10 Temmuz 2014 Perşembe

Maceranın Adı Bombom

İnternet kendini sürekli güncelleyen bir hal almıştır. Kendini sürekli geliştiren bu sanal ortam dünyada oldukça yaygın hale gelmiştir. Birçok hizmeti insanlara sunan bu sanal ortamın sunduğu bir hizmette eğlencedir. Eğlence de internet gibi kendini sürekli güncellemekte ve geliştirmektedir. Bilgisayar oyunlarının sayısı ve onları oynayan kullanıcıların sayısı oldukça fazladır ve gün geçtikçe daha da artmaktadır. Sanal dünya her yaştan insana ve tüm kesimlere göre oyunlar sunmaktadır. İnternet âleminde birçok oyun oldukça fazla ses getirmiştir. Bunlardan biri de Bombom’dur. Oyunumuz türünün fazla sayıda olmayan örneklerinden biridir. Geniş bir kitleye hitap eden bu oyun sürekli kendini geliştirip güncellemektedir. Yapmamız gereken tek şey ise Bombom oyna diyerek oyunun dünyasına katılmaktır.


Bombom ile Eğlence Dünyasının Kapıları Açılıyor

Bombom ile Eğlence Dünyasının Kapıları Açılıyor


Oyunumuz oynandıkça tecrübe edilecek ve tüm detaylar öğrenilip, farklı taktiklere başvurulacaktır. Basit gibi görünen oyun zamanla oynandıkça içeriğinin derinliğini bizlere tattırmaktadır. Oyuncular, oyuna girdikleri ilk andan itibaren kendilerini savaşın ortasında bulabilmektedirler. Klavye ve fare yardımıyla oynanan oyun düşmanlarımın alt edilmesine imkân tanımaktadır. Oyunumuzun dünyanın pek çok ülkesinde kullanılması ve bu derece yoğun ilgi görmesinin sebeplerinden birisi ise kullanıcılara kendi dillerini sunabilmesidir. Ülkemizde de bu derece yoğun ilgi görmesi Türkçe olarak yayınlanmasıdır. Türkçe olarak yayınlanan oyun, oyuncularımızın arasında yabancı dil bilgisi olmayanların zorluk çekmelerini ortadan kaldırmaktadır.


Oyunun hedef kitlesinde bayanlar da bulunmaktadır. Diğer oyunlara oranla birçok işlevi bulunan oyunumuzda evlilik gibi gerçek hayatın sistemleri bulunmaktadır. Bu da oyuna bayanların da dâhil olmasını sağlamaktadır. Oyunumuz sıra tabanlı olarak gözükmektedir. Sırayla görevler gelmektedir. Silahlarımızı ise üzerlerine yürüyerek kullanmaya başlıyoruz. Kendimizi deneyim puanları ile geliştirmekte olduğumuz oyunda bu puanları savaşarak kazanabilmemiz mümkündür.


Bombom’da birçok ek özellik ve detaylar bulunmaktadır. Bombom kupon satın alarak bu özellikleri de maksimum düzeye çıkarabilmek mümkündür. Oyunda kendimizi geliştirip serverları tamamen çözdükten sonra kupon almak daha doğru olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder