiş gibi hissedebiliyorsunuz. Ancak oyundaki yenilikler sadece grafikler ile sınırlı tutulmamış. Bunun yanı sıra oyunun ses efektleri de baştan aşağıya yenilenmiş. Tüm bunlar bir araya gelince de ortaya oldukça gerçekçi bir oyun çıkıyor. MotoGP 14 oyunu 20 Haziran tarihinde aynı anda hem PC hem de PS konsolu için çıktı. Oyun ilk çıktığı zamanlarda Xbox One oyun konsolu ile uyumlu olan sürümü piyasaya sürülmedi. Ancak firma yetkililerin yaptığı açıklamaya göre en kısa sürede Xbox One oyun konsolu içinde uygun olan bir sürüm çıkartılacak ve bu sürüm oyun severler ile buluşturacaktır. MotoGP 14 oyunundaki yenilikler sadece grafikler ve ses efektleri ile sınırlı kalmıyor. Bunun yanı sıra oyundaki özelliklerin birçoğunda da büyük yenilikler bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de motorların tasarımıdır. Özelliklede son yılların en ünlü markalarının en iyi motorları oyunda yer alıyor. Birebir benzer şekilde tasarlanmış olan motorlar sayesinde kendinizi gerçek bir yarış içerisinde bulabiliyorsunuz. MotoGP 14 oyun ile beraber farklı yarış modları da oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu modlar ise Time Atack ve Real Events. Serinin önceki oyunlarında bulunmayan bu modlar sayesinde oyuncular farklı deneyimler yaşayabiliyorlar. Özellikle Real Events oyun modunda oyun içerisinde yaşananlara göre oyunun gidişatı şekilleniyor ve bu sayede çok daha farklı bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.



 



Ayrıca bunların yanı sıra modlarda yapılan değişikliklerde yine oyunculara farklı bir deneyim sunmayı başarıyor. MotoGP 14 yapımcıları oyunu piyasaya sunduktan sonra Facebook hesabı üzerinden birçok farklı açıklama yaptılar. Bu açıklamalardan bir tanesi de oyunda içerik geliştirme özelliğinin olmasıdır. Serinin önceki oyunlarında bulunmayan bu özellik ise oyuna çok farklı özellikler kazandıracak. Eğer sizde bir motor tutkunuysanız ve gerçek bir motor ve hız deneyimi yaşamak istiyorsanız o zaman MotoGP 14 oyununu oynamalısınız.



 



 





 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder