30 Temmuz 2014 Çarşamba

Her gün yeni yenilik legend online ile

İndirmeye gerek duymadan oynayabileceğiniz oyunlardan en güzeli ve en heyecanlısı olan legend online oyunu kısa bir sürede büyük küçük herkesin sevgilisi haline gelmeyi başardı. Bu oyun içerisinde amaç insanlığı kurtarmak. Böyle zorlu bir görev sizin omuzlarınızda olursa bu oyundan zevk almamak da imkânsız hale geliyor. Ayrıca insanlığı kurtardıktan sonra barışı da korumanız gerekiyor. Ordularınız ile barışı korurken de güzel bir zaman geçireceksiniz.


Her gün yeni yenilik legend online ile2Oyunun çok tutulması hemen hemen her gün oyun içerisinde yeniliklerin getirilmesine sebep olmaktadır. Oyun yapımcıları oyuncularına değer veriyor ve her gün onların karşısına yeni konseptler çıkarıyor. Örneğin şu aralar şeytan kristalini kullanmak büyük ödüller kazandırıyor, ya da oyunda online olmak bile size büyük getiriler sunuyor.


Sembol taşı ve sihirli çömlek efsanesinde de bu aralar yeni sürprizler bulunmakta. Bunları da merak ediyorsanız bir an önce oyuna koşmalı ve bu hediyelerden yararlanmalısınız. Eğer sizde ihtiyacınız olmayan bir sembol varsa bu kampanya günlerinde bu sembolleri başkalarına dönüştürerek kullanabilirsiniz.


legend online elmas satın alarak oyundaki seviyenizi daha da arttırabilirsiniz. Ya da oyun üzerinde ulaşmak istediğiniz hedeflere daha çabuk yoldan ulaşabilirsiniz. Elmas satın almak dışında oyunda hızlı ilerlemenizi sağlayacak diğer şey oyunu sürekli olarak takip etmek. Oyunu online olarak oynadığınız için oyunu yüklemek ya da satın almak zorunda değilsiniz. Sevdiğiniz oyunları bolca oynayabilmek için ille bir bedel ödemek zorunda değilsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder