6 Temmuz 2014 Pazar

Legend Online Hakkında Bilgi

Bu yazıda Legend Online ile ilgili bazı açıklamalar yapacağım ve oyun tanıtımından bahsedeceğim. Öncelikle kahraman savaşından bahsedelim. Kahraman savaşı oyun severler arasında farklı bölümlerden birlikte savaş yapılabilen bir etkinliktir. Aynı zamanda bir PK oluşumudur. Eleme, final ve market olmak üzere üç bölümden oluşan bu etkinlik oyun için oldukça mühim bir etkinliktir.


Legend Online Hakkında BilgiBir de fashion birleştirmeden bahsedelim. Bu birleştirme işleminde bilinmesi gerek her zaman sol tarafa koyulan eşyanın üzerine yapılacağıdır. Sol tarafa koyulan eşya yanar veya geçer onun üzerinde işlem yapılabilir buna dikkat edilmesi gerekir. Bu birleştirme işlemi ile kendi eşyalarınızın gücünü arttırabilir ve karşı düşmanlara karşı üstünlük kurabilirsiniz bu da her zaman için ayrıcı bir özelliktir yani dönüşüm olayına kendimizi vermemiz gerekecektir.


Bu oyun günler geçtikçe herkesin ilgisini çekmeye devam etmektedir. Her ne kadar ilk zamanlarda ilgi uyandıramasa da şimdi ki zamanlarda oldukça kullanıcı çekmiş ve popüler olmaya devam etmektedir. Aynı zamanda bir de sembol sistemi vardır  oyunun içinde. Sembol olayı 35. Seviyede açılmaya başlar ve her sınıf farklı farklı semboller öğrenir. Semboller top arabası sayesinde elde edilebilir. Aynı zaman top arabası ile pvp savaşları da yapılabilmektedir.


Böyle Online oyunlarda insanlar en önemlisi birbiri ile iletişim halindedirler ve yeni insanlarla tanışırlar bu legend online oyunu da bir nevi böyle bir oyundur ve bir çok kullanıcıya sahiptir ve günler geçtikçe hayranlarının sayısının artacağı kesindir. Aynı zamanda legend online kodu sayesinde farklı özellikler elde edebilir diğer kullanıcılardan bir adım önde olabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder