19 Temmuz 2014 Cumartesi

Hearthstone'da Yogscast: Bir Çaylağın Maceraları Sizlerle

 



hearthstone



 



Hearthstone: Heroes of Warcraft ekibi The Yogscast: A Noob's Adventure (Yogscast: Bir Çaylağın Maceraları) ile oyuncularına yine, yeni bir heyecan sunmaya çalışıyor. Hikayeye kısaca göz atmak gerekirse, Yogscast Simon, acemi fakat cesur maceraperest, "tryhard" Lewis'i yenmek için uzun ve çok tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Acaba bu yolculuktaki zorlukların üstesinden gelerek bir Hearthstone ustası olabilecek midir? Yolculuk esnasında şansı, kendisine yardım edecek 5 Hearthstone ustasına sahip olmasıdır. 



Genç Simon'a yardım edecek ilk kişi Lion's Pride Inn'de bulunan Murloc Ustadır. Simon sayesinde yeni Hearthstone oyuncuları Murloc'un sürprizlerle dolu yollarını öğrenebileceklerdir. Simon'un Murloc macerasına dair detayları bu videodan öğrenebilirsiniz. 



İşte genç Simon bu ve benzer görevleri gerçekleştirirken hem amacına ulaşmaya çabaayacak hem de yeni başlayan oyunculara rehberlik edecektir. Simon'un bir sonraki macerasında neler olacağının ipuçlarını almak istiyorsanız videoyu izlemeniz yeterli. 



Aslına bakılırsa Hearthstone bu etkinliği ile esprili ve eğlenceli bir yöntem bulmuş gibi duruyor!



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder