24 Temmuz 2014 Perşembe

Legend Online Oyna Etkinlikleri

En eğlenceli online oyunlardan bir tanesi olan Legend Online oyna oyunu yeni etkinlikleri ile oyuncularının karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu etkinliklerden bir tanesi de büyüme taşı etkinliğidir. Özellikle Kral Hades peri etkinliğinin gelmesinden sonra oyuna eklenen bu etkinlik sayesinde artık sizde perinizin gücünü artırabilirsiniz.


Legend Online Oyna Etkinlikleri2Büyüme taşı paket etkinliği oyunculara 14 Temmuz 2014 – 21 Temmuz 2014 23:59:59 tarihleri arasında sunuluyor. Bu nedenle bu etkinlikten yararlanmak için elinizi çabuk tutmalısınız. Etkinlik sona erdiği zaman marketteki büyüme taşı paketi de kaldırılacaktır.


Etkinlik kapsamında oyuncular büyüme paketlerini günde sadece 100 kere satın alabiliyorlar. Bunun içinse ilk olarak hesabınıza Legend Online elmas yüklemeniz gerekiyor. Etkinlik kapsamında Büyüme Taşı Paketi 1: 12 adet büyüme taşı, 2 adet canavar taşı içeriyor ve fiyatı da 100 elmastır. Büyüme Taşı Paketi 2: 60 adet büyüme taşı, 10 adet canavar taşı içeriyor ve fiyatı da 450 elmastır. Sizde bu paketlerden size uygun olanlarını satın alarak kahramanınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca paketlerden gelen tüm itemler oyunculara bağlı olarak sunuluyor.


Legend Online oyunundaki etkinlikler sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Bunun yanı sıra daha onlarca farklı etkinlik bulunuyor. Bu etkinliklerden tüm oyuncular yararlanabilirler. Ayrıca markette satılan özel paketler sayesinde de etkinlikten yararlanma şansınızı artırabilirsiniz. Paketleri ise oyun içerisinde market kısmına girerek satın almanız mümkün.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder