31 Temmuz 2014 Perşembe

Bombom Kupon ile Renkli Savaş Deneyimi

Savaş oyunları oyun severler tarafından en çok oynanan oyun türüdür. Sizleri biraz daha farklı savaş deneyimi ile tanıştıracağız. Şirin karakterlerle oynanan bombom kupon oyununa Google arama motorundan hemen ulaşabilirsiniz. Oyunun en eğlenceli yanlarından birisi adım adım gelişmek ve her adımda yepyeni maceralarla tanışmaktır.


Bombom Kupon ile Renkli Savaş Deneyimi2Bahsettiğimiz bu savaş oyununda her yeni seviyede sizleri farklı maceralar beklemektedir. Oyun içerisinde evlenerek mutlu bir hayata bile sahip olabilirsiniz. Oyun yeni güncellemesinde Türkçe eklentisiyle sizlerin karşısına sunuluyor. Dilerseniz oyunda kendi başınıza sevimli karakterlerle savaşabilir dilerseniz de online şekilde aktif kullanıcılarla oynayabilirsiniz. Oyun içerisinde mağazada sizler için yaz indirimleri de mevcuttur.


 Sizlere düşen oyun içerisinde bulunan bu indirimleri takip ederek dilediğiniz ürüne indirimli fiyatlarıyla sahip olmaktır. Oyuncularınızın karakterlerini güçlendirmek ve rakiplerinize fark atmak için tek yapmanız gereken bombom kupon satın al seçeneğine göz atmanız olacaktır. Bahsettiğimiz bu oyun yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de çok fazla rağbet görmektedir. Bunun sebebi diğer savaş oyunlarından farklı olarak oyun içerisinde aile kurabilmenizdir. Siz de dilerseniz mağazadan yüzük alarak sevdiğiniz karaktere evlenme teklifinde bulunabilirsiniz.


 Oyun çevrimiçi seçeneğiyle internetten pek çok kişiyle tanışmanıza vesile oluyor. Hem yeni arkadaşlıklar ediniyor hem de oyunun güncellemeleri sayesinde sürekli farklı maceralar yaşıyorsunuz. Oyun yalnızca çocuklar için değil aynı zamanda orta yaşlı insanlar ya da gençlere de hitap etmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder