26 Temmuz 2014 Cumartesi

Yazın tadı Bombomla çok başka

Savaş oyunu sizin için vazgeçilmezse fakat bu savaş oyununu şirin karakterler ile oynamak istiyorsanız bombom oyunu sizler için ideal bir oyun. Oyunun eğlenceli yanı adım adım gelişmek ve her adımda yeni bir maceraya daha yeni özelliklerle atılıyor olmak. Her yeni levelde hem sizde hem de sahip olduğunuz gereçlerde yenilenmeler ve gelişmeler ile karşılaşacaksınız. Oyunda evlenip mutlu bir aile hayatına bile kavuşabilirsiniz. Bu nedenle gerçek hayatı biraz daha fazla yansıtan bu oyun ile dakikaların nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.


Yazın tadı Bombomla çok başkaOyunun bir güzel diğer özelliği ise Türkçe eklentisinin bulunmasıdır. Bu sayede oyuna daha iyi dâhil olabiliyorsunuz. Bu oyunu siz de bir an önce oynamak istiyorsanız bombom oyna yazıp bu heyecana bir an önce dâhil olabilirsiniz. Oyunda kendi başınıza da savaşlar yapabilir ya da arkadaşlarınızla online internet üzerinden doyasıya savaşabilirsiniz.


Dünya kupası etkinliklerinin bittiği şu sıralarda Paul isimli silah güncel haberler arasında. 225 hasarlı bu yeni silah sayesinde savaşlarda çok daha güçlü olan siz olacaksınız.


Dünya kupası etkinliğinin çok heyecanlı yaşandığı bu oyunda artık şu sıralar biraz sakinleşmenin ve bu yeni gelen silahın tadını çıkarmanın zamanı geldi. Oyunda mağazada sürekli yaz indirimleri de mevcut. Oyun içerisinde bunları her zaman takip etmeli ve istediğiniz ürüne indirimlerle çok ucuz bir fiyata sahip olabilirsiniz. Haydi, artık bu heyecanı sen de yaşa ve oyunu oynamaya başla.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder