3 Temmuz 2014 Perşembe

Bombom ile Dünya Kupası Heyecanına Katılın

Bombom DDTank adıyla yurt dışında da bilinen bir oyun olarak insanların hayatına giriyor. Ancak bu oyunu farklı kılan en önemli nokta içerikleri ve görselleri oluyor. Gerçek hayata yakın kurgular ile birlikte de oyundan daha fazla zevk alınabiliyor. Ayrıca bu noktada verilen birçok görev ile birlikte eğlenceli anlar yaşamak mümkün oluyor.


Bombom ile Dünya Kupası Heyecanına Katılın 2Şimdilerde dünya kupası etkinlikleri büyük hızla dev ediyor. Bu süreçte daha fazla heyecan yaşamak isteyeler için oyun yönetimi birbirinden farklı etkinlikler sunuyor. Bu etkinliklerin ödüllerini de herkes memnuniyetle karşılıyor. Bu sürede ilahi kupa için savaş daveti de verilebiliyor. Ayrıca futboldan kimse benim kadar anlamaz diyenler için tahmin etkinliği de bulunuyor. Maç öncesinde kazanan takımları tahmin edebilen kişiler için ödül paketi de sunuluyor. Yükleme etkinliğine katılanlar için evcil hayvan ve Amerika Takımı sunucu da hazır bekliyor.


Etkinlikler bununla da sınırlı olmuyor. Yaz aylarından sıkılanlar için oldukça farklı içerikler sunuluyor. Böylelikle eğlence için de büyük bir adım atılmış oluyor. Sunulan hediyeler ise oyunda öne geçmek için büyük avantajlar yaratıyor. İndirimler ile birlikte daha fazla eşyaya da ulaşılabiliyor. Oyun güncellemesi ile birlikte yeni özelliklerin eklendiğini de hatırlatmak gerekiyor.


Oyunda bulunan kuponlar ile birlikte de daha fazla avantaj elde edilebiliyor. Bombom kupon satın al diyerek birçok görevin tamamlanmasına yarayacak ve ödül getirecek kuponlar elde edilebiliyor. Ayrıca böylelikle evlilik de teklif edilebiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder